Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/kisserpaludan.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Soultalk Circle Klub
Soultalk circle
Et støttende fællesskab til et selvkærligt liv

 

 

TILMELDING til årsforløb 2024 ER ÅBEN nu

 

 

 

Med sjælen som kompas – for dig der ønsker at kende dig selv og leve selvkærligt tæt på din sjæl

Soultalk Circle – et fællesskab, der kan ændre dit liv.

Jeg vil være din personlige guide mod større selvkærlighed, glæde, nærvær og lethed.

Det er tid til at udfolde dit store, smukke, mirakuløse liv. 

Det glæder mig meget at kunne invitere dig til være med i SOULTALK CIRCLE 2024!

Enneagrammet som sjæls-kompas møder Et kursus i mirakler 

 

For første gang i et år åbner vi op for nye medlemmer og inviterer dig til at være en del af vores årsforløb i 2024. Tilgang for nye medlemmer lukker den 31.01.2024.

 

Du er velkommen på vores 12-måneders online forløb for dig, der gerne vil leve tæt på dig selv og støttes i et (selv) kærligt liv med følelsen af frihed, nærvær, udvikling, glæde og kærlighed.

Længes du efter mere? Mange mennesker beskriver for mig, at det er, som om de længes efter noget mere. Mere ro, glæde, lethed, kærlighed. Vi leder altid efter noget og ofte kigger vi udenfor os selv i håbet om der at finde det, vi leder efter der: i en kæreste, et job, hus, børn, relationer, rejser, en ny bil, endnu et kursus… Vi leder ofte forgæves – eller når én ting falder på plads, begynder vi hurtigt at længes igen.

Hemmeligheden er, at det du leder efter, allerede bor i dig. DU er den, du savner. Det er rejsen hjem til det eneste, der nogensinde, for alvor, vil give dig følelsen af helhed og meningsfuldhed, som vi er sammen om i Soultalk Circle.

Måske du også mærker dit hjerte kalde på noget dybere, og mere meningsfyldt for dig. Måske du savner at føle mere lethed, frihed, glæde? At være helt dig selv – afslappet, autentisk og hel. Men at skabe forandring mod et mere selvkærligt og frit liv, kan føles uoverskueligt, utrygt og ensomt.

Jeg ved gennem mit mangeårige virke som psykolog og mit eget indre arbejde, at det, der virker, er at ændre dit mindset fra frygt til Kærlighed – fra Ego til Essens.

Soultalk Circle er et fællesskab for dig – uanset hvor på din rejse du står.

Jeg vil guide dig tilbage på rejsen, når du, igen og igen, bliver taget af hverdag, travlhed, gamle overbevisninger, mindreværd, ego og frygtfuld tænkning, som sker for os alle.

Jeg vil guide dig tilbage til det sted, hvor frihed, lethed, kærlighed og glæde flyder naturligt og hvor du ved, at du er elsket.

I 2024 lader vi Enneagrammet og rejsen fra Ego til Essens være vores guide.

Læs om Enneagrammet her og hvordan det i praksis kan transformere dit liv.

Type 1

Lær hvordan du slipper dømmende tanker og lærer at leve med kærlighed og accept med dig selv, og livet præcis som det er

I praksis i dit liv, betyder det bl.a.; at du vil kunne udfolde dit potentiale fordi du ikke hæmmer dig selv med dømmende tanker og begynde at acceptere dig selv og livet

 

Type 2

Du lærer at elske dig selv og at lytte til egne behov og følelser, finde tillid til at du er elskelig som du er og at modtage ligeså meget som du giver

I praksis betyder det bl.a.; at du bliver i stand til at tiltrække og skabe mere kærlige og givende relationer og at du kan lære at elske dig selv og at være dig selv tro i tanker, ord og handlinger.

 

Type 3

Du lærer at stole på dit eget indre autentiske lys og at gå stærkt ud i livet med dit livs-kald/formål.

