fbpx

SOULTALK 

 SOULTALK 

PÅ SPOTIFY, I-TUNES OG STORYTEL. MERE END 500.000 DOWNLOADS.

Denne podcast er til for dig, der gerne vil inspireres til et liv med indre ro, højt selvværd, styrke, balance, glæde og nærvær.

Jeg, Kisser Paludan deler mine egne tanker og erfaringer gennem et langt liv med selvudvikling såvel privat som professionelt og så inviterer jeg mennesker til samtaler, der har noget særligt at bidrage med. Jeg er passioneret omkring, hvordan vi bliver i stand til at leve et liv der er ledt fra vores essens, et liv, hvor vi oplever indre ro og styrke, nærvær, mod, mening og både egen-kærlighed og kærlighed, tillid og nærvær i vores relationer. Jeg ønsker inderligt at bidrage med en podcast, der fra mange forskellige vinkler kan inspirere dig til et liv, hvor du lærer at leve ud fra din smukke, kærlige og storslåede essens. Nogle af de temaer du kommer til at høre om er bl.a. selvværd, mod, sårbarhed, integritet, og nærvær. Du kommer også til at høre om enneagrammet, essens og ego, talenter og potentiale samt hvordan du opløser alle de blokeringer, der må være for at skabe præcis det liv, du ønsker dig. Formålet med Soultalk er at inspirere til at leve et liv, der er ledt af kærlighed. Til os selv, til hinanden og til verden. Gennem vores eget indre arbejde og healing bidrager vi alle til en verden med større medfølelse og kærlighed.

Jeg er selv spirituel psykolog og forfatter og har beskæftiget mig med personlig og spirituel udvikling i over 30 år.

Du kan abonnere gratis gennem Spotify, iTunes eller din app på din smartphone eller iPad. Så får du automatisk nye episoder, når de er klar. Anmeld meget gerne på Itunes, hvis du kan lide Soultalk.

PODCASTS

#189 – DIT KALD af Nana Askov

Omfavn psykiske sårbarheder

I denne episode har jeg besøg af Nana Askov. Hun har netop udgivet bogen DIT KALD – The Hero’s Journey: 12 trin, der tager dig ud på din personlige helterejse. Vi taler om at følge og mærke sit sjælskald. Om at opleve livets storhed og magi, ikke mindst når vi falder eller er i smerte. Om hvad en helterejse vil sige i en moderne tilværelse og om at sidde fast i en hvalmave, der kan føles så klaustrofobisk og trang, at det kan føles som en lille død. Lyt med og mærk og ær din egen helterejse.

#188 – Sådan ændrer vi verden indefra ud – bliv en kærlighedsagent

Omfavn psykiske sårbarheder

Bliv en kærlighedsagent, og vær med til at ændre verden indefra ud. Fra Et kursus i mirakler lærer vi, at verden ikke er som den ser ud, men som vi ser den, – et spejl af vores indre. Alle problemer opstår som en følge af at vi glemmer hvem vi er (Kærlighed) og at vi alle er ét. Derfor er der lige nu ekstra stort kald på at vi gør vores indre arbejde og skaber en mere kærlig verden. Vi er alle helte og bærer alle et stort lys med os som vi særligt har brugt for at lade skinne i denne tid. God fornøjelse.

https://kisserpaludan.dk/soultalk-circle-klub-2024/

#187 – The return home, Enneagram Global Sumit with Jessica Dibb.

Omfavn psykiske sårbarheder
“The return home. When we believe in the seperation from the divine, the small self takes over to try to stear us back home, but it only gets os further and further away. This interview is about our journey home to our beautiful Essence. This interview is part of the Enneagram Global Summit a free online event. For more information, please visit https://theshiftnetwork.com/s/enneagram. This recording is a copyright of The Shift Network. All rights reserved. Additionally, we wanted to make sure you have access to all of the summit recordings, transcripts and upgrade bonuses. We have gifted you with premium access to the summit. PLEASE NOTE: This premium access gift is only for your personal use, and should not be shared with others since it is normally a paid offering. To enjoy premium access please follow these steps: Go to this page: https://theshiftnetwork.com/access
Enneagram Global Summit 2023

#186 – Du er inviteret

Omfavn psykiske sårbarheder

Soultalk har skabt ringe i vandet og blev også, for snart 3 år siden, til en medlemsklub med det fælles fokus at skabe transformation fra frygt til Kærlighed og at skabe et fællesskab, hvor vi kan gå vejen sammen. Efter at have været lukket for nye medlemmer det sidste år, har vi nu åbnet op og du er velkommen til at blive en del af fællesskabet og deltage i det nye årsforløb i 2024, der kommer til at handle om at leve med sjælen som kompas, -med udgangspunkt i Enneagrammet. Hør her, hvad Soultalk Circle er og vid at du er velkommen.https://kisserpaludan.dk/soultalk-circle-klub-2024/

#185 – Dine mirakuløse penge

Omfavn psykiske sårbarheder

Denne her podcast handler om sammenhængen mellem økonomi og følelser. Det er en podcast, du skal lytte til, hvis der er noget som helst i dit liv, du ikke får gjort eller ikke under dig selv ud fra en overbevisning om, at du nok ikke har råd. Det kan også være, at du oplever en begrænsning eller mærker modstand, frygt, skyld eller skam når det kommer til din økonomi. Eller hvis du bare er nysgerrig på sammenhængen mellem økonomi og følelser, så lyt med her. Det her er en rigtig dejlig samtale om, hvordan vi kan få et sundt, kærligt og tillidsfuldt forhold til vores økonomi, så vi kan gøre det som vi er kommet her i livet for at gøre. Det er en samtale med Carina Svendsen, som har firmaet Kend Dine Penge og har skrevet bogen Money Makeover Mindset – og inspirerer os til et nyt perspektiv på vores økonomi med podcasten Penge-Tanken.

#184 – Må man bede andre om at udvikle sig?

Omfavn psykiske sårbarheder

Dette er emnet for kom op i min klub, Soultalk Circle under augusts måneds tema om relationer og er nu en podcast til dig fra mig. Men først – i denne fortæller jeg lidt om, hvad udvikling i virkeligheden er, hvorfor vi kan være bange for det og hvilke konsekvenser og store gaver der er ved at gøre det eller lade være. Del gerne med alle du kender som kunne være interesserede i udvikling. I næste episode hører du mere om, hvad vi gør når vi vokser fra hinanden og om man må bede andre følge med og hvordan man gør det. Stay tuned.
God fornøjelse.

#183 – Bali og det ekstraordinære liv

Omfavn psykiske sårbarheder

Bali og det ekstraordinære liv

Der er en grund til at der en hype omkring Bali i øjeblikket. I dette afsnit har jeg en samtale med Kisser Paludan. Vi taler om, hvad Bali gør ved os. Et særligt sted, hvor alting smelter. Vi taler om det ekstraordinære liv – er vi alle berettiget til at leve ekstraordinært og hvad betyder det for os. Vi taler om kraften i at bruge ceremonier og leve livet med bliss som guide og hvordan, vi selv gør det.

#182 – Må man bede andre om at udvikle sig?

Omfavn psykiske sårbarheder

Dette er emnet for kom op i min klub, Soultalk Circle under augusts måneds tema om relationer og er nu en podcast til dig fra mig. Men først – i denne fortæller jeg lidt om, hvad udvikling i virkeligheden er, hvorfor vi kan være bange for det og hvilke konsekvenser og store gaver der er ved at gøre det eller lade være. Del gerne med alle du kender som kunne være interesserede i udvikling. I næste episode hører du mere om, hvad vi gør når vi vokser fra hinanden og om man må bede andre følge med og hvordan man gør det. Stay tuned.
God fornøjelse.

#181 – Mirakelmager i dit eget liv. Del 1

Omfavn psykiske sårbarheder

Denne episode er den første af en række af små episoder der handler om at leve mirakuløst liv. Så der kommer syv små episoder, måske lige afbrudt af et par interviews, ellers så kommer det til at handle om hvordan vi skaber mirakuløse liv og det første kapitel du skal høre om, det første afsnit her om at leve mirakuløst hedder “Indefra ud”, om hvordan vi skaber livet indefra ud. Vi kommer også til i denne her podcast-serie at høre lidt om hvordan du finder ind til din egen superpower, Hvordan du bliver mirakelmager i dit eget liv. Hvordan du kan lukke magien ind i dit liv. Hvad tilgivelse og taknemmelighed betyder. Hvad betyder at føle at universet har dig og at du kan læne dig ind universet og begynde at samarbejde med universet og på den måde skabe et fuldstændigt vidunderligt mirakuløst liv, som det er meningen du er her for at leve.

#180 – Lisa Natoli – Emotions as a gateway to your Soul

Omfavn psykiske sårbarheder

Emotions as a gateway to your Soul A conversation based on A course In Miracles Many of us have this sense of longing after a feeling of peace, belonging, trust and love. We often think of life a something getting in the way of this – with all the messy aspects of life, and think that we will be peaceful, happy and whole once this whole mess is over. But what if life with all the confusing, sometimes difficult mess is the curriculum? That everything that brings us out of balance and away from our divine Self, is really the gateway to the Self? Then we might stop trying to get the difficult parts of life over with and instead harvest the great teachings and invitations in life itself. We do this by becoming present with us self´s and life as it unfolds and over and over re-identify with the divine healing power within. Listen to this conversation with a colleague, spiritual teacher and author, Lisa Natoli. Lisa is known for her work in the area of transformation, awakening and healing. She teaches that all healing is of the mind and emphasizes the importance of becoming aware of thoughts, emotions, patterns and beliefs as a way to end suffering, sickness and limitation. Her teachings focus on the power of Consciousness and Presence to heal and this recognition results in inner peace, joy, aliveness and freedom. Her website is http://www.lisanatoli.com I am your host, Kisser Paludan, a spiritual psychologist and author. Read more on about me on www.kisserpaludan.dk

#179 – Jacob Cooper on near death experience

Omfavn psykiske sårbarheder

Life after breath – a conversation on what we can learn about life from the afterlife. Based on his near-death experience and past life regressions, Jacob L. Cooper, LCSW, shares insight about the mystery of life on the other side of the veil. In addition to peace and euphoria in the afterlife, we also experience these feelings in the physical world; there is so much more to live for, as we are much more resilient than we imagine. Jacob’s experience provides the guidance for others to experience past-life memories by assisting in the development of self-awareness and finding meaning in their experiences. Jacob holds a Master of Social Work (MSW) degree and is a Licensed Clinical Social Worker, Certified Reiki Master, Certified Hypnotherapist, and specializes in Past Life Regression Therapy. Enjoy!

#176 – Du kan helbrede dig selv 3

Omfavn psykiske sårbarheder

Du kan helbrede dig selv IFS (Internal family system) viser os, hvordan vi indeholder mange forskellige indre dele, som engang er opstået i en forsøg på at passe på os. De kan være modstridende, hvorfor vi kan opleve konflikt indeni. Måske du fx længes efter at prøve noget nyt i dit liv og en del af dig tror på dig, mens en anden del holder dig tilbage og taler dig ned. Eller du kan længes efter mere kærlige nære relationer, men noget i dig holder dig tilbage, når muligheden opstår. Vi indeholder også et Selv,- en essens eller en sjæl som er helbredende og uendeligt kærlig. Når vores dele, som nogle gange sidder fast i tidligere aldre, mærker at der er et Selv hjemme, som er forbundet med universet og uendeligt vist, så heales de og går fra at være destruktive for vores liv til at være indres støtte. Da jeg første gang begyndte at arbejde med IFS tænkte jeg med det samme, at vores indre dele, – vores beskyttere og de følelser vi lægger i eksil, måtte være ennegram-typiske og at det måtte være muligt at tegne et kort over typernes forskellige indre dele. Derfor er jeg så glad for at kunne præsentere disse 3 kommende samtaler med amerikanske Joan Ryan, der oprindeligt er advokat, men nu arbejder med Enneagrammet og, ligesom jeg, nørder med at sammenholde disse to fantastiske systemer. Rigtig god fornøjelse.

Joan Ryans hejmmeside: www.creativecollaborations.net 

#175 – Du kan helbrede dig selv

Omfavn psykiske sårbarheder

Du kan helbrede dig selv IFS (Internal family system) viser os, hvordan vi indeholder mange forskellige indre dele, som engang er opstået i en forsøg på at passe på os. De kan være modstridende, hvorfor vi kan opleve konflikt indeni. Måske du fx længes efter at prøve noget nyt i dit liv og en del af dig tror på dig, mens en anden del holder dig tilbage og taler dig ned. Eller du kan længes efter mere kærlige nære relationer, men noget i dig holder dig tilbage, når muligheden opstår. Vi indeholder også et Selv,- en essens eller en sjæl som er helbredende og uendeligt kærlig. Når vores dele, som nogle gange sidder fast i tidligere aldre, mærker at der er et Selv hjemme, som er forbundet med universet og uendeligt vist, så heales de og går fra at være destruktive for vores liv til at være indres støtte. Da jeg første gang begyndte at arbejde med IFS tænkte jeg med det samme, at vores indre dele, – vores beskyttere og de følelser vi lægger i eksil, måtte være ennegram-typiske og at det måtte være muligt at tegne et kort over typernes forskellige indre dele. Derfor er jeg så glad for at kunne præsentere disse 3 kommende samtaler med amerikanske Joan Ryan, der oprindeligt er advokat, men nu arbejder med Enneagrammet og, ligesom jeg, nørder med at sammenholde disse to fantastiske systemer. Rigtig god fornøjelse.

