fbpx

KURSER

KURSER

AKTUELLE KURSER

SELVVÆRDSSPECIALIST UDDANNELSEN

STARTER I 2021.

UDDANNELSE – 3 x 2 DAGE

Selvværdsspecialist-uddannelsen er den ultimative uddannelse til at forstå, arbejde med og heale alle blokeringer for egenkærlighed i dig selv – og derved i, og for andre. Selvværdsspecialist-uddannelsen kombinerer viden om selvværd, eget arbejde med selvværd, nærværstræning, intuition, energiarbejde, kropssprog, Enneagrammet, arbejde med indre barn og at sætte dig selv fri af fortiden samt kommunikation med højt selvværd. Du får også indsigt i forholdet mellem Ego og Essens og lærer om det potentiale, der ligger i alle Enneagramtypernes Essens.

WEBINAR OM NY KLUB – SOULTALK CIRCLE

SE DET GRATIS WEBINAR OG HØR OM SOULTALK CIRCLE ER NOGET FOR DIG

Arrangementet er Gratis

Soultalk Circle starter den 15/3, og er en medlemsklub for dig, der gerne vil være en del af et kærligt og nærværende fællesskab af ligesindede, hvor vi sammen kan fordybe os i, og træne, at leve kærligheds-baserede liv med fokus på indsigt, nærvær, og (egen) kærlighed.
Klubben er for dig, der gerne vil inspireres og holdes fast i kærlige praksisser, der kærligt guider dig tilbage når vi, igen og igen, bliver taget af hverdag, travlhed, frygt, vores ego og tænkning.
På dette gratis seminar får du mulighed for at høre om min helt nye online klub, Soultalk Circle.
Det er for dig, der gerne vil arbejde med dig selv psykologisk og spirituelt. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og “møde” mig.
Seminaret varer en times tid og vil samtidigt give dig en smagsprøve på klubbens temaer; selvværd, mod, sårbarhed, indsigt, Enneagrammet og meget mere.

SKAB ET MIRAKULØST 2021

WORKSHOP OVER 2 DAGE
– dato kommer, når COVID-19 lockdown er ovre.

Hvordan ville dit liv mon se ud, hvis du skulle lade kærlighed være din vejviser, dit vigtigste livsværdi, din indre guide og din stemme i dit indre? På denne workshop i starten af et nyt år, træner vi sammen at slippe alle fortællinger, overbevisninger og mønstre, der ikke længere tjener os.

SKAB MIRAKLER I DIT LIV

NI MÅNEDERS MASTERMIND
MED NANA ASKOV & KISSER PALUDAN 
 

Enneagrammet og Heroe’s Journey som vejvisere til klarhed, fokus og personlig udvikling. En spirituel pilgrimsfærd med drager, sirener og magi.

LOVE BASED LIVING

FORLØB OVER 9 MÅNEDER
– Én plads tilbage !

Dette er et mastermind-hold for dig, der har lyst til at være en del af en cirkel af ligesindede. Gruppens formål er at mødes i kærligt nærvær om gensidig sparring og inspiration. Vi vil særligt fokusere på tilgivelse, nærvær, tankens kraft og evne til at tilvejebringe mirakler og hvad det betyder at leve et kærlighedsbaseret liv.

ONLINE KURSER

THE WALK OF JOY MED NANA OG KISSER

THE WALK OF JOY - Genfind din begejstring og livskraft
21 dages online-forløb, hvor vi sammen genfinder din livskraft og begejstring.

Hvad gør du, når alt omkring dig er gået i stå?

Trækker du dig tilbage og håber på bedre tider, eller tager du imod invitationen fra livet?

Vi sætter fuldt blus på den indre rejse. Faktisk kan man booste den i en sådan grad, at det nærmest kan føles som champagnebobler i blodet. Og lige nu er timingen er perfekt. Måske vil du tage den sammen med os?

De næste 21 dage sætter vi skub i livsglæden og begejstringen – den livskraft, der kommer indefra og som er tilgængelig i dig – hele tiden. Det er den, der trækker dig op på en højere frekvens og giver dig styrke og energi – og det er den, der er fundamentet for de ydre forandringer, der vil ske i din tilværelse.

 Livet er sjovt – det må vi aldrig glemme. Det er meningen, at det skal føles let. Så hvad skal der til, for at du mærker letheden, der er tilgængelig, lige nu?

 

Elsk

"ELSK DEN DU ER" ONLINEKURSUS

Videokursus baseret på bestselleren "Elsk den du er" af Kisser Paludan.

Videokurset består af 8 indlevende videolektioner i HD kvalitet til et bedre selvværd.

Du får med det samme adgang til alle 8 lektioner, og kan se og gense videoerne når du vil for sig selv. Videoer kan ses selvstændigt som de er, eller bruges som supplement til bogen "Elsk den du er", hvis du har denne.

Nansensgade 37

1366 København K

+45 33 31 10 70

mail@kisserpaludan.dk

Copyright © 2021 - Kisser Paludan