I praksis betyder det bl.a.; at du bliver mere tryg i at være den du er uden roller og masker og forstår at din gøren i verden skal være ledt af dit hjerte

 

 

Type 4

Du lærer at være med alle følelser og at mærke at nedenunder det, som kan føles som om det er gået i stykker, er du stadig hel og fuldkommen som du er

I praksis betyder det bl.a.; at du bliver mere kom komfortabel med at være med alle dine følelser uden at sidde fast i dem og at du ser og mærker dit sande guddommelige Selv.

 

Type 5

Du lærer at være åben, nysgerrig og ikke vidende, så nye veje, nye indsigter kan finde sin vej ind i dit liv

I praksis betyder det bl.a.; får mere tillid til den visdom der bor i dig så du nemmere kan træde ind i livet i tillid til at du har den visdom der skal til

 

Type 6

Du lærer at stole på din indre stemme/guidance og at stole på at universet elsker dig og har dig

I praksis betyder det bl.a.; finder større sikkerhed og tryghed og får nemmere ved at træffe selvkærlige valg og at have tillid til dig selv

 

Type 7

Du lærer om at være til stede i nuet og derved at mærke den indre lykke og bliss-følelse, som er en naturlig del af hvem du er når du ikke er i fortiden eller fremtiden.

I praksis betyder det bl.a.; at du tillader dig mere lykke, lethed og frihed i dit liv og at gå med det store guddommelige plan for dit liv

 

Type 8

Du lærer at overgive dig til en kraft, der er større end din egen (det guddommelige/universet/Kærlighed) og at kunne være det hele menneske, du er – også med det, der er sårbart i dig.

I praksis i dit liv, betyder det bl.a; at du får nemmere ved at overgive dig til universet og får mindre behov for kontrol og retfærdighed. Du vil opleve mere flow og lethed og færre konflikter, mindre vrede. Du bliver mere nænsom med dig selv og din sårbarhed og det samme i forhold til andre mennesker.

 

Type 9

Du lærer at holde dig vågen gennem livet og at træde fuldt i karakter og at mærke, at neden under alle bølgegangene (konflikter, uro mv) i livet, bor en fred, der aldrig kan forstyrres.

I praksis i dit liv, betyder det bl.a; at du bliver bedre i stand til at håndtere uro, konflikt og til at træde i karakter, mærke dig selv og gå med det du mærker i ord og handlinger.

 

 

 

Er Soultalk Circle for dig?

 

Soultalk Circle er for dig, der:

 

Ønsker at være være en del af et fællesskab, der støtter hinanden på vores indre rejse og livet, som det folder sig ud for os 

Gerne vil være forbundet med og modtage inspiration fra Kisser til at leve et kærlighedsbaseret liv 

Styrke din selvkærlighed 

Ønsker at styrke dine relationer  

Vil opleve mere fred, frihed, kærlighed og glæde i dit liv

Vil inspireres til at leve med sjælen som kompas gennem Enneagrammet, Et kursus i mirakler OG Kissers mangeårige virke som spirituel psykolog

Udvikle dig psykologisk & spirituelt 

Blive støttet i at leve efter din sande essens

Genkende de mønstre som afholder dig fra at leve med frihed og glæde 

Give slip på skyld og skam

Lære at skifte dine tankeformer fra frygt til kærlighed

 

Jeg støtter dig i din rejse – jeg er selv gået vejen

Jeg hedder Kisser Paludan, og jeg er spirituel psykolog med mere end 30 års erfaring.

Jeg er specialist selvværd, forfatter og podcast vært. Jeg integrerer den spirituelle lære fra Et kursus i mirakler & Enneagrammet i alt, hvad jeg laver.

Jeg er bl.a. efteruddannet i psykoterapi, parterapi, hypnose, mindfulness, meditation, epigenetik og Enneagrammet (akkrediteret af International Enneagram Association).

Jeg har selv gået vejen.

Jeg ved fra mit eget liv og alle de mennesker jeg har fået lov til at følge på deres rejse, at selv-kærlighed er en rejse uden destination, men en rejse hjem til en kærlighed, der allerede bor i dig. Siden jeg var 15 , har jeg selv været på en dyb indre rejse og har selv gået i alle mulige former for terapi, meditation, yoga, åndedræt mv. Derfor ved jeg også, fra første hånd, at rejsen hjem til din Essens er den smukkeste, mest vilde, fantastiske rejse, som giver dyb indre fred og frihed OG jeg ved, at vi har brug for støtte undervejs. Det er ikke meningen at vi skal klare rejsen selv. Ved at samle os i fællesskaber hjælper vi hinanden hjem.

