Ondergeschikte drinktherapie

Er wordt therapie geboden voor jonge volwassenen met alcoholische problemen. Tegenwoordig is het probleem van alcoholgebruik door minderjarigen net zo groot in Spanje als wereldwijd. Sommige kinderen, vaak met een problematische achtergrond, beginnen al op school alcohol te drinken. Ze omzeilen de verplichte leeftijdscontrole voor het kopen van alcohol door valse identificatiedocumenten online te verkrijgen. Het is heel gemakkelijk om deze dagen te doen, omdat het internet is vol met nep-ID-leveranciers die een hoge standaard service bieden, net als alle andere reguliere e-commerce winkels. Kwetsbare jonge mensen, voor wie drinken een manier is om te ontsnappen aan een stressvolle dagelijkse omgeving, hebben dringend medische en psychologische hulp nodig. Het drinken door minderjarigen is uiterst schadelijk voor de toekomstige gezondheid van een persoon, en wanneer valse identiteitskaarten worden gebruikt om alcoholische dranken te verkrijgen, komen daar nog eens de juridische gevolgen bij. Het vervalsen van iemands identiteit is een ernstig crimineel misdrijf dat de toekomst van jonge mensen onomkeerbaar kan schaden.

.

SOULTALK PODCAST

Soultalk 400x400
Soultalk Global 400x400
PÅ SPOTIFY, ITUNES OG STORYTEL. MERE END 300.000 DOWNLOADS.

Denne podcast er til for dig, der gerne vil inspireres til et liv med indre ro, højt selvværd, styrke, balance, glæde og nærvær.

Jeg, Kisser Paludan deler mine egne tanker og erfaringer gennem et langt liv med selvudvikling såvel privat som professionelt og så inviterer jeg mennesker til samtaler, der har noget særligt at bidrage med. Jeg er passioneret omkring, hvordan vi bliver i stand til at leve et liv der er ledt fra vores essens, et liv, hvor vi oplever indre ro og styrke, nærvær, mod, mening og både egen-kærlighed og kærlighed, tillid og nærvær i vores relationer. Jeg ønsker inderligt at bidrage med en podcast, der fra mange forskellige vinkler kan inspirere dig til et liv, hvor du lærer at leve ud fra din smukke, kærlige og storslåede essens. Nogle af de temaer du kommer til at høre om er bl.a. selvværd, mod, sårbarhed, integritet, og nærvær. Du kommer også til at høre om enneagrammet, essens og ego, talenter og potentiale samt hvordan du opløser alle de blokeringer, der må være for at skabe præcis det liv, du ønsker dig. Formålet med Soultalk er at inspirere til at leve et liv, der er ledt af kærlighed. Til os selv, til hinanden og til verden. Gennem vores eget indre arbejde og healing bidrager vi alle til en verden med større medfølelse og kærlighed.

Jeg er selv spirituel psykolog og forfatter og har beskæftiget mig med personlig og spirituel udvikling i over 30 år.

Du kan abonnere gratis gennem Spotify, iTunes eller din app på din smartphone eller iPad. Så får du automatisk nye episoder, når de er klar. Anmeld meget gerne på Itunes, hvis du kan lide Soultalk :-)

Randi blå
Bolette blå
anonym blå
Ole H Blå

www

#103 Mette Kopp - En sygdomshistorie eller en kærligheds- og healingshistorie?

I denne episode af soultalk taler jeg med Mette Kopp om, hvordan man håndterer at få en alvorlig diagnose og hvilke indre transformationer vi inviteres til, når livet rusker os? Vi taler om, hvor vigtige vi er for hinanden, hvor helbredende kærlighed er og om at overgive sig, modtage hjælp og kærlighed og forstå, at vi er elsket. Vi taler også om evnen til at leve lige nu, guidet af vores indre stemme og ikke at tage livet for givet.

www.2

#102 Hanne Frøyr - Kan man ændre verden ved at arbejde med sig selv?

I denne episode af soultalk taler jeg med psykolog og forfatter Hanne Frøyr om, om man kan ændre verden ved at arbejde med sig selv. Hør hvordan vi, ved at skifte vores indre fra Ego og frygt til Sjæl og kærlighed, kan bidrage til en verden med større medfølelse og kærlighed til os selv, hinanden og jorden. Vi taler om tanker som energi-former, valget mellem lys og mørke samt om taknemmelighed som en vej til større glæde og indre fred.

www

#101 Sådan skaber du kærlige nærværende netværk

I denne episode af soultalk fortæller jeg om vigtigheden af at have kærlige nærvende netværk. Siden jeg var ganske ung, har jeg været optaget af, hvad gode relationer er. For mig handler de bl.a. om nærvær, ærlighed, nysgerrighed, tillid og kærlighed. For ca. 20 år siden tog jeg initiativ til min første netværksgruppe. Ideen var at skabe en dybt, nærværende og kærligt netværk af ligesindede. I løbet af de 20 år har jeg skabt nye netværk og afsluttet gamle og har lært en masse om, hvordan sådanne gruppe bedst fungerer i praksis. Jeg er mange gange blevet bedt om at videregive noget af den indsamlende erfaring. Den får du her.

www

# 100 Fra frygt til kærlighed

Denne podcast er nr. 100 og derfor en episode om det, der ligger tættest på mit hjerte; nemlig den indre bevægelse fra frygt til kærlighed. Lyt med og hør, hvordan du kan leve et liv, der er mindre styret af frygt og mere ledt af kærlighed. Min intension med Soultalk er at skabe inspiration til psykologisk og spirituel udvikling gennem samtaler, men over alt andet, er min vision, at være med til at sprede kærlighed. Jeg håber, at hver samtale må hjælpe til lande lidt dybere i det sted, hvor du allerede er hel, vis, i fred, og hvor du føler dig ubetinget elsket. Jeg håber, at Soultalk kan være en lille ø af kærlighed i et liv, hvor vi så nemt glemmer den kærlighed, der er vores sande identitet og som vi fuldt ud fortjener.

www

# 99 Berit Top - Dit kald står skrevet i dine hænder

I denne episode af soultalk taler jeg med den med håndanalytiker Berit Tops der forklarer om hændernes visdom og magi og vi dykker ned i at forstå, hvordan håndanalyse kan være et redskab til udvikling og transformation. Vidste du at dine hænder er et fineste kort over din person? Over dine talenter, dit kald og dine udfordringer?

