fbpx

Skab det selvkærlige liv, du drømmer om

Med Soultalk Circle får du værktøjer og et fællesskab, som støtter dig.
Optag til årsforløb 2023 Soultalk Circle åbent - GRATIS indtil 15. januar 2023

Vil du leve et liv med kærlighed, respekt og tro på dig selv?

Vil du udvikle dig personligt og spirituelt, mens du bliver støttet og løftet af ligesindede? Så er et medlemskab af Soultalk Circle noget for dig.

Du får med det samme adgang til over 100 timers højkvalitets undervisning med selvudvikling og adgang til Danmarks største fællesskab indenfor spirituel psykologi og udvikling med hundredevis af ligesindede inkl. Facebook gruppe med sparing fra Kisser og andre medlemmer. 

Kom med nu og vær bl.a. med til det næste Zoom møde mandag den 5. december kl. 17 faciliteret af Kisser Paludan.

Den 15. januar 2023 lukkes for nye medlemmer og årsforløbet 2023 starter. 

Når du tilmelder dig, får du mulighed for at se alt indhold i Soultalk Circle med det samme.

Efter 3 dage binder din tilmelding, så du kan frit afmelde dig inden da. Du betaler først fra den 15. januar.

Sådan kan Soultalk Circle være med til at ændre dit liv

Jeg tror på, at vi kan ændre verden indefra-og-ud, hvis vi hver især tager ansvar og skifter bevidsthed fra frygt til kærlighed.

Jeg ved det godt. Det kan føles uoverskueligt, utrygt og ensomt, når du begiver dig ud på rejsen med ønsket om at skabe det (selv)kærlige liv, du drømmer om.

I Soultalk Circle er du aldrig alene.

Jeg er her for dig, og du er omgivet af ligesindede, der er på samme rejse som dig. Du bliver en del af et fællesskab, der støtter, udvikler og inspirere og holder dig fast i kærlige praksisser.

Du får strukturen og redskaberne, der sikrer dig en dyb, vedvarende og kærlig transformation og et fællesskab, der kærligt guider dig tilbage, når du, igen og igen, bliver taget af hverdag, travlhed, frygt, egoet og tænkning.

Hver eneste gang det lykkes dig at vende en frygtfuld tanke til en kærlig tanke eller blot er villig til at se på situationen med nye øjne, skaber du et mirakel, som er med til at ændre dig selv – og verden omkring dig.

Med Soultalk Circle i ryggen kan du skabe det selvkærlige liv, du drømmer om.

Du kan blive en del af fællesskabet og få adgang til Soultalk Circle når det passer dig. 

Kisser en fantastisk vejleder. Hun guider os gennem forløbet med stor kompetence og viden på en virkelig nærværende og empatisk måde.

Jeg oplever, at hun på en kærlig og ærlig måde nænsomt guider os til at finde frem til erkendelser, der hjælper den enkelte. Jeg føler mig set og hørt og bliver mødt i det, der er vigtigt for mig. Jeg er dybt taknemmelig.

Annelie, medlem af Soultalk Circle

Soultalk circle 2023 Kærlighed og mirakler

Miracle workers unite!

2023 bliver et miraklernes år i Soultalk Circle. Vi har – og verden har – brug for sammen at skrue op for kærlighed og mirakler.

Jeg tror på, at vi alle har særlige evner, der virkelig kan gøre en forskel i verden. Og at tiden er inde til, at vi står sammen og træder fuldt ind i den Kærlighed og de superkræfter vi alle har.

Hvis du også føler, at det er meningen, vi skal holde, inspirere og nære hinanden, så vi alle sammen kan følge vores sjæls mission, så er Soultalk Circle 2023 det rette for dig.

Praktisk om indholdet

Struktur

Du får:

1. Halvanden times interaktivt zoom møde. Fælles zoom møde den første mandag i måneden (med undtagelse af juli og januar) fra kl. 17.00-18.30. Her får du mulighed for at stille sprøgsmål, blive holdt af gruppen i vores meditation, få ny inspiration og øve med andre gruppemedlemmer i mindre breakout rooms.

