fbpx

WORKSHOPS

WORKSHOPS

❤️ Kærlighed indefra ud – derfor skaber du dit eget liv ❤️

 

Psykologi & spiritualitet møder videnskabelig kvantefysik og den fineste synergi opstår.

Workshop med Henning R. Jensen og Kisser Paludan

4. oktober 2022, Kl. 18-21 

Forestil dig, at livet og verden slet ikke er som den ser ud, men som du selv skaber den gennem dine tanker og dit energifelt.  At det, du skaber og tiltrækker i dit liv, er en refleksion af dit indre. Af dit forhold til dig selv. Så i stedet for at forsøge at ændre verden eller andre mennesker (måske har du, som mange andre, forsøgt uden held) kan du nu lære, hvordan du kan ændre dit indre, så det du ønsker at have og tiltrække i dit liv, vil komme til dig.

Livet skabes indefra ud og vi skaber selv vores liv gennem vores tanker, følelser og handlinger – og den energi, der bor i os. Livet er en refleksion af dit indre og du har selv kraften og evnen til at ændre det, så du kan tiltrække og skabe det kærlige liv, du så meget har fortjent.

På denne aften vil spirituel psykolog Kisser Paludan og civilingeniør Henning R. Jensen guide dig til at forstå, hvordan det er, vi skaber vores liv. Ved at skabe balance mellem vores bevidsthed og underbevidsthed kan vi skabe det liv, vi ønsker – ud fra den viden kvantefysikken har givet os! Der er ikke noget hokuspokus i det. Kvantefysikken har vist os, at alting er energi og at verden skabes indefra og ud, som de store filosoffer altid har sagt. Du vil gå hjem med konkrete redskaber til, hvordan du skaber den indre tilstand i dig, der giver dig det ydre liv, du ønsker. Derved kan du træde ind og blive den kraftfulde, fantastiske med-skaber af dit eget liv, som du er født til at være.

 

Vi glæder os til at møde dig, inspirere dig og give dig vores bedste redskaber til at skabe det smukke og kærlige liv, det er meningen, at du skal leve.

 

Sted: Kronprinsensgade 10, 1.sal, 1114 København K

 

Pris: kr. 499,-

 

Køb billetter på Billetto

 

 

 

 

❤️ Fra frygt til Kærlighed – fra Ego til Essens ❤️

 De fleste af os lever et liv, der er påvirket af frygt og vores Ego, men længes efter et liv, der er båret og ledt af Kærlighed og Essens. Din indre tilstand og det landskab, du skaber med dine tanker, overbevisninger og (ofte ubevidste) traumer, vil blive reflekteret tilbage til dig i dit liv. På samme måde vil dit liv ændre sig, når du begynder at kultivere et indre landskab, der er kærligt, rummende og nærværende. I nogle traditioner forsøger vi at gøre os frie af Egoet – at ignorere det eller transcendere det, men jeg tror på, at vi skal lære at lytte til og elske hele os. På den måde vil de gamle stemmer indeni, som holder dig fanget/ufri, begynde at slappe af og løsne op, så der bliver plads til mere lys, glæde, nærvær, sikkerhed og kærlighed. At leve spirituelt er kun muligt, når vi er villige til at være med vores menneskelighed.

 

På denne aften vil vi undersøge og belyse forskellen på at leve fra frygt og fra kærlighed. Du vil få indsigt i/inspireres til;

  • Hvordan du ser dig selv, andre eller livet, når du er identificeret med dit Ego og hvad det betyder for dit liv i praksis.
  • Hvordan du kan bevæge dig mod større nærvær og bevidsthed, som muliggør reel udvikling.
  • Hvordan du kan lære at holde og elske alle de dele i din Ego-struktur, som afholder dig fra at leve tæt på din sjæl.
  • At se og forstå de forskellige niveauer af nærvær og bevidsthed, så du kan genkende dem, når du er presset og begynder at bevæge dig ind i din types måde at tænke på.
  • At få redskaber til hvordan du kan øge dit eget nærvær, så du kan løsne op for dit Ego og lade mere og mere af din sjæl få plads til at lyse og skinne.

 

Aftenen er baseret på mine mange års erfaringer som spirituel psykolog og et eget liv med indre rejse, samt personlighedstype-systemet Enneagrammet og det spirituelle værk, Et kursus i mirakler.

 

Dato: 5. september 2022, Kl.18-21

 

Sted: Kronprinsensgade 10, 1.sal, 1114 København K

 

Pris: kr. 299,-

 

Køb billetter på Billetto

 

 

 

 

 

 

Nordkrog 23

2900 Hellerup

+45 33 31 10 70

kundeservice@kisserpaludan.dk

Copyright © 2023 - Kisser Paludan

Handelsbetingelser og privatlivspolitik