nanna agerlin www

#98 Nanna Agerlin, Se dit lys - kend dine talenter

I denne episode af soultalk taler jeg med talent-ekspert og karriererådgiver Nanna Agerlin. Nanna giver mig feedback på en talenttest og forklarer, hvordan vi får adgang til et arbejdsliv med mening og glæde. Det er meget positivt, empowering og givtigt at kende sine talenter. Dine talenter fortæller noget om, hvordan din hjerne fungerer. Har du et arbejdsliv, hvor du har dine talenter i spil, vil du opleve, at du kan være dig selv, og at det føles meningsfuldt. I et arbejde, der passer til dine talenter, opnår du lettere succes og resultater. Nogle gange tager vi vores talenter for givet, fordi det føles så selvfølgeligt. Ligesom det er dejligt at slippe det, som føles som hårdt slid og ikke falder naturligt. Nanna er den mest fantastiske visionkeeper for andre, jeg kender (og hun uddanner andre til at være vision-keepers)

www.

#97 Jona Ólavsdóttir - Astrologi og livsformål

I denne episode af soultalk taler jeg med spirituel astrolog og psykoterapeut Jona Ólavsdóttir. Vi taler om hvordan astrologien kan fortælle dig om dit livsformål. Dette og meget mere får vi lidt mere svar på i denne episode.

www

# 96 Mannah Guldager – Kender du dig selv?

I denne episode af soultalk taler jeg med astrolog og podcaster Mannah Guldager om tvillingens tegn. Det er mit eget stjernetegn, men samtalen er også et bud på, hvad en astrologisk læsning, kan bidrage med i forhold til selvudvikling og egenkærlighed. Som et menneske, der er super optaget af egenkærlighed, blev jeg opmærksom på, at vi kun rigtigt kan elske os selv, hvis vi ved, hvem vi er. Soultalk giver mange forskellige svar på, hvordan vi kan få større selvindsigt. For mig er målet større egen-kærlighed, fordi vi så kan elske os selv og andre mere.

www - dk

#95 Beatrice Chestnut - Kender du dine instinktive undertyper i Enneagrammet?

I denne episode af Soultalk taler jeg med den amerikanske Enneagram-ekspert Beatrice Chestnut om de instinktive undertyper. Beatrice er forfatteren af bogen ”The Complete Enneagram - 27 Paths to greater Self-Knowledge”, der tager os gennem de 27 forskellige måder, vores Enneagramtype viser sig på. Hver Enneagramtype har en modtype, der måske ikke rigtig ser ud eller føles som typen på grund af disse instinktive undertyper. Så hvis du er en Enneagram-nørd (som jeg selv) eller har svært ved at lande helt i en type, kan dette være nyttigt.

www.dk

# 94 Russ Hudson - Få adgang til dit sande Selv

I denne episode af Soultalk taler jeg med Russ Hudson, den verdensledende Enneagram-ekspert, om den åndelige dimension af Enneagrammet. Om skønheden, medfølelsen, forbindelsen og kærligheden der opstår, når vi udfører vores indre arbejde og lader livet være vores træningsbane. Vidste du, at du ikke er din Enneagram-type, dine mønstre eller strategier? At der allerede ligger den dybeste, smukke, guddommelige kvalitet i dig? Enneagrammet kan hjælpe os med at elske den, vi er, og til at se og forstå blokeringer for vores dybeste sandhed; vores sande guddommelige Selv.

www

# 93 Karin Haugaard - Bevidst forældreskab

I denne episode af soultalk taler jeg med sundhedsantropolog Karin Haugaard om det bevidste forældreskab. Om hvordan vi gennem nærvær og det at være til rådighed for os selv også kan opøve evnen til at være til rådighed for vores børn. Om hvordan vi kan indrette vores liv, så det føles som selv-kærlige valg for os selv og vores børn.

www

#92 Mannah Guldager – Bevidst forældreskab

I denne episode af soultalk taler Mannah Guldager med Kisser Paludan. De taler om frygt og kærlighed i forældreskabet og om hvordan vores børn kan hjælpe os med at blive hele mennesker ved at tage imod de invitationer, som vores børn inviterer os ind i. Vi får mulighed for at lære at elske os selv, heale vores bagage og lade forældreskabet og vores børn være vores fineste guruer.

version 2 - www

#91 En dag med Oprah Winfrey

I denne episode af Soultalk taler jeg med Louise Luxhøj, der er en af Danmarks førende eksperter i lykke, om vores dag med Oprah Winfrey. Hør om Oprahs vej til succes, lykke og ikke mindst tilgivelse af sin mor og om oplevelsen ved at være så tæt på et menneske, der har gjort så stor forskel for udvikling og verden.

www.dk

#90 Robert Holden - Enneagram 911

I denne episode af Soultalk taler jeg med psykolog og Hay House forfatter Robert Holden om, hvordan Enneagrammets visdom kan være den hjælp, vi har brug for i disse udfordrende tider. Lær hvordan vi kan møde fordømmelse og vrede med kærlighed. Hvordan vi kan støtte os selv ved at kende vores kærlige ressourcer og hvordan vi kan begynde at leve et liv, der ledes af hjertet. Hør hvordan vi kan give mulighed for følelsesmæssig ærlighed, stole på vores medfødte visdom og tage os af vores mentale helbred. Vi taler også om, hvordan man tuner ind i nuet og lade det udfolde sig, ser den personlige udfordring ved corona og holder os vågne og forbundet med vores ”Selv”, så vi kan forblive forbundet til hinanden.

Interview med Ole Henriksen-49

#89 Mark Wolynn - Hæmmer familietraumer dit lys?

Hæmmer familietraumer dit lys? Hvordan kan et tidligt brud i båndet til vores mor påvirke vores kærlighedsliv? Og hvordan påvirkes vores evne til at skabe meningsfuldhed og succes? Hvordan kan traumer fra generationer tilbage sidde i vores DNA og skabe blokkeringer og følelser, som vi ikke forstår? Dette er nogle af de spørgsmål, du får svar på i min nyeste podcast med Mark Wolynn. Mark Wolynn er direktør for Family Constellation Institute i San Francisco. Han er en førende ekspert inden for arvelige familietraumer. Hans bog ”Du er ikke bare dig”, om hvordan nedarvede familietraumer former os som personer og hvordan vi kan bryde gentagelsesmønstrene, blev tildelt Nautilus Book Award 2016 i psykologi og er blevet oversat til 20 sprog.

