Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/kisserpaludan.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Lej Kronprinsensgade 10, 1. sal - Kisser Paludan

Lej Kronprinsensgade 10, 1. sal

 

 

Du kan leje dig ind for 2500,- plus moms pr. dag.

Smukt lokalefællesskab i hjertet af København K, tæt på Kgs Nytorv og Nørreport lige ved Kongenshave. Lokalerne har gamle originale glaslofter, nye plankegulve, smukke træudskæringer mv.

Er velegnet til coaching/terapi, foredrag (plads til 40), workshops og kurser. Der er et større lokale med plads til 40, samt et lokale, som bruges til gruppeøvelser, samtaler og the/kaffe til arrangementer.

Derudover indeholder lejemålet to toiletter (bruser på det ene), entré, køkken med komfur, samt mindre lokale, der pt bruges til opbevaring af yogamåtter, lys mv. 

Her er lyst og varmt og en fantastisk energi til forskellige former for foredrag, uddannelse, terapi eller bevægelse. Lokalerne er nyistandsat og færdig indrettet i en elegant og enkel stil.

Det praktiske

 

Du kan booke vores dejlige lokaler for 2500 plus moms / dag.

Kontakt os på kundeservice@kisserpaludan.dk

Sted:

Kronprinsensgade 10, 1. sal

1114 København K

Afbestilling: 

Skal ske skriftligt til Kisser Paludan på kundeservice@kisserpaludan.dk. Ved afbestilling beregnes et gebyr på 20% af kursusafgiften. Ved mindre end 90 dage til afholdelse kræves 50% i gebyr. Ved mindre end 30 dage til afholdelse gives der ingen refusion.

Nordkrog 23

2900 Hellerup

+45 33 31 10 70

kundeservice@kisserpaludan.dk

Copyright © 2023 - Kisser Paludan

Handelsbetingelser og privatlivspolitik