fbpx

SOUL EMPOWER RETREAT

SOUL EMPOWER RETREAT

Kom med til magiske Bali – personlig udvikling i de ultimativt smukkeste omgivelser

Næring for psyke, krop og sjæl

Bali Soul Empower Retreatet er ultimativ selvforkælelse. Jeg har skabt et retreat, hvor alle dine sanser forkæles. Hvor vi arbejer på alle planer; psyke, krop og sjæl.

Bali er Gudernes Ø. Med blid og kærlig energi danner Balis fantastiske rigdom af natur de perfekte rammer omkring din personlige udvikling og din sjæls healing. Vi bor på 5-stjernede hoteller i fortryllende omgivelser, hvor følelsen af luksus og æstetik gå op i en højere enhed og understøtter retreatets formål – at give healing og næring til din krop og din sjæl. Du fortjener det aller bedste.

Vi skal bo på det fantastiske luksushotel Komaneka Bisma i Ubud, med udsigt over den smukkeste dal med rismarker omgivet af tæt og frodig jungle.

Hver morgen bliver vi forkælet med meditation, mindfulness eller yoga før vi går igang med dagens program. Mellem undervisning og øvelser vil vi gå mindfullness-ture i rismarkerne eller på stranden og lade dufte og stemning fylde sjæl og krop. En del af undervisningen foregår udenfor, så også øvelser og refleksioner er ude i den smukke og nærende natur. Vi afslutter hver dag med en blid restoritativ yoga eller meditation, der understøtter de indre processer.

Du vil få undervisning og træning i, hvordan du forløser gamle uhensigtsmæssige mønstre og finder hjem til det, der er din essens. Jeg hjælper dig med at finde frem til det, der begrænser dig og hvordan du genfinder glæden og letheden i livet.

Når du kommer hjem, vil du være fyldt op med god energi og du har fået konkrete redskaber til at fortsætte din vej mod et bevidst og lykkeligt liv i nuet. Du vil opleve en ny lykkefølelse, kærlighed til dig selv og dit liv, psykisk robusthed, ballance og stor indre styrke.

Personlig udvikling gennem Enneagrammet

På Bali Soul Empower Retreat har jeg fokus på dig og din personlige udvikling. Sammen træner vi evnen til at skifte vores indre landskab fra frygt, bekymring og negativ selv-snak, til kærlighed, tillid, glæde og flow. Du får konkrete værktøjer til, hvordan du øger dit niveau af egenkærlighed og til hvordan du opløser de blokeringer du måtte have med dig for at leve frit, i kærlighed til den du er. Du vil opleve, hvordan vi på en blid og kærlig måde, får adgang til at leve kærligt, fuldt ud og med dit fulde potentiale.

“Det er nu 10. år jeg afholder Soul Empower Retreat. Hver eneste år røres jeg over at se de dybe og smukke processer, deltagerne går igennem. Det lys og den ro, der kommer i den enkelte, når vi giver os tid og ro til at arbejde med de blokeringer, der kan være, for at lade kærlighed og glæde flyde frit. Jeg har kort sagt skabt det retreat, jeg selv gerne ville med på”. – Kisser Paludan, Psykolog, forfatter og spirituel lærer

Vi arbejder med personlighedssystemet Enneagrammet og undersøger de forskellige enneagramtyper. Enneagrammet er en visdomkilde til forståelsen af, hvilke blokeringer vi har for at leve i nærvær, accept og kærlighed. Vi bruger Enneagramtypernes essenspotentiale som en form for meditation på de forskellige kvaliteter og indsigter. På den måde styrker vi din indre ro, følelsen af psykisk robosthed og kærligheden til dig selv. Med et højt selvværd bliver du i stand til at skabe det fantastiske liv, du fortjener.

Du kommer til at lære dit superego at kende og dit medfølende jeg. Du kommer til at arbejde med gamle og nye tanke- og følemønstre og lære, hvordan du erstatter dem med et kærligt og medfølende nærvær.

Du lærer, hvordan overlevelsesstrategier i barndommen skygger for sjælen og for at leve ud fra din autentiske kerne. Egoet skaber handlemønstre, der ikke nødvendigvis er hensigtsmæssige. Du lærer at gå fra automatpilot til at tage din kraft til dig og blive din egen autentiske livsleder.