2. Facebook LIVE 30 min. Den 3. mandag i måneden fra kl. 17.00 til 17.30. Her går Kisser på og guider en meditation samt taler om månedens tema fra Et kursus i mirakler sammenholdt med en Enneagramtype.

3. Daglig inspiration fra Robert Holdes Shifts Happens, som slås op på gruppens Facebookside hver dag.

4. Månedlige temaer, som du kan se herunder.

5. Adgang til alt indhold i klubben siden 2021  – over 100 inspirerende videoer, Zoom møder optagelser, øvelser, citater, musik og meget mere.

Se mere i videoer herunder:

Din investering i dig selv er blot 147 kr. pr. mdr. i 2023 (betal samlet eller i rater), og det er gratis indtil 15.1.2023 at være medlem. Du betaler først for dit abonnement fra den 15. januar 2023, og får adgang med det samme til alt indhold. TRYGHEDSGARANTI: Efter din tilmelding kan du frit fortryde de første tre dage!

Kisser er helt fantastisk og har betydet en kæmpe forskel i mit liv

Signe, medlem af Soultalk Circle

Hør her om alt det indhold der ligger i klubben 🙂

Oversigt over indhold 2023

Januar. Et år med Kærlighed og mirakler

Vi mødes første gang i slutningen af januar på zoom og sætter os op til et år med Kærlighed og mirakler.

Zoom møde 23.1.23

Februar. At se med nye øjne

I februar begynder vi med at lære at se med nye øjne. Vores mål er at opleve et helligt skift fra opfattelse til vision. Kurset lærer, at perception kommer fra en sindstilstand baseret på adskillelse, dømmekraft og frygt. Synet (vision) kommer fra hjertet, og er baseret på kærlighed. Et mirakel er det, du oplever, når du skifter din opfattelse fra frygt til kærlighed.

EKIM inviterer os til at afkode alle de billeder, fortolkninger, domme og forestillinger vi har om verden. Kun når vi møder verden med tomme hænder og et åbent hjerte, kan vi begynde at se verden fra sjælens perspektiv – med kærlighed. Februar bruger vi på at slippe og afkode, så vores fundament for at lave det skift i perception fra frygt til kærlighed, som EKIM sigter at lære os.

Type 5 viser os den visdom vi indeholder, når vi slipper vores meninger om ting og holder os ikke-vidende og nysgerrige, så sand forståelse og klarhed, kan lande indeni.

Zoom møde 6.2.23 og 27.2.23

Facebook LIVE 20.2.23

Marts. At være en Miracle-worker

I marts begynder vi at få en forståelse for os selv i forhold til, hvad det betyder at være en miracle-worker. Vi ser på, hvad et mirakel er, og hvordan kan vi skabe mirakler for os selv og for verden. Det handler bl.a. om rejsen fra frygt til kærlighed, om at identificere os med kærlighed, at være en elev og lærer af kærlighed. Vi formulerer en fælles vision for Soultalk Circle for 2023

Type 3. Vi læner os ind i visdommen fra type 3, der lærer os at vores gøren må være ledt af vores væren og at vores eneste egentlige opgave er at lade hjertet lede vejen.

Facebook LIVE 20.3.23

April. Den hellige plan for dit liv

Universet har en plan, som ikke altid ligner den plan Egoet har regnet ud og som kan føles som en stor mundfuld. April bruger vi på at forstå den store hellige plan for vores liv. Det giver en stor ro at mærke at der er en plan, som du kan læne dig ind i.

Type 7 & type 6  Vi bruger type 6 og det at have tillid til universet og type 7 og den hellige plan som kun kan ses, når vi står stille og er tilstede i nuet uden egne planer eller mål, som guidelines i denne måned.