Joan Ryans hejmmeside: www.creativecollaborations.net 

#174 – Du kan helbrede dig selv

Omfavn psykiske sårbarheder

Du kan helbrede dig selv IFS (Internal family system) viser os, hvordan vi indeholder mange forskellige indre dele, som engang er opstået i en forsøg på at passe på os. De kan være modstridende, hvorfor vi kan opleve konflikt indeni. Måske du fx længes efter at prøve noget nyt i dit liv og en del af dig tror på dig, mens en anden del holder dig tilbage og taler dig ned. Eller du kan længes efter mere kærlige nære relationer, men noget i dig holder dig tilbage, når muligheden opstår. Vi indeholder også et Selv,- en essens eller en sjæl som er helbredende og uendeligt kærlig. Når vores dele, som nogle gange sidder fast i tidligere aldre, mærker at der er et Selv hjemme, som er forbundet med universet og uendeligt vist, så heales de og går fra at være destruktive for vores liv til at være indres støtte. Da jeg første gang begyndte at arbejde med IFS tænkte jeg med det samme, at vores indre dele, – vores beskyttere og de følelser vi lægger i eksil, måtte være ennegram-typiske og at det måtte være muligt at tegne et kort over typernes forskellige indre dele. Derfor er jeg så glad for at kunne præsentere disse 3 kommende samtaler med amerikanske Joan Ryan, der oprindeligt er advokat, men nu arbejder med Enneagrammet og, ligesom jeg, nørder med at sammenholde disse to fantastiske systemer. Rigtig god fornøjelse.

Joan Ryans hejmmeside: www.creativecollaborations.net 

#172 – OVERGIV DIG!

Omfavn psykiske sårbarheder

Dette er en podcast om at finde tillid til at livet folder sig ud, som det gør, og at du hele tiden er holdt og støttet af Kærlighed på din vej.
Overgivelse har været den største læring i mit liv. Da jeg var ung, og mit Ego udtænkte sin snedige plan, handlede det om at forsøge at gøre mig stærk, i kontrol med livet, så jeg på den måde kunne navigere gennem livet uden for meget smerte/afvisning/nederlag. Jeg troede, at jeg skulle forsøge at få livet/verden til at bevæge sig i en bestemt retning, så jeg kunne have det nogenlunde godt. Som om det overhovedet er en mulighed at styre livet. 

Men jeg havde ikke forstået, hvad jeg ved nu, – nemlig at jeg ikke altid ved, hvad meningen er med det, der sker, og at det er planen, også når det føles om det modsatte. At der er en højere smuk orkestrering som vores lille selv ikke altid kan se. At du og jeg er holdt og støttet af en kærlig visdom, som er større end vores lille selv, og som elsker os – også når livet ikke flyder som vi forventede eller ønskede. Og at det store mod ofte handler om at lytte til den guddommelige guidance som altid er til rådighed for dig, gå med det – også når du er bange, og mærke den kraft og styrke der ligger i at leve et liv, hvor du hele tiden samarbejder med universet. Hvor du lytter, lader dig guide og går med. 

Når som helst vi beklager os eller dømmer noget, – åbent eller i vores tanker, – om os selv, livet, andre, er det et udtryk for at vi ikke har tillid til den store guddommelige plan. Og det sker hele tiden. Vi dømmer vejret, os selv og andre langt mere end vi tror. Når vi oplever irritation, vrede, smerte mv er det ikke pga det, der sker, men pga. vores tanker om det der sker. Indimellem er livet svært og den nemmeste måde at komme igennem dette er at sige ja til det – at overgive os, – at flyde med livets strøm uden modstand. I tillid til at universet har din ryg og en plan.
Det har krævet mange års træning for mig, men jeg mærker dybere og dybere den store fred, der opstår indeni, jo mere jeg læner mig ind i universets store Kærlighed.
Her er lidt af mine tanker om overgivelse – funderet i Et kursus i mirakler og Enneagrammet. 
God fornøjelse.

#171 – ET LIV MED PLADS TIL SJÆLEN DEL 2

Omfavn psykiske sårbarheder

Dette er en samtale over to episoder om, hvordan vi skaber et liv med plads til sjælen. Noget forunderligt magisk sker i vores samtaler. De folder sig ud ganske af sig selv og bliver både poetiske, filosofiske og konkrete. Hør hvordan du også kan skabe et liv, hvor der er plads til at være den du er – hvor der er plads til din sjæl. 

Rigtig god fornøjelse.

 

#170 – ET LIV MED PLADS TIL SJÆLEN DEL 1

Omfavn psykiske sårbarheder

Dette er en samtale over to episoder om, hvordan vi skaber et liv med plads til sjælen. Noget forunderligt magisk sker i vores samtaler. De folder sig ud ganske af sig selv og bliver både poetiske, filosofiske og konkrete. Hør hvordan du også kan skabe et liv, hvor der er plads til at være den du er – hvor der er plads til din sjæl. 

Rigtig god fornøjelse.

 

#169 – DIT INDRE STÅR SKREVET I DIT ANSIGT

Omfavn psykiske sårbarheder

Hør, hvordan gammel kinesisk ansigtslæsning kan vise dig, hvem du er, hvilke traumer du bærer med dig, hvad dit livsformål er, og meget mere – fx har jeg opdaget, at min ”bullshit-detektor” kan ses som linjer ved mine ører. Lyt med på denne dejlige samtale med Fattima Loreen om energi og ansigtets afsløringer af, hvem du er.

Rigtig god fornøjelse.

 

#168 SAMTALE MED TRINE DUPONT

Omfavn psykiske sårbarheder
Dette en samtale om seksualitet som livskraft. Det er en fortælling om en helt anden måde at leve livet på, end den traditionelle. Trine Dupont er tantra- og psykoterapeut og har, sammen med sin mand Morten, fundet nye veje at bevæge sig i deres ægteskab på, hvor de begge har en kæreste ved siden af deres ægteskab. Lyt med til denne særlige og fine livsberetning om mod, sårbarhed og viljen til at skabe sit helt eget liv.

Rigtig god fornøjelse.

#167 OMFAVN PSYKISKE SÅRBARHEDER

Omfavn psykiske sårbarheder

Tina Strid har en bipolar diagnose. Jeg kender Tina, fordi hun har deltaget på mange af mine udviklingsforløb. Hun er nu med i denne skønne samtale om, hvordan det er at leve med en psykisk sårbarhed, og om at der findes så mange forskellige niveauer af bipolar lidelse, hvorfor mange går rundt med lidelsen uden at være diagnosticeret.

Vi taler også om gaverne og styrken, og om hvordan vi må aftabuisere psykiske lidelser, så vi alle kan leve side om side med medfølelse og kærlighed til hinanden. Må denne samtale være med til at bringe mere lys og kærlighed ind i psykiatrien og opløse skyld og skam.

Rigtig god fornøjelse.

#166 KENDER DU DIT BLUEPRINT?

Vidste du, at du indeholder det fineste blueprint, som du er her i livet for at folde ud?

Lyt med på denne samtale med Gäelle Fontaine Dinesen om Human design, der er et system, der fortæller os om, hvem vi er og hvad vores kald og vej i livet er. Det er et system, der er en synergi mellem spiritualitet og videnskab og kan være den fineste vejviser i livet.

Rigtig god fornøjelse.

#165 SAMTALE MED MERETE GUNDERSEN

Vidste du at vi mennesker besidder en stor og smuk spirituel intelligens, som vi ofte ikke folder ud? At du har din helt egen skytsengel og at vi alle er spirituelle væsener, der har det bedst, når vi lever tæt på vores Essens/sjæl?

Lyt med til denne samtale med spirituel psykoterapeut, forfatter og underviser Merete Gundersen, som guider os ind i hjertet og viser hvordan man kan blinke med sit tredje øje (yes- dit tredje øje)

Rigtig god fornøjelse.

#164 NÅR VI FALDER, FALDER VI IND I STØRRE KÆRLIGHED

 Dette er min nytårspodcast fra mig til dig. Her deler jeg ud af de erfaringer, jeg har høstet i mit eget liv i 2022.

Jeg har opdaget og erfaret, hvor sandt det er, at man skal lade sig falde for at blive grebet af en engel, som Majbritte Ulrikkeholm så fint siger det.

2022 har bl.a. lært mig, at kriser inviterer uforløste traumer op til dans, og at vi er elsket langt mere, end vi kan forestille os. At sjælens styrke findes. Og at universet har en plan – også når vi ikke kan se den eller forstå den. Det gælder også for dig.

Jeg inviterer dig også til at lade dine dybeste sjælsværdier være dine ledestjerner for 2023.

Tak fordi du lytter med til Soultalk – må 2023 blive et år fyldt med kærlighed, lys og mirakler for dig.

Rigtig god fornøjelse.

#163 KÆRLIGHED & MIRAKLER

I denne podcast fortæller jeg om 12 forskellige temaer i ”Et kursus i mirakler” og kombinerer dem med Enneagrammet. Du vil fx høre om tilgivelse, om at udrette mirakler, om dit livsformål, at være guidet, om skyld og mirakuløse relationer.

Når jeg læser kurset mærker jeg, hvordan nogle af lektionerne særligt taler til specifikke Enneagramtyper, og derfor har jeg nu skabt denne podcast, hvor jeg deler ud af min passion for disse to smukke, dybe systemer: Enneagrammet og Et kursus i mirakler. Du får samtidig indblik i, hvad vi skal bruge 2023 på i Soultalk Circle, hvis det skulle kalde på dig at være med.

Rigtig god fornøjelse.

https://kisserpaludan.dk/soultalk-circle-klub/

#162 KÆRLIGHEDSMEDITATION

Jeg har skabt denne kærlighedsmeditation til dig fra mig i en tid (særligt december, men også generelt lige nu), hvor vi har så meget brug for at minde os selv om, hvor elskede vi er – og ikke mindst at se andre gennem den kærlighed også.
Find et roligt sted, træk vejret dybt, lyt og mærk, at du er holdt og elsket.
God fornøjelse.

 

#161 ET MØDE, DER ÆNDREDE MIT LIV

For år tilbage fik jeg en intuitiv fornemmelse af, at jeg skulle tage til en Hay House konference i Florida. Jeg mærkede, at det ville ændre mit liv. Jeg tog afsted og nød det, men da jeg tog hjem, var jeg usikker på, hvad det livsændrende skulle bestå i. Nogle måneder senere, så jeg et kursus i London, som en af talerne på konferencen holdt. Det hed ”Frygt & Kærlighed”. Jeg vidste, med det samme, at jeg skulle afsted til det, uden at vide, hvorfor eller hvad det handlede om.

Da jeg kom frem, så jeg, at alle sad med bogen ”Et kursus i mirakler”, og at kurset var om det. Jeg havde selv købt bogen i en lille boghandel i London mange år tidligere, men aldrig rigtigt fået læst den. Nu forstod jeg, hvorfor jeg skulle til Florida, og hvordan det ville ændre mit liv.

Siden har ”Et kursus i mirakler” været en del af mit liv hver eneste dag. Jeg læser i bogen og har den med mig i mit hjerte gennem livet som den fineste, dybe, kærlige visdom, der guider mig gennem livet.

I dette interview fortæller jeg journalist og forfatter Nana Askov om min kærlighed til kurset og lidt om, hvordan det danner basis for mit årsforløb i min Soultalk Circle klub i hele 2023. 

https://kisserpaludan.dk/soultalk-circle-klub/
https://nanaaskov.dk/

#160 GURUDEV – EN GURUS GODE RÅD TIL, HVORDAN DU KAN LEVE ET LIV I FRED & KÆRLIGHED

For nylig fik jeg den fantastiske mulighed at tale med en vaskeægte indisk guru, Sri Sri Ravi Shankar- eller Gurudev, da han var i Danmark på hans verdens-turné ”I stand for Peace”.

Jeg overværede hans samtale med Christian Stadil på Folketeatret og var næste dag med på konference på Christiansborg om mental sundhed, hvor han deltog – og sidst, men ikke mindst, fik jeg mulighed for et kort interview med guruen på hans hotelværelse på D’angleterre.

Det var sådan en dejlig oplevelse og skøn reminder om, hvad vi skal huske i livet. 

Her får du lidt at det, jeg fik med:

Lykke er ikke noget vi skal finde udenfor os selv – det er en del af den, vi er

Fred er på samme måde en del af vores sande, guddommelige identitet

Når vi har bestemte sindsstemninger, som fx vred, ked af det, glad mv. trækker vi automatisk vejret på bestemte måder. Vi kan bringe os selv ind i sindstilstande med vores vejrtrækning

Vi skal meditere for at fremme vores mentale/følelsesmæssige sundhed

50% af kvinder mellem 16 og 24 fortæller, at de ikke føler, at de har et godt mentalt liv

At vi bruger 75 muskler i ansigtet, når vi er vrede, og kun 4 når vi smiler

At vi skal blive bedre til at lære at være med vores følelser, så vi ikke undertrykker dem eller stikker af med dem i den anden ende af spektret – så de ikke kommer til at sidde og blokere i vores indre system

At smerte i livet ikke kan undgås, men lidelse kan undgås og kun opstår, når vi hænger fast i smerten (eller – for egen regning – undertrykker den)

At vi skal øve os i at være i livet uden fortællinger eller modstand – bare møde det, som det er, med accept

At vi skal gå ind i os selv og finde fred og kærlighed og gå ud i verden og stå op for fred og kærlighed, så vi sammen kan skabe en verden med mere lighed, medfølelse og kærlighed

Rigtig god fornøjelse.

