fbpx

Lev, elsk og giv slip!

Masterclass over seks måneder – et udviklingsforløb til dig, der ønsker at leve et mere fuldt liv.

Lær at leve som den, du er, elske uden forbehold og slippe det, der ikke tjener dig.

DETTE KURSUS ER UDSOLGT. SKRIV DIG PÅ VENTELISTE OG FÅ BESKED OM NÆSTE HOLD. 

Lev, ELSK OG GIV SLIP  – MASTERCLASS over 6 måneder om din rejse fra frygt til Kærlighed, fra Ego til Essens.

Dette er et udviklingsforløb hold for dig, der ønsker at leve mere fuldt og helt som den du er, elske (dig selv, livet, andre) uden forbehold og slippe det der ikke tjener dig og læne dig ind i tillid til at universet har din ryg. Det er for dig, der allerede er igang med din udvikling, og har lyst til at være en del af en cirkel af ligesindede.

Det er for  dig der er interesseret i et 6 måneders forløb med fokus på at skabe et kærligheds-baseret liv, – et liv, hvor du lever helt, elsker med hele hjertet og slipper det der ikke længere tjener dig, lærer at læne dig ind i tillid til din intuition og universets guidance og kærlighed.

LEV

Vi undersøger, hvad det betyder for dig at leve fuldt ud, – TÆT PÅ DIT AUTENTISKE SELV og uden de blokeringer, som holder os tilbage. Hvordan ser dit liv ud, hvis du lever helt, uden forbehold, med al din kraft og visdom og alt det, du er kommet her for at være. Vi undersøger blokeringer for at udfolde din livskraft og hvad dit livsformål er. Mange mennesker lever halve liv. Sønvgængerliv, hvor vi venter på lykken og alt det vi længes efter at udfolde. Hvor vi lader frygt, stress og bekymring skærme det fulde, hele autentiske smukke liv. I dette modul træner vi at komme helt tilstede i livet og at leve helt og med alt det, du er her for at udleve og være.

I din Enneagramtype ligger et særligt sjælskald, som du vil få indblik i og vi arbejder med de benspænd der er i din type for at leve tæt på din types sjæl og kald (du behøver ikke at kende din Enneagramtype). Det føles uendeligt meningsfuldt at forstå og kende den sjælsrejse, som du har sagt ja til og er her for. Når du ser dit kald klart og kan genkende dine benspænd, vil du opleve en ny form for fylde, meningsfuldhed, tillid og sikkerhed i dit liv.

BLIV MIRAKEL-MAGER I DIT LIV

Under dette modul arbejder vi også med hvad det vil sige at skabe mirakler i livet. Vi arbejder med skiftet fra frygt til Kærlighed, med  synkronicitet, tegn fra universet og hvilke måder du kan skabe mirakler i dit liv.

 

ELSK

Du er Kærlighed,- det er vores egentlige sande identitet, men vores Ego, historie, gamle overbevisninger og prægning kan spænde ben for at tro på, mærke og leve fra den kærlighed. Alle mennesker har brug for at arbejde med skiftet indeni fra dom og vurdering til kærlighed og tillid. Når vi ikke rigtigt elsker os selv, spejles det tilbage på alt i livet; relationer, job, krop, drømme mv.  Vi arbejder med at skabe dyb og varig selvkærlighed og at åbne hjerterne så de vi kan lade den kærlighed vi er, flyde og modtage og give kærlighed på helt nye måder. Vi arbejder også med at undersøge hvordan dit liv ville se ud, hvis Kærlighed, – din vise sjæl, skulle være kompas for dit liv.

Nedenunder menneskeliglivets sårbarhed og Egoet skrøbelighed, ligger sjælens uendeligt kraft. For at få kontakt til sjælens urokkelige styrke, må vi møde alt det i os, som er sårbart. Gennem det kærlige møde, med det der er sårbart, får du adgang til en dyb stor evig livskraft og styrke, som er fantastisk at kende og mærke når du går gennem livet.

At se med nye øjne – gennem Kærlighed/Essens. Om tankens kraft og skiftet fra frygt til Kærlighed.

Du er en elsket sjæl – om at forstå, hvem du i sandhed er. Vi undersøger tilgivelse som vejen hjem til dit sande autentiske Selv. Om at forstå tilgivelses væsen og slippe alt det, der ikke tjener dig. Vi arbedjer med dit indre barn og de indre dele  som har brug for healing (med udgangspunkt i IFS (Internal Family system), som du vil blive præsenteret for).

