SOULTALK PODCAST

NU OGSÅ PÅ SPOTIFY. MERE END 100.000 DOWNLOADS.

Denne podcast er til for dig, der gerne vil inspireres til et liv med indre ro, højt selvværd, styrke, balance, glæde og nærvær.

Jeg, Kisser Paludan deler mine egne tanker og erfaringer gennem et langt liv med selvudvikling såvel privat som professionelt og så inviterer jeg mennesker til samtaler, der har noget særligt at bidrage med. Jeg er passioneret omkring, hvordan vi bliver i stand til at leve et liv der er ledt fra vores essens, et liv, hvor vi oplever indre ro og styrke, nærvær, mod, mening og både egen-kærlighed og kærlighed, tillid og nærvær i vores relationer. Jeg ønsker inderligt at bidrage med en podcast, der fra mange forskellige vinkler kan inspirere dig til et liv, hvor du lærer at leve ud fra din smukke, kærlige og storslåede essens. Nogle af de temaer du kommer til at høre om er bl.a. selvværd, mod, sårbarhed, integritet, og nærvær. Du kommer også til at høre om enneagrammet, essens og ego, talenter og potentiale samt hvordan du opløser alle de blokeringer, der må være for at skabe præcis det liv, du ønsker dig. Formålet med Soultalk er at inspirere til at leve et liv, der er ledt af kærlighed. Til os selv, til hinanden og til verden. Gennem vores eget indre arbejde og healing bidrager vi alle til en verden med større medfølelse og kærlighed.

Jeg er selv spirituel psykolog og forfatter og har beskæftiget mig med personlig og spirituel udvikling i over 30 år.

Du kan abonnere gratis gennem Spotify, iTunes eller din app på din smartphone eller iPad. Så får du automatisk nye episoder, når de er klar. Anmeld meget gerne på Itunes, hvis du kan lide Soultalk :-)

med Grete Bjerg og Karin Haugaard om at gå fra krise til mirakel-2

#43 Samtale med Grete Bjerg og Karin Haugaard om at gå fra krise til mirakel

I denne episode af Soultalk har Kisser Paludan besøg af to kvindelige gæster. De har aldrig mødt hinanden før, men har begge været ramt af en omvæltende krise, der fik dem til at ændre deres liv, hverdag og selvforståelse. Der er tale om sygeplejerske, psykoterapeut og heartcoach Grete Bjerg samt sundhedsplejerske, antropolog og phd-studerende Karin Haugaard. Hør deres personlige fortællinger og om, hvad de har fået positivt ud af deres knubs. Det er også en samtale om sårbarhed.
#42Kisser og Kim Paludans 30 årige kærlighedsrejse.-2 kopi

#42 Samtale med Kisser og Kim Paludan om deres 30 årige kærlighedsrejse.

Denne episode af Soultalk er en samtale med Kisser og Kim Paludan om kærlighed - til sig selv, hinanden og ens børn. Om deres møde, og hvordan forholdet er vokset og har bragt healing. De taler om at turde kigge på ens egne mønstre og rydde op. Men også om at vælge hinanden. De tror begge på vigtigheden af at turde at vise sig selv fra der, hvor man er allermindst og allerstørst. Også selvom det ikke altid er let. De ser ikke kærlighed som en selvfølge og er taknemmelige for hinanden. Rigtig god fornøjelse. Lyt med ved at trykke på billedet.
#41 Med Svend Trier om følelsen af at være ok - uanset hvad-2 kopi

#41 Samtale med Svend Trier om følelsen af at være ok - uanset hvad.