Derfor har jeg skabt Soultalk Circle.

3

DETTE FÅR DU HVER MÅNED:

Jeg har bygget indholdet op så det bedst muligt understøtter vores fælles rejse med sjælen som kompas. Der vil være videoer, inspirerende øvelser, refleksionsspørgsmål du kan gå med, citater, musik, interviews og meditationer. Jeg ønsker at give inspiration på mange forskellige måder og planer så du kan lande din visdom gennem varierede måder at lære på.

Månedens tema

Ugentlige mails med inspiration, som video, citater, musik eller interviews om månedens tema og Enneagramtype og dertil hørende tema.

Månedlig Q&A

30 min Q&A i gruppens lukkede Facebook gruppe.

Soultalk Circle Classic

Adgang til Soultalk Circle Classic med  over 100 timers inspirerende online kurser om alt fra relationer og selvværd til at samarbejde med universet.

Community on-line Zoom

Halvandens times zoom session med Kisser med mulighed for at mødes og træne med de andre medlemmer.

Musik og inspiration

Musik – min egen spilleliste til typen og kollage med kendte mennesker fra typen.

Det spirituelle Enneagram

Ni interviews om det spirituelle Enneagram med Claus Springborg kun for Soultalk Circle medlemmer. Hør om typens farve og essenskvaliteter.

Månedens meditation/

Øvelser

En konkret øvelse/refleksion/video pr. uge.

Min indtalte meditation til månedens tema, – fx. til indre fred, styrke, selvkærlighed, glæde.

Et Kursus i Mirakler møder Enneagrammet

Den daglige inspirerende lektion hver dag i FB gruppen og lektioner fra “Et kursus i mirakler”, som passer til temaet/typen.

Meditationer og yoga

Adgang til stort bibliotek med meditationer og yoga.

Program SOULTALK CIRCLE 2024

Enneagrammet og Et kursus i mirakler.

Temaet for 2024

2024 kommer til at handle om AT FINDE HJEM til din sande essens og at leve derfra. 

Du vil blive guidet og inspireret til at heale dine blokeringer og til at leve tæt på din sjæl og al den skønhed, styrke, fred, glæde og frihed, der allerede bor her.

Året tager udgangspunkt i alle 9 Enneagramtyper og deres rejse fra Ego til Essens, kombineret med læren fra Et kursus i mirakler og al den erfaring jeg har gennem et langt liv med selvudvikling.

Du vil opleve hvordan du kan skabe mirakler i livet ved at transformere frygt til kærlighed.

Et år med psykologisk og spirituel transformation. 

Temaet for 2024 er at leve tæt på dit autentiske Selv og at blive det hele, lysende, vise væsen, du i sandhed er. Gennem Enneagrammet vil du lære at udleve det smukke potentiale du er her for at bidrage med.

Vi kalder os selv og hinanden hjem.

Sammen går vi på opdagelse i, hvilke gaver der ligger og venter på dig når du lander inden i, og lever tæt på din autentiske smukke kerne.

Det meste af vores liv lever vi lidt som robotter, – vi er styrede af gamle ubevidste overlevelsesstrategier (fx jeg skal være sød, stærk, dygtig, hjælpsom mv., for at være elsket), eller værdier og normer, som måske slet ikke er vores egne, men vores forældres eller den kultur, vi lever i. Vi er ofte præget af begrænsende overbevisninger, mindreværd, tvivl og gamle – måske generationelle, traumer.

I 2024 vil vi sammen sætte os selv fri og du vil opleve at komme tilbage til dit oprindelige Selv,- uden roller, masker eller mindreværd og du vil opleve at kunne udfolde dig autentisk, elske dig selv og bare være i livet præcis som du er.

