Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/kisserpaludan.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
SOULTALK - Kisser Paludan

SOULTALK 

 SOULTALK 

PÅ SPOTIFY, I-TUNES OG STORYTEL. MERE END 1 MILLION DOWNLOADS OG OVER 25.000 TROFASTE LYTTERE OM MÅNEDEN.

Denne podcast er til for dig, der gerne vil inspireres til et liv med indre ro, højt selvværd, styrke, balance, glæde og nærvær.

Jeg, Kisser Paludan deler mine egne tanker og erfaringer gennem et langt liv med selvudvikling såvel privat som professionelt og så inviterer jeg mennesker til samtaler, der har noget særligt at bidrage med. Jeg er passioneret omkring, hvordan vi bliver i stand til at leve et liv der er ledt fra vores essens, et liv, hvor vi oplever indre ro og styrke, nærvær, mod, mening og både egen-kærlighed og kærlighed, tillid og nærvær i vores relationer. Jeg ønsker inderligt at bidrage med en podcast, der fra mange forskellige vinkler kan inspirere dig til et liv, hvor du lærer at leve ud fra din smukke, kærlige og storslåede essens. Nogle af de temaer du kommer til at høre om er bl.a. selvværd, mod, sårbarhed, integritet, og nærvær. Du kommer også til at høre om enneagrammet, essens og ego, talenter og potentiale samt hvordan du opløser alle de blokeringer, der må være for at skabe præcis det liv, du ønsker dig. Formålet med Soultalk er at inspirere til at leve et liv, der er ledt af kærlighed. Til os selv, til hinanden og til verden. Gennem vores eget indre arbejde og healing bidrager vi alle til en verden med større medfølelse og kærlighed.

Jeg er selv spirituel psykolog og forfatter og har beskæftiget mig med personlig og spirituel udvikling i over 30 år.

Du kan abonnere gratis gennem Spotify, iTunes eller din app på din smartphone eller iPad. Så får du automatisk nye episoder, når de er klar. Anmeld meget gerne på Itunes, hvis du kan lide Soultalk.

Hvis du har hørt min podcast vil du måske være med i min klub Soultalk Circle og støtte podcasten.

 

Læs mere om Soultalk Circle her

 

 

PODCASTS

#189 – DIT KALD af Nana Askov

Omfavn psykiske sårbarheder

I denne episode har jeg besøg af Nana Askov. Hun har netop udgivet bogen DIT KALD – The Hero’s Journey: 12 trin, der tager dig ud på din personlige helterejse. Vi taler om at følge og mærke sit sjælskald. Om at opleve livets storhed og magi, ikke mindst når vi falder eller er i smerte. Om hvad en helterejse vil sige i en moderne tilværelse og om at sidde fast i en hvalmave, der kan føles så klaustrofobisk og trang, at det kan føles som en lille død. Lyt med og mærk og ær din egen helterejse.

#188 – Sådan ændrer vi verden indefra ud – bliv en kærlighedsagent

Omfavn psykiske sårbarheder

Bliv en kærlighedsagent, og vær med til at ændre verden indefra ud. Fra Et kursus i mirakler lærer vi, at verden ikke er som den ser ud, men som vi ser den, – et spejl af vores indre. Alle problemer opstår som en følge af at vi glemmer hvem vi er (Kærlighed) og at vi alle er ét. Derfor er der lige nu ekstra stort kald på at vi gør vores indre arbejde og skaber en mere kærlig verden. Vi er alle helte og bærer alle et stort lys med os som vi særligt har brugt for at lade skinne i denne tid. God fornøjelse.

https://kisserpaludan.dk/soultalk-circle-klub-2024/

#187 – The return home, Enneagram Global Sumit with Jessica Dibb.

Omfavn psykiske sårbarheder
“The return home. When we believe in the seperation from the divine, the small self takes over to try to stear us back home, but it only gets os further and further away. This interview is about our journey home to our beautiful Essence. This interview is part of the Enneagram Global Summit a free online event. For more information, please visit https://theshiftnetwork.com/s/enneagram. This recording is a copyright of The Shift Network. All rights reserved. Additionally, we wanted to make sure you have access to all of the summit recordings, transcripts and upgrade bonuses. We have gifted you with premium access to the summit. PLEASE NOTE: This premium access gift is only for your personal use, and should not be shared with others since it is normally a paid offering. To enjoy premium access please follow these steps: Go to this page: https://theshiftnetwork.com/access
Enneagram Global Summit 2023

#186 – Du er inviteret

Omfavn psykiske sårbarheder

Soultalk har skabt ringe i vandet og blev også, for snart 3 år siden, til en medlemsklub med det fælles fokus at skabe transformation fra frygt til Kærlighed og at skabe et fællesskab, hvor vi kan gå vejen sammen. Efter at have været lukket for nye medlemmer det sidste år, har vi nu åbnet op og du er velkommen til at blive en del af fællesskabet og deltage i det nye årsforløb i 2024, der kommer til at handle om at leve med sjælen som kompas, -med udgangspunkt i Enneagrammet. Hør her, hvad Soultalk Circle er og vid at du er velkommen.https://kisserpaludan.dk/soultalk-circle-klub-2024/

