Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/kisserpaludan.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Masterclass uddannelse i Det spirituelle Enneagram - Kisser Paludan

Uddannelse i Det Spirituelle Enneagram

 

Masterclass-uddannelse for dig der gerne vil have en forståelse og oplevelse af det spirituelle potentialet i dig – gennem i Enneagrammet.

Afsluttes med certifikat for masterclass fra Kisser Paludan.

 

Masterclass uddannelse i Det spirituelle Enneagram – Udsolgt. Skriv dig på ventelisten til 2024. 

DIN REJSE HJEM TIL DIT STORE SMUKKE POTENTIALE


FRA FRYGT TIL KÆRLIGHED, FRA EGO TIL ESSENS

 

Masterclass-uddannelse for dig der gerne vil have en forståelse for, – og oplevelse af dit store smukke potentiale og din sjæls kald.

Afsluttes med certifikat for masterclass uddannelse fra Kisser Paludan.

SPAR KR. 5000,-
DETTE ER SIDSTE HOLD TIL DENNE PRIS – NÆSTE HOLD, DER STARTER EFTERÅR 24, KOMMER TIL AT KOSTE 19997,-.

 

10 måneders forløb, hvor vi mødes ca. en gang om måneden fra kl. 14.00-17.30 samt træning imellem mødegange og et stort online kursusmateriale (én af mødegangene er on-line).

Med dette forløb lærer du hvordan du kan få adgang til dit højeste potentiale. Du vil opnå mere ro, balance og få adgang til de kvaliteter i dig selv, der gør det nemmere at være i livet – og med dine relationer.

Du får ny og frigørende viden om Enneagrammets oprindelige visdom. Vi nørder ned i hver enkelt af de 9 personlighedstyper og ser på, hvilke aspekter af den menneskelige psyke og sjæl de enkelte typer repræsenterer.

Du lærer blandt meget andet, hvordan du:

 • Finder ind til din sande identitet – det du er kommet hertil for at udleve
 • Forstår og styrker båndet til dine nære relationer
 • Kan styrke din medfølelse for dig selv og andre
 • Kan gøre dig fri og ikke være fanget af din personlighedstype/mønstre
 • Oplever nye niveauer af indre fred, accept, kærlighed, værdi, helhed, visdom, guidance, frihed, glæde og styrke

Uanset om du vil bruge Det spirituelle Enneagram som selvudvikling eller til at hjælpe andre, vil din værktøjskasse blive fyldt op af mine bedste redskaber, metoder og teknikker baseret på mine mere end 20 års erfaring som psykolog og 14 års erfaring med Enneagrammet.

Pris: 1.595,- pr måned eller betalt samlet 15.550,-

Datoer:

3.10.23, 22.11.23, 12.12.23, 18.1.24, 5.2.24, 27.2.24, 18.4.24 (denne ene gang mødes vi on-line), 16.5.24, 11.6.24 & 24.6.24

 

BLIV RINGET OP!

Hvis du gerne vil ringes op af Kisser for at finde ud af om det er noget for dig, så send en mail til kundeservice@kisserpaludan.dk med dit nummer. Så ringer Kisser til dig.

 

SPAR KR. 5000,- DETTE ER SIDSTE HOLD TIL DENNE PRIS – NÆSTE HOLD, DER STARTER EFTERÅR 24, KOMMER TIL AT KOSTE 19997,-.

 

Jeg kan kun sige, at rejse med dig gør mit liv interessant og jeg ved at jeg vil blive ved med at følge dig resten af mit liv.

Allerførst en stor tak til dig for at jeg er så heldig at jeg igen må deltage på et af dine fantastiske kurser. Jeg er dybt taknemmelig for alt det jeg lærer hos dig uanset hvad jeg vælger af nye kurser, uddannelser og workshops! Så tak for tilliden og alt det du giver mig på min rejse!

Jeg følger i øjeblikket kurset i det spirituelle Enneagram og synes det er formidabelt! Vi gennemgår typerne fra gang til gang, laver øvelser og mærker typerne med musik og nærvær og deler med hinanden. Vi er en gruppe af 18 smukke vidunderlige kvinder med forskellige baggrunde og erfaringer men har alle denne smukke gudinde sjæle vej vi følger og er draget af dit univers og din utrolige inspirerende person. Du er ikke mindst superdygtig til det du gør, men dit nærvær er uden sammenligning ned nogen andre jeg har taget kurser og uddannelser hos – og jeg har en del kurser bag mig i både Mindfulness og en spirituel coaching uddannelse.

Jeg kan kun sige, at rejse med dig gør mit liv interessant og jeg ved at jeg vil blive ved med at følge dig resten af mit liv. Lytte til alt du laver og følge dine kurser og læse dine bøger. Jeg kan simpelthen ikke få nok!