#159 ANNA VINCENTZ – INGEN DÅRLIGE DELE

Vi indeholder mange forskellige indre dele, som kan være fulde af nyttige kompetencer og guide os fint igennem livet. Men vi indeholder også dele, som sidder fast i gamle traumer, og som blander sig i vores voksne liv på måder, som skaber frustration eller lidelse for os selv.

Det er så healende at møde vores dele med tonsvis af kærlighed – så slipper de os stille og roligt og healing opstår af sig selv.

I denne episode hører du om min nye store passion, IFS (Internal Family System) med IFS-trænet psykoterapeut Anna Vincentz. Det er en psykologisk og spirituel vej til healing, hvor vi ser, mærker og forstår, at kilden til al healing, allerede bor i os.

Rigtig god fornøjelse.

#158 ANNEMARIE CLEMENT – SÅDAN BALANCERER DU DIT NERVESYSTEM

Vidste du, at du selv kan lære at skabe ro og balance i dit nervesystem, så du kan stå i livet med en ny indre styrke og ro? Hør i denne samtale med nervesystems-terapeut Annemarie Clement, hvad det betyder at have et balanceret nervesystem og få fif til at finde din egen metode til at berolige og balancere dig selv.

Livet går op og ned, og det kan gøre det nemmere at navigere og være i livet med flow og nærvær, når vi ved, hvordan vi kan finde tilbage til os selv og skabe den indre ro og balance som er så afgørende for, hvordan vi bliver i stand til at møde livet.

Rigtig god fornøjelse!

#157 NANA ASKOV – DIN TYPE SOM HELTEREJSE

Hvordan kan din indre rejse i din type ses som en helterejse? Og hvordan hænger Enneagrammet sammen med Hero’s Journey?

Hør Kisser Paludan og Nana Askov undersøge, hvilke sammenfald og overlapningerne der er mellem enneagramtyperne og stadierne i Heros journey.

#156 KRISTINNA THANH ESSET – OPLØS SLÆGTERNES TRAUMER OG BLIV FRI

Vidste du, at følelser, traumer og mønstre fra dine forældre eller tidligere generationer kan sidde i din energi og psyke og blokere for at leve som den fine, lysende sjæl du er?

I denne episode af Soultalk  taler jeg med slægtshealer Kristinna Esset om, hvordan du via epigenetik og forløsning af følelser kan slippe alt det, der ikke er dit, så du kan folde dit liv ud med alt det smukke og fine, det er meningen, du skal være her med.

God fornøjelse❤️

# 155 CAROLINE & ANNICA – STADIG VÆRD AT ELSKE

Mange mennesker kæmper med svære familierelationer og mange har ikke kontakt med en eller begge forældre. Det er noget af det, jeg har interesseret mig for i rigtigt mange år – skudt i gang af mange år, hvor jeg selv har haft en svær relation med min barndomsfamilie.

Det føles meget healet og landet i dag, men jeg ved, hvor smertefuldt det kan være. Det er også et tabu, som jeg meget gerne vil være med til at bryde, så vi føler os mindre alene og bliver bedre til at tale om det, der er svært i livet.

I denne episode af Soultalk har jeg en ærlig og kærlig samtale med den 25 årige Caroline Thrane, som er aktuel med bogen ”Stadig værd at elske” og Annica Maria Dellgren, som så smukt deler deres historier med os.

#154 LOUISE RAMS – OM AT HEALE DIT MOR-SÅR

Når vi, som forældre, ikke er i stand til at bære og heale vores traumer, så kommer vores børn ofte til at overtage dem. Sådan var det også for os med vores forældre. Vi går alle sammen rundt med gamle traumer og dele indeni, som bliver trigget ind i mellem. Det er ofte det, der ligger bag situationer, hvor vi føler, at vores reaktion ikke svarer til det, der sker.

I denne episode af Soultalk taler jeg med psykoterapeut og forfatter Louise Rams, hvor hun ærligt fortæller om hendes mor-sår og om, hvordan det har påvirket hendes liv. Jeg håber, at samtalen kan hjælpe med ny forståelse, og ikke mindst at du må mærke, at du ikke er alene i livet op og nedture. 

#153 KISSER PALUDAN – ET KÆRLIGHEDSBASERET ARBEJDSLIV

I Soultalk får du i dag mit bud på, hvordan du skaber et kærlighedsbaseret arbejdsliv.

Jeg tror på, at vi er her for at lære om og bidrage med kærlighed. Og rejsen handler om at skabe et liv, der er ledt af kærlighed. Fejlagtigt tror vi ind imellem, at vi kun kan bidrage med kærlighed i bestemte jobs eller når vi engang er lidt mere hele og healede. Men kærlighed er det du er. Du skal blot huske, hvem du er. Vi bruger mange af vores kostbare livstimer på at arbejde. Derfor er det så vigtigt at vi også her – uanset hvad vi laver – bringer kærlighed ind.

#152 DIANE HOLBERG – LAD KROPPEN VÆRE DIT ANKER

Kroppen kan være dit fineste anker og det sted, hvor du finder guidance og støtte gennem livet. Vi må være forankret i kroppen for at lytte til dens signaler, være med og forløse følelser og for at give mere og mere plads til sjælen så vi kan leve mere frie, hele liv. Hør denne samtale med healer og kropsterapeut Diane Holberg om, hvordan du kan finde din egen forankring i din krop og lære at være med den, som en kærlig god ven.

#151JESPER WESTMARK – VI ER MAGISKE

I denne episode af Soultalk  taler jeg med Jesper Westmark som har skrevet bogen ”Vi er magiske”. Dette er en samtale som giver styrke og håb fordi du vil høre, hvordan du allerede selv indeholder det, du har brug for, for at heale dig selv og lære at leve tæt på din sjæl. For mig er det det, vi er her for. For at finde hjem. For at leve tæt på den fred og kærlighed, vi i sandhed er. For at huske hvem vi er.

#150 –  KISSER PALUDAN OG SOULTALKS STEMMER 2

Igennem årene har jeg fået mange søde beskeder fra lyttere om, hvordan Soultalk er et sted, hvor man og finde støtte og guidance og føle sig god nok. Soultalk er på den måde mere end en podcast, som tilfældige mennesker lytter til adskilt fra hinanden. Soultalk er også blevet et community – bl.a. i form af Soultalk Connect, som er en gratis Facebookgruppe og Soultalk Circle, som er et medlemsfællesskab. Soultalk er blevet et sted, hvor du kan gå hen og vide, at du ikke er alene på denne menneslige helterejse, vi alle sammen går på gennem livet.

I denne episode, Soultalks stemmer, møder du tre andre Soultalk-lyttere og hører deres historie, så også Soultalks lyttere kan inspirere hinanden og give følelsen af ikke at være alene på rejsen. I dette afsnit vil du møde Nora, Trine og Brith.

# 149 MIE MOLTKE – MÆRK OG LYT TIL DIN KROP, OG SJÆLEN KAN FOLDE SIG UD

I denne episode af Soultalk taler jeg med Mie Moltke om, hvad der sker, når vi begynder at komme til stede i kroppen, begynder at lytte, elske og ære den vi er. Om hvordan vi må mærke og opdage, at det ikke er så farligt som vi tror, at mærke sorg og smerte i livet og hvordan det transformerer os, så vi får adgang til sjælen – og derfra til en ny form for ro, sikkerhed og glæde. Det er også en samtale om at blive sin egen bedste ven og at lære at elske den du er.

#148 SOULTALK – KOMMUNIKATION OG ET KURSUS I MIRAKLER

I denne episode af Soultalk taler jeg med Gitte Koldtoft om kommunikation og ”Et kursus i mirakler”.

Vi taler om, hvornår kommunikation er kærlig og om hvorfor det er så svært.

Kan man kommunikere kærligt men uærligt? Eller ærligt med ukærligt?

Og, hvad er kærlighedsbaseret kommunikation overhovedet?

Gitte og jeg har podcasten ”Et kursus i mirakler” på Podimo og i dag har jeg trukket denne del af mit virke ind i Soultalk.

# 147 CLAUS SPRINGBORG – DET SPIRITUELLE ENNEAGRAM 8-9-1

I denne episode af Soultalk taler jeg med Claus Springborg om Det Spirituelle Enneagram.

Vi taler denne gang om typerne 8, 9 og 1 og de sjælskvaliteter de bringer i spil. Uanset om du selv bor i disse typer, er der stor visdom at hente ved at mærke hvor alle sjælskvaliteter bor i dig. Jo mere vi forstår og kan genkende sjælen og dens kvaliteter i livet, jo mere kan den få lov til at folde sig ud. Det er livsforandrende dyb transformation, når sjælen får plads. Hør i denne episode hvordan og mærk det for dig selv.

Hør hvordan du kan skabe kontakt til de dele af din sjæl, som indeholder kvaliteter af indre guddommelig sandhed, styrke, uskyld, fred, balance, dyb accept og kærlighed til alt, som det er. 

 

#146 PIA NISSEN – SJÆLENS KRAFT

I denne episode af Soultalk taler jeg med Pia Nissen – shaman, clairvoyant og et bare et dejligt menneske.

Vi taler om Sjælens kraft, hvid shamanisme og om at tilgive og rejse sig efter store traumer.

Før vores samtale kørte jeg til Hornbæk for at møde Pia og mærke hendes evner til en session. Vi var tilbage i tidligere liv, talte om sjælskald, kærlighed og hvor fantastisk det er at leve i overensstemmelse med sjælen. Få konkrete råd til ritualer og måder, hvor du også kan leve tæt på din sande Essens.

 

#145 CLAUS SPRINGBORG – DET SPIRITUELLE ENNEAGRAM 5-6-7

I denne episode af Soultalktaler jeg med Claus Springborg om Det spirituelle Enneagram.

Vi taler denne gang om typerne 5, 6 og 7 og de sjælskvaliteter de bringer i spil. Uanset om du selv bor i disse typer, er der stor visdom at hente ved at mærke hvor alle sjælskvaliteter bor i dig. Jo mere vi forstår og kan genkende sjælen og dens kvaliteter i livet, jo mere kan den få lov til at folde sig ud. Det er livsforandrende dyb transformation, når sjælen får plads.

Hør hvordan du kan skabe kontakt til de dele af din sjæl, som indeholder kvaliteter af indre guddommelig klarhed, visdom, sikkerhed, stabilitet, frihed og glæde.

 

#144 MARZCIA TECHAU – UDFOLD DIN SJÆLS POTENTIALE

Vi bliver tæt på sjælen i denne episode af Soultalk  hvor jeg taler med Marzcia Techau, der er clairvoyant, healer og forfatter. Hør, hvordan tanker, følelser, krop og sjæl kan begynde at samarbejde og hvordan din sjæl kan få mere plads så dit liv derved vil få mere fylde, lethed, glæde, meningsfuldhed og kærlighed.

 

#143 CLAUS SPRINGBORG – DET SPIRITUELLE ENNEAGRAM – TYPE 2,3,4

I denne episode af Soultalk taler jeg med Claus Springborg om Det spirituelle Enneagram. Episoden indeholder en type-guide til at finde hjem. Vi kigger på type 2,3,4. Lyt med, også selvom du ikke er en af disse typer og mærk hvordan deres sjælskvaliteter også bor i dig. Lyt også med selvom du ikke kender din type, det gør ingenting. Disse podcasts hjælper dig til at finde hjem til din Essens, uanset din type.

Alle mennesker søger efter noget, de synes at mangle. Vi tror, at dette er at finde i det ydre eller at finde i egne anstrengelser. F.eks. tror type 2, at de skal gøre sig umage for at være søde og imødekommende og gør deres ypperste for det, ligesom de leder efter kærlighed fra andre mennesker. Jo flere anstrengelser vi gør os, uanset typen, jo længere kommer vi fra det vi længes efter. Guldet findes i virkeligheden allerede indeni, vi skal ”bare” lære os, hvordan vi finder hjem.

Hvis du vil lære mere om det spirituelle Enneagram kunne min online Masterclass måske være noget for dig. Læs mere her: https://kisserpaludan.dk/det-spirituelle-enneagram/

# 142 CHRISTEL SEIERØ – BRUGER DU HELE DIG?

I denne episode af Soultalk taler jeg med Enneagram-ekspert Christel Seierø om de tre centre, der er i Enneagrammet – hoved, krop og hjerte. Ennegrammet er delt op i triader, hvor hoved, krop og hjerte er den basale triade. 

Vi taler om, hvad det betyder og om, at vi kan have en tendens til at leve mest i det ene center og om hvordan vi sikrer os, at vi lever fra både hoved, krop og hjerte, så der er balance. Hør hvordan vi kan blive mere hele ved at “bebo” alle tre centre

#141 KISSER PALUDAN – DET SPIRITUELLE ENNEAGRAM

Vil du finde hjem til dit sande, autentiske store Selv? Hør, hvordan Enneagrammet kom ind i mit liv, og hvorfor jeg oplever, at det giver så meget mening. Det spirituelle Enneagram viser os det fineste landkort over vejen fra Ego/frygt til Essens/Kærlighed. Det viser os ni forskellige veje hjem til det sted i dig, hvor du allerede er hel, vis, guidet, stærk, god og elsket. Dette er din introduktion til tre soultalks mere om det spirituelle Enneagram. Hvis du vil lære mere om det spirituelle Enneagram, kunne dette måske være noget for dig.

#140 CHRISTIAN JUNGERSEN – DU KAN ALT

 I denne episode af Soultalk taler jeg med forfatter Christian Jungersen, der er aktuel med hans fantastiske roman; ”Du kan alt”. Vi undersøger sammen spørgsmålet – Kan man leve mange liv i et?

