Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/kisserpaludan.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
GRATIS INSPIRATION - Kisser Paludan

GRATIS INSPIRATION

GRATIS INSPIRATION

Find inspiration til et autentisk liv blandt værktøjer og kurser på denne side.

DIVINE-HUMAN MODEL

Figuren som er omtalt i min podcast nr. 129

SURROUNDED AND HELD BY THE PRESENCE OF LOVE

Figuren som er omtalt i min podcast nr. 109

NÆRVÆR GENNEM MEDITATION

Uanset hvad du ønsker at ændre i dit liv, er du nødt til at starte med nærvær. Meditation er en god måde at skabe nærvær på. Den måde vi starter og afslutter dagen på, har stor indvirkning på hvordan vores dage bliver. HENT GRATIS EN MORGEN- OG AFTENMEDITATION HER.

SELVVÆRDSTJEK

Du kan starter med at få et overblik over, hvordan din egenkærlighed spiller sig ud i livets forskellige områder. Det er en øvelse, der dels handler om at få dette overblik, men dels også om at trække ansvaret for vores liv hjem til os selv. Når vi gør det, giver vi os selv kraften og magten over vores liv, så vi kan begynde at skabe nye mønstre, der gavner os. Overvej, hvordan du behandler dig selv i alle dit livs forhold – på en skala fra 0 til 10.

KOM DYBERE OG TÆTTERE PÅ DINE MEDMENNESKER

Hvis du gerne vil lidt dybere og tættere på dine medmennesker, så er her lidt inspiration til hvordan og hvilke spørgsmål du kan stille.

FLERE OG FLERE BRYDER MED DERES FORÆLDRE

Det kan være et sundhedstegn, når flere og flere bryder med deres forældre

SUPEREGO-BESKEDER

Med udgangspunkt i Enneagrammets ni personlighedstyper får du en liste over de forskellige typers superego-beskeder. Selv om du måske ikke kender din type, kan du formentlig genkende dit superego.

INTERVIEW MED GITTE KOLDTOFT OM MOD, SELVVÆRD OG ENNEAGRAMMET

INTERVIEW OM KÆRLIGHED TIL RADIO 24SYV

MIN INSPIRATION

Jeg er selv inspireret fra mange forskellige vinkler, bl.a. Echart Tolle, Byron Katie, Robert Holden, A Course In Miracles, Russ Hudson, Almass, Wayne Dyer, Osho, Marianne Williamsen, Dr. Barbara De Angelis,, Brené Brown, Irving D. Yalom og Ram rass. Jeg deltager løbende i kurser og retreats der fortsat udvikler og inspirerer mig. I år og sidste år var jeg bl.a. på en del kurser i det spirituelle Enneagram og A Course In Miracles.

ENNEAGRAMMET

Enneagrammet er et helt unik og konkret værktøj, der hjælper os til at forstå, hvem vi og andre er og hvorfor vi agerer, føler og tænker som vi gør. Det adskiller sig fra andre modeller om personlighedstyper ved både at beskrive vores adfærd samt forklare baggrunden for den adfærd vi har. Det er et værktøj med stor dybde og kompleksitet (som vi mennesker) og samtidigt er det konkret anvendeligt og brugbart.

ENNEAGRAM-TYPERNE & MUSIK

Med udgangspunkt i Enneagrammets ni personlighedstyper får du en liste over de forskellige typers musikvalg. Selv om du måske ikke kender din type, kan du måske genkende dine musikvalg. God fornøjelse.

Nordkrog 23

2900 Hellerup

+45 33 31 10 70

kundeservice@kisserpaludan.dk

Copyright © 2023 - Kisser Paludan

Handelsbetingelser og privatlivspolitik