Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/kisserpaludan.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
OM KISSER PALUDAN - Kisser Paludan

Kisser Paludan

Spirituel psykolog, forfatter og specialist i selvværd, nærvær, mod og personligt lederskab

Jeg er født i 1969, er gift og har to børn. Jeg er uddannet Cand. Psych. fra Københavns Universitet. Jeg fungerer som mentor, kursusleder, foredragsholder og forfatter. Før jeg læste psykologi læste jeg religionshistorie og antropologi i tre år. Jeg har interesseret mig for mennesker og forsøgt at forstå vores tanker, følelser og drivkraft så længe, jeg kan huske tilbage. Jeg er optaget af, hvordan vi opløser alle blokeringer for at leve et nærværende og kærligt liv med mening og glæde. Jeg har bl.a. efteruddannet mig i psykoterapi, parterapi, hypnose, mindfulness, meditation og Enneagrammet (jeg er professionelt akkrediteret af IEA (International Enneagram Association). Jeg kombinerer psykologien med et spirituelt livssyn. Jeg har skrevet bøgerne “Parforhold og livet med børn”, bestselleren “Elsk den du er” og “MOD til at være dig” og “Bevidst forældreskab”, 2019.

 

Vision

Jeg ønsker, over alt andet, efter bedste evne, at være en stemme for kærlighed i verden. Jeg ved, at vi gennem indre arbejde kan skabe større bevidsthed, nærvær og kærlighed til os selv og andre. Jeg tror på, at vi bidrager til alle ved at gå vejen selv mod større indsigt, indre frihed, egen-kærlighed og fred. Jeg ønsker, for mig selv, og for andre, at vi hver dag kan opløse de blokeringer vi har i vores indre for kærlighed, så vi se os selv og andre gennem kærlighed.

 

Uddannelsesmæssig baggrund

Kisser Paludan er uddannet Cand. Psych. fra Købehavns universitet og bl.a. efteruddannet i psykoterapi, parterapi, hypnose, mindfulness, meditation og Enneagrammet. Kisser ejer og leder virksomheden, Kisser Paludan, der udbyder kurser, uddannelser, foredrag og udviklingsforløb for private og erhvervslivet. I sit arbejde kombinerer Kisser psykologien med et spirituelt livssyn og er forfatter til bøgerne “Parforhold og livet med børn” fra 2008, samt bestselleren “Elsk den du er”, 2015,  “MOD til at være dig” fra maj 2017 og “Bevidst forsældreskab”, 2019. Kisser fungerer som mentor, forfatter, foredragsholder, terapeut og kursusleder, og er ekspert i selvværd, personligt lederskab og indre/ydre styrke og forankring.

Spirituel psykologi

Jeg har en spirituel livsanskuelse, der er grundlaget for min måde at være i livet på, og for mit professionelle arbejde. Det betyder, at jeg er opmærksom på den lektie, der ofte er i de svære ting, vi går igennem i livet, og at jeg selv bruger og vejleder andre i at bruge den kraft, der ligger i intuitionen eller kontakten til vores sjæl/højere selv. Jeg tilstræber at være nærværende og tilstede i nuet og underviser andre i det samme. I mine kurser/grupper indgår derfor meditation/mindfulness og forbindelse med sjælen/højere selv. Jeg ser og møder mennesker i deres sjæls potentiale og ser derfor bag ved de umiddelbare blokeringer og ind til lyset og kærligheden.

Soultalk Circle KLUB

Min klub er for dig, der gerne vil leve tæt på dig selv og støttes i et (selv) kærligt liv med følelsen af frihed, nærvær, udvikling, glæde og kærlighed. 

Læs mere om Soultalk Circle Klubben

Nordkrog 23

2900 Hellerup

+45 33 31 10 70

kundeservice@kisserpaludan.dk

Copyright © 2023 - Kisser Paludan

Handelsbetingelser og privatlivspolitik