Det er en samtale om menneskets psykologi, om at skrive som en spirituel praksis, om modstand på udvikling og ikke mindst på at give os selv lov til at leve flere liv i ét.

# 139 MAJBRITTE ULRIKKEHOLM – MAN SKAL LADE SIG FALDE FOR AT BLIVE GREBET AF EN ENGEL

I denne episode af soultalk taler jeg med Majbritte Ulrikkeholm om bevægelsen fra travlhed, kontrol, frygt og egen vilje gennem dybt fald på knæ, at blive grebet af – ikke bare én, men flere engle – og om det mirakel det er, at leve guided indefra fra selveste den store dybe livskraft. En samtale fuld af livsenergi, nærvær, humor, lethed og det der sker, når samtaler får lov til at leve deres eget liv.

 

# 138 KISSER PALUDAN – LAD 2022 VÆRE LEDT AF DINE SJÆLS-VÆRDIER

Min nytårspodcast til dig fra mig med mine bedste råd til, hvordan du kan finde ind til din sjæls dybeste værdier, så du kan starte et nyt år forankret i din sjæl og al den visdom, styrke og kærlighed, der bor her. Må Soultalk have været en ven og støtte på din rejse i det forgangne år og må Soultalk fortsat være det sted, hvor du kan søge hen og finde healing og fred.

 

# 137 – KISSER PALUDAN OG SOULTALKS STEMMER 1

Igennem årene hvor jeg har produceret Soultalk, har jeg fået mange søde beskeder fra lyttere om, hvordan Soultalk har været et sted, hvor man bl.a. kunne ”gå hen” og finde støtte og guidance i at stå stærkt i sig selv og føle sig god nok. Soultalk er på den måde mere end en podcast, som tilfældige mennesker lytter til adskilt fra resten af Soultalks lyttere.

I denne episode, Soultalks stemmer, møder du 3 andre Soultalk lyttere og hører deres historie, så også Soultalks lyttere kan inspirere hinanden og give følelsen af ikke at være alene på rejsen.

I dette afsnit vil du møde Camilla Egelund Naef, Charlotte Hallas Nielsen og Tanja Østby. I foråret kommer et par podcasts mere med Soultalks stemmer.

#136 CHARLOTTE RØRTH – NÅR MAN MØDER JESUS OG ANDRE SPIRITUELLE OPLEVELSER

Velkommen til denne episode af Soultalk, hvor jeg taler med Charlotte Rørth, som er journalist og forfatter og som har mødt Jesus. I denne samtale fortæller hun om mødet og den følelse af at være elsket, som hun oplevede. Jeg håber, at samtalen kan inspirere dig til at holde dig åben for møder med det guddommelige og ikke mindst – at vide, hvor elsket du er.

#135 DORTHE NØRLEV – FORSTÅ DIT LIVS FASER 2

I denne episode af Soultalk får du anden del af min samtale med Dorthe Nørlev. Her fortæller hun om det specifikke indhold i de 7 års faser, vi mennesker går igennem i livet. Det er det antroposofiske verdens- og udviklingssyn, vi beskæftiger os med og jeg synes personligt, at det er super spændende. Jeg håber det også vil inspirere dig.

#134 DORTE NØRLEV – FORSTÅ DIT LIVS FASER

Vi udvikler os i 7 års faser gennem livet. Senere i livet møder vi de samme faser og tilknyttende temaer som tidligere. Derfor kan vi opleve følelser, som vi kan have svært ved at placere. Alt føles måske fint, men alligevel er der en følelse af sorg, tomhed eller andet. Det kan være fordi, at du oplever en face fra din barndom eller ungdom, som din alder korresponderer med lige nu.

I denne episode af Soultalktaler jeg med Dorte Nørlev, der bl.a. er leder af den antroposofiske psykoterapeutskole. Dette er en samtale om det antroposofiske system og menneskesyn.

Det er første af 2 samtaler. I denne podcast får du en generel indføring i udvikling fra dette perspektiv og i den næste mere specifikt de 7 faser og deres indhold. 
Husk at alt hvad vi gør – og det Soultalk handler om – har til formål at skabe mere kærlighed – til og i dig selv og derigennem til hele verden.

#133 EUGENIA ALTAMIRA – TRANSFORMERENDE ÅNDEDRÆT

I denne episode af Soultalktaler vi igen om, hvordan vejrtrækning kan påvirke vores liv. Jeg har talt med Eugenia Altamira, som er en amerikansk/mexicansk psykolog og seniortræner i Transformational Breath. Lige før vores samtale var jeg så heldig at have en session med Eugenia, og jeg følte virkelig, hvor fantastisk dette system er. Transformational Breath viser os, hvordan vi kan forløse gamle fastlåste følelser og give mulighed for nye vidunderlige niveauer af indre frihed og glæde.

# 132 ÅNDEDRÆT SOM INDGANG TIL ET BEDRE LIV

I denne episode af Soultalk taler jeg med James Nestor, der er en amerikansk bestsellerforfatter og journalist. Det er en samtale om den tabte vejrtrækningskunst. Det ser ud til, at vi har glemt, hvordan vi trækker vejret og at den måde, vi trækker vejret på, har stor indflydelse på vores helbred – både fysisk og psykisk. James har rejst rundt i verden for at undersøge og tale med eksperter og i denne samtale deler han, hvordan du kan begynde at trække vejret på måder, der vil transformere dit liv og opretholde dit helbred samt dit psykiske og åndelige velbefindende. Jeg håber, at du vil nyde denne samtale lige så meget, som jeg gjorde.

#131 LEONORA CHRISTINA SKOV – OM AT SLIPPE, STÅ NØGEN OG VORES IBOENDE SUPER POWER.

I denne episode af soultalktaler jeg med Leonora Christina Skov. Samtalen var af den slags, hvor jeg efterfølgende fik lyst til at aflyse resten af dagen, smække fødderne op, evt. åbne en flaske vin og fortsætte samtalen.

Det var en stor samtale om livet; om det vi ikke taler om, om hvordan man tilgiver, om at rejse sig efter at have været i knæ, om kraften i at give slip og den super power vi indeholder.

#130 CLAUS SPRINGBORG – OM DIN INDRE KRITIKER

I denne episode af Soultalktaler jeg med Claus Springborg om de indre kritiker stemmer, der bor i vores psyke.

Vi taler om, hvad det betyder at kunne spotte vores indre kritiske stemmer og arbejde med dem, så de opløses og vi derved får mulighed for at leve mere frit og med større glæde i livet.

Denne podcast er en forlængelse af de to foregående om sårbarhed, fordi indre kritik gør os sårbare men kan være en af vejene til ny indre styrke og ro.

#129 KISSER PALUDAN – TRANSFORMATION GENNEM SÅRBARHED OG ENNEAGREMMET

Vidste du at din sårbarhed er betinget af din personlighedstype?

I denne podcast, fortæller jeg om, hvordan det vi såres af, er individuelt og at du kan bruge din sårbarhed som en kilde til transformation. Hør hvordan i dette afsnit af Soultalk og hør om om min Divine-Human model som du kan hente og arbejde med, via arbejdsarket her.

 Rigtig god fornøjelse.

#128 KISSER PALUDAN – OM SÅRBARHED DEL 1

I denne episode af Soultalk, som er den første ud af to, fortæller jeg om sårbarhed. Hvad vil det sige at være sårbar? Hvilke ydre og indre faktorer spiller ind i forhold til vores sårbarhed? Hvordan er din evne til at udvise sårbarhed afgørende for din egenkærlighed, dine relationer, din indre ro, styrke og din følelse af at være hel. Hør også om den spirituelle dimension af sårbarhed, hvor sårbarhed slet ikke findes, men kun kan tilgås ved at leve tæt på og i medfølelse med den menneskelige del af os, der er sårbar.

#127 ULLA HINGE THOMSEN – STYRK DIG SELV GENNEM DIN SÅRBARHED

Vidste du, at vejen til en følelse af indre styrke, robusthed og nære meningsfulde relationer går gennem vores sårbarhed? I dags episode af Soultalk taler med journalist Ulla Hinge Thomsen, som har skrevet bogen ”Sårbar”. Det er en samtale om sårbarhedens væsen og om, hvordan vi kan bruge vejen igennem følelserne og det, der er sårbart for os, som en vej til mere ro, glæde og styrke.

#126 HENNING JENSEN – DU SKABER DIT LIV INDEFRA

Det er en stor og vigtig tid, vi lever i. Vi begynder at forstå – og videnskaben at bevise – at alt er energi og at vi skaber vores egen virkelighed, både den indre og den ydre. Denne episode af Soultalk er en samtale med Henning Jensen, som er ingeniør og har skrevet bogen ”Du skaber selv dit liv” med udgangspunkt i kvantefysikken. Hør, hvordan du kan hæve din energifrekvens og lære at elske den, du er, så du kan skabe det liv, du drømmer om.

#125 KISSER PALUDAN – MINE TI BEDSTE RÅD TIL EN FANTASTISK FERIE.

I denne episode af soultalk får du mine ti bedste råd til en fantastisk ferie. Hør hvordan du skaber en ferie, hvor du kan finde ro, nydelse, kærlighed og nærvær.

1. Start ferien før ferien
2. Gør noget aktivt for at komme ned i gear
3. Hav realistiske forventninger
4. Mærk efter, hvad du har brug for – tag ansvar for det
5. Afstem forventninger
6. Sørg for at nyde – åbn dine sanser – svært hvis ude af træning.
7. Elsk dig selv til en god ferie – hold op med at leve ”når engang–liv”.
8. Fyld dig selv op.
9. Gør status.
10. Tag dig selv alvorligt, når du skal tilbage til din hverdag.

Denne podcast er egentligt produceret tilbage i 2017, men er stadig relevant, hvis du er på vej på ferie eller i gang med din ferie.

# 124 HENNING DAVERNE – DIN SJÆLS SÆRLIGE SIGNATUR

I denne episode af soultalk  taler jeg med Henning Daverne, som er meditationslærer og forfatter. Det er en lidt anderledes samtale, hvor vi udforsker sjælens potentiale og det essentielle Enneagram.

Vidste du, at når du lander i din sjæl forbi alle traumerne og psykologien, så mærkes det i energien, det ses på huden, føles indeni og mærkes af andre? Og viste du, at du kan lære at genkende følelsen af at være hjemme i sjælen?

# 123 BALDER VENDT STRIIM – STEMMEN PSYKOLOGI – DEL 2

Min Soultalk i dag er anden del af episoderne ”Enneagrammet og stemmen” med Balder Vendt Striim, – nu om Enneagram-typerne 4,5,6,& 7. Hvorfor taler nogle mennesker i staccato, andre med fløjlsbløde stemmer og andre igen så monotont, at vi har svært ved at høre efter? Og hvad betyder det at møde andre, som de har brug for at blive mødt? Enneagrammet er det fineste landkort, som viser os vejen hjem til mere og mere kærlighed og medfølelse med os selv og hinanden. Vi taler også om betydningen af at tale med hoved, krop og hjerte, så folk lytter når du taler.

# 122 BALDER VENDT STRIIM – OM STEMMENS PSYKOLOGI

Denne podcast er endnu en episode, hvor jeg nørder med Enneagrammet og stemmens psykologi. Denne gang har jeg Balder Vendt Striim på besøg. Vi taler om, hvordan du kan høre på stemmen hvilket center (krop, hjerte eller hoved), vi taler med. Når vi træner dette kan vi bedre imødekomme den anden behov og skabe bedre forbindelse mellem os mennesker,- både privat og arbejdsmæssigt. Lyt med om typerne 8,9,1,2 & 3. Type 4,5,6 & 7 kommer i næste episode.

# 121 KISSER PALUDAN – HVAD DU SKAL VIDE OM KÆRLIGE RELATIONER.

I denne episode af Soultalkfår du anden del af min lille serie om relationer. Jeg kommer omkring mange vigtige temaer som f.eks. at sige farvel til relationer, vi vokser fra, sårbarhed, gamle familiemønstre, relationer der dræner, gensidighed og mere.

Hvis du vil lære mere om relationer, kunne vores Soultalk Circle måske være noget for dig. Vi kommer bl.a. her til at arbejde mere indgående med selvkærlig kommunikation og det at sige til og fra.

# 120 KISSER PALUDAN – 10 TING DU SKAL VIDE OM RELATIONER

I denne episode af soultalk taler jeg om, hvordan du kan lære at tilgive dine relationer (og dig selv) og finde ro og styrke til at sige fra.

Efter at have modtaget mange spørgsmål om relationer har jeg produceret to podcasts, hvor jeg ser på relationer fra mange forskellige vinkler. I denne første podcast får du de to første vinkler; Tilgivelse og evnen til at sige fra. Om hvordan vi lander i vores egne grænser og om forholdet til vrede. 

Jeg fortæller om min egen personlige rejse med tilgivelse og om tilgivelsens væsen og betydning i relationer.

Hør også, hvordan vi – oftest ubevidst – kommer til at gøre andre ondt på præcis den måde, som vi selv frygter allermest. 

Hvis du vil lære mere om tilgivelse, så lyt også gerne med på min podcast med Gitte Koldtoft på Podimo; ”Et kursus i mirakler”.

# 119 KAREN TOBIASEN – REVOLUTIONER DIT LIV GENNEM DIT HJERTE

 I denne episode af soultalk taler jeg med Karen Tobiasen om, hvordan du lærer at acceptere den du er og finder passion, glæde og formål i dit liv.

Det er også en samtale om, hvordan du bedst bidrager i verden ved at vide, hvem du er. Her igennem kan du lære at lytte til din intuition og at handle, manifestere og bidrage til – og påvirke verden til at være et bedre og mere hjerteligt sted at leve for os mennesker.

