fbpx

SOULTALK 

 SOULTALK 

PÅ SPOTIFY, I-TUNES OG STORYTEL. MERE END 700.000 DOWNLOADS OG OVER 25.000 TROFASTE LYTTERE OM MÅNEDEN.

Denne podcast er til for dig, der gerne vil inspireres til et liv med indre ro, højt selvværd, styrke, balance, glæde og nærvær.

Jeg, Kisser Paludan deler mine egne tanker og erfaringer gennem et langt liv med selvudvikling såvel privat som professionelt og så inviterer jeg mennesker til samtaler, der har noget særligt at bidrage med. Jeg er passioneret omkring, hvordan vi bliver i stand til at leve et liv der er ledt fra vores essens, et liv, hvor vi oplever indre ro og styrke, nærvær, mod, mening og både egen-kærlighed og kærlighed, tillid og nærvær i vores relationer. Jeg ønsker inderligt at bidrage med en podcast, der fra mange forskellige vinkler kan inspirere dig til et liv, hvor du lærer at leve ud fra din smukke, kærlige og storslåede essens. Nogle af de temaer du kommer til at høre om er bl.a. selvværd, mod, sårbarhed, integritet, og nærvær. Du kommer også til at høre om enneagrammet, essens og ego, talenter og potentiale samt hvordan du opløser alle de blokeringer, der må være for at skabe præcis det liv, du ønsker dig. Formålet med Soultalk er at inspirere til at leve et liv, der er ledt af kærlighed. Til os selv, til hinanden og til verden. Gennem vores eget indre arbejde og healing bidrager vi alle til en verden med større medfølelse og kærlighed.

Jeg er selv spirituel psykolog og forfatter og har beskæftiget mig med personlig og spirituel udvikling i over 30 år.

Du kan abonnere gratis gennem Spotify, iTunes eller din app på din smartphone eller iPad. Så får du automatisk nye episoder, når de er klar. Anmeld meget gerne på Itunes, hvis du kan lide Soultalk.

Hvis du har hørt min podcast vil du måske være med i min klub Soultalk Circle og støtte podcasten.

 

Læs mere om Soultalk Circle her

 

 

PODCASTS

#162 KÆRLIGHEDSMEDITATION

Jeg har skabt denne kærlighedsmeditation til dig fra mig i en tid (særligt december, men også generelt lige nu), hvor vi har så meget brug for at minde os selv om, hvor elskede vi er – og ikke mindst at se andre gennem den kærlighed også.
Find et roligt sted, træk vejret dybt, lyt og mærk, at du er holdt og elsket.
God fornøjelse.

 

#161 ET MØDE, DER ÆNDREDE MIT LIV

For år tilbage fik jeg en intuitiv fornemmelse af, at jeg skulle tage til en Hay House konference i Florida. Jeg mærkede, at det ville ændre mit liv. Jeg tog afsted og nød det, men da jeg tog hjem, var jeg usikker på, hvad det livsændrende skulle bestå i. Nogle måneder senere, så jeg et kursus i London, som en af talerne på konferencen holdt. Det hed ”Frygt & Kærlighed”. Jeg vidste, med det samme, at jeg skulle afsted til det, uden at vide, hvorfor eller hvad det handlede om.

Da jeg kom frem, så jeg, at alle sad med bogen ”Et kursus i mirakler”, og at kurset var om det. Jeg havde selv købt bogen i en lille boghandel i London mange år tidligere, men aldrig rigtigt fået læst den. Nu forstod jeg, hvorfor jeg skulle til Florida, og hvordan det ville ændre mit liv.

Siden har ”Et kursus i mirakler” været en del af mit liv hver eneste dag. Jeg læser i bogen og har den med mig i mit hjerte gennem livet som den fineste, dybe, kærlige visdom, der guider mig gennem livet.

I dette interview fortæller jeg journalist og forfatter Nana Askov om min kærlighed til kurset og lidt om, hvordan det danner basis for mit årsforløb i min Soultalk Circle klub i hele 2023. 

https://kisserpaludan.dk/soultalk-circle-klub/
https://nanaaskov.dk/

#160 GURUDEV – EN GURUS GODE RÅD TIL, HVORDAN DU KAN LEVE ET LIV I FRED & KÆRLIGHED

For nylig fik jeg den fantastiske mulighed at tale med en vaskeægte indisk guru, Sri Sri Ravi Shankar- eller Gurudev, da han var i Danmark på hans verdens-turné ”I stand for Peace”.

Jeg overværede hans samtale med Christian Stadil på Folketeatret og var næste dag med på konference på Christiansborg om mental sundhed, hvor han deltog – og sidst, men ikke mindst, fik jeg mulighed for et kort interview med guruen på hans hotelværelse på D’angleterre.

Det var sådan en dejlig oplevelse og skøn reminder om, hvad vi skal huske i livet. 

Her får du lidt at det, jeg fik med:

Lykke er ikke noget vi skal finde udenfor os selv – det er en del af den, vi er

Fred er på samme måde en del af vores sande, guddommelige identitet

Når vi har bestemte sindsstemninger, som fx vred, ked af det, glad mv. trækker vi automatisk vejret på bestemte måder. Vi kan bringe os selv ind i sindstilstande med vores vejrtrækning

Vi skal meditere for at fremme vores mentale/følelsesmæssige sundhed

50% af kvinder mellem 16 og 24 fortæller, at de ikke føler, at de har et godt mentalt liv

At vi bruger 75 muskler i ansigtet, når vi er vrede, og kun 4 når vi smiler

At vi skal blive bedre til at lære at være med vores følelser, så vi ikke undertrykker dem eller stikker af med dem i den anden ende af spektret – så de ikke kommer til at sidde og blokere i vores indre system

At smerte i livet ikke kan undgås, men lidelse kan undgås og kun opstår, når vi hænger fast i smerten (eller – for egen regning – undertrykker den)

At vi skal øve os i at være i livet uden fortællinger eller modstand – bare møde det, som det er, med accept

At vi skal gå ind i os selv og finde fred og kærlighed og gå ud i verden og stå op for fred og kærlighed, så vi sammen kan skabe en verden med mere lighed, medfølelse og kærlighed

Rigtig god fornøjelse.

