Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/kisserpaludan.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Spirituel præst - Kisser Paludan

SPIRITUEL PRÆST

 

Spirituel præst – Interfaith/one-spirit præst

Jeg er ordineret spirituel præst,- “Reverend” er min titel fra det engelske Interfaith Foundation. Det er en tvær-religiøs uddannelse, hvor vi er trænet i alle de store religioner og andre religiøse og spirituelle veje. Du kan læse mere om den 2-årige uddannelse, jeg har taget her : https://www.interfaithfoundation.org/

Jeg har også læst religionsvidenskab i 3 år på Købehavns Universitet.

Jeg holder ikke selv en religiøs tilgang, men kan navigere i alle religioner. Min egen tilgang er spirituel. Jeg tror på Gud og at Gud er Kærlighed og at vi alle er en del af den Kærlighed, – at det i sandhed er vores egentlige identitet og at vi er her på jorden for at leve tættere og tættere på den kærlighed.  Kun fantasien sætter begrænsninger; du kan skabe en ceremoni for en du elsker som har brug for en kærligheds-shower ceremoni, forny dine ægteskabsløsfter, skabeen smuk utraditionel konfirmation for dit barn, en helt særlig bisættelse, for én du elsker eller en ceremoni til at fejre et stort skift i livet. 

Skab din egen ceremoni

Hvis du drømmer om en ceremoni, der er tilrettet den du/I er, kan jeg hyres som præst/ceremonimester. Det kan være:

– bryllupper

– fornyelse af bryllupsløfter 

– begravelser/bisættelser

– konfirmation

– polterabend

– dåb

– overgangsritualer

– fødselsdagsceremoni

– healingsceremoni

– en ny begyndelse – ceremoni til at initiere/stadfæste og fejre en ny begyndelse i livet efter end livsperiode

– skilsmisseceremoni

– ceremoni til at heale og sense gammel fastlåst energi  – for en person eller i rum/huse

– rituel fejring efter end uddannelse – fx. studentereksamen, andre eksamener

Forberedelse:

Jeg lytter og spørger ind indtil vi, i fællesskab, har skabt den fineste kærlighedsfulde ceremoni for dig, som føles helt i overensstemmelse med den du/I er.

Fx kan man skabe smukke ceremonier til at ære overgange i livet, – det kunne være overgangen til at skulle være mor, når du bliver gravid, en flytning, en skilsmisse, en sygdom, der er vel overstået, en fødselsdag og alle andre af livets store forandringer og overgange.

Ceremoniers betydning og inspiration

Jeg tror på, at ceremonier kan hjælpe os med at lande i og ære livet med de skift af både vidunderlig og glædesfyldt karakter og der, hvor livet gør ondt. Vores psykologi kan have brug for dette. Personligt er jeg også stor tilhænger af at fejre og helligholde alt det vi kan. Livet er stort og kort og smukt og derfor så uendeligt vigtigt at vi er her med det hele når vi er her.

Mit løfte

I forbindelse med min ordinering skrev jeg mit præsteløfte. Det får du her, så du ved, hvad jeg er i verden for og hvad mit præsteskab handler om for mig;

Jeg lover at være et instrument for kærlighed i verden. At  lade Kærlighed være mit hellige kompas, min vejleder, min vej og hele formål. Jeg lover at tilbyde min guidance og ledsagelse for andre fra dette sted indeni.

PRIS OG BOOKING

Forberedelse og ceremoni koster 2500 pr. time. 

Skriv til mig her, hvis du vil booke en tid eller have en afklarende samtale på telefonen: kisser@paludan.dk

 

 

Nordkrog 23

2900 Hellerup

+45 33 31 10 70

kundeservice@kisserpaludan.dk

Copyright © 2023 - Kisser Paludan

Handelsbetingelser og privatlivspolitik