I 2024 får du hjælp til at:

  • leve tæt på din autentiske Essens
  • at elske den du er
  • finde indre fred, glæde, frihed, styrke, nærvær og kærlighed
  • identificere og opløse dine benspænd
  • føle dig støttet af et kærligt fællesskab

SOULTALK PODCAST OM DET SPIRITUELLE ENNEAGRAM

Lyt til denne podcast om det spirituelle Enneagram, hvis du er mere nysgerrig: https://soultalk.libsyn.com/141-soultalk-det-spirituelle-enneagram

Læs om årsforløbet her
TEMA 2024:
“med sjælen som kompas”

Dette online årsforløb er for dig som i 2024 ønsker at arbejde med AT FINDE HJEM til din sande essens og at leve derfra.

Gennem 12 måneder vil du blive guidet og inspireret til at heale dine blokeringer og til at leve tæt på din sjæl og al den skønhed, styrke, fred, glæde og frihed, der allerede bor her.

Året tager udgangspunkt i alle 9 Enneagramtyper og deres rejse fra Ego til Essens, kombineret med læren fra Et kursus i mirakler og al den erfaring jeg har gennem et langt liv med selvudvikling.

Du vil opleve hvordan du kan skabe mirakler i livet ved at transformere frygt til kærlighed. Et år med psykologisk og spirituel transformation.

Temaet for 2024 er at integrere alle dine sjælskvaliteter, så du kan udleve det smukke potentiale du er her for at bidrage med.

Vi kalder os selv hjem. Går på opdagelse i, hvilke gaver der ligger og venter på dig når du lander inden i, – når du lander i, og lever tæt på din sjæl.

Det meste af vores liv lever vi lidt som robotter – vi er styrede af gamle overlevelsesstrategier (fx jeg skal være sød, stærk, dygtig mv for at være elsket). Værdier, normer som måske slet ikke er vores egne, men forældres eller den kultur, du lever i. Vi er præget af den frygt, der bor i Egoet og som er en stor del af den verden vi møder. Præget af begrænsende overbevisninger, mindreværd, tvivl og gamle – måske generationelle, traumer.

I 2024 stiller vi sammen skarpt på at møde og heale det i os som afholder os for at leve tæt på vores guddommelige Essens og vi tuner ind i, hvordan det er leve tæt på sjælen. Her findes en iboende fred, glæde, frihed, sikkerhed, styrke og visdom. Her er alt, hvad du nogensinde får brug for. Vi finder hjem sammen. Et kursus i mirakler, som er basis på 2024 lærer os at vi skal se på korsfæstelsen (psykologien) og dvæle ved opstandelsen (sjælen), så det vil vi gøre. Vi vil se på vores psykologi og det, der bor her, som blokerer for kontakten til sjælen, og vi vil dvæle ved og mærke sjælens dybe kærlighed og fred. Og vi vil sammen arbejde med at mærke og tage ind, at vi mennesker har misforstået problem og løsning. Vi tror at verden omkring os (andre mennesker mv) er kilden til vores problemer og ser ikke at det er vores tænkning om verden, der skaber problemerne for os.

I 2024 øver vi os i at vende problem og løsning om, så vi reelt kan skabe de store mirakuløse transformationer i livet, som vi alle har fortjent.

Så i 2024 får du hjælp til:

– at leve tæt på din Essens
– at identificere dine benspænd
– at føle dig støttet af et kærligt fællesskab
– at finde indre fred, glæde, frihed, styrke og kærlighed

Se hver måneds tema her

Tema 2024:
“Med sjælen som kompas”
Hver måned har denne struktur;

Uge 1. MÅNEDENS TEMA

Video om månedens tema og type/Essens & øvelse & månedens zoom-møde

Uge 2.  MEDITATION & MUSIK

Musik – min egen spilleliste til typen OG en indtalt meditation til månedens tema – fx. meditation til accept, meditation til indre fred, styrke, egenkærlighed mv.

Uge 3. ENNEAGRAMMET MØDER ET KURSUS I MIRAKLER 

Enneagrammet møder Et kursus i mirakler & øvelse.

Hvad er det typen har brug for, til at skabe mirakler i livet? 