Interview med Ole Henriksen-47

#88 Susanne Povelsen - Sådan reagerer den menneskelige psyke under pres

I denne episode af Soultalk taler jeg med Enneagramekspert Susanne Povelsen om, hvordan den menneskelige psyke reagerer under pres. Vi står midt i en meget ukendt og usikker situation med corona-virussen og det sætter de fleste af os under forskellige grader af pres. Dette har Enneagrammet meget fine indsigter omkring, som vi deler med dig i denne episode. Enneagrammet er inddelt i tredelinger – triader, kaldes det. En af dem forklarer hvordan vi reagerer under pres. Når vi er pressede, kan vi have tendens til at møde livet gennem en udadreagerende/reaktiv tilgang, en positiv eller en rationel.

Snatam www dk

#87 Snatam Kauer

I denne episode af soultalk taler jeg med den verdensberømte åndelige sanger Snatam Kauer om musik, sang og daglig praksis, som er en vidunderlig metode til at leve ud fra vores sande natur. Snatam forklarer, hvordan denne praksis fungerer og hvordan vi kan transformere og helbrede neuroser og triggere i hverdagen gennem at leve i tæt forbindelse med vores guddommelige sande jeg.

hanne frøyr - www

#86 Hanne Frøyr - Om tilgivelse

I denne episode af Soultalk taler jeg med psykolog og forfatter Hanne Frøyr, der har mistet sin datter til selvmord. ”Da jeg stod ved min datters døde krop, hørte jeg en sætning: ’Nu kan du vælge lyset eller mørket.’ Jeg vidste med det samme, at jeg ville vælge lyset.” - Hanne Frøyr. Det er en samtale om, hvordan vi møder mørket og smerten gennem lysets og sjælens perspektiv, om mening og om uendelig, ubetinget kærlighed. En samtale, der sætter livet i perspektiv og inviterer os til at holde op med at bruge livet på at blive væltet af vores følelser og tanker men i stedet gå igennem dem, så vi kan bruge smerten som en vej til lyset indeni.

Interview med Ole Henriksen-49

#85 Henriette Claydon - ”Vi kan selv komme til at spænde ben for at leve det liv, vi ønsker”

I denne episode af Soultalk taler jeg med Henriette Claydon, som er Enneagramlærer og -ekspert. Vi taler om, hvordan vi i vores indre kan komme til at spænde ben for det gode liv, som vi ønsker for os selv. Vi går alle typerne igennem og taler både om benspænd og om, hvordan typerne kan være vores fine vejviser hjem til os selv og give os en dybere forståelse og medfølelse for hinanden.

www

#84 Hvordan kan et retreat bidrage til din udvikling?

I denne episode af Soultalk kan du høre tre vise og modige kvinder fortælle om deres oplevelser med at tage på retreat. Retreats er blevet stort og der er rigtigt mange, som er begyndt at give sig selv den gave at tage på retreat. I denne episode skal vi undersøge, hvad det giver at tage af sted. Jeg har talt med tre kvinder, Helle Svensson, Eva Børjesson Buus og Dorthe Bomholtz, som fortæller meget åbent og ærligt om deres oplevelser med at komme hjem til sig selv. Det bliver også en samtale om udvikling og om at finde friheden til at være sig selv og føle sig god nok.

www

# 83 Pernille Aalund - Om det gode liv i 2020

I denne episode af Soultalk taler jeg om det gode liv med Pernille Aalund. Vi taler om Pernilles 5 vigtigste invitationer til et godt 2020, bl.a. om de gode relationer, om at skabe mening i livet, at skabe det liv vi ønsker gennem vores tanker, og ikke mindst om hvordan det, vi giver opmærksomhed, vokser.

www

# 82 Kisser Paludan - Godt nytår

Denne episode af Soultalk handler om, at koden til at skabe magi i dit liv er at forbinde dig med den superkraft, der ligger i kærlighed og skab dit 2020 derfra.
1. Kom hjem og elsk dig selv
2. Bliv ærlig med dit liv
3. Tilgiv dig selv og dit liv
4. Efterlev dine værdier
5. Vær guided af kærlighed og opgiv din egen vilje
6. Tag i mod
7. Om taknemmelighed
8. Giv slip og hav tillid

www

#81 Kisser Paludan – Glædelig Jul

Denne episode af Soultalk handler om jul, kærlighed og de ting, jeg gør for min egen udvikling. Jeg deler nogle af de ting, jeg har gjort for mig selv i året, der er gået. Måske det kan inspirere dig.

Interview med susane Povelsen

#80 Susanne Povelsen - Enneagrammet og tilknytning

I denne episode af Soultalk taler jeg med Susanne Povelsen, som er Enneagramekspert. Vi taler om Enneagrammet og om tilknytning. Vidste du, at din enneagramtype har en særlig tilknytningsstrategi? Og at den tidlige tilknytning mellem forældre og barn ofte følger os i vores nære relationer igennem hele livet. Lyt med og lær hvordan din egen kærlighedsvej er.

Interview med gina asbjerg

#79 Gina Asbjerg - Gaven I Maven

I denne episode af Soultalk taler jeg med Gina Asbjerg om hendes bog og metode ”Gaven I Maven”. Vi taler om hvordan uforløste barndomsoplevelser sætter sig i maven og betyder, at vi som voksne kommer til at genskabe de følelser, vi bærer rundt på, som hæmmer vores livsglæde og kærlighed. Lyt med på denne inspirerende samtale om, hvordan vi transformerer gamle, uforløste oplevelser, så vi flytter os væk fra at være ofre for vores følelser og historie til at kunne leve i tæt forbindelse med vores sjæl.

www

#78 Lene Eriksen - Om familieopstilling

I denne episode af Soultalk taler jeg med Lene Eriksen, som blandt andet er familieopstillingsfacilitator. Vi taler om begrebet familieopstilling, som handler om, hvordan vi kan heale os selv og vores familier generationer tilbage. Vi behandler også spørgsmålet om, hvordan børn kan påtage sig de problemer eller traumer, som vi som forældre ikke selv er i stand til at bearbejde eller heale, og hvordan vi kan lære at lade kærligheden flyde frit igen, når gamle sår heales.

www.

