fbpx

Soultalk Circle

Ønsker du at leve et liv med kærlighed, respekt og tro på dig selv? Vil du udvikle dig personligt og spirituelt, mens du bliver støttet og løftet af ligesindede? Så er et medlemskab af Soultalk Circle noget for dig. Der er optages nye medlemmer 4 gange årligt.

Din investering i dig selv er blot 149 kr. pr. mdr. ved min. 6 mdr. medlemskab.

Sådan kan Soultalk Circle være med til at ændre dit liv

Jeg tror på, at vi kan ændre verden indefra-og-ud, hvis vi hver især tager ansvar og skifter bevidsthed fra frygt til kærlighed.

Jeg ved det godt. Det kan føles uoverskueligt, utrygt og ensomt, når du begiver dig ud på rejsen med ønsket om at skabe det (selv)kærlige liv, du drømmer om.

I Soultalk Circle er du aldrig alene.

Jeg er her for dig, og du er omgivet af ligesindede, der er på samme rejse som dig. Du bliver en del af et fællesskab, der støtter, udvikler og inspirere og holder dig fast i kærlige praksisser.

Du får strukturen og redskaberne, der sikrer dig en dyb, vedvarende og kærlig transformation og et fællesskab, der kærligt guider dig tilbage, når du, igen og igen, bliver taget af hverdag, travlhed, frygt, egoet og tænkning.

Hver eneste gang det lykkes dig at vende en frygtfuld tanke til en kærlig tanke eller blot er villig til at se med på situationen med nye øjne, skaber du et mirakel, som er med til at ændre dig selv – og hele verden.

Med Soultalk Circle i ryggen kan du skabe det selvkærlige liv, du drømmer om.

 

Der optages nye medlemmer 4 gange om året, og du kan skrive dig på venteliste til det næste hold når som helst. Alle er velkomne!

Din investering i dig selv er blot 149 kr. pr. mdr. ved min. 6 mdr. medlemskab.

”I dette fællesskab har jeg opdaget, at selv om jeg fortsat har de udfordringer jeg har, så er jeg ikke alene med det, og pludselig fylder det ikke så meget – og det gør en stor forskel for mig. Livet må gerne være sjovt, let og glædesfyldt”.

// Annelie, medlem af Soultalk Circle

Soultalk Circle er særligt til dig, der vil leve fra sjælen og ønsker at:

  • Udvikle dig spirituelt og personligt – uanset hvor du er i din rejse
  • Blive bedre til at give dig selv omsorg
  • Styrke dit selvværd – og give slip på hvad andre tænker og mener om dig
  • Blive bedre til at mærke efter hvad der er det rigtige for dig
  • Slutte fred med dig selv – og dine omgivelser
  • Bære på mindre skyld og skam
  • Blive støttet og holdt til ilden i dit arbejde med dig selv

Du får adgang til mere end et fællesskab

I Soultalk Circle vil vi sammen fordybe – og træne os i at leve et kærlighedsbaseret liv. Vi arbejder dig løbende med nye temaer, der hjælper dig godt på vej.

Du får opgaver, meditationer, et støttende fællesskab og sparring relateret til det aktuelle tema. Jeg sikrer, at vi går langsomt til værks, så sjælen og psyken kan følge med og din indre transformation bliver dyb, vedvarende og kærlig.

Du kan nemt være med både på din telefon og computer. Soultalk Circle optager nye medlemmer 4 gange om året. Skriv dig på venteliste til næste hold nu

Som medlem af Soultalk Circle får du adgang til:

Månedens tema

Vi arbejder løbende intensivt med månedens tema. For at sikre, at du får det største udbytte og får integreret månedens tema, afslutter vi med en uges pause. Herefter fortsætter vi med det konkrete tema eller et nyt i fire uger efterfulgt af en uges pause. Du kan downloade og lytte til kurserne, når det passer dig – på både mobil, tablet og computer.

Ugens opgave

Hver uge får du en opgave, der er relateret til månedens tema. Et spørgsmål til refleksion og en guide til, hvordan du kan arbejde endnu dybere med temaet.

Live Zoom workshop

Hver måned ses vi på Zoom. Her får du en kort introduktion til månedens tema, du kan stille spørgsmål, få min sparring og connecte med klubbens øvrige medlemmer. Vi starter eller slutter altid med en fælles meditation. Har du ikke mulighed for at være med, optages workshoppen og uploades efterfølgende til medlemsområdet.

Et støttende fællesskab

I vores lukkede Facebook gruppe kan du få støtte og sparring fra ligesindede. Du vil opleve opbakning, nærvær og kærlig omsorg.

Din egen platform

Fra det øjeblik, du bliver en del af Soultalk Circle, får du adgang til kurser, Zoom-workshops og opgaver i medlemsområdet (på platformen Simplero). Du kan få adgang både fra din mobil, tablet og computer.

Rabat på online og fysiske kurser

Som medlem af Soultalk Circle får du rabat på både kurser, uddannelser, tests og events.

Særlige bonusser

Du fortjener at blive forkælet – også af mine samarbejdspartnere. Der er en gratis bonus hver måned.

Soultalk Circle optager nye medlemmer 4 gange om året. Du kan skrive dig på venteliste når som helst, så du er sikret en plads på næste hold.

