Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/kisserpaludan.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Enneagramtest med en times tilbagemelding over Zoom - Kisser Paludan

Enneagramtest med en times tilbagemelding over Zoom

kr.2.995,00

Når du køber Enneagram testen får du med det samme et link til at tage testen.

Når du har taget testen vil du få tilsendt resultatet på mail og du skal kontakte Kisser for at booke en tid til tilbagemelding.

På lager

Varenummer (SKU): Enneagramtest-tilbagemelding Kategori:
Wagner Enneagram Personality Style Scales (WEPSS) måler både de positive og de negative dimensioner ved de ni typer. Testbrugere kan se, hvilke typer de identificerer sig mest med, og hvilke de identificerer sig mindst med. Dette giver et billede af, hvilke ressourcer der er til rådighed for personen, og hvilke strategier der muligvis er mindre tilgængelige. En lav resultatscore kan være ligeså informativ som en høj resultatscore. WEPSS Enneagramtest fungerer som en vægt med ni skåle, som måler, hvor meget et individ identificerer sig med hver type. Resultatet viser, hvilke spillere vi bruger mest på vores indre team, og hvilke der får lov at sidde over.

Typernes placering omkring cirklen er ikke vilkårlig. Sandsynligvis har vi nogle karakteristika tilfælles med typerne på hver side af vores foretrukne type – vores vinge- eller nabotype. WEPSS testen viser, hvilken supplerende type vi identificerer os mest med, og om vi anvender de ressourcefulde/adaptive egenskaber ved typen eller de mindre ressourcefulde/mindre adaptive egenskaber.

Enneagrammet og WEPSS testen giver individer indsigt i de forandringer, som kan finde sted i dem, når de føler sig afslappede, behageligt tilpas og i en tilstand af flow; og de forandringer som kan finde sted, når de oplever enten indre eller udefrakommende stress eller pres. I begge tilfælde kan vi løfte os op på et højere personlighedsmæssigt niveau eller bevæge os ned i nogle ressourcesvage tilstande. WEPSS Enneagramtesten kortlægger, hvordan disse skift og forandringer ser ud.

Nordkrog 23

2900 Hellerup

+45 33 31 10 70

kundeservice@kisserpaludan.dk

Copyright © 2023 - Kisser Paludan

Handelsbetingelser og privatlivspolitik