#77 Mette Carendi - Om tilknytningsmønstre og bevidst forældreskab

I denne episode af Soultalk taler jeg med Mette Carendi, der er cand.mag. i psykologi, forfatter og foredragsholder. Hun rådgiver om, hvordan vores børn inviterer os til healing af vores eget indre barn, om betydningen af nærvær og forskellen på at møde os selv og vores børn med frygt og fordømmelse eller fulde af accept og ubetinget kærlighed. Vi taler om, hvordan vi alle er på en fællesmenneskelig rejse mod en større bevidsthed, også når det gælder vores forældreskab.

Mark Wolynn - DK

#76 Mark Wolynn - Hvordan vi nedarver traumer

I denne episode af soultalk taler jeg med Mark Wolynn, som er amerikanske psykolog, forfatter, forsker og direktør for Family Constellation Institute i San Francisco. Han er den førende ekspert inden for arvelige familietraumer. Hans bog ”Du er ikke bare dig” handler om, hvordan arvede familietraumer former sig, hvem vi er, og om hvordan vi afslutter cyklussen. Bogen vandt Nautilus Book Award i psykologi i 2016 og er blevet oversat til 17 sprog. Jeg er glad for at kunne dele denne vigtige viden med dig om, hvordan vi arver familietraumer gennem generationer og hvordan vi kan helbrede os selv og give mulighed for nye niveauer af fred, frihed og medfølelse.

Kisser om bevidst forældreskab FB

#75 Kisser Paludan om sin nye bog Bevidst Forældreskab

I denne episode af soultalk er det en samtale, hvor journalist og terapeut Margrethe Vadmand er vært på Soultalk og interviewer Kisser Paludan om sin nye bog ”Bevidst forældreskab, en vej til nærvær, glæde og højt selvværd i familien”, som udkommer den 8. november 2019. Bevidst forældreskab er en invitation til den udvikling, bevidsthed og healing, som forældreskabet er. Jeg håber med dette tema at kunne hjælpe os alle sammen til større healing af de blokeringer, vi har for at kunne leve et kærlighedsbaseret liv. For alle, der har en mor og far eller selv er forældre til børn i alle aldre. Hvadenten man er 2 eller 50 år, er det aldrig for sent

#74 Helle Svennson

#74 Helle Svennson – Om sorg

I denne episode af soultalk taler jeg med Helle Svensson om de mange ansigter, sorgen kan tage gennem livet. Vi taler om sorgen over at miste vigtige relationer, når vi udvikler os; om sorgen over at miste vores forældre og allermest om sorgen over at miste os selv, og om hvordan vi finder hjem igen og lader krisen være kimen til vækst og udvikling. I dag arbejder Helle i sit særlige krydsfelt som økonomisk rådgiver, erhvervscoach og talentekspert.

Billede sara bovin

#73 Sara Bowin - Sorgen over svære forældrerelationer

I denne episode af Soultalk taler jeg med Sara Bowin der er radiovært på P3-programmet Tværs og har oplevet sorgen over at miste kontakten til sin far. Vi taler om usunde familierelationer og sorgen over ikke at kunne nå hinanden. Efter Sara delte sin historie i radioen, fik hun mange henvendelser fra personer, som lider under svære forældrerelationer. Det er stadig tabubelagt og en stor sorg, som vi har meget brug for at kaste lys over og give masser af kærlighed. Vær opmærksom på, at de første par minutter af vores samtale mangler på optagelsen, så du kommer direkte ind i en snak om, hvordan Sara ad flere omgange har været uden kontakt til sin far.

Interview med Ole Henriksen-30

#72 Line Bundgård og Teit Uldum - Om ensomhed og den store kærlighed

I denne episode af Soultalk taler jeg med sorgterapeuterne Teit Uldum og Line Bundgaard. Teit er sorgterapeut, mens Line er psyko- og sorgterapeut, som driver sin egen sorgterapeutuddannelse.Begge har de oplevet at miste. Vi taler om, hvor ensom man kan føle sig i sorgen; hvordan vi kan blive bedre til at møde og være med hinanden i sorg; og om hvor vigtigt det er, at vi tillader os at bevare den, vi har mistet i vores liv ved f.eks. at blive ved med at tale om og mindes den afdøde. Vi taler om, hvordan de mennesker, vi mister gennem livet, jo altid er en del af vores liv; hvor fint det er at tillade og ære det, og om hvor stor kærligheden er.

# 71 Teresa Thaning

#71 Teresa Thaning om livet efter døden

I denne episode af Soultalk taler jeg med cand. mag., clairvoyant, forfatter og spirituelle lærer Teresa Thaning. Det er en samtale om livet efter døden. Hvad sker der, når vi dør? Hvad består vi af som mennesker, og mødes vi igen? Dette er nogle af de spørgsmål, vi får svar på i denne samtale med Teresa.

#70 Kirsten Stendevad

#70 Kirsten Stendevad om tab, sorg og kærlighed

I denne episode af Soultalk taler jeg med Kirsten Stendevad, som meget generøst deler ud af sine erfaring med tabet af sin søn, om sorgen, den uendelige og udødelige kærlighed og kontakten mellem sjæle. Det er en samtale om, hvordan vi i sorgen må holde den menneskelige del og hele den ubærlige smerte i den ene hånd, mens vi i den anden holder visheden om, at vores sjæle altid vil være forbundne, og at vi alle er elsket.

#69 Carla Mickelborg

#69 Carla Mickelborg om Selvværd

I denne episode af Soultalk taler jeg med Carla Mickelborg, influenser, forfatter og CEO i goal-setter.com. Det er en samtale om et af mine absolutte yndlingsemner, selvværd. Vi taler om at elske sig selv, være til stede i nuet samt kende og leve efter vores dybeste livsværdier.

