Elsk den du er

DKK249,00

Elsk den du er opbygget som en konkret trænings guide, hvor du bliver guidet trin for trin i, hvordan du opbygger et stærkt selvværd.

Du kan købe bogen på  Saxo.

Ikke på lager


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kisserpaludan.dk/public_html/wp-content/themes/betheme/woocommerce/single-product/meta.php on line 26
Kategori:
Beskrivelse

Mange mennesker oplever det at arbejde med selvværd som en svær og diffus opgave. Vi har hørt det mange gange; du skal lære at elske dig selv, men de fleste af os ved ikke hvordan. Derfor er Elsk den du er opbygget som en konkret trænings guide, hvor du bliver guidet trin for trin i, hvordan du opbygger et stærkt selvværd.

“Elsk den du er” handler om, hvordan du kan lære at vise dig selv kærlighed, både i dine tanker, ord og handlinger. Hvis du virkelig lærer at elske dig selv, præcis som det menneske du er, så vil andre også elske dig.. Når du sidder med denne bog i hænderne, er tiden kommet til at genfinde den følelse af kærlighed til dig selv og den lethed og glæde, der ligger dér.

Bogen kan fx købes på saxo.com

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Elsk den du er”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *