fbpx

Soultalk Circle er for dig, der gerne vil leve tæt på dig selv og støttes i et (selv) kærligt liv med følelsen af frihed, nærvær, udvikling, glæde og kærlighed. 

Jeg ved det kan føles uoverskueligt, utrygt og ensomt, når du går på den indre rejse mod skabe det (selv)kærlige liv, du drømmer om.

I Soultalk Circle er du aldrig alene.

Jeg er her for dig, og du er omgivet af ligesindede, der er på samme rejse som dig. Du bliver en del af et fællesskab, der støtter, udvikler og inspirere og holder dig fast i kærlige praksisser.

Jeg tror på, at vi kan ændre verden indefra-og-ud, hvis vi hver især tager ansvar og skifter bevidsthed fra frygt til kærlighed.

Med Soultalk Circle i ryggen kan du skabe det selvkærlige liv, du drømmer om.

Du får strukturen og redskaberne, der sikrer dig en dyb, vedvarende og kærlig transformation og et fællesskab, der kærligt guider dig tilbage, når du, igen og igen, bliver taget af hverdag, travlhed, frygt, egoet og tænkning, – som sker for os alle.

Du får med det samme adgang til over 100 timers højkvalitets undervisning med selvudvikling og adgang til Danmarks største fællesskab indenfor spirituel psykologi og udvikling med hundredevis af ligesindede.

Soultalk circle 2023 

Kærlighed og mirakler – Miracle workers unite!

2023 bliver et miraklernes år i Soultalk Circle. Vi har – og verden har – brug for sammen at skrue op for kærlighed og mirakler.

Hver eneste gang det lykkes dig at vende en frygtfuld tanke til en kærlig tanke eller blot er villig til at se på situationen med nye øjne, skaber du et mirakel, som er med til at ændre dig selv – og verden omkring dig.

Jeg tror på, at vi alle har særlige evner, der virkelig kan gøre en forskel i verden. Og at tiden er inde til, at vi står sammen og træder fuldt ind i den Kærlighed og de superkræfter vi alle har.

Hvis du også føler, at det er meningen, vi skal holde, inspirere og nære hinanden, så vi alle sammen kan følge vores sjæls mission, så er Soultalk Circle 2023 det rette for dig.

 

Soultalk Circle er nok den bedste fødselsdagsgave, jeg har givet mig selv. Nogensinde. 

Annelie, medlem af Soultalk Circle

Se program for 2023

Hør her om alt det indhold der ligger i klubben

Hør her om indholdet der kommer i 2023

Se indholdet af Soultalk Circle

Du kan klikke dig rundt i menuer, og se det store katalog af kurser, Zoom-møder, inspiration, Facebook gruppe, meditationer og meget mere du får adgang til. Gå ind på: medlem.kisserpaludan.dk

Når du melder dig ind bliver alt indhold tilgængeligt, og du kan fortryde i tre dage, så du har mulighed for at prøve Soultalk Circle af.

 

 

Har du spørgsmål til klubben og medlemsskab, er du altid velkommen til at kontakte mig her.

Jeg glæder mig så meget til at byde dig ind i fællesskabet – og min inderste Soultalk Circle.

Du betaler først for dit abonnement fra den 15. januar 2023, og får adgang med det samme til alt indhold. GARANTI: Efter din tilmelding kan du frit fortryde de første tre dage ved at skrive til kundeservice@kisserpaludan.dk.

Kronprinsensgade 10, 1. sal

1114 København K

+45 33 31 10 70

kundeservice@kisserpaludan.dk

Copyright © 2022 - Kisser Paludan

Handelsbetingelser og privatlivspolitik