Zoom møde 3.4.23

Facebook LIVE 17.4.23

Maj. Hellig hel identitet

EKIM lærer os at vores eneste rigtige problem er, at vi har glemt hvem vi er. Vi har glemt vores store guddommelige Selv og er begyndt at identificere os med vores lille selv. Vi undersøger sammen, hvad vores store hellige identitet består af og hvad vi har sat i stedet for den, – fx- roller, masker, titler mv. Vi træner os i at identificere os med Kærlighed.

Type 4- Vi læner os ind i den visdom type 4 bringer med sig om det sted inden, hvor vores sande store identitet bor. Det sted, hvor vi er hele, intet mangler og ikke kan gå i stykker.

Zoom møde 1.5.23

Facebook LIVE 15.5.23

Juni. Uskyld

En af de ting, jeg elsker så meget med EKIM, er at vi lærer, at vi ikke skal tilgives af Gud, fordi Gud/Universet slet ikke ser at vi har syndet. Vores sjæl er uskyldig og så meget lidelse opstår fordi vi glemmer dette og kommer til at føle skyld og skam og frygt som følge heraf. I juni tuner vi ind i sjælens uskyld og møder de dele af os som føler skyld med kærlighed og medfølelse så vi kan lande dybere og dybere i vores sande identitet, som er uskyldig.

Type 1 & 8 Alle Enneagramtyper føler skyld, men særligt type 1 og 8 kan hjælpe os med at forstå rejsen hjem til det sted hvor uskyld og godhed bor.

Zoom møde 5.6.23

Facebook LIVE 19.6.23

Juli.  Et kald på tilgivelse

EKIM kunne også have heddet et kursus i tilgivelse. Vi lærer at det er det, vi er her for. Eller rettere – når jeg forstår, at kun kærlighed er sandt og at skyld er en illusion, så begynder vi at mærke tilgivelse på en helt ny måde. Vi må komme kærligt til stede med de følelser eller traumer i os, som blokerer for tilgivelse og invitere den lille villighed ind til at hjælpe os med at gøre arbejdet. Vi forstår at vi alle er ét og at den vrede og modstand jeg holder i forhold til en anden, påvirker mig på samme måde.

Type 1 & 8 & 4

Zoom møde 3.7.23

August. Mirakuløse relationer

Alle relationer er en potentielt en spirituel vej – en invitation til transformation. I denne måned, stiller vi sammen ind på den læring og visdom, der er i vores relationer – de nemme som de svære. Vi vil arbejde sammen med formålet, din læring og den guddommelige gave i en relation for dig.

Type 2 Vi bruger personlighedstype 2 som viser os sjælens visdom om kærlighed og relationer. Vi lærer, at ubetinget kærlighed er den eneste form for kærlighed og at den kærlighed flyder naturligt når vi lever tæt på sjælen. Når vi ikke gør os umage, men bare er er vi naturligt elskelige og forbundne.

Zoom møde: Næste er september

September: Et kald på at leve et guidet liv

I september tuner vi sammen ind på, hvad det vil sige at leve et guidet liv. Vi undersøger forskellige former for guidance og går på opdagelse i at få en oplevelet følelse af at være guidet og holdt. Universet/Kærlighed taler hele tiden til os, men ofte lytter vi ikke eller har ikke tillid til det vi ”hører”. Sammen øver vi os i at tune i, lytte og gå med det vi mærker/hører.

Type 6 er vores reminder på at leve guidet. Mange af de store som Louise Hay, Byron Katie & Helen Schucman ligger her og bringer deres visdom med til os om hvor lost vi er, hvis vi ikke føler os guidet og holdt af den store guddommelige kraft indeni.

Zoom møde 4.9.23

Facebook LIVE 18.9.23

Oktober. Dit kald

Denne måned udforsker vi kursets lære om at udleve dit formål. Vores mål for måneden er at vi forpligter os til at være endnu mere til at leve bevidst i overensstemmelse med vores kald i både arbejde og relationer. Vi lærer om kursets dybere mening med kald, og hvordan vi kan sige JA til den virkelige invitation, som kurset tilbyder os.