Hør Kisser Paludan fortælle om Bali Soul Power Retreat

”Bali er jo paradis! Det er så let at være på Bali; man har ikke paraderne oppe, så det understøtter bare følelsen af at kunne være åben og sårbar. Hele den balinesiske spirit støtter op om retreatet. Kulturen og stemningen på Bali er simpelthen så afslappet og fyldt med grin og smil”. – Jette Rosborg

”Retreat på din bucket list? At tage med Kisser på retreat er en af de ting i livet, der markerer en ny begyndelse, det var det for mig! Der vil for altid være før og efter Marrakech i mit liv nu. Det var en stor overvindelse at commite så meget tid til at kigge indad, men jeg vidste også, at skulle jeg gøre det nogenside så skulle det være med Kisser som guide. Jeg kan ikke med ord fortælle hvor utroligt vigtigt dette blev for mig – jeg fandt hjem, er nok den bedste måde at sige det på. Der er noget unikt i at være væk fra de vante omgivelser, og give sig hen til denne rejse i de trygge rammer Kisser skaber, man er ikke i tvivl om, at hun ikke vil lade en komme ud på den anden side andet end stærkere og rigere på viden om sit indre. Men det oversteg mine forventninger markant, og jeg vil sige, jeg kom hjem med et nyt udgangspunkt for mig liv som allerede har skabt ringe i vandet i mine relationer, og jeg skal absolut med næste gang igen for at lære mere. Dette retreat burde være på alles bucket list – mænd, kvinder, ældre, unge og sammen som par og familier. Min absolut varmeste anbefaling” . – Sandra Marina Åberg, Fotograf

”Jeg kan varmt anbefale dette retreat! Kisser Paludan er en fantastisk underviser og evner at favne alle der, hvor de er – og med den nysgerrighed, der har fået dem til at vælge retreatet. Jeg tog selv med for at arbejde med mine udfordringer med at stille krav til andre end mig selv – både privat og arbejdsmæssigt. I mit arbejde som advokat for skilsmisseforældre, folk der er påført personskade samt ofre for vold eller voldtægt støder jeg konstant på mennesker i krise. Jeg har på retreatet fået langt større menneskelig forståelse og fantastiske værktøjer til at kommunikere, støtte og rådgive mine klienter. Jeg drager dagligt nytte af min nye viden. Jeg er klar til at fortsætte rejsen med at blive den bedste udgave af mig selv”. – Helle Hald, Advokat

Pris

Prisen er for 6 dages luksus kursus retreat inkl. 6 nætter på luksus 5-stjernet hotel i Ubud og Seminyak med morgenmad, yoga og massage:

 

Pris i alt 21.995 kr

Ønskes værelse alene kommer et tillæg på 3.000 kr.

 

Dato

Den 27.3- 1.4. 2023 – begge dage inklusiv (6 dage )

 

Betaling & tilmelding

SKRIV DIG OP FOR NEDEN PÅ SIDEN, FOR AT HØRE, NÅR VI ÅBNER FOR TILMELDING. Når tilmelding åbner, kan du tilmelde ved indbetaling af depositum på kr. 2500,- eller det fulde beløb. Først når denne betaling er registreret, har du sikret dig en plads. Det resterende beløb kan betales i rater mod et tillæg på kr. 500,- for administration af delbetaling. Dog skal sidste betaling falde senest den 1.9.22. Tilmeldingen er bindende. Kursuspris betales til konto efter tilmelding. Hotelpris betales direkte til hotellet. Konto oplyses ved tilmelding. (Der er to forskellige konti fordi vi ikke kan udbyde et produkt med en samlet pris, uden at være medlem af Rejsegarantifonden. Derfor skal kursus og hotel betales særskilt). Ring gerne for mere information på 33311070/24220896. Skriv endelig efter mere info. mht. at blive længere, pris, fly etc.

Personlig udvikling og magiske Bali

Bali er utroligt forskelligt og jeg har valgt at du skal have muligheden for at opleve både den særlige stemning, der er inde i landet i kunstnerbyen Ubud og fornemmelsen af Balis havside. Derfor har jeg valgt at vi de første 4 dage bor i Ubud, den skønneste kunstnerby inde i landet hvor vi vil være omgivet af rismarker, lyde fra dyr og natur, stilhed og uendelig skønhed.