# 118 CYNTHIA ZHAI – DIN ENNEAGRAMTYPE KAN HØRES I DIN STEMME

I denne episode af Soultalk taler jeg med Cynthia Zhai, som er Voice Coach, Professional Speaker (CSP) og best-seller forfatter. Cynthia tager os med rundt i hver Enneagramtype, for at vise, hvordan Enneagramtypens psykologi viser sig i den måde, vi bruger vores stemmer.

Hvorfor taler type 8 så højt? Hvorfor bliver type 5 (nogle gange) kedelig at lytte til, og hvorfor sukker type 4 mens type 6´s stemme ryster?

Hør også hvordan træning kan giver os en gave ved at bruge vores stemmer på en måde, der både er i kontakt med krop, hjerte og sind

# 117 PENNEY PIERCE – MENINGEN MED DEN TID VI LEVER I

Leder du også efter svar på den nye og mærkelige tid vi lever i?

I denne episode af soultalk taler jeg med Penney Pierce, som er en intuitiv amerikansk best-seller forfatter. Hun giver meget klog visdom om den store og vigtige tider, vi lever i lige nu.

Vi har brug for åndelige ledere til at hjælpe med at få mening i alt, hvad der foregår, og til at give en eller anden form for forståelse af det store skift. Hvad handler det om? Hvad skifter vi? Og hvad handler den nye tidsalder om? Denne samtale med Penney Pierce handler om dette store vigtige energiske skift.

# 116 STINE KVISTGAARD OM LYSET INDENI

I denne episode af Soultalk  taler jeg med Stine Kvistgaard om hendes nye bog; ”Lyslevende”.Vi talte om, hvordan vi navigerer i vores følelser, om sensitivitet, om lyset der bor indeni og om betydningen af ritualer og praksisser i hverdagen, der minder os om at leve tæt på os selv. 

# 115 PERNILLE AALUND OM BØNNENS KRAFT

I denne episode af soultalk taler jeg med Pernille Aalund om Bønnens Kraft og det, som er vigtigt i livet. Vi taler om, hvordan man kan skaber mirakler ved at etablere kontakt med det guddommelige, så livet bliver magisk, legende og eventyrligt spændende. Vi taler om taknemmelighed og om at møde livet med et nysgerrigt og åbent sind, og om hvordan bønnen også kan være et udtryk for egenkærlighed, fordi vi gennem den forbinder os med vores essens.

# 114 NANA ASKOV – HOVEDTYPERNES HELTEREJSE

Denne episode af Soultalk, er produceret sammen med Nana Askov. Det er den tredje og sidste episode i serien om Enneagrammet og din helterejse. Denne gang besøger vi ennegramtyperne 5, 6 & 7, hvor vi  hører om typernes kald, deres sirener, drager og de særlige superkræfter, som kendetegner enneagrammets såkaldte hovedtyper.

# 113 NANA ASKOV – HJERTETYPERNES HELTEREJSE

Denne episode af Soultalk, er produceret sammen med Nana Askov. Den er nummer 2 i rækken af Enneagrammet og din helterejse. Denne gang besøger vi typerne 2, 3 & 4 og hører om deres kald, de sirener der afleder opmærksomheden fra rejsen, dragerne og deres særlige super-kræfter og store gaver.

# 112 MERETE NØRGAARD – UDFOLD DEN FANTASTISKE STEMME DU ER HER FOR AT VÆRE

I denne episode af Soultalk taler jeg med Merete Nørgaard, stemme- og performancerådgiver, om stemmens psykologi, om stemmen som bindeled/transportbånd mellem det indre og det ydre. Vi taler om stemmens iboende kraft og evne til at udtrykke, hvem du er. Om hvordan stemmen kan være undertrykt, tilbageholdt og derfor er sårbart at vise, hvem vi er generelt – men også gennem stemmens brug. Merete analyserer også min stemme og giver gode råd til at træde ind i din stemmes autenticitet og kraft. 

# 111 KISSER PALUDAN – GODT NYTÅR

I denne episode af soultalk inviterer jeg til at du lytter og følger dine indre, hellige ja’er i 2021. Hvad kalder din sjæl på? Hør om året, der er gået for Soultalk og for mig personligt. Lyt til min meditation og til Robert Holdens kærlighedsmanifest. God nytår.

#110 ANNE SKARE NIELSEN – HAR DU TILLID TIL FREMTIDEN

I denne episode af soultalk  taler jeg med fremtidsforsker Anne Skare Nielsen. Vi taler om hvad vil det sige at have fremtidssans.  Hvordan gør vi os robuste og tillidsfulde i forhold til fremtiden. Hvad er fremtiden overhovedet og hvordan efterlever vi vores dybeste principper og forbliver os selv tro i livet. For slet ikke at tale om min helt store passion; hvordan træffer vi beslutninger baseret på kærlighed frem for frygt. Dette og meget mere vender vi i denne samtale.

# 109 KISSER PALUDAN – OM AT HAVE DET SVÆRT

I denne episode af soultalk taler jeg om at have det svært. Alle mennesker har det ind imellem svært. Det lader til at ekstra mange oplever udfordringer i denne tid. Derfor har jeg lavet en lille sær-podcast til dig, der har det svært. Lidt eller meget svært. En podcast til dig, der bliver taget af tanker og mønstre; kortvarigt – eller til dig, der indimellem sidder fast i længere tid. Det er en podcast om, hvorfor vi får det dårligt, en udstrakt hånd med en forsikring om, at du, også når du selv har svært, må vide, at du er elsket og holdt.

# 108 METTE LOUISE HOLLAND – TANKER SKABER FØLELSER OG DU ER ALLEREDE HJEMME, HEL OG ELSKET.

I denne episode af soultalk taler jeg med psykolog Mette Louise Holland om hendes bog ”Dit selvhelbredende sind”. Vi taler om, at der bag ved vores mønstre og psykologi, som indimellem driver os rundt på scenen som marionetdukker, ligger et sted i os, hvor vi allerede er hele, allerede vise og elskede. Tanker skaber følelser, så derfor skal vi kun lytte til de tanker, der understøtter os. Hør, hvordan vi lærer at navigere i vores psykologi, så vi forstår, at vi allerede er hjemme, allerede hele og ubetinget elskede.

# 107 NANA ASKOV – ENNEAGRAMMET SOM DIN HELTEREJSE

I denne episode af soultalk taler jeg med Nana Askov, som er journalist og forfatter og som har specialiseret sig i Hero´s journey. Det er en samtale om, hvordan livet er en helterejse fyldt med kald, som vi lytter til eller overhører, sirener der leder os på afveje, drager, der holder os nede og hæmmer vores lys og skatte som vi knapt kan forestille os. Det er en lille podcast-serie på 3 podcasts om, hvordan vores rejse i vores personlighedstype er en helterejse i sig selv. Hver enneagramtype har sin egen særlige super-kraft, sine særlige benspænd, drager, sirener og hjælpere. Og rejsen fra at leve fikseret i typen til at leve i frihed og fuld livsudfoldelse er i sandhed en helterejse.

# 106 STEEN KOFOED – OM SPIRITUALITET, CLAIRVOYNACE OG HEALING

Hvad er spiritualitet, clairvoynace og healing og hvordan kan vi bruge det i vores liv? I denne episode af soultalk taler jeg med den clairvoyante healer Steen Kofoed. Hør hvordan vi er nødt til at være villige til at være et helt menneske og møde alle vores mønstre, skygger og følelser, for at kunne leve som de spirituelle væsener vi er.

# 105 JENNIFER LOUDENS – ”WHY BOTHER”

I denne episode af soultalk taler jeg med den amerikanske selvudviklingsekspert og bestseller-forfatter Jennifer Loudens om selvudvikling og selv-kærlighed. Jennifer er forfatteren af bogen; ”Why bother”. Jennifer Louden udfordrer dig til at åbne dit sind, dit hjerte og dit liv ved at følge, hvor vores spørgsmål leder os hen. Jeg håber, at vores samtale giver dig fornyet nænsomhed, medfølelse og forståelse for dig selv og dit liv.selvregulerende, intelligent systemet, som vi bare skal have tillid til og læne os ind i på vores selvudviklingsrejse, uden at vi på forhånd behøver at regne rejsen ud.

# 104 HELENA KALSMOSE – DU ER ET INTELLIGENT SELVREGULERENDE SYSTEM

I denne episode af Soultalk taler jeg med Helena Kalsmose, medejer af ENAGI Crystals, healer og mentor. Vi taler om den særlige ENAGI-krystal, som kan hjælpe os tilbage til det nulpunkt i os selv, hvor vi er tætte på vores oprindelige energi. Det er en samtale om, hvordan alt er energi, om hvordan vi skaber livet med vores tanker og om den energimæssige forbindelse mellem mennesker. Vi taler om, hvordan vi kan slippe gamle uhensigtsmæssige følelser og mønstre. Om hvordan vi alle indeholder et selvregulerende, intelligent systemet, som vi bare skal have tillid til og læne os ind i på vores selvudviklingsrejse, uden at vi på forhånd behøver at regne rejsen ud.

#103 METTE KOPP – EN SYGDOMSHISTORIE ELLER EN KÆRLIGHEDS- OG HEALINGSHISTORIE?

I denne episode af soultalk taler jeg med Mette Kopp om, hvordan man håndterer at få en alvorlig diagnose og hvilke indre transformationer vi inviteres til, når livet rusker os? Vi taler om, hvor vigtige vi er for hinanden, hvor helbredende kærlighed er og om at overgive sig, modtage hjælp og kærlighed og forstå, at vi er elsket. Vi taler også om evnen til at leve lige nu, guidet af vores indre stemme og ikke at tage livet for givet.

#102 HANNE FRØYR – KAN MAN ÆNDRE VERDEN VED AT ARBEJDE SIG SELV?

I denne episode af soultalk taler jeg med psykolog og forfatter Hanne Frøyr om, om man kan ændre verden ved at arbejde med sig selv. Hør hvordan vi, ved at skifte vores indre fra Ego og frygt til Sjæl og kærlighed, kan bidrage til en verden med større medfølelse og kærlighed til os selv, hinanden og jorden. Vi taler om tanker som energi-former, valget mellem lys og mørke samt om taknemmelighed som en vej til større glæde og indre fred.

#101 SÅDAN SKABER DU KÆRLIGE NETVÆRK

I denne episode af soultalk fortæller jeg om vigtigheden af at have kærlige nærvende netværk. Siden jeg var ganske ung, har jeg været optaget af, hvad gode relationer er. For mig handler de bl.a. om nærvær, ærlighed, nysgerrighed, tillid og kærlighed. For ca. 20 år siden tog jeg initiativ til min første netværksgruppe. Ideen var at skabe en dybt, nærværende og kærligt netværk af ligesindede. I løbet af de 20 år har jeg skabt nye netværk og afsluttet gamle og har lært en masse om, hvordan sådanne gruppe bedst fungerer i praksis. Jeg er mange gange blevet bedt om at videregive noget af den indsamlende erfaring. Den får du her.

#100 FRA FRYGT TIL KÆRLIGHED

Denne podcast er nr. 100 og derfor en episode om det, der ligger tættest på mit hjerte; nemlig den indre bevægelse fra frygt til kærlighed. Lyt med og hør, hvordan du kan leve et liv, der er mindre styret af frygt og mere ledt af kærlighed. Min intension med Soultalk er at skabe inspiration til psykologisk og spirituel udvikling gennem samtaler, men over alt andet, er min vision, at være med til at sprede kærlighed. Jeg håber, at hver samtale må hjælpe til lande lidt dybere i det sted, hvor du allerede er hel, vis, i fred, og hvor du føler dig ubetinget elsket. Jeg håber, at Soultalk kan være en lille ø af kærlighed i et liv, hvor vi så nemt glemmer den kærlighed, der er vores sande identitet og som vi fuldt ud fortjener.

#99 BERIT TOP – DIT KALD STÅR SKREVET I DINE HÆNDER

I denne episode af soultalk taler jeg med den med håndanalytiker Berit Tops der forklarer om hændernes visdom og magi og vi dykker ned i at forstå, hvordan håndanalyse kan være et redskab til udvikling og transformation. Vidste du at dine hænder er et fineste kort over din person? Over dine talenter, dit kald og dine udfordringer?

#98 NANNA AGERLIN – TRÆD IND I DIN GENIZONE

I denne episode af soultalk taler jeg med talent-ekspert og karriererådgiver Nanna Agerlin. Nanna giver mig feedback på en talenttest og forklarer, hvordan vi får adgang til et arbejdsliv med mening og glæde. Det er meget positivt, empowering og givtigt at kende sine talenter. Dine talenter fortæller noget om, hvordan din hjerne fungerer. Har du et arbejdsliv, hvor du har dine talenter i spil, vil du opleve, at du kan være dig selv, og at det føles meningsfuldt. I et arbejde, der passer til dine talenter, opnår du lettere succes og resultater. Nogle gange tager vi vores talenter for givet, fordi det føles så selvfølgeligt. Ligesom det er dejligt at slippe det, som føles som hårdt slid og ikke falder naturligt. Nanna er den mest fantastiske visionkeeper for andre, jeg kender (og hun uddanner andre til at være vision-keepers)

#97 JONA ÓLAVSDÓTTIR – ASTROLOGI OG LIVSFORMÅL

I denne episode af soultalk taler jeg med spirituel astrolog og psykoterapeut Jona Ólavsdóttir. Vi taler om hvordan astrologien kan fortælle dig om dit livsformål. Dette og meget mere får vi lidt mere svar på i denne episode.