Citat udvalgt til typen fra Et kursus i mirakler og øvelse & månedens FB live session med mulighed for at stille spørgsmål

Hver type får sit eget citat af mystikeren RUMI og fra Et kursus i mirakler.

UGE 4. DET ESSENTIELLE ENNEAGRAM

Video om det essentielle Enneagram & øvelse

Interview med Claus Springborg om typernes farver og Essens/potentiale samt video/tekst fra mig med øvelse.

PLAN FOR HVER MÅNED I 2024

Januar: Sjæls-intention & selvkærlighed
Sæt din sjælsintention for et mirakuløst og (selv)kærligt 2024 

I denne første måned af året og en helt ny rejse, starter vi blidt ud med at tune ind i, hvad din sjæl kalder på for dit liv lige nu og på, hvordan 2024 kan blive et liv fyldt med (selv)kærlighed og mirakler

Februar:

Accepter dig selv, slip dommen og mærk din iboende godhed & sjælens perfektion

Type 1

I denne første af årets måneder fokuserer vi på forskellen mellem Ego og Essens, mellem frygt og kærlighed. Vi identificerer når vi kommer fra Ego eller fra sjæl og begynder så småt at mærke at vi ikke er vores kroppe, egoer, tanker eller følelser, men at vores sande identitet er den smukkeste dybe, vise sjæl, der er – i sin essens, er kærlighed, – direkte forbundet med universet.

Vi forbedrer hverken os selv eller verden gennem kritik eller at se på fejl, men ved at elske. Om at møde os selv og livet uden vurderinger, eller domme men med tillid og kærlighed til den du er og dit liv. Træning i at mærke og forstå din iboende godhed og sjælens perfektion. Type 1

Marts: Du skaber dit liv med dine tanker. Lær at tænke mindre og lade dig guide af din sjæl i stedet 
Type 6
Om kausalitet og empowerment

Om at forstå at vi skaber livet /verden indefra ud

Vi tror at vi bare lige skal have styr på noget/nogen i vores liv, så vil vi få det godt. De fleste mennesker går gennem hele livet med en misforståelse i forhold til, hvordan vi skaber et godt og kærligt liv for os selv. Vi har vendt problem og virkning om. Problemet er ikke verden omkring os, men vores tanker om den. Hvis du vil ændre noget som helst i dit liv, må du ændre dine tanker om det – så vil det ydre – ganske som nu – spejle det tilbage til dig, som du tror på om dig selv og livet. Derfor er det det vigtigste du kan lære i dit liv – at vende dit sind fra frygt til kærlighed.

Om hvordan vi sikrer os at vi tænker med Kærlighed fremfor frygt og hvordan du lærer at tænke mindre og i højere grad lade dig guide af din iboende sikkerhed og visdom.

April: Forbundethed & selvkærlighed

Type 2

I denne måned stiller vi ind på at lære at elske den du er præcis som den du er. Vi træner at elske os selv med alt, hvad vi er – med hele vores menneskelighed og emd præcis den personlighed, du er i livet med. Vi mærker, hvordan du kan begynde at være i livet helt uden at gøre dig umage med at være sød eller omsorgsfuld fordi du elskelig, som du er. Accept og din evne til at elske dig selv og livet præcist som det er.

Forbundethed, – om at mærke din forbundethed med dig selv, jorden, mennesker, alt.

Vi er alle sammen forbundne. Der er kun én energi som vi alle er en del af. Det er så nærende og trygt at mærke denne forbindelse. Det er fokus for april måned. At du må mærke at du er en del af ét stor fælles kærlighedsfelt.

For virkeligt at mærke forbundethed og den dybe ubetingede kærlighed, må vi først forbinde os med os selv og fylde os selv op med kærlighed. Dette træner vi også i denne måned.

Dit indre lys, livsformål og evne til at leve fra hjertet & type 3

At lade din gøren været ledt at dit hjerte & type 3

Denne måned fokuserer vi på, at lade livet og det vi gør og handler på, være ledt af sjælen, af hjertet. Når vi lader Egoet være chef i vores liv, føles livet stressende, tomt og uden mening. Når sjælen er chef, vil du opleve en ny form for meningsfuldhed, flow og lethed i livet og i din gøren.