Type 3

Vi bruger visdommen fra type 3, som lærer os at lade vores gøren være ledt af vores væren – ledt af hjertets sang.

Zoom møde 2.10.23

Facebook LIVE 16.10.23

November. Fra mørke til lys

Lyset, glæden, kærligheden kommer ikke engang i fremtiden når jeg er mere healet, tjener flere penge, har en nemmere liv mv., men er allerede til stede i hvert eneste øjeblik af dit liv. Denne måned handler om ”allerede-princippet” – om at forstå og mærke dybt i hjertet, at lyset allerede er kommet, at du allerede er hel, elsket, vis og perfekt, præcis som du er og præcist som dit liv er.

Type 1 & 4

Vi bruger type 1 til at lære os om accept og kærlighed til nuet som det er og type 4 til at forstå mere om længsel.

Zoom møde 6.11.23

Facebook LIVE 20.11.23

December. Du er ikke alene

December er kærlighedens højtid og vi bruger måneden på at mærke ind i, hvordan vi alle sammen er en del af det samme store kærlighedsfelt – en del af den samme menneskelighed. At vi ikke kan dømme andre uden at dømme os selv eller omvendt. Vi tuner ind i den store universelle Kærlighed og samhørighed. Vi mærker mellem-menneskelig samhørighed, men også samhørigheden mellem dig og Gud/Universet i dig selv.

Type 4 & 5 & 9 Vi bruger type 4, der længes hjem og derfor ofte føler sig alene, type 5, der isolerer sig og type 9, der tjekker ud og hver af disse Enneagramtyper lærer os noget om samhørighed, enhed og den store mellem-menneskelige Kærlighed

Zoom møde 4.12.23

Facebook LIVE 18.12.23

Hør her om indholdet der kommer i 2023

Adgang til kæmpe bagkatalog af læring og udvikling – OVERSIGT 2021-22 – TRYK FOR AT FOLDE UD

Når du bliver medlem får du med det samme adgang til alt tidligere indhold i Soultalk Circle, inkl. optagede Zoom møder.  Her kan du se hvad vi har været igennem i 2021 og 2022. Desuden får du  online kurset “Elsk den du er”, baseret på min bestseller bog.

I 2021 arbejdede vi med:

3 måneders arbejde med selvværd.

Kurser i selvværd og nærvær. Barndommens betydning for selvværd.

Tankernes betydning for selvværd

Morgen og aftenritualer.

Kurser om hvordan vores tanker skaber vores liv.

Kurser om hvordan dine tanker er et spejl af forholdet til dig selv.

Kursus om relationer og hvordan vi kan være selvkærlige der.

Kurser om kommunikation og selvkærlighed.

Om kroppen og selvkærlighed.

Om værdier, formål og drømme.

Om hvordan du lever fra din sjæl.

Kursus om livsglæde.

Kursus om nydelse og næring og livsværdier.

Tilgivelse som en vej til større livsglæde.

Kursus om klar, kærlig og konstruktiv kommunikation.

Kursus om at finde styrke gennem sårbarhed.

Kursus i at lære at sige til og fra.

Manifester dit liv indefra og ud – find dit kald!

I hele 2022 har vi arbejdet med det vigtigste i livet: KÆRLIGHED.

Vi har det kærlighedsbaserede mål for 2022 som “LOVE IN ACTION”.

Januar – Skab (selv)kærlighed – fra top til tå

Hvordan er dit forhold til dig selv, din krop og din spiritualitet?

Med spirituelle praksisser, som støtter dig på rejsen, træner vi sammen og sikrer, at du møder dig selv og din krop med så megen kærlighed som muligt. Det er LOVE IN ACTION.