Så mine allerbedste anbefalinger får du fra mig og jeg ønsker at du deler dette brev på de sociale medier og på din hjemmeside som inspiration for andre.

De varmeste knus og kram fra en tro følger.

Din Tina❤️❤️

Jeg har lært mere om mig selv på de 9 uger end jeg de sidste 10 år.

“Du får så meget inspiration og materiale og øvelser, du kan arbejde med, samtidig med at Kisser Paludan giver helt utrolig meget af sig selv. Jeg føler mig støttet og guidet af hende hele vejen igennem. Udover at jeg har lært min egen type meget bedre at kende, så er det også en gave at lære de andre 8 at kende. Både fordi vi indeholder alle typerne og fordi det givet en langt større forståelse og rummelighed for andre typer end ens egen. Jeg giver mine bedste anbefalinger af kurset.” Susan Wiesenberg, Spirituel guide for erhversledere.

Jeg elsker den praktiske tilgang

I al arbejdet lægger Kisser vægt på, at vi træner (egen)kærlighed gennem konkrete øvelser, meditationer og ritualer – for kun gennem praksis kan vi skabe og vedligeholde de forandringer, vi ønsker at skabe.

//Anne Madsen

Jeg er landet i min livskraft igen, og det er absolut magisk!

Jeg er blevet bevidst om, hvor mange områder af livet der spiller ind i forhold til selvværd og dermed blevet meget bedre til at holde rum for det menneske jeg taler med.

//Line Birkedal

Jeg har fået en dybere forståelse for menneskers psykologi

Med den indsigt er jeg blevet bedre til at se på mig selv og andre ud fra et mere ærligt og klart perspektiv. Jeg er dybt taknemmelig langt ind i mit hjerte og min sjæl for at have været med på uddannelsen.

//Line Pryds

Alt dette får du i masterclassen, Det spirituelle Enneagram:

 • 10 fysiske møder i mine smukke lokaler i København – ca. en gang om måneden fra kl. 14.00-17.30
 • På de fysiske møder vil der være:
 • Hvert modul startes med et lille ritual, der ærer de kvaliteter, vi nu træder ind i
 • Meditation der er tilrettet typens sjælskvalitet
 • Oplæg om den Essenskvalitet, som vi skal træne i den kommende måned
 • Filmklip om typen
 • Musik der passer til typen
 • Opsamling om den forgangne måneds træning
 • Øvelser og refleksioner i fællesskab
 • Følelsen af at være en del af et fællesskab som er sammen på rejsen fra ego til essens, fra frygt til kærlighed
 • I fællesskab tuner vi ind i den nye sjælskvalitet og vi undersøger vores eventuelle blokeringer, så vi kan kaste lys på dem og opløse dem

Desuden får du:

 • Adgang til mit online kursus i det spirituelle Enneagram med mere end 12 timers undervisning, øvelser, musik, dans til typens Ego og Essens, inspiration mv
 • Øvelser på skrift til hver enkelt lektion, der styrker og bevæger dig fra ego og frygt til essens og kærlighed
 • Adgang til lukket Facebook gruppe til refleksioner og sparring
 • Deltagerbevis

 

Masterclassen er særligt til dig, der vil:

Være en del af et kærligt og støttende fællesskab

 • Have støtte og inspiration til at finde hjem til din sjæl
 • Forstå og styrke båndet til dine nære relationer
 • Opleve større forbindelse og medfølelse med dig selv og andre
 • Have indsigt i, hvordan du kan skabe nærvær med det, som er din sande essens
 • Har lyst til at lære indefra ud 
 • Vil befinde dig i nuet og leve mere bevidst/vågent, hvor du ikke lader sig styre af, eller være “fanget” din type
 • Opleve nye niveauer af indre fred, accept, kærlighed, værdi, helhed, visdom, guidance, frihed, glæde og styrke
 • Det er for dig, der allerede kender Enneagrammet (vigtigt at vide at dette kursus ikke giver en basal gennemgang af Enneagrammets type-karaktertræk, men beskæftiger sig med rejsen fra Ego til Essens og med mest at tune ind i, og trække sjælskvaliteterne for typen hjem). Det er en masterclass, som både er psykologisk og spirituel fordi vi ikke kan leve fra sjælen, med mindre vi arbejder med, hvordan vores psykologi kan spænde ben for den proces.

 

Hvem er denne masterclass ikke for?

Det er ikke for dig som er helt ny i Enneagrammet eller i din indre rejse. Hvis du er det, vil jeg anbefale dig at starte med mit forløb: Elsk den du er – hvor vi arbejder med egenkærlighed, indsigt og Enneagrammet. 

 

  Forløbet er bygget op af teori, praksis og live-sessions

  Denne kombination giver dig de bedste forudsætninger for at integrere Det spirituelle Enneagram og din nye viden i eget liv. Når først du selv har gået vejen, vil det give dig den fornødne ro og styrke til, at hjælpe andre til det samme.


