fbpx

For år tilbage fik jeg en intuitiv fornemmelse af, at jeg skulle tage til en Hay House konference i Florida. Jeg mærkede, at det ville ændre mit liv. Jeg tog afsted og nød det, men da jeg tog hjem, var jeg usikker på, hvad det livsændrende skulle bestå i. Nogle måneder senere, så jeg et kursus i London, som en af talerne på konferencen holdt. Det hed ”Frygt & Kærlighed”. Jeg vidste, med det samme, at jeg skulle afsted til det, uden at vide, hvorfor eller hvad det handlede om.

Da jeg kom frem, så jeg, at alle sad med bogen ”Et kursus i mirakler”, og at kurset var om det. Jeg havde selv købt bogen i en lille boghandel i London mange år tidligere, men aldrig rigtigt fået læst den. Nu forstod jeg, hvorfor jeg skulle til Florida, og hvordan det ville ændre mit liv.

Siden har ”Et kursus i mirakler” været en del af mit liv hver eneste dag. Jeg læser i bogen og har den med mig i mit hjerte gennem livet som den fineste, dybe, kærlige visdom, der guider mig gennem livet.

I dette interview fortæller jeg journalist og forfatter Nana Askov om min kærlighed til kurset og lidt om, hvordan det danner basis for mit årsforløb i min Soultalk Circle klub i hele 2023. 

https://kisserpaludan.dk/soultalk-circle-klub/
https://nanaaskov.dk/