Retreats

billed www2

URBAN NYTÅRSRETREAT - KØBENHAVN
17. januar til 19. januar2020

Start dit nye år med en weekend for krop, sind og sjæl. Selvforkælelse, nærvær og stærke intentioner for dit kommende år. Skab et mirakuløst nyt år og årti for dig selv. På dette weekend-retreat vil du blive guided i at tune ind i dig selv, dit liv og det, som kalder på dig. Du vil få nye redskaber til et liv der er ledt af kærlighed til dig selv, dit liv og verden. Oplæg, refleksionsøvsler, meditation, yoga og konkrete øvelser danner rammen om weekenden. Hver dag har sit eget tema og hver dag er der meditation og yoga, der er tilpasset dagens tema.

Mallaorca -www

SKAB ET SELVKÆRLIGT LIV - MALLORCA
13. maj til 17. maj 2020

Dette er et retreat for din, der gerne vil give dig selv den ultimative gave. Det er et retreat, der bringer dig tilbage til dig selv og minder dig om din sande Essens. Et retreat med fokus på egen-kærlighed, nærvær og glæde. Du vil få undervisning og træning i, hvordan du forløser gamle uhensigtsmæssige mønstre og finder hjem til det, der er din essens. Jeg hjælper dig med at finde frem til det, der begrænser dig og hvordan du genfinder glæden og letheden i livet. Så meget som muligt af undervisningen vil foregår udenfor, så også øvelser og refleksioner er ude i den smukke og nærende natur. Vi starter og afslutter hver dag med en blid restorativ/yin yoga eller meditation, der understøtter de indre processer.

Skærmbillede 2019-09-16 kl. 16.33.22

LEV FRA DIN SJÆL RETREAT - MALLORCA
22. november til 27 . november 2020

Dette retreat er den ultimativ selvforkælelse og gave du kan give dig selv. Det er et retreat, der bringer dig tilbage til dig selv og minder dig om din sande Essens. Det er et retreat med fokus på egen-kærlighed, nærvær, glæde og sjæls healing i meget smukke omgivelser.

Næring for sind, sjæl og krop.

Læs meget mere om retreatet her


dsc_40561

LÆS OM TIDLIGERE REATREATS

Her kan du læse om deltageres oplevelser på tidligere retreats.

Bali Retreat April 2019

Soul Empower Retreatet - BALI

AFHOLDT RETREAT

ULTIMATIV SELVFORKÆLELSE OG PERSONLIG UDVIKLING OG SJÆLS HEALING I SMUKKE OMGIVELSER. NÆRING FOR PSYKE, KROP OG SJÆL

LÆS OM DET SIDSTE RETREAT HER


27707708_10214969348690924_1068361817_o

ELSK DEN DU ER - ITALIEN

AFHOLDT RETREAT

SKAB EGENKÆRLIGHED OG ALT ANDET VIL FLYDE DERFRA.

LÆS OM DET SIDSTE RETREAT HER


IMG_2151

FAMILIE RETREAT

AFHOLDT RETREAT

Din vigtigste investering

LÆS OM DET SIDSTE RETREAT.

Fornavn
Email address