  Teori

  Du får ny og frigørende viden om Enneagrammets oprindelige visdom.

  Vi nørder ned i hver enkelt af de 9 personlighedstyper i Enneagrammet og ser på, hvilke aspekter af den menneskelige psyke og sjælen de enkelte typer repræsenterer. Det vil sikrer dig en klarere forståelse af, hvorfor de enkelte personlighedstyper agerer, som de gør – og hvordan du kan bidrage positivt til den enkeltes udfordringer og sjælelige visdom.

  Du bliver indviet i, hvordan du kan arbejde med udviklingshjulet for Det spirituelle Enneagram og dermed tiltrække kærlighed, ærlighed og indre fred.


  Praksis

  Gennem meditationer og øvelser mærker vi den enkelte types potentiale og træner de sjælskvaliteter, der bor i hver af de enkelte typer. Sammen vil vi se og opleve 9 unikke udviklingsveje som alle er lige vigtige.

  Når vi træner alle 9, bliver vi mere integrerede og hele, og vores medfølelse for andre vokser og gør verden til et mere kærligt sted.

  Du får øvelser, lydfiler og videoer tilsendt direkte til din mail.

  I den lukkede Facebook gruppe kan du dele dine egne erfaringer og hente inspiration fra de øvrige deltagere.

   

  Du kan læse mere om indholdet af de enkelte lektioner længere nede på siden.

  Sessionerne

  Du får automatisk tilsendt de 10 lektioner, én lektion om måneden, pr. mail,- den der svarer til den type vi arbejder med på det fysiske modul.

  Til hver lektion er der både øvelser og en meditation der passer til hver af de 9 personlighedstyper.

  Jeg har inddelt sessionerne efter den harmoniske triade, som jeg er stor fan er. Triaden fortæller os, hvordan vi reagerer på stress og pres. I denne triade hører type 4-6-8 sammen i den udadreagerende gruppe, type 7-9-2 i den positive gruppe og type 1-3-5 i den kompetente/rationelle gruppe.

  Session 1: Introduktion til Det spirituelle Enneagram

  Vi sætter rammen for vores fælles rejse, lærer hinanden at kende og begynder at tune ind i hvad det vil sig at gå fra ego til essens, fra frygt til kærlighed.

  Session 2: Type 4

  Om guddommeligt ligeværd, om vejen til sjælen gennem at forblive sandfærdig overfor den menneskelige rejse gennem følelser. Om sjælens autenticitet, skønhed og kreativitet. Om det sted, hvor du allerede er hel.

  Type 4 kæmper i livet med følelsen af at mangle noget. En brik som andre tilsyneladende har. Derfor er de vores reminder om, hvordan vi på sjælsplan allerede og altid er hele. Unbroken. Også når vi føler os allermest rodede og i stykker indeni. De er også vores reminder om at vi kun gennem at være fuldt menneskelige og tillade os selv at gå igennem de menneskelige følelser, kan vi rigtigt leve sjæls-baserede liv.

  Session 3: Type 6

  Om vores livs mission og modet til at leve den fuldt ud

  Type 6 er vores reminder på, hvor vild vores menneskelige mission på jorden egentlig er. Hvordan vi får modet til at leve livet fuldt ud, og stole på vores indre fornemmelse, det at elske med hjertet – og samtidig være bevidst om at livet og kærligheden kommer uden garantier. Type 6 minder os om den dybere fornemmelse af sikkerhed, som vi får fra forbindelsen med vores sjæl. Type 6 lærer os, at vi altid er understøttet af et kærligt univers.

  Session 4: Type 8

  Om indre kraft, storhed, overgivelse, uskyld, beskytteren og sårbarhed

  Vi arbejder med at give slip. Kun når du lærer at slippe kontrollen og følelsen af at vide bedst, kan du åbne op for den klare sandhed og få adgang til en langt større kraft i universets støtte. Og kun når vi tillader os at være hele mennesker med al den sårbarhed, der følger med det at være menneske, får vi for alvor adgang til sand indre styrke.

  Lektion 5: Type 7

  Om at leve det indre lykkelige liv

  Type 7 er vores reminder om, at lykke er en indre tilstand. Mange af os bruger meget af vores liv på, at lede efter lykken udenfor os selv. I nye ting, relationer og oplevelser, alt imens vores sjæl hele tiden er lykkelig.

  Når vi bliver stille og kommer til stede, folder nuet sig ud og i dette nu, som er det eneste vi virkelig har, findes den dybeste form for lykke, som aldrig forstyrres af livets op- og nedture.

  Lektion 6: Type 9

  Om indre fred og balance. Om evnen til at komme helt til stede i livet, være vågen og nærværende og træde i karakter. Om at være et med hinanden og alt omkring os.