Denne episode af Soultalk er en samtale med Svend Trier er meditationslærer og forfatter. Som ung og søgende læste han bogen 'Bag Indiens lukkede døre', der inspirerede ham dybt og gav ham lyst til at møde en yogi. Og gennem meditation fandt anden og sundere måde at blive høj på end gennem bevidsthedsudvidende stoffer. Det bliver blandt andet en samtale om Pema Chodrons begreb om Basic okayness, og hvordan man kan have det godt med sig selv, uanset hvad der sker omkring en. At give slip på ønsket om at ville få andre til at mene og tænke noget bestemt. Rigtig god fornøjelse. Lyt med ved at trykke på billedet.
#40 Med Camilla Kjems om at Du skal turde elske først-2

#40 Samtale med Camilla Kjems om hendes bog "Du skal turde elske først"

Denne episode af Soultalk er en samtale med Camilla Kjems der er chefredaktør på Femina og forfatter til bogen 'Du skal turde elske først'. Hun dyrkede smerten og fandt ud af, at hun selv havde ansvaret for at få det bedre og søge ud mod fællesskabet og turde elske først.Camilla er ærlig om, at hun ikke er der helt endnu, men på vej. Hun vil gerne åbne hjertet, nyde livet og åbne op for fællesskaber. Men føler ikke hun har kunnet gøre det helt. Det bliver en befriende ærlig samtale om det at være menneske. Rigtig god fornøjelse. Lyt med ved at trykke på billedet.

#39 Kisser Paludan_ Dyrk nærvær og kærlighed - vedholdende kopi

#39 Kisser Paludan taler om at dyrke nærvær og kærlighed - vedholdende

Denne episode af Soultalk bliver Kisser Paludan interviewet af lykke-ekspert Louise Luxhøi. Det er en samtale om nærvær. Hvad sker der, når vi tør at være nærværende overfor os selv og hinanden? Når vi iagttager i stedet for bare at vide? Kisser deler også ud af personlige oplevelser i sin opvækst, og de rum hun har lukket ned for. Det kommer også til at handle om selvværd, og hvordan vi bliver bedre til at passe på os selv og undgår stress. Rigtig god fornøjelse. Lyt med ved at trykke på billedet.

#38 Samtale med Nanna Agerlin om at leve dit livsformål

#38 Samtale med Nanna Agerlin om at leve dit livsformål

Denne episode af Soultalk er en samtale med Nanna Agerlin om at leve dit livsformål. Om hvordan vi bliver ulykkelige når vi ikke føler, at vi går på den rigtige vej. Om betydningen af at kende og bruge dine talenter og om hvor vigtigt det er, at tillade dig, virkeligt at lade dit lys skinne. Rigtig god fornøjelse. Lyt med ved at trykke på billedet.

#37_ Samtale med Flora Melchiorsen om at skabe indre ro og balance-3 kopi

#37 Samtale med Flora Melchiorsen om at skabe indre Ro og Balance

Denne episode af Soultalk er en samtale med Flora Tara Melchiorsen om at skabe indre ro og balance. Vi snakker om, hvordan du kommer fra hovedet og ned i kroppen og på den måde får mere ro og balance i dit liv. Vi taler også om alt det subtile, vi arver fra vores forældre og om modet til at være dig selv. Rigtig god fornøjelse. Lyt med ved at trykke på billedet.

#36 Med Henriette Claydon om Relationer og Enneagrammet kopi

#36 Samtale med Henriette Claydon om Relationer og Enneagrammet

Denne episode af Soultalk er en samtale med Henriette Claydon om Relationer og Enneagrammet. Vi snakker om, hvordan vores type kan spænde ben for vores relationer og hvordan vi bidrager med vores type når vi er mere i balance. Rigtig god fornøjelse. Lyt med ved at trykke på billedet.

#35_ A Course in Miracles with Markus Ray-3 kopi

#35 Markus Ray about A Course in Miracles

This episode of Soultalk is a conversation with Markus Ray about A Course in Miracles. You will learn about a Course in Miracles and how Liberation Breathing can transform your life. He is one of the greatest pioneers in the US. Enjoy. You can listen to this Podcast on Itunes, Spotify or here.