Maj: De fire leveregler

En måned om de 4 leveregler af Miguel Ruiz; 

DE FIRE LEVEREGLER er baseret på gammel toltekisk visdom, og giver os mulighed for at åbne vores liv for en ny oplevelse af frihed, sand lykke og kærlighed.

– Vær ren i dit ord

– Tag ikke noget personligt

– Lad være med at formode noget

– Gør altid dit bedste

Juni: Du er allerede hel & type 4
Om dit store hele Selv, din sande autentiske identitet og ophør af lidelse.

I dig er et sted som allerede er helt helt, som ikke kan gå i stykker fordi det er evigt og guddommeligt kærligt.

Om dit store Selv & type 4. Kend dit autentiske sande store Selv. Vi dykker dybere ind i at mærke, hvem du i sandhed er og hvordan det føles at være dig når du er helt dig. Helt naturlig, uden roller, masker eller tanker om, hvem du er eller skal være. Når du bare udfolder dit naturlige store Selv (i modsætning til vores lille, tilpassede selv).

Vi arbejder med hvad healing er og mærker det sted indeni, som allerede er helt og aldrig kan gå i stykker.

Juli: Direkte guddommelig visdom og klarhed & type 5

Om direkte visdom & type 5. Om at holde os åbne og nysgerrige hele livet så vi kan åbne os op for højere visdom og lever derefter. Vi tror ofte, at vi først lige skal lære noget mere, forstå lidt bedre, være bedre klædt på, være mere kompetente, – og denne tankegang afholder os fra at være fuldt engagerede i livet. Fra at gøre det, vi længes efter. I dig findes allerede alt det du har brug for, i en given situation. Al den visdom der bor i universet, bor i dig. Dette er fokus for denne måned,- at leve fra din indre visdom fremfor at forsøge at regne livet ud.

August: Livet elsker dig & type 6
At være elsket og holdt af universet 

Om at lade dig være elsket og holdt af universet & type 6. Vi går på opdagelse i, hvordan det føles at lytte til og stole på din indre vise, guddommelige stemme. At blive din egen guru, din egen lærer, din egen sikkerhed, kræver at vi kan lytte til den store smukke og vise stemme, der bor i sjælen og som altid er til rådighed, men som vi ofte ikke hører fordi vi har fokus på alle vores flaksende frygttanker, der kun forvirrer og skaber frygt. Vi øver os i at lytte bagom frygten til den sikre kærlige stemme indeni.

September: Indre glæde, frihed og følelsen af at være fyldt op og næret & type 7

Om den indre glæde, der bor i sjælen, om nydelse og nærvær i nuet & type 7

Sjælen er naturligt fyldt med glæde og taknemmelighed. Når vi har så svært ved at mærke glæden er det fordi vi leder efter den udenfor os selv og udenfor nuet. Det vi finder der, vil kun være midlertidigt for så igen at efterlade os på den evige jagt efter det, som allerede bor i os, men vi ved det ikke. Denne måned er fokuseret på at finde ind til den lykke, der bor naturligt i din sjæl. Vi øver os i ikke at gå den den Ego-fælde,d er fortæller os at lykken ligger i fremtiden og øver i at tillade lykken at fylde og folde sig ud i vores liv.

Oktober: Din sjæls storhed og styrke & type 8

Indeni dig bor et sted med en uendelig guds-styrke som aldrig kan svækkes eller mindskes.

Lær hvordan du finder tilbage til din sande styrke. Ikke Egoet kamp eller opspændthed, men din sjæls styrke, som vi kun rigtigt kan kende, når vi tillader os at være hele mennesker med al den sårbarhed, der er forbundet med at være menneske. Sjælen er uendeligt stor og stærk og upåvirket af det sårbare i menneskelivet, men vi kan kun få adgang til sjælens styrke og storhed, når vi tillader os helt at være mennesker. Vi arbejder med tilladelsen til at være små, sårbare som en vej til sjælens sande styrke. Dette er helterejsen for september måned.

