fbpx

ELSK DEN DU ER

ELSK DEN DU ER

Selvværd er et gennemgående tema i min nyeste bog “Elsk den du er”, som udkom den 28.05.15 på forlaget Turbine. Bogen lå som bestseller, og blev udsolgt på under 3 måneder. Andet oplag er nu på gaden!

Du kan købe den lige her på min side.

Du kan også finde “Elsk den du er” i Gyldendals Bogklub Liv & Sjæl samt på Saxo.dk.

Bogen handler om, hvordan man kan træne sig til et højt selvværd. Selvværdet er det vigtigste og mest grundlæggende, du kan arbejde med fordi:

Fordi selvværd påvirker alt andet i vores liv. Det liv vi lever reflekterer det forhold vi har til os selv. Selvværdet smitter af på alt fra relationer, kommunikation til realisering af potentiale og drømme. Hvis der er noget som helst i dit liv, som du ønsker anderledes (relationer, karriere, kommunikation, sundhed…), må du starte med at skabe et stærkt selvværd.

Derfra vil alt andet flyde med et nyt og anderledes flow.

I bogen lærer du bla.:

 • At forstå at dit selvværd handler om dit forhold til dig selv, og hvordan du behandler dig selv i dine tanker og handlinger
 • At skabe et nyt kærligt og accepterende forhold til dig selv
 • At forstå hvem du er – og elske den du er, helt som du er
 • At kende dine gamle mønstre, som spænder ben for at elske den du er
 • At finde indre ro og nærvær
 • At forstå, hvordan vi skaber vores verden gennem vores tanker
 • At genkende og arbejde med negative tanker, så de vendes til konstruktive, kærlige og understøttende tanker
 • At kommunikere med højt selvværd
 • At se hvordan dine nære relationer er en refleksion af forholdet til dig selv- vil du skabe gode og kærlige relationer må du først skabe det med dig selv
 • At skabe relationer, der er ærlige, respektfulde, kærlige og konstruktive
 • At skabe et sundt og kærligt forhold til din krop – selvværd smitter også af på vores forhold til sundhed, motion og generel fysisk velvære

Pressemeddelelse om bogen:

NY BOG SÆTTER SELVVÆRD PÅ DAGSORDENEN

 

Problemer med selvværd påvirker stort set alt i livet. Det spiller ind på evnen til at præstere, forfølge drømme, skabe kærlige, nærende relationer og leve sundt. Bogen

“Elsk den du er” – styrk dit selvværd på 8 uger’ giver helt konkrete værktøjer til at styrke dit selvværd.

Den erfarne psykolog, forfatter og foredragsholder Kisser Paludan er aktuel med en ny bog, der giver en håndgribelig guide til, hvordan man kan arbejde effektivt med at forbedre sit selvværd. Et tema som Kisser Paludan i sit virke som psykolog og terapeut ofte oplever er det, der virkelig spænder ben for, at et menneske kan udvikle sig.

”Vi læser bøger og går på kurser i at finde vores passion, i at integrere vores skyggesider, finde lykken mv. Men faktum er, at uanset hvor godt du kender dig selv og kan se dine mønstre, så kræver virkelig forandring, at du føler, at du er det værd. Det findes ikke et ’quick fix’, og det kan tage tid. Til gengæld er det den største og mest omsiggribende gave, du kan give dig selv. ”

Bogen er for alle, der har et ønske om at styrke selvværdet og dermed styrke mange andre aspekter af tilværelsen. Og det har alle gavn af, fortæller Kisser Paludan.

”Jeg kender ingen mennesker, der er helt færdige med at arbejde med deres selvværd, eller som ikke længere behøver at have den opmærksomhed. Derfor er denne bog for alle. Alle mennesker kan, efter min mening, styrke deres livskvalitet ved at arbejde med deres selvværd.”

I “Elsk den du er” bliver læseren guidet til at opbygge et stærkt selvværd trin for trin gennem en periode på otte uger.

Anmeldelse af bogen (del af Lektørudtalelse):

Kort om bogen: Lær at elske dig selv og opnå større selvværd. Det er budskabet i denne yderst anvendelige bog, der lover et bedre selvværd på blot 8 uger. For alle der interesserer sig for personlig udvikling

Vurdering: Bogen er skrevet i en positiv og anerkendende tone og et letforståeligt sprog. De mange konkrete øvelser virker relevante, anvendelige og lette at gå til. Mulighederne for at supplere bogens indhold med Facebook og QR-koder er både motiverende og nytænkende ift. andre lignende bøger.

Om Kisser Paludan

Kisser Paludan er en indlevende, nærværende og inspirerende person og forfatter. Kisser har en særlig evne til at gøre kompliceret stof enkelt, overskueligt og konkret anvendeligt og til at inddrage lytteren, der får mulighed for at afprøve teori med praktiske øvelser. På den måde bliver teori ikke kun en mental forståelsesramme, men integreres i den enkelte.

Uddannelsesmæssig baggrund:
Kisser Paludan er uddannet Cand. Psych. fra Købehavns universitet og efteruddannet i psykoterapi, parterapi, hypnose, mindfulness, meditation og Enneagrammet. Kisser kombinerer psykologien med et spirituelt livssyn og er forfatter til bøgerne “Parforhold og livet med børn” fra 2008, samt bestselleren”Elsk den du er”, 2015.

Indiakaj 10

 2100 København Ø.

+45 33 31 10 70

mail@kisserpaludan.dk

Copyright © 2020 – Kisser Paludan| Handelsbetingelser | Cookie- & Privatlivspolitik