BONUS: Lodtrækning om tre eksemplarer af Kisser’s bog ”Mod til at være dig”. Værdi kr. 249,- pr. bog.

Zoom-møde: 24. januar kl. 17.00-18.30

 

Februar – Skab (selv)kærlighed – fra top til tå

Hvordan er dit forhold til dig selv, din krop og din spiritualitet?

Med spirituelle praksisser, som støtter dig på rejsen, træner vi sammen og sikrer, at du møder dig selv og din krop med så megen kærlighed som muligt. Det er LOVE IN ACTION.

BONUS: Interview med Diana  Holberg  om at samarbejde med din krop og tale dens sprog. Lodtrækning om fem af Diana Holbergs bog “Med kroppen som anker” værdi kr. 249,-

Zoom-møde: 7. februar kl. 17.00-18.30

 

Marts – Bliv bedre til at give og modtage

Når du giver til andre, giver du også til dig selv!

Vi er alle ét og når vi giver kærlighed til andre ud af et åbent hjerte, fyldes vi selv med den største kærlighed. I februar træner vi sammen, så du lærer at både give og modtage kærlighed – ubetinget. Det er LOVE IN ACTION.

BONUS: Lodtrækning om en plads på  Den Hvide Shaman, Pia Nissen  Healingsevent med personlige budskaber

Zoom-møde: 7. marts kl. 17.00-18.30

 

April – Se og mærk universets tegn

Vi træner dine evner til at se, iagttage, mærke og anerkende alle de tegn, som universet sender dig. Du får indblik i, hvordan dit liv i højere grad kan blive et samspil med det kærlige univers, der altid guider dig – hvis du giver det lov.  

BONUS: Interview med Pernille Aalund om bønnens kraft og kontakten til det guddommelige.

Zoom-møde: 4. april kl. 17.00-18.30

 

Maj – Giv slip på frygten – og luk glæden ind

En af de vigtigste veje til LOVE IN ACTION er glæde. Du får værktøjerne til at slippe bekymringerne, ærgrelserne og frygten. Sammen træner vi evnen til at tillade og mærke sjælens iboende glæde og invitere kærligheden indenfor.

BONUS: Interview med forfatter Hanna Snorradottir om nordiske gudinder og deres universelle visdom. Lodtrækning om tre eksemplarer af Hannas bog ”Nordisk Gudindekraft”,  værdi kr. 299 kr. pr. bog.

Zoom-møde: 2. maj kl. 17.00-18.30

Ekstra bonus: den 26.5. kl. 19.00 live med Havanna Luma om tidens energier – mulighed for at stille spørgsmål.

 

Juni – Kom hjem til din sjæl

Denne måned bruger vi på at trække alle dele af den du er hjem. Alle bærer på sider eller livs-oplevelser, som vi har skubbet væk og som vi nu kalder hjem så du kan blive det hele menneske du er. Vi arbejder både på det psykologiske plan med at integrere vores skygger og dele, som vi har efterladt i eksil og på det spirituelle plan, med at mærke din sjæls frekvens.

En af de måder, hvor du kan bidrage til LOVE IN ACTION, er ved at være og udfolde den, du er kommet her for at være.

BONUS: Interview med Nana Askov om lykke som en helterejse og lodtrækning af 3 sæt af Nanas samtalekort

Zoom-møde: 13. juni kl. 17.00-18.30

 

Juli – Fællesskab og relationer

Vi fokuserer på, hvordan vi, gennem fællesskaber og relationer, kan være den kærlighed vi er her for at lære om og være.

Juli og august er ferie og samvær for mange mennesker så vi tuner ind i, hvordan vi kan se og selv og de mennesker vi har i vores liv, gennem kærlighed. Vi arbejder også med at finde den fine synergi i at lytte til egne behov, kende dig selv, være selvkærlig og at være – og give den kærlighed i dine relationer, som du ønsker.