#185 – Dine mirakuløse penge

Omfavn psykiske sårbarheder

Denne her podcast handler om sammenhængen mellem økonomi og følelser. Det er en podcast, du skal lytte til, hvis der er noget som helst i dit liv, du ikke får gjort eller ikke under dig selv ud fra en overbevisning om, at du nok ikke har råd. Det kan også være, at du oplever en begrænsning eller mærker modstand, frygt, skyld eller skam når det kommer til din økonomi. Eller hvis du bare er nysgerrig på sammenhængen mellem økonomi og følelser, så lyt med her. Det her er en rigtig dejlig samtale om, hvordan vi kan få et sundt, kærligt og tillidsfuldt forhold til vores økonomi, så vi kan gøre det som vi er kommet her i livet for at gøre. Det er en samtale med Carina Svendsen, som har firmaet Kend Dine Penge og har skrevet bogen Money Makeover Mindset – og inspirerer os til et nyt perspektiv på vores økonomi med podcasten Penge-Tanken.

#184 – Må man bede andre om at udvikle sig?

Omfavn psykiske sårbarheder

Dette er emnet for kom op i min klub, Soultalk Circle under augusts måneds tema om relationer og er nu en podcast til dig fra mig. Men først – i denne fortæller jeg lidt om, hvad udvikling i virkeligheden er, hvorfor vi kan være bange for det og hvilke konsekvenser og store gaver der er ved at gøre det eller lade være. Del gerne med alle du kender som kunne være interesserede i udvikling. I næste episode hører du mere om, hvad vi gør når vi vokser fra hinanden og om man må bede andre følge med og hvordan man gør det. Stay tuned.
God fornøjelse.

#183 – Bali og det ekstraordinære liv

Omfavn psykiske sårbarheder

Bali og det ekstraordinære liv

Der er en grund til at der en hype omkring Bali i øjeblikket. I dette afsnit har jeg en samtale med Kisser Paludan. Vi taler om, hvad Bali gør ved os. Et særligt sted, hvor alting smelter. Vi taler om det ekstraordinære liv – er vi alle berettiget til at leve ekstraordinært og hvad betyder det for os. Vi taler om kraften i at bruge ceremonier og leve livet med bliss som guide og hvordan, vi selv gør det.

#182 – Må man bede andre om at udvikle sig?

Omfavn psykiske sårbarheder

Dette er emnet for kom op i min klub, Soultalk Circle under augusts måneds tema om relationer og er nu en podcast til dig fra mig. Men først – i denne fortæller jeg lidt om, hvad udvikling i virkeligheden er, hvorfor vi kan være bange for det og hvilke konsekvenser og store gaver der er ved at gøre det eller lade være. Del gerne med alle du kender som kunne være interesserede i udvikling. I næste episode hører du mere om, hvad vi gør når vi vokser fra hinanden og om man må bede andre følge med og hvordan man gør det. Stay tuned.
God fornøjelse.

#181 – Mirakelmager i dit eget liv. Del 1

Omfavn psykiske sårbarheder

Denne episode er den første af en række af små episoder der handler om at leve mirakuløst liv. Så der kommer syv små episoder, måske lige afbrudt af et par interviews, ellers så kommer det til at handle om hvordan vi skaber mirakuløse liv og det første kapitel du skal høre om, det første afsnit her om at leve mirakuløst hedder “Indefra ud”, om hvordan vi skaber livet indefra ud. Vi kommer også til i denne her podcast-serie at høre lidt om hvordan du finder ind til din egen superpower, Hvordan du bliver mirakelmager i dit eget liv. Hvordan du kan lukke magien ind i dit liv. Hvad tilgivelse og taknemmelighed betyder. Hvad betyder at føle at universet har dig og at du kan læne dig ind universet og begynde at samarbejde med universet og på den måde skabe et fuldstændigt vidunderligt mirakuløst liv, som det er meningen du er her for at leve.

#180 – Lisa Natoli – Emotions as a gateway to your Soul

Omfavn psykiske sårbarheder

Emotions as a gateway to your Soul A conversation based on A course In Miracles Many of us have this sense of longing after a feeling of peace, belonging, trust and love. We often think of life a something getting in the way of this – with all the messy aspects of life, and think that we will be peaceful, happy and whole once this whole mess is over. But what if life with all the confusing, sometimes difficult mess is the curriculum? That everything that brings us out of balance and away from our divine Self, is really the gateway to the Self? Then we might stop trying to get the difficult parts of life over with and instead harvest the great teachings and invitations in life itself. We do this by becoming present with us self´s and life as it unfolds and over and over re-identify with the divine healing power within. Listen to this conversation with a colleague, spiritual teacher and author, Lisa Natoli. Lisa is known for her work in the area of transformation, awakening and healing. She teaches that all healing is of the mind and emphasizes the importance of becoming aware of thoughts, emotions, patterns and beliefs as a way to end suffering, sickness and limitation. Her teachings focus on the power of Consciousness and Presence to heal and this recognition results in inner peace, joy, aliveness and freedom. Her website is http://www.lisanatoli.com I am your host, Kisser Paludan, a spiritual psychologist and author. Read more on about me on www.kisserpaludan.dk

Nordkrog 23

2900 Hellerup

+45 33 31 10 70

kundeservice@kisserpaludan.dk

Copyright © 2023 - Kisser Paludan

Handelsbetingelser og privatlivspolitik