PaludanEmpower ejes og ledes af Cand. Psych. Kisser Paludan, som sammen med samarbejdspartnere afholder kurser, foredrag og udviklingsforløb for både virksomheder og private. Desuden tilbydes terapisessions og 1:1 mentoring. Derudover fungerer Kisser som mentor, forfatter, foredragsholder, kursusleder og terapeut. Kisser er ekspert i selvværd, personligt lederskab og indre/ydre styrke og forankring.

Beige cos. blomst

IMG_2223

Blomst blåVision

Min vision for PaludanEmpower er at hjælpe mennesker med at frigøre deres potentiale, så de bliver i stand til at leve i overensstemmelse med deres højeste potentiale, værdier, essens og kvaliteter.

My vision for PaludanEmpower is to help people unleash their potential so that they become capable to live according to their highest potential, values, essence and qualities.

DSC_3607-1

Blomst blåMission

Min mission for PaludanEmpower er at skabe varige forandringer ved at give mennesker konkrete indsigter og redskaber, der med træning kan understøtte det, der er min vision. Dette gør jeg med EmpowerMentor, retreats, udviklingsforløb og kurser til private og virksomheder.

My mission for PaludanEmpower is to create lasting change by giving people practical insights and tools that with training can support my vision. I do this by means of EmpowerMentor, retreats, development courses and training for individuals and businesses.

   Cit til bil.

Blomst blå

Mentoring/ledelsesudvikling

Jeg fungerer som mentor for en gruppe forskellige mennesker, og arbejder med ledere i erhvervslivet omkring personlig power og udvikling, autenticitet, intuitiv ledelse, nærvær og meditation.

_MG_1753-2

Blomst blåBeige cos. blomst