BONUS: Video med selvkærlig kundalini-yoga med Lila Lutz

Zoom-møde: 3. (Søndag) juli kl. 17.00-18.30

August – Skab et (selv)kærligt arbejdsliv

De fleste bruger størstedelen af den vågne tid på at arbejde. Du får redskaberne, der kan skabe et (selv)kærligt arbejdsliv med respekt for dine værdier og vejen til LOVE IN ACTION.

Vi er – i august – på vej tilbage på arbejde. det er den tid på året, hvor flest går ned med stress,- lige efter ferien. Arbejde som love-in-action handler om at skabe et arbejdsliv, der er ledt af kærlighed. Det betyder at du finder balance mellem arbejde og fritid, at du bruger dine kompetencer (så vi undersøger bl.a. dine talenter) og at dine dybeste sjæls-værdier er i spil. Vi undersøger også, hvordan du – uanset hvad du laver, kan bringe mere kærlighed ind. 

BONUS: Samtale med Pernille Ålund

Zoom-møde: PAUSE

 

September – Nærvær, accept og indre fred

Vi træner og dykker ind i, hvad nærvær og accept er for dig i dit liv og hvordan du kan opleve mere kærlighed og flow gennem træning af nærvær. Nærvær er en af de vigtigste kilder til LOVE IN ACTION – den største gave vi kan give os selv og hinanden- at være reelt tilstede. Vi mærker freden der bor under livets – til tider- turbulente hav og mærker den ro vi finder i accept af dig selv, andre og livet som det folder sig ud.

BONUS: Samtale med Flora Melchiorsen om at leve efter hjertet og lodtrækning af Floras hjertekort.

Zoom-møde: 5. september kl. 17.00-18.30

Oktober – Spiritualitet

Denne måned er helliget din spiritualitet. Vi træner kontakten til det guddommelige gennem forskellige veje – fx meditation, naturen, ritualer mv. I oktober måned bevæger vi os for alvor igen ind i efterår og en mørkere tid af året, hvor det er guld værd at have rodfæstede og nærende spirituelle praksisser. Når du er forbundet med din guddommelige sjæl bliver dit liv ad sig selv et liv, der er ledt af kærlighed.

BONUS: Stine Schou Kvistgaard om hvordan vi kan have kærlige praksisser der understøtter os ind i efteråret og lodtrækning om et eksemplar af hendes bog.

Zoom-møde: 3. oktober kl. 17.00-18.30

November – Din indre kraft

Vi træner og mærker vores indre kraft og styrke, som en vej til LOVE IN ACTION. Rigtigt mange mennesker er ikke rigtigt i kontakt med deres egen livskraft og styrke – den form for livskraft og vitalitet, som flyder naturligt i os, når vi er nærværende og i kontakt med os selv. Når vi er sandt “i live” flyder livsenergi frit og giver os styrke og energi og følelsen at at være sandt levende. Når vi er sandt levende- i kontakt med vores indre flow af livskraft, kan vi træde ud i verden og bidrage med kærlighed – så kærlighed kan sprede sig som ringe i vandet. Sammen gør vi kærlighed større.

BONUS: Interview med Sille Schirmer om de vigtige samtaler og lodtrækning af Silles egne samtalekort

Zoom-møde: 7. november kl. 17.00-18.30

 

December – Din stemme

Vi træner at lade din stemme i verden være dit bidrag til LOVE IN ACTION. Vi træner din tillid til at måtte blive set – til at træde ud i verden som den du er, og med de budskaber der er vigtige for dig. Vi træner at lande i din fulde indre autoritet, din sjæls karisma og at give plads til at du kan fylde og være i verden, præcis som du er.

BONUS: Lodtrækning af bog af Rikke Hertz “Energi” – mere kommer.

Zoom-møde: 5. december kl. 17.00-18.30

Jeg støtter dig i din rejse

Gennem mere end 30 år, som spirituel psykolog, forfatter og specialist i selvværd og personligt lederskab, har jeg hjulpet hundredevis af mennesker til mere (selv)kærlighed, styrke, frihed, indre ro, glæde og fred.