#96 MANNAH GULDAGER – KENDER DU DIG SELV?

I denne episode af soultalk taler jeg med astrolog og podcaster Mannah Guldager om tvillingens tegn. Det er mit eget stjernetegn, men samtalen er også et bud på, hvad en astrologisk læsning, kan bidrage med i forhold til selvudvikling og egenkærlighed. Som et menneske, der er super optaget af egenkærlighed, blev jeg opmærksom på, at vi kun rigtigt kan elske os selv, hvis vi ved, hvem vi er. Soultalk giver mange forskellige svar på, hvordan vi kan få større selvindsigt. For mig er målet større egen-kærlighed, fordi vi så kan elske os selv og andre mere.

#95 BEATRICE CHESTNUT – KENDER DU DINE INSTINKTIVE UNDERTYPER I ENNEAGRAMMET?

I denne episode af Soultalk taler jeg med den amerikanske Enneagram-ekspert Beatrice Chestnut om de instinktive undertyper. Beatrice er forfatteren af bogen ”The Complete Enneagram – 27 Paths to greater Self-Knowledge”, der tager os gennem de 27 forskellige måder, vores Enneagramtype viser sig på. Hver Enneagramtype har en modtype, der måske ikke rigtig ser ud eller føles som typen på grund af disse instinktive undertyper. Så hvis du er en Enneagram-nørd (som jeg selv) eller har svært ved at lande helt i en type, kan dette være nyttigt.

#94 RUSS HUDSON – FÅ ADGANG TIL DIT SANDE SELV

I denne episode af Soultalk taler jeg med Russ Hudson, den verdensledende Enneagram-ekspert, om den åndelige dimension af Enneagrammet. Om skønheden, medfølelsen, forbindelsen og kærligheden der opstår, når vi udfører vores indre arbejde og lader livet være vores træningsbane. Vidste du, at du ikke er din Enneagram-type, dine mønstre eller strategier? At der allerede ligger den dybeste, smukke, guddommelige kvalitet i dig? Enneagrammet kan hjælpe os med at elske den, vi er, og til at se og forstå blokeringer for vores dybeste sandhed; vores sande guddommelige Selv.

#93 KARIN HAUGAARD – BEVIDST FORÆLDRESKAB

I denne episode af soultalk taler jeg med sundhedsantropolog Karin Haugaard om det bevidste forældreskab. Om hvordan vi gennem nærvær og det at være til rådighed for os selv også kan opøve evnen til at være til rådighed for vores børn. Om hvordan vi kan indrette vores liv, så det føles som selv-kærlige valg for os selv og vores børn.

#92 MANNAH GULDAGER – BEVIDST FORÆLDRESKAB

I denne episode af soultalk taler Mannah Guldager med Kisser Paludan. De taler om frygt og kærlighed i forældreskabet og om hvordan vores børn kan hjælpe os med at blive hele mennesker ved at tage imod de invitationer, som vores børn inviterer os ind i. Vi får mulighed for at lære at elske os selv, heale vores bagage og lade forældreskabet og vores børn være vores fineste guruer.

#91 EN DAG MED OPRAH WINFREY

I denne episode af Soultalk taler jeg med Louise Luxhøj, der er en af Danmarks førende eksperter i lykke, om vores dag med Oprah Winfrey. Hør om Oprahs vej til succes, lykke og ikke mindst tilgivelse af sin mor og om oplevelsen ved at være så tæt på et menneske, der har gjort så stor forskel for udvikling og verden.

#90 ROBERT HOLDEN – ENNEAGRAM 911

I denne episode af Soultalk taler jeg med psykolog og Hay House forfatter Robert Holden om, hvordan Enneagrammets visdom kan være den hjælp, vi har brug for i disse udfordrende tider. Lær hvordan vi kan møde fordømmelse og vrede med kærlighed. Hvordan vi kan støtte os selv ved at kende vores kærlige ressourcer og hvordan vi kan begynde at leve et liv, der ledes af hjertet. Hør hvordan vi kan give mulighed for følelsesmæssig ærlighed, stole på vores medfødte visdom og tage os af vores mentale helbred. Vi taler også om, hvordan man tuner ind i nuet og lade det udfolde sig, ser den personlige udfordring ved corona og holder os vågne og forbundet med vores ”Selv”, så vi kan forblive forbundet til hinanden.

#88 SUSANNE POVELSEN – SÅDAN REAGERER DEN MENNESKELIGE PSYKE UNDER PRES

I denne episode af Soultalk taler jeg med Enneagramekspert Susanne Povelsen om, hvordan den menneskelige psyke reagerer under pres. Vi står midt i en meget ukendt og usikker situation med corona-virussen og det sætter de fleste af os under forskellige grader af pres. Dette har Enneagrammet meget fine indsigter omkring, som vi deler med dig i denne episode. Enneagrammet er inddelt i tredelinger – triader, kaldes det. En af dem forklarer hvordan vi reagerer under pres. Når vi er pressede, kan vi have tendens til at møde livet gennem en udadreagerende/reaktiv tilgang, en positiv eller en rationel.

#89 MARK WOLYNN – HÆMMER FAMILIETRAUMER DIT LYS?

Hæmmer familietraumer dit lys? Hvordan kan et tidligt brud i båndet til vores mor påvirke vores kærlighedsliv? Og hvordan påvirkes vores evne til at skabe meningsfuldhed og succes? Hvordan kan traumer fra generationer tilbage sidde i vores DNA og skabe blokkeringer og følelser, som vi ikke forstår? Dette er nogle af de spørgsmål, du får svar på i min nyeste podcast med Mark Wolynn. Mark Wolynn er direktør for Family Constellation Institute i San Francisco. Han er en førende ekspert inden for arvelige familietraumer. Hans bog ”Du er ikke bare dig”, om hvordan nedarvede familietraumer former os som personer og hvordan vi kan bryde gentagelsesmønstrene, blev tildelt Nautilus Book Award 2016 i psykologi og er blevet oversat til 20 sprog.

#87 SNATAM KAUER

I denne episode af soultalk taler jeg med den verdensberømte åndelige sanger Snatam Kauer om musik, sang og daglig praksis, som er en vidunderlig metode til at leve ud fra vores sande natur. Snatam forklarer, hvordan denne praksis fungerer og hvordan vi kan transformere og helbrede neuroser og triggere i hverdagen gennem at leve i tæt forbindelse med vores guddommelige sande jeg.

#86 HANNE FRØYR – OM TILGIVELSE

I denne episode af Soultalk taler jeg med psykolog og forfatter Hanne Frøyr, der har mistet sin datter til selvmord. ”Da jeg stod ved min datters døde krop, hørte jeg en sætning: ’Nu kan du vælge lyset eller mørket.’ Jeg vidste med det samme, at jeg ville vælge lyset.” – Hanne Frøyr. Det er en samtale om, hvordan vi møder mørket og smerten gennem lysets og sjælens perspektiv, om mening og om uendelig, ubetinget kærlighed. En samtale, der sætter livet i perspektiv og inviterer os til at holde op med at bruge livet på at blive væltet af vores følelser og tanker men i stedet gå igennem dem, så vi kan bruge smerten som en vej til lyset indeni.

#85 HENRIETTE CLAYDON – ”VI KAN SELV KOMME TIL AT SPÆNDE BEN FOR AT LEVE DET LIV, VI ØNSKER”

I denne episode af Soultalk taler jeg med Henriette Claydon, som er Enneagramlærer og -ekspert. Vi taler om, hvordan vi i vores indre kan komme til at spænde ben for det gode liv, som vi ønsker for os selv. Vi går alle typerne igennem og taler både om benspænd og om, hvordan typerne kan være vores fine vejviser hjem til os selv og give os en dybere forståelse og medfølelse for hinanden.

#84 HVORDAN KAN ET RETREAT BIDRAGE TIL DIN UDVIKLING?

I denne episode af Soultalk kan du høre tre vise og modige kvinder fortælle om deres oplevelser med at tage på retreat. Retreats er blevet stort og der er rigtigt mange, som er begyndt at give sig selv den gave at tage på retreat. I denne episode skal vi undersøge, hvad det giver at tage af sted. Jeg har talt med tre kvinder, Helle Svensson, Eva Børjesson Buus og Dorthe Bomholtz, som fortæller meget åbent og ærligt om deres oplevelser med at komme hjem til sig selv. Det bliver også en samtale om udvikling og om at finde friheden til at være sig selv og føle sig god nok.

Klik på linket herunder, for at læse mere om aktuelle retreats:

Lev din sjæl på Bali 7.-12. marts 2023 >>>

#83 PERNILLE AALUND – OM DET GODE LIV I 2020

I denne episode af Soultalk taler jeg om det gode liv med Pernille Aalund. Vi taler om Pernilles 5 vigtigste invitationer til et godt 2020, bl.a. om de gode relationer, om at skabe mening i livet, at skabe det liv vi ønsker gennem vores tanker, og ikke mindst om hvordan det, vi giver opmærksomhed, vokser.

#82 KISSER PALUDAN – GODT NYTÅR

Denne episode af Soultalk handler om, at koden til at skabe magi i dit liv er at forbinde dig med den superkraft, der ligger i kærlighed og skab dit 2020 derfra.
1. Kom hjem og elsk dig selv
2. Bliv ærlig med dit liv
3. Tilgiv dig selv og dit liv
4. Efterlev dine værdier
5. Vær guided af kærlighed og opgiv din egen vilje
6. Tag i mod
7. Om taknemmelighed
8. Giv slip og hav tillid

#81 KISSER PALUDAN – GLÆDELIG JUL

Denne episode af Soultalk handler om jul, kærlighed og de ting, jeg gør for min egen udvikling. Jeg deler nogle af de ting, jeg har gjort for mig selv i året, der er gået. Måske det kan inspirere dig.

#80 SUSANNE POVELSEN – ENNEAGRAMMET OG TILKNYTNING

I denne episode af Soultalk taler jeg med Susanne Povelsen, som er Enneagramekspert. Vi taler om Enneagrammet og om tilknytning. Vidste du, at din enneagramtype har en særlig tilknytningsstrategi? Og at den tidlige tilknytning mellem forældre og barn ofte følger os i vores nære relationer igennem hele livet. Lyt med og lær hvordan din egen kærlighedsvej er.

#79 GINA ASBJERG – GAVEN I MAVEN

I denne episode af Soultalk taler jeg med Gina Asbjerg om hendes bog og metode ”Gaven I Maven”. Vi taler om hvordan uforløste barndomsoplevelser sætter sig i maven og betyder, at vi som voksne kommer til at genskabe de følelser, vi bærer rundt på, som hæmmer vores livsglæde og kærlighed. Lyt med på denne inspirerende samtale om, hvordan vi transformerer gamle, uforløste oplevelser, så vi flytter os væk fra at være ofre for vores følelser og historie til at kunne leve i tæt forbindelse med vores sjæl.

#78 LENE ERIKSEN – OM FAMILIEOPSTILLING

I denne episode af Soultalk taler jeg med Lene Eriksen, som blandt andet er familieopstillingsfacilitator. Vi taler om begrebet familieopstilling, som handler om, hvordan vi kan heale os selv og vores familier generationer tilbage. Vi behandler også spørgsmålet om, hvordan børn kan påtage sig de problemer eller traumer, som vi som forældre ikke selv er i stand til at bearbejde eller heale, og hvordan vi kan lære at lade kærligheden flyde frit igen, når gamle sår heales.

#77 METTE CARENDI – OM TILKNYTNINGSMØNSTRE OG BEVIDST FORÆLDRESKAB

I denne episode af Soultalk taler jeg med Mette Carendi, der er cand.mag. i psykologi, forfatter og foredragsholder. Hun rådgiver om, hvordan vores børn inviterer os til healing af vores eget indre barn, om betydningen af nærvær og forskellen på at møde os selv og vores børn med frygt og fordømmelse eller fulde af accept og ubetinget kærlighed. Vi taler om, hvordan vi alle er på en fællesmenneskelig rejse mod en større bevidsthed, også når det gælder vores forældreskab.

#76 MARK WOLYNN – HVORDAN VI NEDARVER TRAUMER

I denne episode af soultalk taler jeg med Mark Wolynn, som er amerikanske psykolog, forfatter, forsker og direktør for Family Constellation Institute i San Francisco. Han er den førende ekspert inden for arvelige familietraumer. Hans bog ”Du er ikke bare dig” handler om, hvordan arvede familietraumer former sig, hvem vi er, og om hvordan vi afslutter cyklussen. Bogen vandt Nautilus Book Award i psykologi i 2016 og er blevet oversat til 17 sprog. Jeg er glad for at kunne dele denne vigtige viden med dig om, hvordan vi arver familietraumer gennem generationer og hvordan vi kan helbrede os selv og give mulighed for nye niveauer af fred, frihed og medfølelse.

#75 KISSER PALUDAN OM SIN NYE BOG BEVIDST FORÆLDRESKAB

I denne episode af soultalk er det en samtale, hvor journalist og terapeut Margrethe Vadmand er vært på Soultalk og interviewer Kisser Paludan om sin nye bog ”Bevidst forældreskab, en vej til nærvær, glæde og højt selvværd i familien”, som udkommer den 8. november 2019. Bevidst forældreskab er en invitation til den udvikling, bevidsthed og healing, som forældreskabet er. Jeg håber med dette tema at kunne hjælpe os alle sammen til større healing af de blokeringer, vi har for at kunne leve et kærlighedsbaseret liv. For alle, der har en mor og far eller selv er forældre til børn i alle aldre. Hvadenten man er 2 eller 50 år, er det aldrig for sent.