# 68 - Gitte Koldtoft

#68 Gitte Koldtoft - Fra frygt til kærlighed med "Et Kursus i Mirakler"

I denne episode af Soultalk taler jeg med Gitte Koldtoft om det psyko-spirituelle værk ”Et kursus i mirakler". "Et kursus i mirakler" er en af de helt centrale søjler i mit liv og et værk, som jeg nærer uendelig stor kærlighed til, og som har været med til at give mit liv en endnu større indre ro, balance og kærlighed. Derfor er jeg også ekstra glad for at dele min viden om værket med dig. Det er en meget ærlig samtale om, hvordan vi anvender kurset i vores eget liv. Vi snakker om, hvordan vi kan slippe kontrollen og finde tillid til os selv, til livet og vores nærmeste.

# 67 Lynne McTaggert - Dk

#67 Lynne McTaggert om ”The Power Of Eight”

I denne episode af Soultalk taler jeg med bestseller-forfatteren og journalisten, Lynne McTaggert. Vi taler om hvordan ny videnskab viser os, at vi alle er en del af et universelt energifelt, samt at vores tanker er energi og at vi er som hullede beholdere, hvor alt det vi tænker og føler siver ud af os, om vi vil det eller ej. Det er en samtale om vigtigheden af at blive opmærksom på vores tanker, så vi kan hjælpe med at manifestere healing, kærlighed og medfølelse i vores liv og i verden.

#66 Kisser

#66 Kisser Paludans 50 års fødselsdag - Fra karma til frihed

I anledningen af at jeg fylder 50 år, fortæller jeg i denne episode af Soultalk om min oplevelse af den nye livsfase, jeg netop er gået ind i. Jeg fortæller om nogle af mine største livserkendelser i mit liv de seneste 50 år. Jeg taler om tre af mine indsigter - kærlighed, overgivelse og taknemlighed.

#65 Mannah 3

#65 Mannah Guldager om Chiron, den sårede healer - Gaven er i såret

I denne episode af Soultalk taler jeg med evolutionær astrolog Mannah Guldager. I anledningen af at jeg fylder 50 år, fortæller jeg om min oplevelse af den nye livsfase, jeg netop er gået ind i. Ifølge astrologien konfronteres man med sit inderste sår, når man fylder 50 år. Det kan føles dramatisk, eller som om der åbnes til et nyt lag af mentor- eller healeropgaver. Hvordan det vil udspille sig for dig afhænger af, hvor du har plantoiden Chiron i dit horoskop, og hvordan du håndterer din tidligere smerte.

Donna Bond _ DK

#64 Donna Bond om at vende kriser til dyb læring

I denne episode af Soultalk taler jeg med den amerikanske coach og åndelige rådgiver Donna Bond. Det er en samtale om, hvordan vi kan vende kriser til dyb læring og skifte i det indre fra frygt til kærlighed - og skabe mirakler i dit liv.

#63 Kyle Gray dk

#63 Kyle Gray om hvordan vi kan forbinde os med engle

I denne episode af Soultalk taler jeg med Hay House forfatteren og engle-eksperten Kyle Gray om hans kald og om, hvordan vi selv kan forbinde os med engle og få adgang til den kærlige, vise guidance, der er tilgængelig for os.

#62 Emilia Paludan

#62 Emilia Paludan om nærvær, accept og egenkærlighed

I denne episode af Soultalk taler jeg med min datter Emilia Paludan. Emilia deler ærligt og modigt historien om sin indre rejse mod større nærvær, accept og egenkærlighed. Hun deler ud af sine tanker og følelser – Tag godt imod hende.

#61 jim dk

#61 Jim Belleau Om A Course In Miracles

I denne episode af Soultalk taler jeg med den amerikanske facilitator af A Course In Miracles Jim Belleau. Det er en samtale om, hvordan vi projekterer vores egen frygt over på vores partner og om at forstå vores egen sande identitet. Forstil dig hvis vores opfattelse af verden er en projektion af vores tanker. Forestil dig hvis vi kan ændre hele vores liv og skabe mirakler, hvis vi ændrer vores sind.

Sonia Choquette

#60 Sonia Choquette: "Tro på at livet elsker dig"

I denne episode af Soultalk har Kisser Paludan besøg af forfatter og spirituel lærer Sonia Choquette. Det er en samtale om spiritualitet og om at have en daglig praksis og at blive guidet gennem livet gennem ens guddommelige sjæl og energi. Sonia siger: "Tro på at livet elsker dig og forvent gode ting."

#59 samtale med Maria Juhl

#59 Maria Juhl: "Ayurveda og din livsvej"

I denne episode af Soultalk har Kisser Paludan besøg af Maria Juhl, der er ayurveda ekspert og sundhedscoach. Det er en samtale om Ayurvedisk livsstil som en metode til at finde psykisk, fysisk og spirituel balance. Ayurveda er en gammel indisk sundhedsvidenskab, der relaterer til naturens love. At dyrke Ayurveda handler om, hvordan vi bedst synkroniserer os med de love og opnår balance, livsenergi og et glædesfyldt liv. Det bliver en samtale om, om de tre livsenergier, doshaer, og om hvordan det at leve i overensstemmelse med din særegne kombination ifølge Maria kan hjælpe dig til din livsvej og det, du dybest set er her for.

#58 kim og kissers parhoroskop

#58 Kisser & Kim Paludans fælles parhoroskop

I denne episode af Soultalk kigger Mannah Guldager på min mand Kims og mit fælles horoskop. Det er en samtale om astrologien - kan den give nogle svar på vores personlighed, hvad der falder os naturligt, og hvad vi skal passe på med. Og ligger det i stjernerne, at jeg og min mand har valgt at høre sammen i det her liv? Det er nogle af de ting, vi kigger på i denne episode.

#57 samtale med Rebekkah Leve

#57 Rebekkah Leve: "Feng Shui som vej til indsigt og egenkærlighed"

I denne episode af Soultalk har Kisser Paludan besøg af Feng Shui ekspert Rebekkah Leve. Det er en samtale om hvordan vi kan skabe, styrke og forandre bl.a. karriere, kærlighed, vækst, god økonomi og kreativitet ved at indrette vores hjem med Feng Shui. Vi taler også om, hvordan det er et udtryk for egenkærlighed at indrette os smukt og nærende. Og så ser Rebekkah på mit hjem gennem Feng Shui øjne.

