fbpx

KURSER

KURSER

AKTUELLE KURSER

SKAB ET MIRAKULØST 2021

WORKSHOP OVER 2 DAGE – 30.-31. JANUAR 2021 – UDSOLGT

ØNSKER DU AT SKRIVE DIG OP TIL NÆSTE HOLD ELLER EVT. AFBUD:

Hvordan ville dit liv mon se ud, hvis du skulle lade kærlighed være din vejviser, dit vigtigste livsværdi, din indre guide og din stemme i dit indre? På denne workshop i starten af et nyt år, træner vi sammen at slippe alle fortællinger, overbevisninger og mønstre, der ikke længere tjener os.

SKAB MIRAKLER I DIT LIV

NI MÅNEDERS MASTERMIND
MED KISSER PALUDAN & NANA ASKOV
 

Enneagrammet og Heroe’s Journey som vejvisere til klarhed, fokus og personlig udvikling. En spirituel pilgrimsfærd med drager, sirener og magi.

LOVE BASED LIVING

FORLØB OVER 9 MÅNEDER – UDSOLGT

ØNSKER DU AT SKRIVE DIG OP TIL NÆSTE HOLD ELLER EVT. AFBUD:

Dette er et mastermind-hold for dig, der har lyst til at være en del af en cirkel af ligesindede. Gruppens formål er at mødes i kærligt nærvær om gensidig sparring og inspiration. Vi vil særligt fokusere på tilgivelse, nærvær, tankens kraft og evne til at tilvejebringe mirakler og hvad det betyder at leve et kærlighedsbaseret liv.

SKAB MIRAKLER I DIT LIV – WORKSHOP

WORKSHOP – DEN 27. JANUAR 2020 – UDSOLGT

ØNSKER DU AT SKRIVE DIG OP TIL NÆSTE WORKSHOP ELLER EVT. AFBUD:

Workshop med Nana Askov & Kisser Paludan. Vi brænder begge for at skabe liv, der er fyldt med magi, kærlighed, livfuldhed, glæde, klarhed og mening. Derfor er vi gået sammen med to af vores mest kraftfulde redskaber; nemlig Enneagrammet og Hero´s journey. Hør hvordan du skaber mirakler i dit liv. Lær hvordan du lytter til din sjæls kald, går ud på din rejse og møder alle dine indre benspænd i form af indre drager, sirener, kviksand mv. Og hvordan du, med indsigten fra Enneagrammet og Hero´s journey, får adgang til skatten, der ligger og venter på dig.

ONLINE KURSER

DIT KALD OG DIN PERSONLIGE HELTEREJSE FOR 2021

ONLINE-WORKSHOP: HAV SJÆLEN – OG MERE AF DIG - MED IND I 2021

20. januar 2021 kl. 19-21.30 på Zoom

2020 var for mange et år, hvor normalitet blev sat ud af spil. Det meste i vores tilværelse skulle med kort varsel retænkes og ses på med nye øjne. Arbejdsliv, økonomi, samvær med familie og venner, traditioner, sportsaktiviteter og ferie. Følelsen af fastlåshed, krise og magtesløshed – og måske frygt har præget både store og små dagsordener i et år, som mange omtaler som det år, de færreste vil gennemgå én gang til. Men måske var der også en kærlig invitation til dig i dette år? Nogle vigtige budskaber og indsigter, du skulle have med dig ind i det nye år? Tag med på denne workshop, hvor vi sammen tager mod til at se tilbage og udforske dit personlige 2020 som en helterejse. Vi tuner ind og lytter til din sjæls visdom, så du kan gå ind i 2021 med en helt ny energi og – måske fornyet styrke og selvkærlighed. Måske var 2020 også et år, der gav dig mulighed for at skifte noget ud, der ikke skulle være der mere? Eller måske opdager du noget nyt kalde i dig? Workshoppen afholdes af forfatter, enneagramekspert og psykolog Kisser Paludan og forfatter og underviser i Hero’s Journey Nana Askov. Find et roligt sted, hvor du sidder godt, pak dig ind i et lunt tæppe og hav notesbog og pen ved hånden. Der vil være øvelser og feedback undervejs. Gå fra workshoppen med en fornemmelse af, hvad det er for en helterejse du står foran i 2021. PS: Har du ikke mulighed for at deltage, kan du få den tilsendt som Replay bagefter.

