Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/kisserpaludan.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Sessions - Kisser Paludan

TERAPI

SESSIONS

TERAPI SESSIONER

 

 

 

Mine sessioner indeholder synergien af mange års erfaring som terapeut og den kobling mellem psykologien og det spirituelle som jeg holder tæt i mit hjerte. Det betyder, at jeg ser og mærker det sted i dig, der er helt, ikke gået i stykker, vist og elsket. Min sjæl ser og mærker din sjæl. Det er det rum, vi mødes i. Vi tager udgangspunkt i nærvær og med forbindelse mellem vores sjæle og sande store “Selv”. Jeg har erfaret at det har stor betydning at have den spirituelle dimension med fordi jeg tror på, at vi er både ånd og psykologi og at vi ikke kan heale vores psykologi uden den super-kraft der bor i sjælen og den Kærlighed, vi er. Når vi ses fra sjælen på et tidspunkt i livet, hvor vi måske føler os gået i stykker, sårbare, frygtsomme eller i tvivl, mærker vi også styrken i vores egen sjæl.

Jeg tuner også ind før en session og trækker på den guddommelige visdom og healing, der altid er til rådighed for os alle.  Sammen undersøger vi det, der blokerer for at du kan leve et liv, hvor du elsker den du er, bliver din egen bedste ven og lever tæt på din Essens og det, du er her for. Meget ofte er det, der sætter gang i vores udviking en form for krise – eller det kan være at du føler et dybt kald på at være i livet på en anden, ny måde. Vi mennesker vil altid længes hjem til en følelse af fred, kærlighed, lethed, glæde og tillid. Vi leder ofte efter det i det ydre, men i virkeligheden er den vigtigste rejse du kan tage, rejsen hjem til dig selv. Her vil du finde dyb tillid og kærlighed til dig selv og til livet, følelsen af visdom og guidance, lethed og glæde uden grund.

Igennem over 25 år har jeg arbejdet med parterapi og kærlighed, selvværd, at finde dit livskald, livskriser, skilsmisser, tab, depression, stress, angst mv. de sidste årtier,  psyko-spirituel. Den verden vi ser og oplever er et spejl af vores indre landskab – derfor er vejen til at skabe det liv, du ønsker dig, indefra ud. Jeg er optaget af at hjælpe med at mennesker mærker og forstår, hvor elskelige de allerede er, så de – indefra ud,  kan skabe kærlighedsfyldte, balancerede liv. 

Jeg bruger bl.a. min viden og erfaring med opløsning af gamle traumer, IFS (Internal Family System), Enneagrammet, epigenetik og bruger også visdommen fra “Et kursus i mirakler”, samt mine mange års (22) erfaring med terapi.

Jeg er meget konkret og grounded og giver altid øvelser, refleksioner mv. med hjem, så der er mulighed for at arbejde selv mellem sessionerne.

Kærlighed healer alt

For mig handler effektiv terapi/vejledning/coaching, om at bringe mig selv i dyb forbindelse med,- blive ét med mit guddommelige højere Selv og – fra dette sted indeni, – tilbyde et rum til at være med alt, hvad der kommer op, med medfølelse, klarhed og kærlighed.

Jeg tror på, at den største gave er vores nærvær, – og at sandt nærvær er, når vi er ét med det guddommelige indeni. Det er derfor nærvær er så helende. Det store Selvs tilstedeværelse er healende, fordi kærlighed helbreder alt. Og Selvet eller sjælen er Kærlighed.

Jeg har dedikeret mit liv til min egen healing og healing af andre.

Alligevel har jeg ikke altid helt forstået den egentlige betydning af healing.

Jeg ved nu, at kilden til helbredelse er i alle, og at den kan blokeres af psykologi, men den kan aldrig gå tabt. Så når jeg hjælper mennesker, er det med at låse op og frigøre deres egen iboende helbredende kraft ved at holde rum til alt, der har brug for healing og ved at leve i tæt enhed med   mit guddommelige Selv, minder jeg andre om de guddommelige uforgængelige helbredende kærlighedskræfter indeni.

Det er det healing er – kærlighed, nærvær. Det er den største kraft i gode samtaler.

PRIS OG BOOKING

En session på halvanden time koster 3000,- for individuel terapi og 3500,- for halvanden times parterapi.

Der er også mulighed for sessions over Zoom.

Jeg tilbyder også Enneagramtest & feedback for private og virksomheder.

Skriv til mig her for at booke en samtale: kisser@paludan.dk

 

 

Nordkrog 23

2900 Hellerup

+45 33 31 10 70

kundeservice@kisserpaludan.dk

Copyright © 2023 - Kisser Paludan

Handelsbetingelser og privatlivspolitik