fbpx

KURSER

KURSER

AKTUELLE KURSER

SELVVÆRDSSPECIALIST UDDANNELSEN

STARTER I 2021.

UDDANNELSE – 3 x 2 DAGE

Selvværdsspecialist-uddannelsen er den ultimative uddannelse til at forstå, arbejde med og heale alle blokeringer for egenkærlighed i dig selv – og derved i, og for andre. Selvværdsspecialist-uddannelsen kombinerer viden om selvværd, eget arbejde med selvværd, nærværstræning, intuition, energiarbejde, kropssprog, Enneagrammet, arbejde med indre barn og at sætte dig selv fri af fortiden samt kommunikation med højt selvværd. Du får også indsigt i forholdet mellem Ego og Essens og lærer om det potentiale, der ligger i alle Enneagramtypernes Essens.

WEBINAR OM NY KLUB – SOULTALK CIRCLE

SE DET GRATIS WEBINAR OG HØR OM SOULTALK CIRCLE ER NOGET FOR DIG

Arrangementet er Gratis

Soultalk Circle starter den 15/3, og er en medlemsklub for dig, der gerne vil være en del af et kærligt og nærværende fællesskab af ligesindede, hvor vi sammen kan fordybe os i, og træne, at leve kærligheds-baserede liv med fokus på indsigt, nærvær, og (egen) kærlighed.
Klubben er for dig, der gerne vil inspireres og holdes fast i kærlige praksisser, der kærligt guider dig tilbage når vi, igen og igen, bliver taget af hverdag, travlhed, frygt, vores ego og tænkning.
På dette gratis seminar får du mulighed for at høre om min helt nye online klub, Soultalk Circle.
Det er for dig, der gerne vil arbejde med dig selv psykologisk og spirituelt. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og “møde” mig.
Seminaret varer en times tid og vil samtidigt give dig en smagsprøve på klubbens temaer; selvværd, mod, sårbarhed, indsigt, Enneagrammet og meget mere.

SKAB ET MIRAKULØST 2021

WORKSHOP OVER 2 DAGE
– dato kommer, når COVID-19 lockdown er ovre.

Hvordan ville dit liv mon se ud, hvis du skulle lade kærlighed være din vejviser, dit vigtigste livsværdi, din indre guide og din stemme i dit indre? På denne workshop i starten af et nyt år, træner vi sammen at slippe alle fortællinger, overbevisninger og mønstre, der ikke længere tjener os.

SKAB MIRAKLER I DIT LIV

NI MÅNEDERS MASTERMIND
MED NANA ASKOV & KISSER PALUDAN 
 

Enneagrammet og Heroe’s Journey som vejvisere til klarhed, fokus og personlig udvikling. En spirituel pilgrimsfærd med drager, sirener og magi.

LOVE BASED LIVING

FORLØB OVER 9 MÅNEDER
– Én plads tilbage !

Dette er et mastermind-hold for dig, der har lyst til at være en del af en cirkel af ligesindede. Gruppens formål er at mødes i kærligt nærvær om gensidig sparring og inspiration. Vi vil særligt fokusere på tilgivelse, nærvær, tankens kraft og evne til at tilvejebringe mirakler og hvad det betyder at leve et kærlighedsbaseret liv.

ONLINE KURSER

THE WALK OF JOY MED NANA OG KISSER

THE WALK OF JOY - Genfind din begejstring og livskraft
21 dages online-forløb, hvor vi sammen genfinder din livskraft og begejstring.

Hvad gør du, når alt omkring dig er gået i stå?

Trækker du dig tilbage og håber på bedre tider, eller tager du imod invitationen fra livet?

Vi sætter fuldt blus på den indre rejse. Faktisk kan man booste den i en sådan grad, at det nærmest kan føles som champagnebobler i blodet. Og lige nu er timingen er perfekt. Måske vil du tage den sammen med os?

De næste 21 dage sætter vi skub i livsglæden og begejstringen – den livskraft, der kommer indefra og som er tilgængelig i dig – hele tiden. Det er den, der trækker dig op på en højere frekvens og giver dig styrke og energi – og det er den, der er fundamentet for de ydre forandringer, der vil ske i din tilværelse.

 Livet er sjovt – det må vi aldrig glemme. Det er meningen, at det skal føles let. Så hvad skal der til, for at du mærker letheden, der er tilgængelig, lige nu?

 

SPOT DIN INDRE DOMMER OG ELSK DEN DU ER

ONLINE WORKSHOP

I os alle bor en indre dommer, som ofte er ubevidst og så subtil at vi end ikke opdager den. Den indre dommer dømmer os når den synes at vi ikke er gode nok, begår fejl, fylder for meget eller lidt eller bare når vi bliver usikre på os selv. Personlighedstypesystemet Enneagrammet viser os, at hver type har sin egen specifikke indre dommer. Det er afgørende for din evne til at elske den du er, at du kender din indre dommer, så du kan spotte den og erstatte dømmende tanker med tænker, understøttende tanker, så du lærer dig at bluve din egen aller bedste og mest kærlige ven igennem livet. Fra dette forhold til dig selv, flyder alt andet; kærlighed, succes, økonomi, lykke.

Dato: 24. april kl. 18.00- 21. 00

Pris: 199,00 kr

Elsk

"ELSK DEN DU ER" ONLINEKURSUS

Videokursus baseret på bestselleren "Elsk den du er" af Kisser Paludan.

Videokurset består af 8 indlevende videolektioner i HD kvalitet til et bedre selvværd.

Du får med det samme adgang til alle 8 lektioner, og kan se og gense videoerne når du vil for sig selv. Videoer kan ses selvstændigt som de er, eller bruges som supplement til bogen "Elsk den du er", hvis du har denne.

BEVIDST FORÆLDRESKAB

ONLINE WORKSHOP

Workshop med udgangspunkt i min bog fra 2019 "Bevidst forældreskab" for dig, der ønsker at støtte dine børn til højt selvværd og at din relation til dem skal være kærlig og nær hele livet. Om det indre forældreskab, som er så afgørende for det ydre.

Vidste du at dine børns selvværd, selvudfoldelse og sikkerhed i verden afhænger af dit eget niveau af selvværd, indsigt og nærvær? At dine børn vil bære på dine mønstre, hvis du ikke selv lærer at slippe dem? At de er dine største læremestre og vigtigste kilde til udvikling? 

Få inspiration og redskaber til, hvordan du slipper dine mønstre og møder dig selv og dine børn med nærvær, tillid og ro. 

For alle med små, store eller voksne børn.

Lær hvordan forældreskabet er den vigtigste invitation til healing og ubetinget kærlighed.

Dato: 22. juni kl. 18.00- 21. 00

Pris: 199,00 kr

Nansensgade 37

1366 København K

+45 33 31 10 70

mail@kisserpaludan.dk

Copyright © 2021 - Kisser Paludan