#34_ Purpose & Personal Leadership with Nick Williams

#34 Nick Wiliam about Purpose & Personal Leadership

This episode of Soultalk is a conversation with Nick Williams about Purpose & Personal Leadership. It is a talk on how to find out what you are really passionate about, how to follow your joy and take leadership for your life by listening to your true calling. Enjoy. You can listen to this Podcast on Itunes, Spotify or here.

#33_ Robert Holden about the Enneagram and purpose.-2 kopi

#33 Robert Holden about the Enneagram & Purpose

This episode of Soultalk is a conversation with Robert Holden about the Enneagram and Purpose. A talk on how the different Enneagramtypes contribute to the world, when we live from our essense, and how we find true meaning and purpose in life. Robert Holden is a psychologist, a Hay House author and a brilliant teacher of the Enneagram and A Course In Miracles. Enjoy. You can listen to this Podcast on Itunes, Spotify or here.

#32 styrk dine relationer

#32 Kisser Paludan giver sine 10 bedste råd til stærke og kærlige relationer

Denne episode af Soultalk er om at styrke dine relationer. Jeg giver mine10 bedste råd til stærke og kærlige relationer. Jeg har altid været meget optaget af, hvad der skal til for at vores relationer er kærlige og givende samt hvordan vi kan lære at udvikle os gennem dem. Jeg ser relationerne i vores liv som et spejl af forholdet til os selv, så egen-kærlighed er essentielt for de gode relationer og at vi ved hvem vi er, kender vores værdier og tror på at vi virkelig har fortjent det gode i livet. Rigtig god fornøjelse. Lyt med ved at trykke på billedet.

#31 Med Majbritte Ulrikkeholm - samtale om at gøre sig fri af sin bagage kopi

#31 Samtale med Majbritte Ulrikkeholm om at gøre sig fri af sin bagage

Denne episode af Soultalk er en samtale med Majbritte Ulrikkeholm om at tage ejerskab for vores bagage, om at optø de frosne søer i os, om at møde skovens mørke og havets hajer. Og så sker der noget magisk når vi to sætter os ned sammen; som om vi sammen husker og tuner ind, og lader det, der allerede er til stede, komme til orde på måder, som vi ikke, på forhånd, kendte eller forstod. Rigtig god fornøjelse. Lyt med ved at trykke på billedet.

#30_ Hollie Holden - Parenting as a path to awakening kopi

#30: Hollie Holden about Parenting as a path to awakening

This episode of Soultalk is a conversation with Hollie Holden about how our parenting can be our greatest path to awakening and about understanding how the Enneagram can help us see our blocks to love.

#29 Samtale med Leonora Christina Skov om ikke at føle sig elsket som barn-2

#29 Samtale med Leonora Christina Skov om ikke at føle sig elsket som barn

Denne episode af Soultalk er en samtale med Leonora Christina Skov om betydningen af at gøre os fri af vores barndoms bagage, så vi kan leve frit og i kærlighed til os selv og andre. Om tabuet i at tale om den skyld og skam der opstår i børn (og som mange voksne bærer rundt på), når vi føler os forældreløse med forældre. Rigtig god fornøjelse. Lyt med ved at trykke på billedet.

#28 Samtale medHenriette Claydon om Skygger og Enneagrammet-2

#28 Samtale med Henriette Claydon om Skygger og Enneagrammet

Denne episode af Soultalk er en samtale men Coach og Enneagramekspert, Henriette Claydon om, hvordan vi kan udvikle os gennem vores mørke og lyse skygger. En vej til at møde os selv og andre med større kærlighed.

#27 Samtale med sundhedsplejerske Sanne Birkebæk-2

#27 Samtale med Sanne Birkebæk om forældreskab indefra ud

Denne episode af Soultalk er en samtale sundhedsplejerske Sanne Birkebæk om hvordan vi må tage ejerskab for de følelser vores børn udløser i os, så vi kan møde dem og styrke deres selvfølelse og vores gensidige relation. Den største gave du kan give dine børn er selvindsigt.
Fornavn
Email address