#74 HELLE SVENNSON – OM SORG

I denne episode af soultalk taler jeg med Helle Svensson om de mange ansigter, sorgen kan tage gennem livet. Vi taler om sorgen over at miste vigtige relationer, når vi udvikler os; om sorgen over at miste vores forældre og allermest om sorgen over at miste os selv, og om hvordan vi finder hjem igen og lader krisen være kimen til vækst og udvikling. I dag arbejder Helle i sit særlige krydsfelt som økonomisk rådgiver, erhvervscoach og talentekspert.

#73 SARA BOWIN – SORGEN OVER SVÆRE FORÆLDRERELATIONER

I denne episode af Soultalk taler jeg med Sara Bowin der er radiovært på P3-programmet Tværs og har oplevet sorgen over at miste kontakten til sin far. Vi taler om usunde familierelationer og sorgen over ikke at kunne nå hinanden. Efter Sara delte sin historie i radioen, fik hun mange henvendelser fra personer, som lider under svære forældrerelationer. Det er stadig tabubelagt og en stor sorg, som vi har meget brug for at kaste lys over og give masser af kærlighed. Vær opmærksom på, at de første par minutter af vores samtale mangler på optagelsen, så du kommer direkte ind i en snak om, hvordan Sara ad flere omgange har været uden kontakt til sin far.

#72 LINE BUNDGÅRD OG TEIT ULDUM – OM ENSOMHED OG DEN STORE KÆRLIGHED

I denne episode af Soultalk taler jeg med sorgterapeuterne Teit Uldum og Line Bundgaard. Teit er sorgterapeut, mens Line er psyko- og sorgterapeut, som driver sin egen sorgterapeutuddannelse.Begge har de oplevet at miste. Vi taler om, hvor ensom man kan føle sig i sorgen; hvordan vi kan blive bedre til at møde og være med hinanden i sorg; og om hvor vigtigt det er, at vi tillader os at bevare den, vi har mistet i vores liv ved f.eks. at blive ved med at tale om og mindes den afdøde. Vi taler om, hvordan de mennesker, vi mister gennem livet, jo altid er en del af vores liv; hvor fint det er at tillade og ære det, og om hvor stor kærligheden er.

#71 TERESA THANING OM LIVET EFTER DØDEN

I denne episode af Soultalk taler jeg med cand. mag., clairvoyant, forfatter og spirituelle lærer Teresa Thaning. Det er en samtale om livet efter døden. Hvad sker der, når vi dør? Hvad består vi af som mennesker, og mødes vi igen? Dette er nogle af de spørgsmål, vi får svar på i denne samtale med Teresa.

 #70 KIRSTEN STENDEVAD OM TAB, SORG OG KÆRLIGHED

I denne episode af Soultalk taler jeg med Kirsten Stendevad, som meget generøst deler ud af sine erfaring med tabet af sin søn, om sorgen, den uendelige og udødelige kærlighed og kontakten mellem sjæle. Det er en samtale om, hvordan vi i sorgen må holde den menneskelige del og hele den ubærlige smerte i den ene hånd, mens vi i den anden holder visheden om, at vores sjæle altid vil være forbundne, og at vi alle er elsket.

#69 CARLA MICKELBORG OM SELVVÆRD

I denne episode af Soultalk taler jeg med Carla Mickelborg, influenser, forfatter og CEO i goal-setter.com. Det er en samtale om et af mine absolutte yndlingsemner, selvværd. Vi taler om at elske sig selv, være til stede i nuet samt kende og leve efter vores dybeste livsværdier.

#68 GITTE KOLDTOFT – FRA FRYGT TIL KÆRLIGHED MED “ET KURSUS I MIRAKLER”

I denne episode af Soultalk taler jeg med Gitte Koldtoft om det psyko-spirituelle værk ”Et kursus i mirakler”. “Et kursus i mirakler” er en af de helt centrale søjler i mit liv og et værk, som jeg nærer uendelig stor kærlighed til, og som har været med til at give mit liv en endnu større indre ro, balance og kærlighed. Derfor er jeg også ekstra glad for at dele min viden om værket med dig. Det er en meget ærlig samtale om, hvordan vi anvender kurset i vores eget liv. Vi snakker om, hvordan vi kan slippe kontrollen og finde tillid til os selv, til livet og vores nærmeste.

#67 LYNNE MCTAGGERT OM ”THE POWER OF EIGHT”

I denne episode af Soultalk taler jeg med bestseller-forfatteren og journalisten, Lynne McTaggert. Vi taler om hvordan ny videnskab viser os, at vi alle er en del af et universelt energifelt, samt at vores tanker er energi og at vi er som hullede beholdere, hvor alt det vi tænker og føler siver ud af os, om vi vil det eller ej. Det er en samtale om vigtigheden af at blive opmærksom på vores tanker, så vi kan hjælpe med at manifestere healing, kærlighed og medfølelse i vores liv og i verden.

#66 KISSER PALUDANS 50 ÅRS FØDSELSDAG – FRA KARMA TIL FRIHED

I anledningen af at jeg fylder 50 år, fortæller jeg i denne episode af Soultalk om min oplevelse af den nye livsfase, jeg netop er gået ind i. Jeg fortæller om nogle af mine største livserkendelser i mit liv de seneste 50 år. Jeg taler om tre af mine indsigter – kærlighed, overgivelse og taknemlighed.

#65 MANNAH GULDAGER OM CHIRON, DEN SÅREDE HEALER – GAVEN ER I SÅRET

I denne episode af Soultalk taler jeg med evolutionær astrolog Mannah Guldager. I anledningen af at jeg fylder 50 år, fortæller jeg om min oplevelse af den nye livsfase, jeg netop er gået ind i. Ifølge astrologien konfronteres man med sit inderste sår, når man fylder 50 år. Det kan føles dramatisk, eller som om der åbnes til et nyt lag af mentor- eller healeropgaver. Hvordan det vil udspille sig for dig afhænger af, hvor du har plantoiden Chiron i dit horoskop, og hvordan du håndterer din tidligere smerte.

#64 DONNA BOND OM AT VENDE KRISER TIL DYB LÆRING

I denne episode af Soultalk taler jeg med den amerikanske coach og åndelige rådgiver Donna Bond. Det er en samtale om, hvordan vi kan vende kriser til dyb læring og skifte i det indre fra frygt til kærlighed – og skabe mirakler i dit liv.

#63 KYLE GRAY OM HVORDAN VI KAN FORBINDE OS MED ENGLE

I denne episode af Soultalk taler jeg med Hay House forfatteren og engle-eksperten Kyle Gray om hans kald og om, hvordan vi selv kan forbinde os med engle og få adgang til den kærlige, vise guidance, der er tilgængelig for os.

#62 EMILIA PALUDAN OM NÆRVÆR, ACCEPT OG EGENKÆRLIGHED

I denne episode af Soultalk taler jeg med min datter Emilia Paludan. Emilia deler ærligt og modigt historien om sin indre rejse mod større nærvær, accept og egenkærlighed. Hun deler ud af sine tanker og følelser – Tag godt imod hende.

#61 JIM BELLEAU OM A COURSE IN MIRACLES

I denne episode af Soultalk taler jeg med den amerikanske facilitator af A Course In Miracles Jim Belleau. Det er en samtale om, hvordan vi projekterer vores egen frygt over på vores partner og om at forstå vores egen sande identitet. Forstil dig hvis vores opfattelse af verden er en projektion af vores tanker. Forestil dig hvis vi kan ændre hele vores liv og skabe mirakler, hvis vi ændrer vores sind.

#60 SONIA CHOQUETTE: “TRO PÅ AT LIVET ELSKER DIG”

I denne episode af Soultalk har Kisser Paludan besøg af forfatter og spirituel lærer Sonia Choquette. Det er en samtale om spiritualitet og om at have en daglig praksis og at blive guidet gennem livet gennem ens guddommelige sjæl og energi. Sonia siger: “Tro på at livet elsker dig og forvent gode ting.”

#59 MARIA JUHL: “AYURVEDA OG DIN LIVSVEJ”

I denne episode af Soultalk har Kisser Paludan besøg af Maria Juhl, der er ayurveda ekspert og sundhedscoach. Det er en samtale om Ayurvedisk livsstil som en metode til at finde psykisk, fysisk og spirituel balance. Ayurveda er en gammel indisk sundhedsvidenskab, der relaterer til naturens love. At dyrke Ayurveda handler om, hvordan vi bedst synkroniserer os med de love og opnår balance, livsenergi og et glædesfyldt liv. Det bliver en samtale om, om de tre livsenergier, doshaer, og om hvordan det at leve i overensstemmelse med din særegne kombination ifølge Maria kan hjælpe dig til din livsvej og det, du dybest set er her for.

#58 KISSER & KIM PALUDANS FÆLLES PARHOROSKOP

I denne episode af Soultalk kigger Mannah Guldager på min mand Kims og mit fælles horoskop. Det er en samtale om astrologien – kan den give nogle svar på vores personlighed, hvad der falder os naturligt, og hvad vi skal passe på med. Og ligger det i stjernerne, at jeg og min mand har valgt at høre sammen i det her liv? Det er nogle af de ting, vi kigger på i denne episode.

#57 REBEKKAH LEVE: “FENG SHUI SOM VEJ TIL INDSIGT OG EGENKÆRLIGHED”

I denne episode af Soultalk har Kisser Paludan besøg af Feng Shui ekspert Rebekkah Leve. Det er en samtale om hvordan vi kan skabe, styrke og forandre bl.a. karriere, kærlighed, vækst, god økonomi og kreativitet ved at indrette vores hjem med Feng Shui. Vi taler også om, hvordan det er et udtryk for egenkærlighed at indrette os smukt og nærende. Og så ser Rebekkah på mit hjem gennem Feng Shui øjne.

#56 KISSER PALUDAN – SKAB ET SELVKÆRLIGT 2019

I denne episode af Soultalk taler Kisser Paludan blandet andet om, hvordan man tackler et arbejdsmæssigt afslag. Mannah Guldager er gæst igen og sætter sig selv på spil på den fineste og mest sårbare måde. Det er en daglig praksis at holde fast i at adskille gøren og væren, så man ikke tager det personligt, hvis man får arbejdsmæssige afslag. Det oplever Mannah Guldager i praksis. Hun er jobsøgende, og det er der meget psykologi i. For det er ikke fedt at få et afslag på et job, og det kan være svært ikke at vende det indad. Dette er fjerde selvværdsboost i serien om “At skabe et selvkærligt 2019”.

#55 KISSER PALUDAN OM DET SPIRITUELLE ENNEAGRAM OG TYPE 5, 6 OG 7

I denne episode af Soultalk gennemgå Kisser Paludan særligt sjælspotentialet for Enneagram typerne 5, 6 og 7. Men vi har alle typerne i os. Enneagrammet hjælper os med at holde kontakt med vores sjælspotentiale. Vi bevæger os ind i det mentale center og grundbehovet af at føle sikkerhed. Her er grundfølelsen frygt og angst. Det handler om at gå fra at leve et ego-liv og at løsne op for vores type, og lade den visdom være vejen hjem til vores sjæl. Vi indeholder alle de forskellige typer og kampe i os.

#54 KISSER PALUDAN – SKAB ET SELVKÆRLIGT 2019

I denne episode af Soultalk taler Kisser Paludan om, hvordan man kan forbedre sine relationer ved at tage kærligheden hjem. Mannah Guldager er gæst igen og sætter sig selv på spil på den fineste og mest sårbare måde. For der er noget, der går galt i de helt nære venskaber, og det vil hun gerne kigge på. Og længslen efter at høre til. Det kommer også til at handle om, at være ens egen top 3 veninde, at lære indbyrdes af vores relationer og verdens vigtigste mantra til os selv: “Jeg elsker dig!” Dette er tredje af 4 episoder om “Et selvkærligt 2019”. Hver episode opfølges af et Facebook live event, hvor lytterne kan stille spørgsmål.

#53 KISSER PALUDAN – SKAB ET SELVKÆRLIGT 2019

I denne episode af Soultalk kigger Kisser Paludan på selvkærlighed i samtale med Mannah Guldager, der står bag podcasten Lyden af et bedre liv. Miraklerne sker, når vi giver kærlighed til os selv, mener Kisser Paludan. Og alt er et spejl af forholdet til os selv. Der kigges på hvilke ubevidste kontrakter, du har med fra din barndom. Og om vigtigheden af en nærværspraksis. Man kan ikke arbejde med sig selv, hvis man skal iagttage os selv, hvis vi ikke har nærvær. Dette er anden af 4 episoder om “Et selvkærligt 2019”. Hver episode opfølges af et Facebook live event, hvor lytterne kan stille spørgsmål.

#52 KISSER PALUDAN – SKAB ET SELVKÆRLIGT 2019

I denne episode af Soultalk fortæller Kisser Paludan om hvordan du kan komme godt i gang med dit nye år. Hør hvordan du skaber intensioner, der er ledt af din sjæl og dine dybeste værdier og hvordan du kan lære at elske den du er og lade dit liv være en refleksion af det. Dette er første af 4 episoder om “Et selvkærligt 2019”. Hver episode opfølges af et Facebook live event, hvor lytterne kan stille spørgsmål.