Din investering er under 5 kr. om dagen – 149 kr. pr. mdr. ved 6 mdr. medlemsskab

Kisser er helt fantastisk og har betydet en kæmpe forskel i mit liv”

// Signe medlem af Soultalk Circle

”Kisser en fantastisk vejleder. Hun guider os gennem forløbet med stor kompetence og viden på en virkelig nærværende og empatisk måde. Jeg oplever, at hun på en kærlig og ærlig måde nænsomt guider os til at finde frem til erkendelser, der hjælper den enkelte. Jeg føler mig set og hørt og bliver mødt i det, der er vigtigt for mig. Jeg er dybt taknemmelig.”

 // Annelie medlem af Soultalk Circle

Alle kan være med – i eget tempo

Du skal have fuldt udbytte af din investering i dig selv. Udover månedens tema får du også ofte en særlig bonus.

I de kommende måneder kan du glæde dig til:

 

September

Kommunikation.

Få redskaber og indsigt i, hvordan du skaber kommunikation, der udtrykker den du er, – som er klar, autentisk og kærlig. Lær også, hvordan du skaber kommunikation, der skaber nærvær, forståelse, klarhed og fællesskab i dine relationer. I vores kommunikation udtrykker vi indirekte vores niveau af egen-kærlighed og det er så ofte her, at vores relationer går skævt. Derfor er det – både for forholdet til dig selv og til de mennesker der er i dit liv, afgørende at lære kunsten at kommunikere på en kærlig, klar og autentisk måde.

BONUS: Lodtrækning om to sessioner hos Gina Asbjerg samt fem eksemplarer af bogen ”Gaven i maven”.

 

Oktober

Sårbarhed.

Få indsigt og redskaber til at finde ind til din sande sjæls-styrke gennem sårbarhed. Kun ved at tillade os at være fuldt menneskelige, med alt hvad det indebærer – også det, som er sårbart, får vi adgang til reel indre psykisk robusthed. Dette forløb hjælper dig til at arbejde konkret med det, som er sårbart i dit liv, så du kan transformere det til lys, kærlighed, ro og styrke.

BONUS: Lodtrækning om en session hos håndanalytiker Berit Tops.

 

November

Kunsten i at sige til og fra.

Få redskaber til at lære kunsten at sige til og fra. Rigtigt mange mennesker kæmper med at tillade sig at mærke egne følelser, ja’er og nej’er. På dette forløb lærer du at finde nærvær i dig selv, så du kan mærke dine grænser og lytte til din indre guidance. Du får også konkret støtte i, hvordan du kan udtrykke dine ja’er og nej’er på en klar, rolig og empatisk måde.

BONUS: Lodtrækning om tre eksemplarer af Clairvoyant Mazia Techaus bog ”Din sjæl, dit liv”.

 

December

Manifester kærlighed og mirakler.

Dette kursus indeholder noget af det, jeg brænder aller mest for: nemlig at formidle hvordan du, indefra ud, kan manifestere det liv, du ønsker for dig selv.

Du får indsigt i, hvordan vi skaber livet indefra ud og hvordan du kan opløse e blokeringer, der sidder i dit system, så du kan hæve din frekvens. Den højeste frekvens der findes, den største superpower i hele verden, er Kærlighed. Derfor handler loven om tiltrækning om at forsøge at leve i overensstemmelse med den Kærlighed, der er din sande Essens. Lær hvordan !

BONUS: Lodtrækning om lydhealing af Runi Vayu for fem medlemmer. Lydhealingen finder sted i mit private hjem i Hellerup d. 9. december kl. 16.00.

 

Alle månedens temaer er tilgængelige lige så længe, du er en del af Soultalk Circle. Det betyder, at du kan tage de enkelte kurser i det tempo, der passer dig. Bonussen er kun gældende den respektive måned.

Jeg støtter dig i din rejse

Gennem mere end 30 år, som spirituel psykolog, forfatter og specialist i selvværd og personligt lederskab, har jeg hjulpet hundredevis af mennesker til mere (selv)kærlighed, styrke, frihed, indre ro, glæde og fred.

Jeg ved, at vi gennem det indre arbejde skaber større bevidsthed, nærvær og kærlighed til os selv og andre. Vi vil leve fra vores sjæl.

Når vi lever mere fra sjælen, oplever vi større lykke, mere flow, nærvær, meningsfuldhed, en stærkere forbindelse mellem os selv og alt andet, og vi oplever os mere holdt og elsket.

Jeg tror på vi sammen er stærkere og kan skabe små mirakler. Derfor har jeg skabt Soultalk Circle.

Et fællesskab, hvor vi sammen tager ansvar og støtter hinanden i at leve et selvkærligt liv, indefra-og-ud.

“Soultalk Circle er nok den bedste fødselsdagsgave, jeg har givet mig selv. Nogensinde”. 

// Annelie

Bliv en del af Soultalk Circle

– Vælg den løsning, dig passer dig bedst.

 

SPAR 21%

149 kr. pr. mdr.

Beløbet trækkes automatisk hver måned. Du kan framelde dig efter 6 mdr.

189 kr. pr. mdr.

Beløbet trækkes automatisk hver måned. Du kan framelde dig når som helst.

Har du spørgsmål til, hvilken løsning du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte mig her.

Jeg glæder mig så meget til at byde dig ind i fællesskabet – og min inderste Soultalk Circle.

 

Kærligst

 

Nansensgade 37

1366 København K

+45 33 31 10 70

mail@kisserpaludan.dk

Copyright © 2021 - Kisser Paludan

Handelsbetingelser og privatlivspolitik