November:
December: Træd fuldt ind i livet og skab kontakt til din indre fred & type 9

Om at finde fred & type 9. Bagom livets tumult og vores store følelser, ligger en stor og dyb fred, som aldrig kan blive forstyrret. Som, ligegyldigt hvor højt bølgerne går, altid er rolig og i fred. Men vi må være villige til at være med livets store følelser, konflikter mv. for i sandhed at mærke det sted indeni, som er uforstyrret. Vi slutter året af med at mærke den samhørighed og kærlighed, der er mulig for os mennesker, når vi er forbundet med vores Selv. Når vi lever fra sjælen oplever vi flow, frihed og glæde som en naturlig forlængelse af, hvem, vi er.

Se praktisk info her

Tema 2024:
“Med sjælen som kompas”:

 

Indhold ved tilmelding:

Når du tilmelder dig, får du samtidigt gratis tilsendt online kurset, “Livet skabes indefra ud”, så du har lidt at begynde med før vi begynder vores rejse sammen den 1.1.2024.

DU FÅR:
 • En månedlig video-mini-kursus på fra mig om månedens indhold (se månedens temaer)
 • En ugentligt konkret øvelse/spørgsmål eller refleksion og anvisning til at arbejde med øvelsen
 • Adgang til lukket facebookgruppe med mulighed for deling og sparring med andre ligesindede på samme udviklingsrejse
 • Ugentlige mail med reminder om ugens undervisning og link
 • 2 månedlige møder & Q & A med mulighed for at møde de andre medlemmer – indeholder mulighed for at stille spørgsmål, inspiration fra mig og lille øvelse i små grupper, for de, der har lyst. Vi mødes halvanden time på zoom og ca. 30 min. på facebook live hver måned
 • Adgang til Soultalk Circles meditationer og yoga
 • Rabat og først til mølle på en række events
 • Mulighed for at skabe mindre fysiske træningsgrupper
Datoer i 2024:

Zoom-møder:

8/1 kl. 17.00 – 18.30

12/2 kl. 17.00-18.30

3/3 kl. 11.00

31/3 kl. 11.00

6/5 kl. 17.00-18.30

3/6 kl. 17.00-18.30

5/8 kl. 17.00-18.30

2/9 kl. 17.00-18.30

7/10 kl. 17.00-18.30

3/11 kl. 11.00

2/12 kl. 17.00-18.30

Facebook live

25/1 kl. 17.00-17.45

29/2 kl. 17.00-17.45

21/3 kl. 20.00

15/4 kl. 17.00

23/5 kl. 17.00-17.45

20/6 kl. 17.00-17.45

22/8 kl. 17.00-17.45

26/9 kl. 17.00-17.45

24/10 kl. 17.00-17.45

21/11 kl. 20.00

12/12 kl. 17.00-17.45

Betaling:
Beløbet trækkes først den 15. januar 2024 i rater én gang om måneden resten af 2024.

Fysiske grupper

Rundt om i det meste af Danmark er der stableret små træningsgrupper, som du kan være en del af, hvis du har lyst. Eller du kan selv slå op på FB siden og samle en mindre gruppe i det område, hvor du bor. De eksisterende grupper bruger mateiralet fra Soultalk Circle som udgangspunkt for deres møder og ud fra det, deler de, hvor de er i livet.

Lyt til Podcast på Soultalk om forløbet 2024
Se video om strukturen for månederne her

 Se video herunder:

SOULTALK CIRCLE

Forskellen på Lotus og Rose er årsforløbet “Med sjælen som kompas” og månedligt zoom møde på 1,5 timer.

Rose
MEST POPULÆRE

249,00 kr.

binding resten af 2024

Adgang til Soultalk Circle Classic (hele Lotus pakken) med 100 vis af timers undervisning fra Soultalk Circle de sidste 3 år!