Jeg har valgt at vi skal bo på det 5 -stjernede, smukke, æstetiske hotel, Komaneka Bisma, hvor alle værelser har den smukkeste udsigt og balkon, samt ved havet, i byen Seminyak, hvor vi skal bo på det smukke ”The Colony Hotel”, der netop har bygget en helt ny og endnu mere luksuøs afdeling, hvor jeg har fået værelser til os. Hotellet er et lille intimt sted få minutters gang fra stranden, fantastiske butikker og reatsuranter.

Din tilmelding til Bali Soul Empowement inkluderer ikke flybilletten. Derved har du mulighed for at forlænge opholdet på Bali før eller efter retreatet. Du kan også tage familien med, så de kan lave andre ting under retreatet og I kan evt. have tid sammen før eller efter. Jeg hjælper gerne med råd til det. Jeg har været på Bali 15 gange, så kender Bali godt.

PROGRAM

Dag 1: Nærvær og personlighedstyper
Denne dag bruger vi på at synke ned og ind i vores væren. Vi connecter med os selv og med hinanden gennem øvelser, gåture i naturen og blid restoritative yoga sidst på dagen. Vi kommer til stede i os selv og åbner sind, krop og sanser for at tage imod den næring der er i naturen, duftene, energien på Bali og den næring der er, når vi i fællesskab forbinder os med sjælens essens. Vi tuner også ind på, hvordan retreatet kan være den bedste individuelle ramme for egenkærlighed og livsformål. Når du begynder at leve i nuet og skaber nærvær med dig selv og din verden, vil du opleve en helt ny og fantastisk fylde og lykkefølelse. Du kommer til at opsætte nogle mål for, hvordan du fremadrettet vil skabe nærvær i dit liv. Vi bliver klare på, hvordan vi kan komme til at træde ud af nærvær i vores hverdag og ser på de handle/tanke-mønstre vi går ind i, når vi er pressede/ude af nærvær. Vi begynder også så småt at mærke den ro og kærlighed vi har adgang til, når vi er forbundet med vores sjæl. Vi vil også kigge på nogle af de blokeringer og fantastiske Essens-kvaliteter, der ligger i vores Enneagramtyper, som vi skal bruge som basis for undervisningen de øvrige dage. Jeg bruger Enenagrammet som en visdomkilde til forståelsen af, hvilke blokeringer vi har for at leve i nærvær, accept og kærlighed. Vi bruger Enneagramtypernes essenspotentiale som en form for meditation på de forskellige kvaliteter og indsigter. En dag med fokus på nærvær, følelsen af at komme hjem til dig selv og tune ind i både blokeringer og potentiale

Dag 2. Egenkærlighed
Denne dag bruger vi på at se på de områder af dit liv, hvor du holder dig selv tilbage. Hvor du begrænser dig selv. Vi arbejder på at øge dit niveau af egenkærlighed og på at opløse de blokeringer du måtte have med dig for at leve frit, i kærlighed til den du er, og det du er her for. Vi arbejder med at mærke og eje det, du er når du er i din essens, så gamle begrænsende historier og overlevelsesstrategier der hæmmer dit liv, ses for hvad det er, mens vi åbner op for det, som du er i din essens. Vi arbejder med tilgivelse af dig selv og andre, som er så vigtigt for vores følelse af indre ro. Du vil lære, hvordan overlevelsesstrategier i barndommen skygger for sjælen og for at leve ud fra din autentiske kerne. Egoet skaber handlemønstre, der ikke nødvendigvis er hensigtsmæssige, og du vil lære, hvordan du connecter dig med din sjæl og hele den fantastiske kraft og kærlighed, der er her. Du lærer at gå fra automatpilot til at tage din kraft til dig og blive din egen autentiske livs-leder. Vi “smager på” typernes essens, og du finder frem til din særlige klang. Vi træner autenticitet og power til at være i livet, som den du er med alt det, du har at bidrage med. Du vil opleve at få adgang til modet til at være i livet, helt som det fantastiske menneske du er. Dagen suppleres med yoga, der understøtter vores indre processer. Kundaliniyoga med fokus på indre styrke, egen-kærlighed og indre ro.