Interview med Mannah

#56 Kisser Paludan - Skab et selvkærligt 2019

I denne episode af Soultalk taler Kisser Paludan blandet andet om, hvordan man tackler et arbejdsmæssigt afslag. Mannah Guldager er gæst igen og sætter sig selv på spil på den fineste og mest sårbare måde. Det er en daglig praksis at holde fast i at adskille gøren og væren, så man ikke tager det personligt, hvis man får arbejdsmæssige afslag. Det oplever Mannah Guldager i praksis. Hun er jobsøgende, og det er der meget psykologi i. For det er ikke fedt at få et afslag på et job, og det kan være svært ikke at vende det indad. Dette er fjerde selvværdsboost i serien om "At skabe et selvkærligt 2019".

#55 Kisser Paludan - type 5,6,7

#55 Kisser Paludan om det spirituelle Enneagram og type 5, 6 og 7

I denne episode af Soultalk gennemgå Kisser Paludan særligt sjælspotentialet for Enneagram typerne 5, 6 og 7. Men vi har alle typerne i os. Enneagrammet hjælper os med at holde kontakt med vores sjælspotentiale. Vi bevæger os ind i det mentale center og grundbehovet af at føle sikkerhed. Her er grundfølelsen frygt og angst. Det handler om at gå fra at leve et ego-liv og at løsne op for vores type, og lade den visdom være vejen hjem til vores sjæl. Vi indeholder alle de forskellige typer og kampe i os.

Interview med Mannah

#54 Kisser Paludan - Skab et selvkærligt 2019

I denne episode af Soultalk taler Kisser Paludan om, hvordan man kan forbedre sine relationer ved at tage kærligheden hjem. Mannah Guldager er gæst igen og sætter sig selv på spil på den fineste og mest sårbare måde. For der er noget, der går galt i de helt nære venskaber, og det vil hun gerne kigge på. Og længslen efter at høre til. Det kommer også til at handle om, at være ens egen top 3 veninde, at lære indbyrdes af vores relationer og verdens vigtigste mantra til os selv: "Jeg elsker dig!" Dette er tredje af 4 episoder om "Et selvkærligt 2019". Hver episode opfølges af et Facebook live event, hvor lytterne kan stille spørgsmål.

Interview med Mannah

#53 Kisser Paludan - Skab et selvkærligt 2019

I denne episode af Soultalk kigger Kisser Paludan på selvkærlighed i samtale med Mannah Guldager, der står bag podcasten Lyden af et bedre liv. Miraklerne sker, når vi giver kærlighed til os selv, mener Kisser Paludan. Og alt er et spejl af forholdet til os selv. Der kigges på hvilke ubevidste kontrakter, du har med fra din barndom. Og om vigtigheden af en nærværspraksis. Man kan ikke arbejde med sig selv, hvis man skal iagttage os selv, hvis vi ikke har nærvær. Dette er anden af 4 episoder om "Et selvkærligt 2019". Hver episode opfølges af et Facebook live event, hvor lytterne kan stille spørgsmål.

Image-1

#52 Kisser Paludan - Skab et selvkærligt 2019

I denne episode af Soultalk fortæller Kisser Paludan om hvordan du kan komme godt i gang med dit nye år. Hør hvordan du skaber intensioner, der er ledt af din sjæl og dine dybeste værdier og hvordan du kan lære at elske den du er og lade dit liv være en refleksion af det. Dette er første af 4 episoder om "Et selvkærligt 2019". Hver episode opfølges af et Facebook live event, hvor lytterne kan stille spørgsmål.

#51 det spirituelle ennegram

#51 Kisser Paludan om det spirituelle Enneagram og type 2, 3 og 4

I denne episode af Soultalk gennemgå Kisser Paludan særligt sjælspotentialet for Enneagram typerne 2, 3 og 4. Men vi har alle typerne i os. Enneagrammet hjælper os med at holde kontakt med vores sjælspotentiale. Type 2 lærer os at ærlighed og integritet altid må gå hånd i hånd med kærlighed. Type 3 er en fantastisk reminder til at træne nærvær hele livet, således at vores sjæl sidder i førersædet og egoet på bagsædet. Og type 4 lærer os blandt andet at være til stede med alle med vores følelser uden at skulle identificere os med dem.

#50 Kisser Paludan - Glædelig Jul

#50 Kisser Paludan - Glædelig Jul

I denne episode af Soultalk handler om at lande i vores sande Essens. Lad julen være tiden, hvor vi lytter til det, der gerne vil fødes i vores liv; hvad kalder dit liv på for dig lige nu? Lad julen også være en tid, hvor vi genforbinder os med vores sande Essens. Hør om hvordan Enneagramtypernes Essens, minder os om vores egentlige identitet; ubetinget kærlighed, visdom, godhed og nærvær. Husk også at tillade julen være egenkærlig og nærværende.

Interview med henriette Claydon

#49 Henriette Claydon: "Forstå dig selv gennem dine instinkter"

I denne episode af Soultalk har Kisser Paludan besøg af Enneagramlærer Henriette Claydon. Det er en samtale om instinkter og om hvordan vi kan blive bedre til at forstå os selv og de nærmeste igennem dem. Vi mennesker har adgang til tre grundlæggende instinkter, som er så dybe og ofte ubevidste, at vi ikke ser dem. De er med til at bestemme alle aspekter af, hvordan du lever dit liv og er tit med til at gøre dine relationer nemme eller svære. De taler også om denne helt grundlæggende intelligens.