Jeg ved, at vi gennem det indre arbejde skaber større bevidsthed, nærvær og kærlighed til os selv og andre. Vi vil leve fra vores sjæl.

Når vi lever mere fra sjælen, oplever vi større lykke, mere flow, nærvær, meningsfuldhed, en stærkere forbindelse mellem os selv og alt andet, og vi oplever os mere holdt og elsket.

Jeg tror på vi sammen er stærkere og kan skabe små mirakler. Derfor har jeg skabt Soultalk Circle.

Et fællesskab, hvor vi sammen tager ansvar og støtter hinanden i at leve et selvkærligt liv, indefra-og-ud.

Soultalk Circle er nok den bedste fødselsdagsgave, jeg har givet mig selv. Nogensinde. 

Annelie, medlem af Soultalk Circle

Soultalk Circle er særligt til dig, der vil leve fra sjælen og ønsker at:

 

  • Udvikle dig spirituelt og personligt – uanset hvor du er i din rejse
  • Blive bedre til at give dig selv omsorg
  • Styrke dit selvværd – og give slip på hvad andre tænker og mener om dig
  • Blive bedre til at mærke efter hvad der er det rigtige for dig
  • Slutte fred med dig selv – og dine omgivelser
  • Bære på mindre skyld og skam
  • Blive støttet og holdt til ilden i dit arbejde med dig selv

Alle kan være med – i eget tempo

I Soultalk Circle vil vi sammen fordybe – og træne os i at leve et kærlighedsbaseret liv. Vi arbejder dig løbende med nye temaer, der hjælper dig godt på vej.

Du får opgaver, meditationer, et støttende fællesskab og sparring relateret til det aktuelle tema. Jeg sikrer, at vi går langsomt til værks, så sjælen og psyken kan følge med og din indre transformation bliver dyb, vedvarende og kærlig.

Du skal have fuldt udbytte af din investering i dig selv. Derfor er Soultalk Circle tilrettelagt sådan, at du kan se de enkelte videoer og lave opgaverne, når det passer dig – og i dit eget tempo.

Se indholdet af Soultalk Circle

Du kan klikke dig rundt i menuer, og se det store katalog af kurser, Zoom-møder, inspiration, Facebook gruppe, meditationer og meget mere du får adgang til. Gå ind på: medlem.kisserpaludan.dk

Når du melder dig ind bliver alt indhold tilgængeligt, og du kan fortryde i tre dage, så du har mulighed for at prøve Soultalk Circle af.

 

 

Som medlem af Soultalk Circle får du adgang til:

Månedens tema

Vi arbejder løbende intensivt med månedens tema. For at sikre, at du får det største udbytte og får integreret månedens tema, afslutter vi med en uges pause. Herefter fortsætter vi med det konkrete tema eller et nyt i fire uger efterfulgt af en uges pause. Du kan downloade og lytte til kurserne, når det passer dig – på både mobil, tablet og computer.

Ugens opgave

Hver uge får du en opgave, der er relateret til månedens tema. Et spørgsmål til refleksion og en guide til, hvordan du kan arbejde endnu dybere med temaet.

Live Zoom workshop

Hver måned ses vi på Zoom. Her får du en kort introduktion til månedens tema, du kan stille spørgsmål, få min sparring og connecte med klubbens øvrige medlemmer. Vi starter eller slutter altid med en fælles meditation. Har du ikke mulighed for at være med, optages workshoppen og uploades efterfølgende til medlemsområdet.

Et støttende fællesskab

I vores lukkede Facebook gruppe kan du få støtte og sparring fra ligesindede. Du vil opleve opbakning, nærvær og kærlig omsorg.

Din egen platform

Fra det øjeblik, du bliver en del af Soultalk Circle, får du adgang til kurser, Zoom-workshops og opgaver i medlemsområdet (på platformen Simplero). Du kan få adgang både fra din mobil, tablet og computer.