GIV SLIP

At give slip indeholder to elementer; at se og slippe de gamle psykologiske mønstre, vi bærer med os, som ikke tjener os. Mønstre eller gamle sår, der afholder dig fra at være alt det smukke, du er. Vi arbejder med at løsne grebet på de dele af os, som ikke har tillid til at der er en højere instans hjemme indeni, som er direkte forbundet med universet og derfor indeholder den største tryghed og støtte. Dette er på det psykologiske plan, så dette er fokus for én af de to gange vi bruger på dette modul.

Når vi skaber modstand og ikke er i accept af livet, så skaber vi dobbelt frustration og smerte for os selv. Når vi ikke har tillid til at vi kan læne os trygt ind i universet, vil vi i stedet kramagtigt forsøge at kontrollere livet og det giver os stress, angst, konstant alarm-beredskab og liv, hvor glæde og frihed har trange kår.

At give slip handler også om at overgive os til universet. Om at vide at vi er en del af et smukt guddommeligt univers, der har en plan, som vores lille selv ikke altid kan se eller forstå. Det er den spirituelle del; at læne os ind i tillid til at livet elsker os og har os og holder os, – ALTID. Dette bruger vi også et modul på.

DEN STORE PLAN/LYT TIL DIN INDRE LÆRER

Vores Ego kan have en plan for livet, som ikke altid er i overensstemmelse med den guddommelige plan for dit liv. Vi arbejder med at slippe kontrollen, overgive dig til tillid og lytte til – og stole på den store plan. Du er altid guidet og vi øver i at lytte til den indre guidance/intuition som altid er til rådighed for dig. Når vi lever livet fra et tillidsfuldt guidet sted, vil du opleve nye niveauer af indre sikkerhed, handlekraft og tillid.

 

 

LIDT MERE OM FORMEN

Hver mødegang vil der være meditation, oplæg fra mig, tid til gensidig sparring og formulering af det fælles fokus. Der er også mulighed, for de, der ønsker, at have en pear-sparring mellem vores sessioner. Vi tuner ind sammen i den del af os, der er Guddommelig – allerede hel, vis, elsket og lykkelig.

Vi undersøger sammen og arbejder med healing af blokeringer for et kærligheds-baseret liv med flow, lethed, kærlighed og glæde.

Du vil opleve at blive en del af et meget kærligt og healende fællesskab, hvor du kan give slip og være præcis, den du er. Jeg praler, med rette, over de mennesker, der er i mine grupper. Jeg oplever, at de er kærlige, nærværende og seriøse med deres udvikling og helt naturligt med til at skabe et trygt rum for alle. Vi har også en lukket Facebook gruppe, hvor vi deler inspiration, oplevelser og praktik.

Vi arbejder med at samle vores fælles energi og skabe en rum af kærlig og healende energi, som vi anvender til at skabe transformation i hinandens liv. Forskning viser at vi, ved at holde en intension i fælles energi, kan understøtte visionen. I gruppen arbejder vi på at aligne os med den Kærlighed, som er vores sande Selv, at tune ind i den guidance vi har adgang til herfra, samt at bruge vores tanker og energi på at skabe og manifestere det kærlige og mirakuløse liv, vi ønsker. Hver gang arbejder vi med et tema, som kan understøtte dig i at finde hjem til din kerne, dit autentiske Selv.

Ved start af hver mødegang mediterer vi og trækker orakel-kort (du får dit eget sæt) og tuner ind i, hvor vi er i livet og hvad livet kommunikerer med os gennem kortene og vi deler tegn og synkronicitet, som vi iagttager mellem vores mødegange.

 

Underviser:

Kisser Paludan, Cand. Psych. Spirituel lærer, forfatter.

Kurset tager udgangspunkt i spirituel psykologi og bruger viden om personlighedstypesystemet Enneagrammet og Et kursus i Mirakler.

 

Form:

Oplæg, øvelser individuelt og i grupper.

 

Datoer:

KOMMER – SKRIV DIG PÅ VENTELISTE

 

Forløbet er 6 gange over 6 måneder fra kl. 14.00-17.00.

 

Betaling:   

Forløbet koster kr. 7.997,-

Du kan betale kr. 1.400,- pr måned eller hele beløbet på én gang, som det er bedst for dig,- du køber hele forløbet samlet.

Afbestilling: 

Skal ske skriftligt til Kisser Paludan på kisser@paludan.dk. Ved afbestilling beregnes et gebyr på 25% af kursusafgiften. Ved mindre end 6 uger til afholdelse kræves 50% i gebyr.

Ved mindre end 30 dage til afholdelse gives der ingen refusion.
Depositum tilbagebetales ikke.

Sted:

Forløbet finder sted i Halo House, St. Regnegade 12, 1110 København K.

Nordkrog 23

2900 Hellerup

+45 33 31 10 70

kundeservice@kisserpaludan.dk

Copyright © 2023 - Kisser Paludan

Handelsbetingelser og privatlivspolitik