Interview med Ole Henriksen

#48 Ole Henriksen "Vi skal alle dyrke selvkærligheden"

I denne episode af Soultalk har Kisser Paludan besøg af vores lykke-ikon Ole Henriksen som har udgivet bogen 'Det skal føles godt'. Det bliver en dyb og livsglad samtale om selvkærlighed at vælge glæden, at være i nuet og huske at passe på sig selv gennem sunde ritualer og taknemmelighed. Men det bliver også en samtale om at være tydelig - og at kunne sige fra på en god måde. Vi skal huske at dyrke kærligheden. Ikke mindst til os selv.
#47 Majbritte Ulrikkeholm_ Vi skal dø, men kærligheden kan ikke dø!-2 kopi

#47 Majbritte Ulrikkeholm "Vi skal dø, men kærligheden kan ikke dø"

I denne episode af Soultalk har Kisser Paludan besøg af Majbritte Ulrikkeholm. Det er en samtale om hvordan vi skal forholde os til døden, og hvor langt strækker kærligheden? Samtalen handler om, hvordan vi kan leve fuldt ud og have modet til at elske, når vi nu ved, at vi skal dø. Om vigtigheden af at vide, at døden er uundgåelig og om ikke at leve i frygt, men at leve hver dag, som var det den sidste. Om at turde at lave drømme, der kommer fra egoet, dø og om at lytte til ens sjæls formål. At være her fuldt ud, leve med et åbent hjerte og at opleve kærligheden.
#46 Med Kisser Paludan om det spirituelle enneagram og type 8, 9 og 1

#46 Kisser Paludan om det spirituelle enneagram og type 8, 9 og 1

I denne episode af Soultalk handler det om de kropslige typer i enneagrammet: 8, 9 og 1. Jeg gennemgår typernes udviklingsmuligheder og forcer. Hvis du er 8´er har du en fantastisk evne til at sige din sandhed, rumme livskraft og tage styringen. Men du skal lære at have tillid og give lidt slip. Som 9´er er du en fredselsker og mægler og kan minde andre om forbindelsen til noget større. Men du skal passe på ikke at lukke dig inde i din fantasiverden og være konfliktsky. Som 1´er føler du, at du skal være god og dygtig for at blive elsket. Du har en hård indre dommer og skal lære at vende selvkritik til kærlighed og huske, du er perfekt, som du er.
Kisser Paludan om at Elsk den du er og om at observere dine tanker

#45 Kisser Paludan om at elske den du er og observere dine tanker

I denne episode af Soultalk handler det om at elske den du er og om at lære hvordan du kan skabe tanker, der understøtter og elsker, den du er. Alt andet i livet flyder fra vores niveau af egenkærlighed, så hvis der er noget som helst i dit liv, du gerne vil ændre, så må du starte med at lære at elske dig selv. Vi skal kigge på de beskeder, vi giver os selv - fx du er værd at elske, når du har kontrol over dig selv. Det er også en snak om superegoet.
#44 Anja Steensig_ Mit arbejde er at sende kærlighed ud-2 kopi

#44 Samtale med Anja Steensig om at sende kærlighed ud.

I denne episode af Soultalk har Kisser Paludan besøg af Anja Steensig. Det er en samtale om kærlighed. Hvordan vi kan møde os selv og andre og hele verden. Om kærligheden som en livskraft og hvordan man gennem den kan finde en helt. Det handler om at tage ansvar for det levende væsen, som vi er sat på jorden for at tage ansvar for. At være den bedst tænkelig mor og far for dig selv. Drage omsorg. Rumme dig selv.
med Grete Bjerg og Karin Haugaard om at gå fra krise til mirakel-2

#43 Samtale med Grete Bjerg og Karin Haugaard om at gå fra krise til mirakel

I denne episode af Soultalk har Kisser Paludan besøg af to kvindelige gæster. De har aldrig mødt hinanden før, men har begge været ramt af en omvæltende krise, der fik dem til at ændre deres liv, hverdag og selvforståelse. Der er tale om sygeplejerske, psykoterapeut og heartcoach Grete Bjerg samt sundhedsplejerske, antropolog og phd-studerende Karin Haugaard. Hør deres personlige fortællinger og om, hvad de har fået positivt ud af deres knubs. Det er også en samtale om sårbarhed.
#42Kisser og Kim Paludans 30 årige kærlighedsrejse.-2 kopi

#42 Samtale med Kisser og Kim Paludan om deres 30 årige kærlighedsrejse.

Denne episode af Soultalk er en samtale med Kisser og Kim Paludan om kærlighed - til sig selv, hinanden og ens børn. Om deres møde, og hvordan forholdet er vokset og har bragt healing. De taler om at turde kigge på ens egne mønstre og rydde op. Men også om at vælge hinanden. De tror begge på vigtigheden af at turde at vise sig selv fra der, hvor man er allermindst og allerstørst. Også selvom det ikke altid er let. De ser ikke kærlighed som en selvfølge og er taknemmelige for hinanden. Rigtig god fornøjelse. Lyt med ved at trykke på billedet.
#41 Med Svend Trier om følelsen af at være ok - uanset hvad-2 kopi

#41 Samtale med Svend Trier om følelsen af at være ok - uanset hvad.

Denne episode af Soultalk er en samtale med Svend Trier er meditationslærer og forfatter. Som ung og søgende læste han bogen 'Bag Indiens lukkede døre', der inspirerede ham dybt og gav ham lyst til at møde en yogi. Og gennem meditation fandt anden og sundere måde at blive høj på end gennem bevidsthedsudvidende stoffer. Det bliver blandt andet en samtale om Pema Chodrons begreb om Basic okayness, og hvordan man kan have det godt med sig selv, uanset hvad der sker omkring en. At give slip på ønsket om at ville få andre til at mene og tænke noget bestemt. Rigtig god fornøjelse. Lyt med ved at trykke på billedet.
#40 Med Camilla Kjems om at Du skal turde elske først-2

#40 Samtale med Camilla Kjems om hendes bog "Du skal turde elske først"

Denne episode af Soultalk er en samtale med Camilla Kjems der er chefredaktør på Femina og forfatter til bogen 'Du skal turde elske først'. Hun dyrkede smerten og fandt ud af, at hun selv havde ansvaret for at få det bedre og søge ud mod fællesskabet og turde elske først.Camilla er ærlig om, at hun ikke er der helt endnu, men på vej. Hun vil gerne åbne hjertet, nyde livet og åbne op for fællesskaber. Men føler ikke hun har kunnet gøre det helt. Det bliver en befriende ærlig samtale om det at være menneske. Rigtig god fornøjelse. Lyt med ved at trykke på billedet.

#39 Kisser Paludan_ Dyrk nærvær og kærlighed - vedholdende kopi

#39 Kisser Paludan taler om at dyrke nærvær og kærlighed - vedholdende

Denne episode af Soultalk bliver Kisser Paludan interviewet af lykke-ekspert Louise Luxhøi. Det er en samtale om nærvær. Hvad sker der, når vi tør at være nærværende overfor os selv og hinanden? Når vi iagttager i stedet for bare at vide? Kisser deler også ud af personlige oplevelser i sin opvækst, og de rum hun har lukket ned for. Det kommer også til at handle om selvværd, og hvordan vi bliver bedre til at passe på os selv og undgår stress. Rigtig god fornøjelse. Lyt med ved at trykke på billedet.