TRÆN DIN INDRE DRAGE

ONLINE WORKSHOP

KENDER DU DINE DRAGER? Dragen er måske verdens mest kendte fabeldyr. Vi har alle et forhold til drager – også selvom de rent biologisk aldrig har eksisteret. De lever i fortællingernes verden. De lever i os. Men hvad er det med drager, der har tryllebundet os mennesker i århundreder? Dragerne fortæller os noget vigtigt om os selv. De er billedet på vores frygt og negative overbevisninger. Dem, der holder os tilbage. De er billedet på den kamp – mange af os frygter og som holder os tilbage fra at række ud mod skatten – det vi dybest inde drømmer om. Måske har du selv lyst til at se din personlige drage dybt i øjnene? Tag med på denne online-workshop med psykolog og forfatter Kisser Paludan og forfatter og journalist Nana Askov. Du får et indblik i, hvad din personlige drage siger – hvordan den styrer mange af dine livsvalg – og måske bliver du inspireret til at tage en ny form for dialog med din indre drage. Du skal medbringe et tæppe og en notesbog. Placere dig et sted med din computer, hvor du har fred og ro. Der vil være øvelser og feedback undervejs.

DIT KALD OG DIN PERSONLIGE HELTEREJSE FOR 2021

INFO-AFTEN: SKAB MIRAKLER I DIT LIV

9 MÅNEDERS MASTERMIND MED KISSER PALUDAN & NANA ASKOV

10. Februar 2021 kl. 19.00-21.30, Vi mødes online

Arrangementet er Gratis

Du kom hertil med et formål, og du er sammensat med en personlighed og drømme som passer til netop dette formål. Mange taler om purpose. Din sjæl kender dit formål, og hvis du mærker efter, vil du kunne se, hvordan den hele tiden minder dig om det og kalder på dig. Når sjælen kalder, mærker du det måske som en stille længsel, en tristhed, en frustration eller følelse af gentagelse af dramaer. Det kan også være en følelse af af at sidde fast i tåge og stilstand. Ikke at kunne trænge igennem.

NY KLUB - SOULTALK CIRCLE

KOM OG VÆR MED OG HØR OM SOULTALK CIRCLE ER NOGET FOR DIG

21. Januar 2021 kl. 19.00-20.00, Vi mødes online

Arrangementet er Gratis

Soultalk Circle er en medlemsklub for dig, der gerne vil være en del af et kærligt og nærværende fællesskab af ligesindede, hvor vi sammen kan fordybe os i, og træne, at leve kærligheds-baserede liv med fokus på indsigt, nærvær, og (egen) kærlighed.
Klubben er for dig, der gerne vil inspireres og holdes fast i kærlige praksisser, der kærligt guider dig tilbage når vi, igen og igen, bliver taget af hverdag, travlhed, frygt, vores ego og tænkning.
På dette gratis seminar får du mulighed for at høre om min helt nye online klub, Soultalk Circle.
Det er for dig, der gerne vil arbejde med dig selv psykologisk og spirituelt. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og "møde" mig.
Seminaret varer en times tid og vil samtidigt give dig en smagsprøve på klubbens temaer; selvværd, mod, sårbarhed, indsigt, Enneagrammet og meget mere.

Indiakaj 10

 2100 København Ø.

+45 33 31 10 70

mail@kisserpaludan.dk

Copyright © 2020 - Kisser Paludan| Handelsbetingelser | Cookie- & Privatlivspolitik