Dag 3: Empowerment – selvværd, skyggesider & livslektier
På dag 3 arbejder vi videre med egen-kærlighed, som vi undersøger ved at arbejde med skyggesider- både dine lyse og dine mørke. Vi arbejder med at integrere alt det i dig, som du endnu ikke har taget helt ejerskab for, så du bliver i stand til at tillade dig at være et helt menneske. Vi træner autenticitet og integritet og tilladelsen til at være i verden som et helt autentisk menneske med kærlighed til alt, hvad du er. Vi tuner ind i sjælens iboende visdom, hvor vi ikke bare ved at vi altid er elskede og holdt, men hvor vi er kærlighed. Vi arbejder med teknikker til at observere hvordan vores tanker, kan bringe os ud af kærligheden til os selv og øver at stå stærkt i vores egen integritet. Du kommer til at lære dit super-ego at kende og dit medfølende jeg. Du kommer til at arbejde med gamle og nye tanke- og følemønstre og lære, hvordan du erstatter dem med et kærligt og medfølende nærvær. Med et højt selvværd bliver du i stand til at skabe det fantastiske liv, du fortjener. Vi slutter dagen af med at tage til det smukke vandtemplet på Bali, hvor vi vil bade i det hellige vand. Slippe alt det, der ikke længere tjener os og skabe plads og rum til ny visdom, egen-kærlighed

Dag 4: Hvile, fordybelse eller ud af din comfort zone
Fra tidligere retreats har jeg erfaret at de 6 dage er super intensive, og derfor har jeg lagt en dag ind i programmet til at finde ro og tid til at lade de første 3 dage bundfælde sig. Har du lyst til at prøve noget nyt på denne dag, mærke dig selv og Bali, hjælper jeg jer gerne med at arrangere ture på denne dag, f.eks. er der den smukkeste cykeltur ned ad vulkanbjerget tæt på Ubud, eller man kan whitewaterrafte (super sjovt og smukt) eller danse balinesisk dans. I Ubud er der også et skønt yogacenter med fantastiske yogalærere, hvor du kan tage ekstra yoga timer. Første dag taler vi om muligheden for disse arrangementer. På den måde får kursisten det optimale ud af retreatet. Sidst på denne dag flytter vi til Seminyak ved havet, så deltageren får lov til at smage på begge disse fantastiske steder på Bali.

Dag 5: Kend din sjæls potentiale – livsformål
Dag 5 bruges på at lytte til sjælens stemme og stille skrapt på, hvad du er i dit liv for at være og gøre. Det er ikke væsentligt hvad du laver arbejdsmæssigt eller om du allerede føler at du følger dit kald. Vores fokus er at stille ind på de kvaliteter du naturligt har med dig. Vi arbejder med at finde dine essentielle livsværdier, dine essentielle menneskelige kvaliteter og lytter til, hvad sjælen allerede ved. På denne dag går vi også på opdagelse i, hvad der nærer og glæder din sjæl. Rigtigt ofte bruger vi så meget tid og energi på at gøre ting, som hverken rigtigt nærer eller glæder os. Mange af os ved ikke rigtigt, hvordan vi finder ind til det sted i os, hvor vores lykke allerede bor og kan lade os guide derfra. Vi bruger dine essentielle kvaliteter og din indre iboende lykke som fyrtårne for dit liv. Vi tager ud til det smukkeste yogasted i Canggu for at dyrke yoga sidst på dagen.

Dag 6: Du har fortjent mirakler i dit liv!
Den sidste dag arbejder vi ud fra den tese fra ACIM (A course In Miracles), der handler om at vi ikke bare har fortjent mirakler i livet, men har krav på dem. Vi undersøger, hvad mirakler er for os, hvad vi, i sandhed, ønsker os af livet og arbejder med at tune ind i den energifrekvens, hvorfra alt er muligt. Vi er også konkrete ved at lægge en plan for videre fastholdelse når vi er hjemme igen. Vi slutter af med den smukkeste ceremoni ved havet, hvor vi sender det, vi ikke længere tjener os ud på have i én lille ofrings-skål og i en anden, alt det, vi nu er tunet ind i og ønsker at forstærke i vores liv. (se billede herunder) Vi plejer at samles til en fælles middag på en af de mange fantastiske restauranter og fejre os selv og hinanden.

Hør Kisser Paludan fortælle om dag 4 og 5

Hør Kisser Paludan fortælle om dag 6

Kronprinsensgade 10, 1. sal

1114 København K

+45 33 31 10 70

kundeservice@kisserpaludan.dk

Copyright © 2022 - Kisser Paludan

Handelsbetingelser og privatlivspolitik