#159 ANNA VINCENTZ – INGEN DÅRLIGE DELE

Vi indeholder mange forskellige indre dele, som kan være fulde af nyttige kompetencer og guide os fint igennem livet. Men vi indeholder også dele, som sidder fast i gamle traumer, og som blander sig i vores voksne liv på måder, som skaber frustration eller lidelse for os selv.

Det er så healende at møde vores dele med tonsvis af kærlighed – så slipper de os stille og roligt og healing opstår af sig selv.

I denne episode hører du om min nye store passion, IFS (Internal Family System) med IFS-trænet psykoterapeut Anna Vincentz. Det er en psykologisk og spirituel vej til healing, hvor vi ser, mærker og forstår, at kilden til al healing, allerede bor i os.

Rigtig god fornøjelse.

#158 ANNEMARIE CLEMENT – SÅDAN BALANCERER DU DIT NERVESYSTEM

Vidste du, at du selv kan lære at skabe ro og balance i dit nervesystem, så du kan stå i livet med en ny indre styrke og ro? Hør i denne samtale med nervesystems-terapeut Annemarie Clement, hvad det betyder at have et balanceret nervesystem og få fif til at finde din egen metode til at berolige og balancere dig selv.

Livet går op og ned, og det kan gøre det nemmere at navigere og være i livet med flow og nærvær, når vi ved, hvordan vi kan finde tilbage til os selv og skabe den indre ro og balance som er så afgørende for, hvordan vi bliver i stand til at møde livet.

Rigtig god fornøjelse!

#157 NANA ASKOV – DIN TYPE SOM HELTEREJSE

Hvordan kan din indre rejse i din type ses som en helterejse? Og hvordan hænger Enneagrammet sammen med Hero’s Journey?

Hør Kisser Paludan og Nana Askov undersøge, hvilke sammenfald og overlapningerne der er mellem enneagramtyperne og stadierne i Heros journey.

#156 KRISTINNA THANH ESSET – OPLØS SLÆGTERNES TRAUMER OG BLIV FRI

Vidste du, at følelser, traumer og mønstre fra dine forældre eller tidligere generationer kan sidde i din energi og psyke og blokere for at leve som den fine, lysende sjæl du er?

I denne episode af Soultalk  taler jeg med slægtshealer Kristinna Esset om, hvordan du via epigenetik og forløsning af følelser kan slippe alt det, der ikke er dit, så du kan folde dit liv ud med alt det smukke og fine, det er meningen, du skal være her med.

God fornøjelse❤️

# 155 CAROLINE & ANNICA – STADIG VÆRD AT ELSKE

Mange mennesker kæmper med svære familierelationer og mange har ikke kontakt med en eller begge forældre. Det er noget af det, jeg har interesseret mig for i rigtigt mange år – skudt i gang af mange år, hvor jeg selv har haft en svær relation med min barndomsfamilie.

Det føles meget healet og landet i dag, men jeg ved, hvor smertefuldt det kan være. Det er også et tabu, som jeg meget gerne vil være med til at bryde, så vi føler os mindre alene og bliver bedre til at tale om det, der er svært i livet.

I denne episode af Soultalk har jeg en ærlig og kærlig samtale med den 25 årige Caroline Thrane, som er aktuel med bogen ”Stadig værd at elske” og Annica Maria Dellgren, som så smukt deler deres historier med os.

#154 LOUISE RAMS – OM AT HEALE DIT MOR-SÅR

Når vi, som forældre, ikke er i stand til at bære og heale vores traumer, så kommer vores børn ofte til at overtage dem. Sådan var det også for os med vores forældre. Vi går alle sammen rundt med gamle traumer og dele indeni, som bliver trigget ind i mellem. Det er ofte det, der ligger bag situationer, hvor vi føler, at vores reaktion ikke svarer til det, der sker.

I denne episode af Soultalk taler jeg med psykoterapeut og forfatter Louise Rams, hvor hun ærligt fortæller om hendes mor-sår og om, hvordan det har påvirket hendes liv. Jeg håber, at samtalen kan hjælpe med ny forståelse, og ikke mindst at du må mærke, at du ikke er alene i livet op og nedture. 

#153 KISSER PALUDAN – ET KÆRLIGHEDSBASERET ARBEJDSLIV

I Soultalk får du i dag mit bud på, hvordan du skaber et kærlighedsbaseret arbejdsliv.

Jeg tror på, at vi er her for at lære om og bidrage med kærlighed. Og rejsen handler om at skabe et liv, der er ledt af kærlighed. Fejlagtigt tror vi ind imellem, at vi kun kan bidrage med kærlighed i bestemte jobs eller når vi engang er lidt mere hele og healede. Men kærlighed er det du er. Du skal blot huske, hvem du er. Vi bruger mange af vores kostbare livstimer på at arbejde. Derfor er det så vigtigt at vi også her – uanset hvad vi laver – bringer kærlighed ind.

Kronprinsensgade 10, 1. sal

1114 København K

+45 33 31 10 70

kundeservice@kisserpaludan.dk

Copyright © 2022 - Kisser Paludan

Handelsbetingelser og privatlivspolitik