fbpx

KISSERS SHOP

KISSERS SHOP

KOM IND I KISSERS UNIVERS GENNEM BØGER OG ONLINE KURSER:

ELSK DEN DU ER – ONLINE KURSUS

Lær at elske den du er med dette 8 dels online kusus baseret på best selleren “Elsk den du er” af Kisser Paludan.
Kurset er selvstændigt men kan bruges som supplement til bogen. Alle dele kan ses og genses så mange gange man vil og vare 30-60 minutter hver.

SELVVÆRDS-TEST

Du kan starter med at få et overblik over, hvordan din egenkærlighed spiller sig ud i livets forskellige områder. Det er en øvelse, der dels handler om at få dette overblik, men dels også om at trække ansvaret for vores liv hjem til os selv. Når vi gør det, giver vi os selv kraften og magten over vores liv, så vi kan begynde at skabe nye mønstre, der gavner os. Overvej, hvordan du behandler dig selv i alle dit livs forhold – på en skala fra 0 til 10.

ENNEAGRAMTEST

Wagner Enneagram Personality Style Scales (WEPSS) måler både de positive og de negative dimensioner ved de ni typer. Testbrugere kan se, hvilke typer de identificerer sig mest med, og hvilke de identificerer sig mindst med. Dette giver et billede af, hvilke ressourcer der er til rådighed for personen, og hvilke strategier der muligvis er mindre tilgængelige.

Du kan tage testen med det samme, og får resultat tilsendt.

ENNEAGRAMTEST MED 1 TIMES TILBAGEMELDING

Wagner Enneagram Personality Style Scales (WEPSS) måler både de positive og de negative dimensioner ved de ni typer. Testbrugere kan se, hvilke typer de identificerer sig mest med, og hvilke de identificerer sig mindst med. Dette giver et billede af, hvilke ressourcer der er til rådighed for personen, og hvilke strategier der muligvis er mindre tilgængelige. Du kan tage testen med det samme, og får resultat tilsendt. Herefter skal du kontakte Kisser for at få en tid til en times tilbagemelding på Zoom (online møde).

MOD TIL AT VÆRE DIG

Mange af os går rundt og prøver at være noget vi ikke er, enten fordi vi ikke har modet til at vise omverdenen, hvem vi er, eller fordi vi måske ikke tror nok på os selv. Med “Mod til at være dig” får du fornyet mod på at finde vejen ind til dig selv.

Kisser Paludan står bag “Mod til at være dig” og her lærer du at sortere alt det fra, der hæmmer dig. Du får en invitation til selvudvikling og et mod, der er dig værdigt.

ELSK DEN DU ER

Man får tit at vide, at man skal lære at elske sig selv. Men hvordan gør man det? Umiddelbart er den en svær og lidt diffus opgave at arbejde med sit selvværd. “Elsk den du er” er en konkret træningsguide, der med trin-for-trinvejledninger, viser dig vejen til at opbygge et stærkt selvværd.

“Elsk den du er” omhandler hvordan du kan vise dig selv kærlighed i tanker, ord og handlinger. Selvom det er en ofte gentaget frase, så er det faktisk sandt: Hvis du lærer at elske dig selv præcis som den person du er, så vil andre også elske dig. Find indre ro og oplev den lethed og glæde, der følger med når man føler kærlighed til sig selv.

BEVIDST FORÆLDRESKAB

I “Bevidst forældreskab” fortæller Kisser Paludan om vejen til nærvær, glæde og højt selvværd i hele familien.
Begrebet bevidst forældreskab handler om, hvordan vi som forældre bliver nærværende og åbne over for vores børn, os selv og livet gennem selvkærlighed og selvindsigt. Gennem mødet med vores børn kan vi nemlig lære meget om os selv og om dem.

Nordkrog 23

2900 Hellerup

+45 33 31 10 70

kundeservice@kisserpaludan.dk

Copyright © 2023 - Kisser Paludan

Handelsbetingelser og privatlivspolitik