fbpx

ELSK DEN DU ER

  

Forløb for dig, der gerne vil lære at elske den du er og skabe kærlig transformation i dit liv.

 

Dette populære selvværdskursus er nu tilbage efter nogle års pause. Det tager udgangspunkt i min bog ”ELSK DEN DU ER”.

Når du lærer at elske den du er, opdager du, at livet skabes indefra ud. I stedet for at forsøge at ændre på andre eller verden omkring dig, vil du mærke hvordan det nye niveau af kærlighed til dig selv, vil spejle sig i dit liv. Dine relationer vil blive mere kærlige og nærværende og du vil opleve at du bliver i stand til at folde dit fulde livspotentiale ud – som det hele tiden har været meningen, at du skulle

 

TEMAER

1. Connection, nærvær, barndom og selvværdets oprindelse.

Vi starter med at lære hinanden lidt at kende og med at skabe fundamentet for al udvikling; nemlig nærvær med dig selv. Du vil blive præsenteret for forskellige måder, du kan bruge til at træne nærvær; f.eks. meditation, mindfulness, yoga, tid i naturen, vejrtrækning mv. Vi begynder også så småt at undersøge, hvad du bærer med dig fra din egen barndom i forhold til selvkærlighed. Hvordan var du elsket? Hvordan så du dine forældre elske sig selv og være i livet? Hvad har du evt. lukket ned for i dig selv, som nu kan få plads og lys, så du kan få lov til at blive helt den du er – og folde dit fulde livspotentiale ud.

 

2. Healing af indre barn.

Du lærer, hvordan du kan holde, heale og blive din egen indre forældre, for de dele af dig, som stadig har brug for at blive set og mødt. Vi må lære at elske og holde vores indre barn for at kunne leve det voksne liv med kærlighed til den du er.

 

3. Vid og elsk den du er

For at elske den du er, må du vide, hvem du er. Enneagrammet er et personlighedstypesystem, som er helt fantastisk til at give dig en forståelse af, hvem du er. Det viser dig bl.a. hvad dit potentiale er, hvad du er her for at være og hvilke dele af dig, du kan arbejde med for at lukke mere kærlighed ind.

 

4. Tankens kraft og  indre dommer

Tanker skaber følelser, kropslige fornemmelser og er energiformer, der skaber dit liv. Vi sender energi ind i vores indre system og ud i verden via vores tanker. Tanker kan være helt og fuldstændigt usande og skabe uro, ubalance, følelsen af ikke at være værd at elske og tiltrække situationer og mennesker, som bekræfter det. Vi arbejder med at se og genkende din types specifikke indre dommer, så du selv kan arbejde med den og du lærer at “minde” din indre dommer om, hvem du er; nemlig det smukkeste, guddommelige, fine væsen.

 

5. Selv-kærlige relationer og kommunikation.

Verden og vores relationer er et spejl af forholdet til os selv. Derfor starter al forandring indeni. Når det sker, vil verden begynde at spejle de forandringer, der sker i det indre. Alle relationer er som hellige invitationer til transformation og healing. Vi arbejder med at se og forstå dine relationer og hvordan de kan være kilde til udvikling og kærlighed i dig. 

Du bliver præsenteret for min kommunikations-model, som jeg har udviklet gennem mange år og ved er en stor støtte til selvkærlig kommunikation, lige som du også får min relations-model, som du fremad selv kan arbejde med dine relationer.

 

6. Fra Ego til Essens – fra frygt til Kærlighed 

Din Essens/sjæl er Kærlighed. Det sted i dig, hvor du allerede er hel, vis og elsket. Rejsen for os mennesker handler, som jeg ser det, om at finde hjem til det sted, hvor kun kærlighed bor,- rejsen fra Ego til Essens. For at mestre denne rejse, må vi kende vores benspænd og drager.  Vi må øve os i at finde hjem igen og igen, når vi bliver taget af Egoets tvivl og mindreværd. Du får konkrete øvelser, der kan hjælpe dig til at mærke din Essens og finde tilbage til det storslåede, smukke Essens, du i sandhed er. Vi slutter af med et kærligheds-ritual og bobler.

 

Du vil opleve/få:

– at blive bevidst om det værd og den helhed, der allerede bor i din Essens

– at få indblik i din personlighedsstruktur med udgangsounkt i personlighedstypesystemet Enneagrammet

– at få indblik i ego/frygt – essens/kærlighed

– at lære at stå ved og elske den, du er med hele din person

– at lære at sige til/fra

– at kende og lære at være tro mod dine indre værdier

– at lære at kende, forstå og anvende dine sande kvaliteter/iboende potentiale

– at lære at “spotte” og arbejde med dine automatiske negative tanker/din indre dommer

– at finde ind til din “kerne”

– at lære at anvende positive bekræftelser og finde dit eget personlige mantra

– at lære at møde dig selv med nænsomhed, medfølelse og venlighed

– at skabe indre ro og jordforbindelse.

– at se dig selv gennem og med kærlighed

…og efterhånden vil du mærke, hvordan dit indre skift vil medbringe skift i dit ydre liv

 

Derudover får du også onlinekurset “Elsk den du er”, som kan støtte dig mellem vores sessioner.

Den Form:

Gennem oplæg, øvelser, fælles refleksioner, visualiseringer og meditation går vi sammen på opdagelsesrejse, skaber nærvær, fælleskab og den samhørighed, som aller bedst fordrer egentligt transformation. Jeg kombinerer psykologi og spiritualitet.

Der kræves ingen særlige forudsætninger, bortset fra et ønske om arbejde med dig selv og styrke dit selvværd. Du kan bruge kurset, uanset om du blot vil booste dit selvværd, eller om du føler, at dit selvværd er lavt.

 

Underviser:

Workshoppen er ledt af Cand. Psych. Kisser Paludan, ekspert i selvværd, spirituel psykolog og forfatter, podcastvært på Soultalk og “Et kursus i mirakler” og bl.a. funderet i Enneagrammet og Et kursus i mirakler. Har bl.a. skrevet bøgerne “Elsk den du er” og “Mod til at være dig”.

Gruppen vil mødes 6 gange med ca. 4 ugers mellemrum (bortset fra juli, hvor vi holder ferie), 3 timer hver gang fra kl. 14.00-17.00.

Datoer: den 11.4, den 9.5, den 13.6, den  8.8, den 12.9, den 3.10. 

Sted:

Vi mødes på Frederiksberg i en nedlagt kirke, der nu udgør det fineste kursuslokale med en magisk stemning på Art Of Living Center, Helgesvej 22 a, Frederiksbeg

Pris:

Forløbet koster kr. 1250 pr. gang/måned eller kr. 7200 på en gang (du sparer kr. 300)

 

Afbud:

Hvis du vælger at tilmelde dig med betaling på. måned, så vær gerne opmærksom på, at du forpligter dig på at betale for hele forløbet. 

Afbud skal ske skriftligt til Kisser Paludan på kundeservice@kisserpaludan.dk. Ved afbestilling beregnes et gebyr på 15% af kursusafgiften. Ved mindre end 6 uger til afholdelse kræves 50% i gebyr. Ved mindre end 30 dage til kursusstart gives der ingen refusion.

 

 

Nordkrog 23

2900 Hellerup

+45 33 31 10 70

kundeservice@kisserpaludan.dk

Copyright © 2023 - Kisser Paludan

Handelsbetingelser og privatlivspolitik