#38 Samtale med Nanna Agerlin om at leve dit livsformål

#38 Samtale med Nanna Agerlin om at leve dit livsformål

Denne episode af Soultalk er en samtale med Nanna Agerlin om at leve dit livsformål. Om hvordan vi bliver ulykkelige når vi ikke føler, at vi går på den rigtige vej. Om betydningen af at kende og bruge dine talenter og om hvor vigtigt det er, at tillade dig, virkeligt at lade dit lys skinne. Rigtig god fornøjelse. Lyt med ved at trykke på billedet.

#37_ Samtale med Flora Melchiorsen om at skabe indre ro og balance-3 kopi

#37 Samtale med Flora Melchiorsen om at skabe indre Ro og Balance

Denne episode af Soultalk er en samtale med Flora Tara Melchiorsen om at skabe indre ro og balance. Vi snakker om, hvordan du kommer fra hovedet og ned i kroppen og på den måde får mere ro og balance i dit liv. Vi taler også om alt det subtile, vi arver fra vores forældre og om modet til at være dig selv. Rigtig god fornøjelse. Lyt med ved at trykke på billedet.

#36 Med Henriette Claydon om Relationer og Enneagrammet kopi

#36 Samtale med Henriette Claydon om Relationer og Enneagrammet

Denne episode af Soultalk er en samtale med Henriette Claydon om Relationer og Enneagrammet. Vi snakker om, hvordan vores type kan spænde ben for vores relationer og hvordan vi bidrager med vores type når vi er mere i balance. Rigtig god fornøjelse. Lyt med ved at trykke på billedet.

#35_ A Course in Miracles with Markus Ray-3 kopi

#35 Markus Ray about A Course in Miracles

This episode of Soultalk is a conversation with Markus Ray about A Course in Miracles. You will learn about a Course in Miracles and how Liberation Breathing can transform your life. He is one of the greatest pioneers in the US. Enjoy. You can listen to this Podcast on Itunes, Spotify or here.

#34_ Purpose & Personal Leadership with Nick Williams

#34 Nick Wiliam about Purpose & Personal Leadership

This episode of Soultalk is a conversation with Nick Williams about Purpose & Personal Leadership. It is a talk on how to find out what you are really passionate about, how to follow your joy and take leadership for your life by listening to your true calling. Enjoy. You can listen to this Podcast on Itunes, Spotify or here.

#33_ Robert Holden about the Enneagram and purpose.-2 kopi

#33 Robert Holden about the Enneagram & Purpose

This episode of Soultalk is a conversation with Robert Holden about the Enneagram and Purpose. A talk on how the different Enneagramtypes contribute to the world, when we live from our essense, and how we find true meaning and purpose in life. Robert Holden is a psychologist, a Hay House author and a brilliant teacher of the Enneagram and A Course In Miracles. Enjoy. You can listen to this Podcast on Itunes, Spotify or here.

#32 styrk dine relationer

#32 Kisser Paludan giver sine 10 bedste råd til stærke og kærlige relationer

Denne episode af Soultalk er om at styrke dine relationer. Jeg giver mine10 bedste råd til stærke og kærlige relationer. Jeg har altid været meget optaget af, hvad der skal til for at vores relationer er kærlige og givende samt hvordan vi kan lære at udvikle os gennem dem. Jeg ser relationerne i vores liv som et spejl af forholdet til os selv, så egen-kærlighed er essentielt for de gode relationer og at vi ved hvem vi er, kender vores værdier og tror på at vi virkelig har fortjent det gode i livet. Rigtig god fornøjelse. Lyt med ved at trykke på billedet.

#31 Med Majbritte Ulrikkeholm - samtale om at gøre sig fri af sin bagage kopi

#31 Samtale med Majbritte Ulrikkeholm om at gøre sig fri af sin bagage

Denne episode af Soultalk er en samtale med Majbritte Ulrikkeholm om at tage ejerskab for vores bagage, om at optø de frosne søer i os, om at møde skovens mørke og havets hajer. Og så sker der noget magisk når vi to sætter os ned sammen; som om vi sammen husker og tuner ind, og lader det, der allerede er til stede, komme til orde på måder, som vi ikke, på forhånd, kendte eller forstod. Rigtig god fornøjelse. Lyt med ved at trykke på billedet.

#30_ Hollie Holden - Parenting as a path to awakening kopi

#30: Hollie Holden about Parenting as a path to awakening

This episode of Soultalk is a conversation with Hollie Holden about how our parenting can be our greatest path to awakening and about understanding how the Enneagram can help us see our blocks to love.

Interview med Ole Henriksen-3 kopi

#29 Samtale med Leonora Christina Skov om ikke at føle sig elsket som barn

Denne episode af Soultalk er en samtale med Leonora Christina Skov om betydningen af at gøre os fri af vores barndoms bagage, så vi kan leve frit og i kærlighed til os selv og andre. Om tabuet i at tale om den skyld og skam der opstår i børn (og som mange voksne bærer rundt på), når vi føler os forældreløse med forældre. Rigtig god fornøjelse. Lyt med ved at trykke på billedet.

#28 Samtale medHenriette Claydon om Skygger og Enneagrammet-2

#28 Samtale med Henriette Claydon om Skygger og Enneagrammet

Denne episode af Soultalk er en samtale men Coach og Enneagramekspert, Henriette Claydon om, hvordan vi kan udvikle os gennem vores mørke og lyse skygger. En vej til at møde os selv og andre med større kærlighed.

#27 Samtale med sundhedsplejerske Sanne Birkebæk-2

#27 Samtale med Sanne Birkebæk om forældreskab indefra ud

Denne episode af Soultalk er en samtale sundhedsplejerske Sanne Birkebæk om hvordan vi må tage ejerskab for de følelser vores børn udløser i os, så vi kan møde dem og styrke deres selvfølelse og vores gensidige relation. Den største gave du kan give dine børn er selvindsigt.