fbpx

WORKSHOPS

WORKSHOPS

❤️ Det spirituelle Enneagram ❤️ Workshop i The Tribe – Charlottenlund Slot

 

16 nov 2021 kl. 18:00 – 21:00

 

Opdag vejen fra frygt til Kærlighed ❤️ – fra ego til Sjæl – i Det spirituelle Enneagram med Kisser Paludan, Spirituel Psykolog, Forfatter og Enneagram ekspert. 

Kom med på en rejse ind i Enneagrammets spirituelle visdom, når Kisser Paludan holder workshop med The Tribe på Charlottenlund Slot.

Enneagrammet er det mest fantastiske kort over den rejse, som vi hver især er på. Det viser os, med stor præcision rejsen fra Ego til Sjæl. Vi gives et kompas, der kan hjælpe os til at finde hjem til det, som er vores sande Essens, vores sande identitet.

Hver Enneagramtype, hvert menneske, bærer i sig en Essens, der er evig, vis, fri, fredfyldt, glædesfyldt, smuk, iboende god og ubetinget kærlig. Vi bruger ofte det meste af vores liv på at lede efter det, i det ydre liv – i relationer, jobs mv. Det som skal give os, det vi længes efter; lykke, frihed, kærlighed, fred.

Når vi leder efter vores essens, kærlighed og lykke i det ydre, er det fordi vi har glemt, at det vi leder efter, allerede bor i os. Vi skal blot finde hjem til det sted. Essensen kan være blokeret af overlevelsesstrategier, roller og oplevelser igennem livet, som gør det svært for at leve tæt på vores sande Essens. Enneagrammet viser os vejen. Det viser os vores blokeringer og misforståelser om, hvem vi i virkeligheden er. Og det giver os på smukkeste vis, et kompas til at navigere hjem efter.

Denne aften går vi sammen på opdagelse i typernes Essens og mærker, hvordan hver types essenskvaliteter bor i os alle og du får værktøjer og fif til at lande dybere i det, som er din sande fantastiske essens.

 

 Køb billet på Billeto (420,- + gebyr)

 

 

Kronprinsensgade 10, 1. sal

1114 København K

+45 33 31 10 70

kundeservice@kisserpaludan.dk

Copyright © 2022 - Kisser Paludan

Handelsbetingelser og privatlivspolitik