fbpx

Nytårs mirakel retreat

Sæt scenen for et mirakuløst 2024

Meditation, oplæg, øvelser, ritualer, lydhealing og sang.

Din mirakel vision.

Vi tillader os at tænke stort. Hvis du virkelig skal lytte til dit hjertes bøn, dit kald i livet og dine dybeste sjælsværdier, hvordan vil din vision for 2024 så se ud? Hvis du skal leve dit 2024 i kærlighed til den, du er.

Oplæg om at sætte en intension funderet i sjælens kald, gå modigt med den vision og at læne dig ind i den støtte og guidance på vejen, der er tilgængelig for os i universet.

Oplæg og øvelser, hvor du nedskriver din vision (guidet af mig) og sammen laver vi et smukt ritual, hvor alle visioner bliver understøttet af den magiske gruppe-energi og kraft.

Dags-retreat i Kbh. med fokus på, hvordan du kan skabe det mirakuløse 2024 du har fortjent. Vi arbejder med at opøve den indre energi-frekvens, som er den, der skaber livet

 

Tilgivelse og given slip

Og på denne – en af årets sidste dage samler vi os også for at tage afsked med det, vi ikke længere har brug for at bære med og os det vi vil tilgive os selv eller andre for, så vi kan leve i frihed.

Der vil være et smukt fælles ritual, der understøtter denne proces.

 

Sådan skaber du dit eget kærlige liv

Derefter oplæg om mirakler, kærlighed og energi. Lær, hvordan du kan skabe den indre frekvens, der skaber dit liv. Livet er et spejl af vores indre, hvorfor det er altafgørende at skabe en indre tilstand af fred, glæde og kærlighed. Lær, hvordan du skaber det og hvordan du kan møde de benspænd, der måtte opstå, så du kan heale det, der blokerer for at du kan udleve hele dit smukke, vise, lysende Selv.

Lydhealing

SoundArt med Annelie Winkel og Pia Hansen kommer og spiller gong for os.

Overgiv dig til tonerne og lade dem bære dig på en rejse ind i lydenes univers og ind i dig selv til det sted, der hvor der kun er fred, ro og en dyb glæde

Form

Dagen vil indeholde ritualer, oplæg v. Kisser, øvelser, meditation og lidt sang for dem, der har lyst til det og healende lyd-healing med gong.

Medbring

Medbring gerne en notesbog, kuglepen, behageligt tøj, måske varme sokker, yogamåtte og et tæppe. Hvis du kommer langt fra og det er svært med yogamåtte og tæppe, så sig til, så kan jeg evt skaffe for nogle af os.

   

 

Program & praktik:

Fredag den 29. december 2023 kl. 10.00 – 17.30.

 

 

Sted:

Gentofte Bibliotek, Øregårdssalen

Ahlmanns Allé 6

2900 Hellerup

Hvis du vil have frokost kan du tage noget med eller købe på fx. Sticks’n’sushi eller Føtex Food der begge ligger tre minutter fra Øregårdssalen.

 

Pris:

Det koster 1197,-.

 

Din tilmelding er bindende, men du må gerne give din billet videre en anden, hvis du bliver forhindret i at komme. 

Du vil tage dette med dig:

  • En klar vision for 2024 – guidet af din sjæl
  • Styrkende ritualer i fællesskab med andre ligesindede 
  • Inspiration til at skabe mirakler
  • Nyt mod til at lytte til og gå efter dine drømme og dit kald
  • Evnen til at højne din frekvens gennem dine tanker
  • Tilgivelse og given slip på det du ikke længere har brug for at bære med dig
  • Indsigt i balancen mellem at sætte en intension og handle på den og at overgive den til den store universelle plan for dit liv
  • Indsigt i, hvordan du tager et skridt ad gangen uden at kunne se hele vejen i tillid til at du er båret, elsket og holdt hele vejen

 

 

Nordkrog 23

2900 Hellerup

+45 33 31 10 70

kundeservice@kisserpaludan.dk

Copyright © 2023 - Kisser Paludan

Handelsbetingelser og privatlivspolitik