Rabat på online og fysiske kurser

Som medlem af Soultalk Circle får du rabat på både kurser, uddannelser, tests og events.

Særlige bonusser

Du fortjener at blive forkælet – også af mine samarbejdspartnere. Der er en gratis bonus hver måned.

Din investering er under 5 kr. om dagen – 147 kr. pr. mdr.

Som medlem af Soultalk Circle får du altid adgang til:

Månedens tema

Vi arbejder løbende intensivt med månedens tema. For at sikre, at du får det største udbytte og får integreret månedens tema, afslutter vi med en uges pause. Herefter fortsætter vi med det konkrete tema eller et nyt i fire uger efterfulgt af en uges pause. Du kan downloade og lytte til kurserne, når det passer dig – på både mobil, tablet og computer.

Ugens opgave

Hver uge får du en opgave, der er relateret til månedens tema. Et spørgsmål til refleksion og en guide til, hvordan du kan arbejde endnu dybere med temaet.

Live Zoom workshop

Hver måned ses vi på Zoom. Her får du en kort introduktion til månedens tema, du kan stille spørgsmål, få min sparring og connecte med klubbens øvrige medlemmer. Vi starter eller slutter altid med en fælles meditation. Har du ikke mulighed for at være med, optages workshoppen og uploades efterfølgende til medlemsområdet.

Et støttende fællesskab

I vores lukkede Facebook gruppe kan du få støtte og sparring fra ligesindede. Du vil opleve opbakning, nærvær og kærlig omsorg.

Din egen platform

Fra det øjeblik, du bliver en del af Soultalk Circle, får du adgang til kurser, Zoom-workshops og opgaver i medlemsområdet (på platformen Simplero). Du kan få adgang både fra din mobil, tablet og computer.

Rabat på online og fysiske kurser

Som medlem af Soultalk Circle får du rabat på både kurser, uddannelser, tests og events.

Særlige bonusser

Du fortjener at blive forkælet – også af mine samarbejdspartnere. Der er en gratis bonus hver måned. Det kan være i form af et interview med ekstra inspiration til dig og ofte er det gaver, som vi trækker lod om. Vi har bl.a. trukket lod om bøger, pladser på hold, sessioner mv.

Betal kr. 1767,- for hele årsforløbet 2023 eller betal kr. 147 kr. pr. mdr. fra januar 

– GRATIS ADGANG til 15. januar 2023, hvor vi LUKKER for nye medlemmer, og starter årsforløb 2023

Når du tilmelder dig, får du mulighed for at se alt indhold i Soultalk Circle med det samme.

Efter 3 dage binder din tilmelding, så du kan frit afmelde dig inden da.

Beløbet trækkes først den 15. januar 2023 (eller hvis du vælger rater én gang om måneden den 15. resten af 2023).

Du får GRATIS adgang til alt indtil din betaling 15. januar 2023 – over 100 timers højkvalitets undervisning med selvudvikling og adgang til Danmarks største fællesskab indenfor spirituel psykologi med hundredevis af ligesindede.

Du får med det samme adgang til alt tidligere indhold i klubben og årsforløbet 2023, når det starter i Januar 2023.

Har du spørgsmål til klubben og medlemsskab, er du altid velkommen til at kontakte mig her.

Jeg glæder mig så meget til at byde dig ind i fællesskabet – og min inderste Soultalk Circle.

Du betaler først for dit abonnement fra den 15. januar 2023, og får adgang med det samme til alt indhold. GARANTI: Efter din tilmelding kan du frit fortryde de første tre dage ved at skrive til kundeservice@kisserpaludan.dk.

Nordkrog 23

2900 Hellerup

+45 33 31 10 70

kundeservice@kisserpaludan.dk

Copyright © 2023 - Kisser Paludan

Handelsbetingelser og privatlivspolitik