Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/kisserpaludan.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Enneagrammet og dit guddommelige potentiale - kom hjem til din sande store smukke Essens - Kisser Paludan

Weekend retreat den 7. og 8. oktober – 2 PLADSER TILBAGE

Enneagrammet og dit guddommelige potentiale

– kom hjem til din sande store smukke Essens

Fra Ego til Essens med Enneagrammet

Dette weekend retreat i København tilbyder dig en rejse fra Ego til Essens, fra frygt til Kærlighed. Med udgangspunkt i sjælskvaliteterne i Enneagramtyperne og Et kursus i mirakler, bevæger vi os sammen igennem og ind i det sted,- det store Selv, som er evigt, altid fredfyldt og i balance, i accept og kærlighed til alt som det er. Hvor ubetinget kærlighed og en ubrydelig forbindelse mellem alt eksisterer, hvor du er værdifuld, bare fordi du er den du er,- det sted, hvor du er hel og aldrig kan gå i stykker, – det sted, hvor hellig visdom flyder, hvor guidance bor, – som altid er frit og glædesfyldt, – hvor sjælens storhed og styrke bor.

Du har sagt ja til en særlig rejse gennem dit liv. En rejse med en særlig læring. Til den rejse har du fået den perfekte personlighedstype – med alle dens kvaliteter og styrker og med alle dens benspænd. Enneagrammet tilbyder os det fineste landkort over typernes rejse fra Ego til Essens.

At leve i overensstemmelse med din sjæl, kan virke så diffust, men Enneagrammet hjælper med at gøre rejsen mere konkret og derved mere genkendelig og nemmere at navigere i. Det hjælper os til at kunne forstå og navigere i vores psykologi således at vi nemmere og nemmere kan finde tilbage til sjælens center, når vi – igen og ugen, mister forbindelsen.

Et kursus i mirakler

Det eneste virkeligt store benspænd vi mennesker har i forhold til at leve tæt på sjælens kraft, kærlighed og klare guidance, er at vi glemmer hvem vi er. Vi identificerer os med vores lille selv, – vores type og dens psykologi og fortaber os i Egoets drømme om at noget udenfor os skal redde os. At hvis noget eller nogen udenfor os selv ville ændre sig, så kunne du få det godt. Men problemet og løsningen på vores problemer ligger ikke udenfor os selv, men indeni. Det er en god ”nyhed” fordi det er her vi finder vores empowerment til at ændre vores tanker, så det liv vi ønsker og har så rigeligt fortjent, kan flyde fra det sted indeni, hvor kærlighed, tillid og kraft bor.

Fællesskab

Der sker noget magisk når vi samler os om samme formål, – kærlighed. Jeg har opdaget at den energi vi skaber sammen i sig selv er healende og derfor elsker jeg at samle grupper, så vi kan skabe dette store kærlige kraftfelt af healende energi. Kom og mærk for dig selv, hvor magisk det er.

   

Program & praktik:

Lørdag den 7. oktober kl. 10.00 – 15.30.

Søndag den 8. oktober kl. 10.00 – 15.30.

 

Sted:

Gentofte Bibliotek, Øregårdssalen

Ahlmanns Allé 6

2900 Hellerup

Hvis du vil have frokost kan du tage noget med eller købe på fx. Sticks’n’sushi eller Føtex Food der begge ligger tre minutter fra Øregårdssalen.

 

Pris:

Det koster 1997,- at deltage for begge dage.

Din tilmelding er bindende, men du må gerne give din billet videre en anden, hvis du bliver forhindret i at komme. 

Du vil tage dette med dig:

  • indsigt og fornemmelse af din rejse fra Ego til Essens
  • forbindelse med din sjæl
  • følelsen af at være en del af et kærligt fællesskab
  • ny energi og tillid til din rejse
  • større selv-kærlighed
  • større kærlighed og tillid til dit liv

 

 

Nordkrog 23

2900 Hellerup

+45 33 31 10 70

kundeservice@kisserpaludan.dk

Copyright © 2023 - Kisser Paludan

Handelsbetingelser og privatlivspolitik