#51 KISSER PALUDAN OM DET SPIRITUELLE ENNEAGRAM OG TYPE 2, 3 OG 4

I denne episode af Soultalk gennemgå Kisser Paludan særligt sjælspotentialet for Enneagram typerne 2, 3 og 4. Men vi har alle typerne i os. Enneagrammet hjælper os med at holde kontakt med vores sjælspotentiale. Type 2 lærer os at ærlighed og integritet altid må gå hånd i hånd med kærlighed. Type 3 er en fantastisk reminder til at træne nærvær hele livet, således at vores sjæl sidder i førersædet og egoet på bagsædet. Og type 4 lærer os blandt andet at være til stede med alle med vores følelser uden at skulle identificere os med dem.

#50 KISSER PALUDAN – GLÆDELIG JUL

I denne episode af Soultalk handler om at lande i vores sande Essens. Lad julen være tiden, hvor vi lytter til det, der gerne vil fødes i vores liv; hvad kalder dit liv på for dig lige nu? Lad julen også være en tid, hvor vi genforbinder os med vores sande Essens. Hør om hvordan Enneagramtypernes Essens, minder os om vores egentlige identitet; ubetinget kærlighed, visdom, godhed og nærvær. Husk også at tillade julen være egenkærlig og nærværende.

#49 HENRIETTE CLAYDON: “FORSTÅ DIG SELV GENNEM DINE INSTINKTER”

I denne episode af Soultalk har Kisser Paludan besøg af Enneagramlærer Henriette Claydon. Det er en samtale om instinkter og om hvordan vi kan blive bedre til at forstå os selv og de nærmeste igennem dem. Vi mennesker har adgang til tre grundlæggende instinkter, som er så dybe og ofte ubevidste, at vi ikke ser dem. De er med til at bestemme alle aspekter af, hvordan du lever dit liv og er tit med til at gøre dine relationer nemme eller svære. De taler også om denne helt grundlæggende intelligens.

#48 OLE HENRIKSEN “VI SKAL ALLE DYRKE SELVKÆRLIGHEDEN”

I denne episode af Soultalk har Kisser Paludan besøg af vores lykke-ikon Ole Henriksen som har udgivet bogen ‘Det skal føles godt’. Det bliver en dyb og livsglad samtale om selvkærlighed at vælge glæden, at være i nuet og huske at passe på sig selv gennem sunde ritualer og taknemmelighed. Men det bliver også en samtale om at være tydelig – og at kunne sige fra på en god måde. Vi skal huske at dyrke kærligheden. Ikke mindst til os selv.

#47 MAJBRITTE ULRIKKEHOLM “VI SKAL DØ, MEN KÆRLIGHEDEN KAN IKKE DØ”

I denne episode af Soultalk har Kisser Paludan besøg af Majbritte Ulrikkeholm. Det er en samtale om hvordan vi skal forholde os til døden, og hvor langt strækker kærligheden? Samtalen handler om, hvordan vi kan leve fuldt ud og have modet til at elske, når vi nu ved, at vi skal dø. Om vigtigheden af at vide, at døden er uundgåelig og om ikke at leve i frygt, men at leve hver dag, som var det den sidste. Om at turde at lave drømme, der kommer fra egoet, dø og om at lytte til ens sjæls formål. At være her fuldt ud, leve med et åbent hjerte og at opleve kærligheden.

#46 KISSER PALUDAN OM DET SPIRITUELLE ENNEAGRAM OG TYPE 8, 9 OG 1

I denne episode af Soultalk handler det om de kropslige typer i enneagrammet: 8, 9 og 1. Jeg gennemgår typernes udviklingsmuligheder og forcer. Hvis du er 8´er har du en fantastisk evne til at sige din sandhed, rumme livskraft og tage styringen. Men du skal lære at have tillid og give lidt slip. Som 9´er er du en fredselsker og mægler og kan minde andre om forbindelsen til noget større. Men du skal passe på ikke at lukke dig inde i din fantasiverden og være konfliktsky. Som 1´er føler du, at du skal være god og dygtig for at blive elsket. Du har en hård indre dommer og skal lære at vende selvkritik til kærlighed og huske, du er perfekt, som du er.

#45 KISSER PALUDAN OM AT ELSKE DEN DU ER OG OBSERVERE DINE TANKER

I denne episode af Soultalk handler det om at elske den du er og om at lære hvordan du kan skabe tanker, der understøtter og elsker, den du er. Alt andet i livet flyder fra vores niveau af egenkærlighed, så hvis der er noget som helst i dit liv, du gerne vil ændre, så må du starte med at lære at elske dig selv. Vi skal kigge på de beskeder, vi giver os selv – fx du er værd at elske, når du har kontrol over dig selv. Det er også en snak om superegoet.

#44 SAMTALE MED ANJA STEENSIG OM AT SENDE KÆRLIGHED UD

I denne episode af Soultalk har Kisser Paludan besøg af Anja Steensig. Det er en samtale om kærlighed. Hvordan vi kan møde os selv og andre og hele verden. Om kærligheden som en livskraft og hvordan man gennem den kan finde en helt. Det handler om at tage ansvar for det levende væsen, som vi er sat på jorden for at tage ansvar for. At være den bedst tænkelig mor og far for dig selv. Drage omsorg. Rumme dig selv.

#43 SAMTALE MED GRETE BJERG OG KARIN HAUGAARD OM AT GÅ FRA KRISE TIL MIRAKEL

I denne episode af Soultalk har Kisser Paludan besøg af to kvindelige gæster. De har aldrig mødt hinanden før, men har begge været ramt af en omvæltende krise, der fik dem til at ændre deres liv, hverdag og selvforståelse. Der er tale om sygeplejerske, psykoterapeut og heartcoach Grete Bjerg samt sundhedsplejerske, antropolog og phd-studerende Karin Haugaard. Hør deres personlige fortællinger og om, hvad de har fået positivt ud af deres knubs. Det er også en samtale om sårbarhed.

#42 SAMTALE MED KISSER OG KIM PALUDAN OM DERES 30 ÅRIGE KÆRLIGHEDSREJSE

Denne episode af Soultalk er en samtale med Kisser og Kim Paludan om kærlighed – til sig selv, hinanden og ens børn. Om deres møde, og hvordan forholdet er vokset og har bragt healing. De taler om at turde kigge på ens egne mønstre og rydde op. Men også om at vælge hinanden. De tror begge på vigtigheden af at turde at vise sig selv fra der, hvor man er allermindst og allerstørst. Også selvom det ikke altid er let. De ser ikke kærlighed som en selvfølge og er taknemmelige for hinanden. Rigtig god fornøjelse. Lyt med ved at trykke på billedet.

#41 SAMTALE MED SVEND TRIER OM FØLELSEN AF AT VÆRE OK – UANSET HVAD

Denne episode af Soultalk er en samtale med Svend Trier er meditationslærer og forfatter. Som ung og søgende læste han bogen ‘Bag Indiens lukkede døre’, der inspirerede ham dybt og gav ham lyst til at møde en yogi. Og gennem meditation fandt anden og sundere måde at blive høj på end gennem bevidsthedsudvidende stoffer. Det bliver blandt andet en samtale om Pema Chodrons begreb om Basic okayness, og hvordan man kan have det godt med sig selv, uanset hvad der sker omkring en. At give slip på ønsket om at ville få andre til at mene og tænke noget bestemt. Rigtig god fornøjelse. Lyt med ved at trykke på billedet.

#40 SAMTALE MED CAMILLA KJEMS OM HENDES BOG “DU SKAL TURDE ELSKE FØRST”

Denne episode af Soultalk er en samtale med Camilla Kjems der er chefredaktør på Femina og forfatter til bogen ‘Du skal turde elske først’. Hun dyrkede smerten og fandt ud af, at hun selv havde ansvaret for at få det bedre og søge ud mod fællesskabet og turde elske først.Camilla er ærlig om, at hun ikke er der helt endnu, men på vej. Hun vil gerne åbne hjertet, nyde livet og åbne op for fællesskaber. Men føler ikke hun har kunnet gøre det helt. Det bliver en befriende ærlig samtale om det at være menneske. Rigtig god fornøjelse. Lyt med ved at trykke på billedet.

#39 KISSER PALUDAN TALER OM AT DYRKE NÆRVÆR OG KÆRLIGHED – VEDHOLDENDE

Denne episode af Soultalk bliver Kisser Paludan interviewet af lykke-ekspert Louise Luxhøi. Det er en samtale om nærvær. Hvad sker der, når vi tør at være nærværende overfor os selv og hinanden? Når vi iagttager i stedet for bare at vide? Kisser deler også ud af personlige oplevelser i sin opvækst, og de rum hun har lukket ned for. Det kommer også til at handle om selvværd, og hvordan vi bliver bedre til at passe på os selv og undgår stress. Rigtig god fornøjelse. Lyt med ved at trykke på billedet.

#38 SAMTALE MED NANNA AGERLIN OM AT LEVE DIT LIVSFORMÅL

Denne episode af Soultalk er en samtale med Nanna Agerlin om at leve dit livsformål. Om hvordan vi bliver ulykkelige når vi ikke føler, at vi går på den rigtige vej. Om betydningen af at kende og bruge dine talenter og om hvor vigtigt det er, at tillade dig, virkeligt at lade dit lys skinne. Rigtig god fornøjelse. Lyt med ved at trykke på billedet.

#37 SAMTALE MED FLORA MELCHIORSEN OM AT SKABE INDRE RO OG BALANCE

Denne episode af Soultalk er en samtale med Flora Tara Melchiorsen om at skabe indre ro og balance. Vi snakker om, hvordan du kommer fra hovedet og ned i kroppen og på den måde får mere ro og balance i dit liv. Vi taler også om alt det subtile, vi arver fra vores forældre og om modet til at være dig selv. Rigtig god fornøjelse. Lyt med ved at trykke på billedet.

#36 SAMTALE MED HENRIETTE CLAYDON OM RELATIONER OG ENNEAGRAMMET

Denne episode af Soultalk er en samtale med Henriette Claydon om Relationer og Enneagrammet. Vi snakker om, hvordan vores type kan spænde ben for vores relationer og hvordan vi bidrager med vores type når vi er mere i balance. Rigtig god fornøjelse. Lyt med ved at trykke på billedet.

#35 MARKUS RAY ABOUT A COURSE IN MIRACLES

This episode of Soultalk is a conversation with Markus Ray about A Course in Miracles. You will learn about a Course in Miracles and how Liberation Breathing can transform your life. He is one of the greatest pioneers in the US. Enjoy. You can listen to this Podcast on Itunes, Spotify or here.

#34 NICK WILIAM ABOUT PURPOSE & PERSONAL LEADERSHIP

This episode of Soultalk is a conversation with Nick Williams about Purpose & Personal Leadership. It is a talk on how to find out what you are really passionate about, how to follow your joy and take leadership for your life by listening to your true calling. Enjoy. You can listen to this Podcast on Itunes, Spotify or here.

#33 ROBERT HOLDEN ABOUT THE ENNEAGRAM & PURPOSE

This episode of Soultalk is a conversation with Robert Holden about the Enneagram and Purpose. A talk on how the different Enneagramtypes contribute to the world, when we live from our essense, and how we find true meaning and purpose in life. Robert Holden is a psychologist, a Hay House author and a brilliant teacher of the Enneagram and A Course In Miracles. Enjoy. You can listen to this Podcast on Itunes, Spotify or here.

#32 KISSER PALUDAN GIVER SINE 10 BEDSTE RÅD TIL STÆRKE OG KÆRLIGE RELATIONER

Denne episode af Soultalk er om at styrke dine relationer. Jeg giver mine10 bedste råd til stærke og kærlige relationer. Jeg har altid været meget optaget af, hvad der skal til for at vores relationer er kærlige og givende samt hvordan vi kan lære at udvikle os gennem dem. Jeg ser relationerne i vores liv som et spejl af forholdet til os selv, så egen-kærlighed er essentielt for de gode relationer og at vi ved hvem vi er, kender vores værdier og tror på at vi virkelig har fortjent det gode i livet. Rigtig god fornøjelse. Lyt med ved at trykke på billedet.

#31 SAMTALE MED MAJBRITTE ULRIKKEHOLM OM AT GØRE SIG FRI AF SIN BAGAGE

Denne episode af Soultalk er en samtale med Majbritte Ulrikkeholm om at tage ejerskab for vores bagage, om at optø de frosne søer i os, om at møde skovens mørke og havets hajer. Og så sker der noget magisk når vi to sætter os ned sammen; som om vi sammen husker og tuner ind, og lader det, der allerede er til stede, komme til orde på måder, som vi ikke, på forhånd, kendte eller forstod. Rigtig god fornøjelse. Lyt med ved at trykke på billedet.

#29 SAMTALE MED LEONORA CHRISTINA SKOV OM IKKE AT FØLE SIG ELSKET SOM BARN

Denne episode af Soultalk er en samtale med Leonora Christina Skov om betydningen af at gøre os fri af vores barndoms bagage, så vi kan leve frit og i kærlighed til os selv og andre. Om tabuet i at tale om den skyld og skam der opstår i børn (og som mange voksne bærer rundt på), når vi føler os forældreløse med forældre. Rigtig god fornøjelse. Lyt med ved at trykke på billedet.

#27 SAMTALE MED SANNE BIRKEBÆK OM FORÆLDRESKAB INDEFRA UD

Denne episode af Soultalk er en samtale sundhedsplejerske Sanne Birkebæk om hvordan vi må tage ejerskab for de følelser vores børn udløser i os, så vi kan møde dem og styrke deres selvfølelse og vores gensidige relation. Den største gave du kan give dine børn er selvindsigt.

Indiakaj 10

 2100 København Ø.

+45 33 31 10 70

mail@kisserpaludan.dk

Copyright © 2020 – Kisser Paludan| Handelsbetingelser | Cookie- & Privatlivspolitik