  Vi arbejder med betydningen at være tilstede. Type 9 viser os at kun når vi reelt er til stede og forbundet med os selv, kan vi reelt være forbundet som mennesker og at vi må være villige til at være fuldt ud mennesker på jorden med alt hvad det indebærer, for at leve som sjæle i en krop på jorden.

  Session 7: Type 2

  Om at slippe stolthed, om ubetinget kærlighed, egenkærlighed og tilladelse til at være et menneske med behov…

  Type 2 har præferencer mod at gøre noget for nogen, at være forbundet med andre. Der er en følelse af at jeg kun er værd at elske når jeg opfylder den rolle. 2’eren kan minde os alle om, hvordan vi allerede er elsket og på sjælsplan er ubetinget kærlighed. At ubetinget kærlighed til andre altid må inkludere os selv og at vi kun for alvor kan være forbundne, når vi er hjemme i og forbundne med os selv.

  Session 8: Type 1

  Om at slippe dommen og skabe accept. Om evnen til at elske verden, livet og os selv som vi er lige nu – i alt dets uperfekte perfekte.

  Som 1’er i har vi en fornemmelse af hvad oprigtig godhed er og hvordan vi kan højne niveauet for det gode og etiske i livet. En fornemmelse for perfektion. Læringen for etteren er at finde tilbage til den iboende godhed, der allerede bor i sjælen, og at lære at elske sig selv og verden som den er. Ikke som den kunne være, hvis den var mere perfekt. Type 1 kan minde os alle sammen om at holde op med at se på det, der ikke fungerer og i stedet finde kærlighed til livet i al dets uperfekte perfekthed.

  Session 9: Type 3

  Om vores guddommelige iboende værdi, om gøren kontra væren og om at finde tilbage til den mening og formål, der bor i hjertet. Om den autenticitet, der opstår når vi slipper alle masker og roller og lever fra sjælen.

  Type 3 tror at deres elskelighed afhænger af deres gøren. Af det de udretter, gør og når. Derfor er type 3 vores fælles reminder om at finde hjem til vores hjerter og gøre det, som hjertet længes efter, lige som de kan minde os om, at det meningsfulde liv starter fra hjertet og at kun når vi er helt autentiske kan vi opleve reel mening og kærlighed i livet.

  Session 10: Type 5

  Om den iboende visdom, vi får adgang til når vi giver slip på at forstå. Om engagement i livet og den fine kærlighedsgave der ligger i at være nysgerrig og villig til virkeligt at forstå.

  Type 5 er vores lektie i at stole på den iboende visdom vi altid har til rådighed, hvis vi slipper at forstå livet og begynder at lytte til den dybere indre visdom. De skal minde os om den direkte viden vi har adgang til som ikke kan læres fra det mentale plan, men findes i vores sjæl, når vi tuner ind.

   

   

  Om din underviser, Kisser Paludan

  Gennem mere end 30 år, som spirituel psykolog (cand. psych. fra Københavns Universitet), forfatter og specialist i selvværd og personligt lederskab, har jeg hjulpet tusindvis af mennesker til mere (selv)kærlighed, styrke, frihed, indre ro, glæde og fred.

  Gennem de sidste 14 år har et af mine vigtigste redskaber hertil været Enneagrammet og dets magiske indsigt i de 9 personlighedstyper.

  I mit arbejde kombinerer jeg psykologien med en spirituel menneskeforståelse, og Enneagrammet indeholder så smukt denne psyko-spirituelle dimension.

  Min tilgang til Enneagrammet og undervisningen adskiller sig ved at være meget oplevelsesorienteret. Jeg tror på, at vi lærer bedst ved at erfare og mærke på egen krop og sjæl, og der er et langt større udbytte i aktivt at træne følelsen af det potentiale vi bærer i os, fremfor at fokusere på hvor langt vi har igen.

  Det har ændret liv.

  Jeg er international akkrediteret Enneagram-underviser fra The Internationale Enneagram Association (IEA).  Derudover har jeg samlet viden i udlandet hos blandt andre Robert Holden, Caroline Myss og Russ Hudson.

  Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg nu bedre kan hjælpe mig selv ud af frygt og tilbage i kærlighed og accept.

  “Jeg har været på en fantastisk opdagelsesrejse med Det spirituelle Enneagram ind i mig selv, min verden og mine relationer! Denne selviagtagelsesrejse har været en kæmpe gave på så mange måder ift. en større forståelse af mig selv i verden!.” Line Birkedal

  Nordkrog 23

  2900 Hellerup

  +45 33 31 10 70

  kundeservice@kisserpaludan.dk

  Copyright © 2023 - Kisser Paludan

  Handelsbetingelser og privatlivspolitik