   Du får bl.a. kurser i:

1,5, timer live zoom med Kisser hver måned med meditation, oplæg om månedens tema, øvelser, møde med de andre medlemmer mv

  • At elske den du er
  • Hvordan du skaber livet med dine tanker
  • “Et kursus i mirakler”
  • Kærlig kommunikation
  • Dit kald/livsformål
  • og meget mere

Du får også adgang til

30 min Q&A med Kisser på FB hver måned

Adgang til community i FB gruppe

Dagens lektion fra “Et kursus i mirakler”

Med Rose får du derudover eksklusiv adgang til

Årsforløb 2024 om det Spirituelle Enneagram
som indeholder:

Video med månedens tema & type

Konkret øvelse/video/reflektion pr. uge

Månedens Essentielle Enneagram

Månedens meditation + musik

Adgang til yoga og meditationer

Adgang til dit eget community i Facebook gruppe

Dagens lektion fra “Et kursus i mirakler”

1,5 times Zoom-møde med Kisser

30 min Q&A med Kisser

 

Lotus
CLASSIC

197,00 kr.

Ingen binding

Adgang til Soultalk Circle Classic med 100 vis af timers undervisning fra Soultalk Circle de sidste 3 år!

Du får bl.a. kurser i:

  • At elske den du er
  • Hvordan du skaber livet med dine tanker
  • “Et kursus i mirakler”
  • Kærlig kommunikation
  • Dit kald/livsformål
  • og meget mere

SE VIDEOEN OM FORSKELLEN PÅ LOTUS OG ROSE

GARANTI:

Efter din tilmelding kan du frit fortryde de første tre dage ved at skrive til kundeservice@kisserpaludan.dk.

Vælg mellem LOTUS eller ROSE herunder og så kommer du til betalingssiden, hvor du skal indtaste dit navn, e-mail samt dine kreditkortoplysninger.

Dit abonnement på Soultalk Circle kan opsiges med 2 måneders varsel.

Køb af årskursus er bindende men du kan fortryde dit køb i løbet af 3 dage efter tilmelding.

 

Har du stadig spørgsmål? Vi har svar!

Hvad er Et kursus i mirakler?
Et kursus i mirakler er træning i at ændrer mindset fra frygt til Kærlighed.”Et Kursus i Mirakler” er et kursus i at fjerne blokeringerne for bevidstheden om kærlighedens tilstedeværelse og finde den fred, der bor i dit sjæl. Kursets formål er at vise en måde, der vil give mennesker muligheden for at finde deres egen Indre Lærer og guide, der leder dig på vej til et liv med tilgivelse, fred, frihed, kærlighed og glæde. Kurset hjælper os til at opløse de psykologiske blokeringer der er i os for at leve i overensstemmelse med Kærlighed. Et kursus i mirakler har for altid, ændret mit liv og på grund af kurset og det arbejde jeg har gjort, føler jeg hver eneste dag, – også når mit liv er turbulent, dyb fred og tillid.
Skal jeg kender Enneagrammet for at være med?

Du behøver ikke kende Enneagrammet for at være med, men du vil helt sikekrt blive nysgerrig på at finde din egen type og senere også typerne på de mennesker, du har i dit liv. Du kan tage en test, før vi starter, fx. her på min hjemmesie (se under shop og enneagramtest) eller på nettet.

Skal jeg kende Et kursus i mirakler for at være med?

Nej det behøver du ikke. Jeg vil bruge Et kursus i mirakler som en vej til at fordybe vores forståelse af Enneagrammet og rejsen fra Ego til essens, – fra frygt til Kærlighed

Hvad hvis jeg ikke kan nå et Zoom eller Facebook møde eller har spørgsmål?

Alle møder påtages og du kan altid skrive til os på kundeservice@kisserpaludan.dk – også hvis du som medlem har et spørgsmål til Kisser.

Hvad hvis jeg stadig ikke er sikker?

Hvis du har sprøgsmål vil vi meget gerne hjælpe med dine spørgsmål. Skriv til os på kundeservice@kisserpaludan.dk om hvad du har på hjertet.

Vi vil rigtig gerne hjælpe.

Nordkrog 23

2900 Hellerup

+45 33 31 10 70

kundeservice@kisserpaludan.dk

Copyright © 2023 - Kisser Paludan

Handelsbetingelser og privatlivspolitik