SOULTALK PODCAST

NU OGSÅ PÅ SPOTIFY. MERE END 40.000 DOWNLOADS.

Denne podcast er til for dig, der gerne vil inspireres til et liv med indre ro, højt selvværd, styrke, balance, glæde og nærvær.

Jeg, Kisser Paludan deler mine egne tanker og erfaringer gennem et langt liv med selvudvikling såvel privat som professionelt og så inviterer jeg mennesker til samtaler, der har noget særligt at bidrage med. Jeg er passioneret omkring, hvordan vi bliver i stand til at leve et liv der er ledt fra vores essens, et liv, hvor vi oplever indre ro og styrke, nærvær, mod, mening og både egen-kærlighed og kærlighed, tillid og nærvær i vores relationer. Jeg ønsker inderligt at bidrage med en podcast, der fra mange forskellige vinkler kan inspirere dig til et liv, hvor du lærer at leve ud fra vores smukke, kærlige og storslåede essens. Nogle af de temaer du kommer til at høre om er bl.a. selvværd, mod, sårbarhed, integritet, og nærvær. Du kommer også til at høre om enneagrammet, essens og ego, talenter og potentiale samt og om hvordan du opløser alle de blokeringer, der må være for at skabe præcis det liv, du ønsker dig.

Jeg er selv spirituel psykolog og forfatter og kender har beskæftiget mig med personlig og spirituel udvikling i over 30 år.

Hvis du kan lide podcasten, kan du abonnere gennem iTunes eller din app på din smartphone eller iPad. Så får du automatisk nye episoder, når de er klar. Anmeld meget gerne på Itunes, hvis du kan lide Soultalk 🙂

Tak fordi du lytter med her

Se her seneste interview om kærlighed på Kanal København:

 

Har du lyst til at høre lidt mere om, hvad mine klienter, holddeltagere og kursister synes om mit arbejde, så læs mere her. 

 

Anbefal Soultalk til andre på iPhone

Hvis du kan lide SoulTalk og gerne vil anmelde den kan du gøre det her (iPhone):

Åben Podcast app på din iPhone og tryk “Søg” forneden til højre:

 

Søg efter “Soultalk”:

Tryk på “SoulTalk” under “Podcast” forneden på siden:

Tryk “Anmeldelser” foroven i midten af menu, og tryk “Skriv anmeldelse”:

Tryk på stjerner – håber du kan give den 5 🙂  – og skriv gerne noget, tryk “Send”.

 

 

 


Email address