Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/kisserpaludan.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Enneagrammet - Foredrag og workshops - Kisser Paludan

ENNEAGRAMMET

ENNEAGRAMMET

Foredrag/workshop om Enneagrammet

 Vi ved godt at vi er forskellige, men alligevel har vi tendens til at lægge vores egen måde at se og forstå os selv og verden over på andre. Det betyder, at vi misforstår hinanden, tillægger hinanden motiver, som måske hører til os selv, men egentligt ikke den anden. Derfor giver Enneagrammet en forståelse, som giver helt nye og dybe måder, at kunne mødes på. Både privat og professionelt.

Du kan booke mig til at holde foredrag eller en workshop om Enneagrammet i grupper eller i din virksomhed. I grupper/virksomheder, er det fantastisk at kende Ennegrammet fordi den dybere forståelse af hinandens personligheder, motivation, styrker og udviklingspunkter, giver større forståelse og medfølelse. Det fælles sprog og forståelse, giver følelsen af samhørighed og får samarbejde til at glide på en ny og givende måde til glæde for alle.

Jeg tilrettelægger alle oplæg efter den konkrete behov, så jeg sikrer at du/I får lige præcis det, der er brug for.

 Enneagrammet kan bruges i alle typer virksomheder, familier, parforhold …alle relationer.

 

Nordkrog 23

2900 Hellerup

+45 33 31 10 70

kundeservice@kisserpaludan.dk

Copyright © 2023 - Kisser Paludan

Handelsbetingelser og privatlivspolitik