fbpx

STYRK DIT PARFORHOLD

Et kærligt og humoristisk foredrag til par om at genfinde den nærhed og kontakt, som I havde, da I var nyforelskede.

Hvornår var det første gang, du opdagede irritationens gnaven? Over den manglende forståelse, over den skæve bemærkning, over den fjollede vane? Og hvor forskrækket blev du, da du opdagede, at I alligevel ikke er helt så ens, som du troede, dengang forelskelsen satte spotlight på lighederne? Hvor har I bevæget jer hen som par gennem årene? Er I under ud- eller afvikling?

Foredraget er en inspiration til jer, der som par prøver at forstå hinandens forskelligheder – og dermed genfinde accepten og kærligheden til hinanden. For I ER ikke ens – og der ER ingen facitliste for, hvordan tingene skal gøres.

Foredraget tager udgangspunkt i personlighedstypesystemet enneagrammet, hvor I præsenteres for de ni forskellige personlighedstyper. Med en indsigt i de forskellige personlighedstyper, får I et redskab til at bedre at forstå jer selv, men først og fremmest får I et redskab til at forstå den anden og kommunikere på hans/hendes præmisser. Vi ser også på de 5 kærlighedssprog, der kan give øget forståelse af egne og partnerens behov og præferencer.

 Foredraget sætter fokus på at genskabe respekten og accepten af hinanden ud fra pointen om, at I IKKE er ens, og at den dybere forståelse giver mulighed for at genfinde respekten, nærheden og kærligheden.

Praktisk:

Henvendelse om booking samt al forespørgsel på dato og pris (ca. ml. 8.000 – 15.000 kr.) kan ske i feltet herunder. Bookings dato løber fra d. 28.05.2015 og frem. Minimum 20 deltagere for pr. foredrag/workshop (intet maksimum).

Varighed:

2 timer. Hvis det ønskes kan foredraget kombineres med en personlig og individuel test

Pris:

Aftales pr. gang AV-udstyr:
Adgang til PP-fremviser og flip-over

KISSER PALUDAN

Indiakaj 10

 2100 København Ø.

+45 33 31 10 70

mail@kisserpaludan.dk

Copyright © 2020 – Kisser Paludan| Handelsbetingelser | Cookie- & Privatlivspolitik