Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kisserpaludan.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kisserpaludan.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2699

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kisserpaludan.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3581
Selvværdsspecialist uddannelse. Start maj 2017 - Kisser Paludan - kurser og foredrag om selvværd, mod og lederskab

Selvværdsspecialist- uddannelsen til dig der ønsker at arbejde dybt med at styrke dit eget og andres selvværd.

Jeg har skabt denne uddannelse fordi intet er så vigtigt som at elske sig selv – med alt hvad du indeholder. Denne uddannelse giver dig mulighed for at gå helt i dybden med din evne til at elske den du er.

Dit niveau af selvværd spiller ind i alt i dit liv: dine relationer, dit arbejdsliv, kærlighed, kommunikation, dit forhold til din krop og sundhed….Når du lærer at elske den du er, vil alt andet flyde naturligt herfra.

Med højt selvværd stiger og styrkes din livskvalitet og du bliver bedre rustet til at lede vejen for andre, og det er et must for at vide, hvordan du hjælper andre til et højt selvværd. At guide andre til højt selvværd handler først og fremmest om at være i stand til at gå foran med et godt eksempel og dernæst handler det om at have de rette egenskaber og redskaber. På Selvværdsmentor uddannelsen har vi primært fokus på, hvordan du kan styrke dit eget selvværd. Dette vil, automatisk smitte af på dine omgivelser.

Du kan kun lære dine børn højt selvværd ved at vise dem det i dig selv. Du bliver en langt dygtigere leder, medarbejder, lærer, pædagog og medmenneske generelt, når du møder andre mennesker med højt selvværd. Når du elsker den du er, finder du en helt ny balance, ro, sikkerhed og styrke, der smitter af på alt i dit liv- ikke mindst dine relationer.

Blomst hvid

Modul 1. Selvværdets baggrund.

Du lærer om forskellen på selvværd/selvsikkerhed og om hele grundlaget for personlighedens og selvværdets udvikling. På dette modul får du en grundlæggende viden om personlighedstyper og om den psykodynamiske tilgang til menneskets udvikling. Modulet giver en teoretisk og praktisk indføring i udviklingen i den tidlige barndom. Vi kigger videre på personlighedens fundament med personlighedstypesystemet – enneagrammets 9 personlighedstyper.


DSC_3701

Modulet fokuserer på, hvordan personligheden udvikles og grundlaget for menneskets liv. Det er det, vi kalder personlighedens fundament. Ofte ser vi, at de mønstre og overlevelsesstrategier, der grundlægges tidligt i barndommen, kommer til at styre den voksnes liv – ofte ubevidst. For at udvikle dig er det vigtigt at have indsigt i disse systemer og strategier. Det er vigtigt at forstå dine egne strategier, fordi du, i samværet med andre, vil opleve. at disse vækkes til live. Er du ikke i stand til at se dig selv klart, er du heller ikke i stand til at se andre klart. Der er derfor generel teori og arbejde på at se og forstå dine egne mønstre. Derudover arbejder vi, som på de andre moduler med meditation og nærværstræning.

 

Modul 2. Tanker, følelser og handlinger med højt selvværd.

På dette modul lærer du hvordan du kan genkende og arbejde med tanker, følelser og handlinger, der hæmmer selvværdet. Vi arbejder med ansvar og empowerment. Vi træner det nærvær der skal til for at du bliver i stand til at vælge tanker, der er understøttende og du lærer, hvordan du handler i dit liv på en måde, der afspejler respekt og kærlighed til den du er. Vi kigger på skygger og domme. Vi træner medfølelse og undersøger, hvad der skal til i den enkelte for at opnå fuld adgang til det hele menneske du ee.

DSC_3871

Modul 3. Kommunikation og relationer med højt selvværd.

Dette modul handler om kommunikation med højt selvværd. Når kommunikation går galt eller ikke bruger sit potentiale handler det som regel om selvværd. Her lærer du, hvordan du bliver i stand til at kommunikere på en måde, der afspejler et højt selvværd. Med højt selvværd udtrykker vi os let og ubesværet, og med en naturlig indre sikkerhed og autoritet. Med højt selvværd lærer du hvordan du hviler i din egen indre visdom og dine egne indre grænser, så dette kommunikeres klart. Vi træner aktiv, nærværende lytning og medfølelse, samt hvordan du verbalt kan understøtte eget og andres selvværd. Dine relationer reflekterer dit forhold til dig selv så derfor arbejder vi med relationer, – hvad kan du lære om dig selv ved at se på og arbejde med dine relationer.

 

Modul 4. Værktøjskassen.

På dette modul får du mange forskellige værktøjet, der kan hjælpe dig og andre til at udvikle, styrke og opretholde et stærkt selvværd. Vi gennemprøver øvelser og finder frem til praksisser, der virker for dig. På samme tid får du en solid værktøjskasse, du kan bruge hvis du ønsker at bruge din uddannelse til at arbejde med andres selvværd. Vi træner coaching i forhold til selvværd.


DSC_2276
Praksis.

Uddannelsen forløber over 5 måneder, med undervisning i 10 dage.

Efter afslutningen af uddannelsen modtager du et eksamensbevis.

Der vil være sund frokost, the, kaffe og snacks hver dag.

Datoer:

den 26.-27.1.17

den 21.-22.2.17

den 6.-7.3.17

den 13.-14.4.17

Pris:

24.995,00 kr. plus moms. Uddannelsen kan betales i rater efter aftale.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


%d bloggers like this: