fbpx

KURSER

KURSER

AKTUELLE KURSER

SELVVÆRDSSPECIALIST UDDANNELSEN

STARTER 25. MAJ 2021

UDDANNELSE – 3 x 2 DAGE

Selvværdsspecialist-uddannelsen er den ultimative uddannelse til at forstå, arbejde med og heale alle blokeringer for egenkærlighed i dig selv – og derved i, og for andre. Selvværdsspecialist-uddannelsen kombinerer viden om selvværd, eget arbejde med selvværd, nærværstræning, intuition, energiarbejde, kropssprog, Enneagrammet, arbejde med indre barn og at sætte dig selv fri af fortiden samt kommunikation med højt selvværd. Du får også indsigt i forholdet mellem Ego og Essens og lærer om det potentiale, der ligger i alle Enneagramtypernes Essens.

WEBINAR OM NY KLUB – SOULTALK CIRCLE

SE DET GRATIS WEBINAR OG HØR OM SOULTALK CIRCLE ER NOGET FOR DIG

Arrangementet er Gratis

Du kan nu tilmelde dig næste opstart i Soultalk Circle den 15/6, hvor klubben tager nye medlemmer ind. Klubben er en medlemsklub for dig, der gerne vil være en del af et kærligt og nærværende fællesskab af ligesindede, hvor vi sammen kan fordybe os i, og træne, at leve kærligheds-baserede liv med fokus på indsigt, nærvær, og (egen) kærlighed.
Klubben er for dig, der gerne vil inspireres og holdes fast i kærlige praksisser, der kærligt guider dig tilbage når vi, igen og igen, bliver taget af hverdag, travlhed, frygt, vores ego og tænkning.
På dette gratis seminar får du mulighed for at høre om min helt nye online klub, Soultalk Circle.
Det er for dig, der gerne vil arbejde med dig selv psykologisk og spirituelt. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og “møde” mig.
Seminaret varer en times tid og vil samtidigt give dig en smagsprøve på klubbens temaer; selvværd, mod, sårbarhed, indsigt, Enneagrammet og meget mere.

FRA FRYGT TIL KÆRLIGHED

TO DAGES WORKSHOP

Den 9-10 oktober 2021

Sådan finder du hjem til dig selv og lever med kærlighed, nærvær og glæde.

To dages transformerende workshop om hvordan du kan træne dig i at skifte fra Ego og frygt til kærlighed og Essens.

SKAB MIRAKLER I DIT LIV

NI MÅNEDERS MASTERMIND
MED NANA ASKOV & KISSER PALUDAN 
 

Enneagrammet og Heroe’s Journey som vejvisere til klarhed, fokus og personlig udvikling. En spirituel pilgrimsfærd med drager, sirener og magi.

LOVE BASED LIVING

FORLØB OVER 9 MÅNEDER
– Én plads tilbage !

Dette er et mastermind-hold for dig, der har lyst til at være en del af en cirkel af ligesindede. Gruppens formål er at mødes i kærligt nærvær om gensidig sparring og inspiration. Vi vil særligt fokusere på tilgivelse, nærvær, tankens kraft og evne til at tilvejebringe mirakler og hvad det betyder at leve et kærlighedsbaseret liv.

ONLINE KURSER

Elsk

"ELSK DEN DU ER" ONLINEKURSUS

Videokursus baseret på bestselleren "Elsk den du er" af Kisser Paludan.

Videokurset består af 8 indlevende videolektioner i HD kvalitet til et bedre selvværd.

Du får med det samme adgang til alle 8 lektioner, og kan se og gense videoerne når du vil for sig selv. Videoer kan ses selvstændigt som de er, eller bruges som supplement til bogen "Elsk den du er", hvis du har denne.

Nansensgade 37

1366 København K

+45 33 31 10 70

mail@kisserpaludan.dk

Copyright © 2021 - Kisser Paludan

Handelsbetingelser og privatlivspolitik