Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/kisserpaludan.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
#164 NÅR VI FALDER, FALDER VI IND I STØRRE KÆRLIGHED - Kisser Paludan

 Dette er min nytårspodcast fra mig til dig. Her deler jeg ud af de erfaringer, jeg har høstet i mit eget liv i 2022.

Jeg har opdaget og erfaret, hvor sandt det er, at man skal lade sig falde for at blive grebet af en engel, som Majbritte Ulrikkeholm så fint siger det.

2022 har bl.a. lært mig, at kriser inviterer uforløste traumer op til dans, og at vi er elsket langt mere, end vi kan forestille os. At sjælens styrke findes. Og at universet har en plan – også når vi ikke kan se den eller forstå den. Det gælder også for dig.

Jeg inviterer dig også til at lade dine dybeste sjælsværdier være dine ledestjerner for 2023.

Tak fordi du lytter med til Soultalk – må 2023 blive et år fyldt med kærlighed, lys og mirakler for dig.

Rigtig god fornøjelse.