fbpx

RETREAT I ITALIEN

RETREAT I ITALIEN

KOM MED PÅ KÆRLIGHEDS-RETREAT I SMUKKE ITALIEN TIL EFTERÅRET 2022

 

Kærlighed indefra ud retreat

Med Kisser Paludan og Lila Cristine Lutz

Dette retreat er for dig, der gerne vil styrke kærligheden i og til dig. Det er et retreat, hvor vi sætter spotlight på sjælens iboende kærlighed.

Kærlighed er sjælens dybeste og mest sande kvalitet.

Kærlighed er også den største superkraft, vi mennesker indeholder.

Det er den kvalitet, vi mærker, når vi ved, at vi er hele, elskelige og vise. Det er den kvalitet, vi mærker, når vi guides af selveste livet, så vi lever i sameksistens og overensstemmelse med kærlighed/universet. 

Gennem bl.a. meditation, mindfulness i den smukke natur, Kundalini Yoga, Stress Relief Yoga med aromaterapi, spaoplevelser, oplæg, øvelser, stilhed og refleksion, nærende og kærlig mad, vil vi mærke, styrke og lande dybere i Kærlighed. 

Kisser og Lila kombinerer læring og visdom om sjælens psykologi med sansernes kraft.

 

UDTALELSE

Det altafgørende element er Kissers professionelle, lyttende og omsorgsfulde måde at agere på som leder af retreat. Sjældent har jeg set så stort et talent for at lytte aktivt og objektivt og samtidig være indlevende uden at bringe sin egen personlighed og skygger upassende ind over.

//Tidligere retreat deltager

UDTALELSE

Det er den måde, Kisser hun er på – hendes vibe eller aura – der virkelig gør noget. Der er virkelig trygge rammer, og det er helt fra starten, at der er det. Så man føler sig virkelig tryg til at kunne dele meget sårbar informationer, og meget dybe følelser og tanker.

//Tidligere retreat deltager

UDTALELSE

Kisser skaber de rammer der skal til, for at man føler sig tryk og tør åbne sig op for andre mennesker. Hun skaber et rum for kærlighed og tolerance. Det gør at man føler sig sikker nok til at åbne sig op for mennesker, man slet ikke kender. Det var fantastisk at opleve.

//Tidligere retrat deltager

PROGRAM

(Mere detaljeret program følger, men her er det overordnet.)

Dagenes indhold er en blanding af oplæg/øvelser, meditation, yoga og ceremonier.

Dag 1. KÆRLIGHED SOM KOMPAS

Vi mødes på hotellet om eftermiddagen, hvor du indlogeres og lander.

I gruppen møder vi hinanden, mediterer og starter egen og fælles refleksion om, hvad det betyder for dig at leve et liv, der er ledt af kærlighed.

Vi slutter af med blid Stress Relief Yoga med aromaterapi.

Middag og fri tid til at gå i spa eller være i den smukke natur.

 

Dag 2. ELSK DEN DU ER

Dette er en dag i selvkærlighedens tegn. Vi undersøger sammen, hvilke blokeringer der er i din historie, livsfortælling og personlighedstype for at se og møde dig selv med kærlighed, nænsomhed og medfølelse.

Vi går sammen på opdagelse i, hvordan du kan elske dig selv mere – både i dine tanker om dig selv og i dit praktiske liv. Et liv, hvor kærligheden til dig selv er i højsæde – hvordan ville det mon se ud? Hvad skal du slippe? Hvad skal stå i stedet? Hvad vil du fokusere på og hvad kan hjælpe dig til at blive mindet om din egen elskelighed i en hverdag, hvor vi ofte glemmer det?

Igennem dagen fletter vi bevægelse, mantra meditation og aromaterapi ind, og Lila guider Kundalini Yoga og meditation med Kriyaen ‘An open heart center’

Vi runder dagen af med en ceremoni og mantra meditation til at slippe det gamle, som ikke længere tjener dig og understøtter kærlighedskraften i dit indre.

 

Dag 3. FRA FRYGT TIL KÆRLIGHED

Denne dag øver vi os i bevægelsen fra frygt og Ego-struktur til essens og kærlighed. Fra vores lille selv til det store Selv.

Dagens yoga er Kundalini Yoga og meditation med Kriyaen for ‘Relax and release fear’, og blid Stress Relief Yoga med aromaterapi der understøtter dagens processer.

Dag 4. LIVET ELSKER DIG

Vi bruger den sidste dag til at åbne op for at mærke alle de måder, hvorpå vi allerede er elskede. 

Dagen starter med selvkærlig yoga og meditation. 

Vi undersøger synkronicitet og vores samarbejde/guidance med og fra universet/kærlighed/Gud. Vi går på opdagelse i tegn fra universet og hvordan vi fortsat kan åbne op for at modtage gaver, synkronicitet, støtte og guidance fra universet. Vi mærker og øver os i, hvordan livet er, når vi læner os ind i tillid til sjælens plan og iboende intelligens.

Vi slutter af med en fælles ceremoni og siger på gensyn.

 

PRAKTIK

Retreatet afholdes på det fantastiske http://www.eremito.com/langt ude i naturen i magiske Italien. Det er et sted med skønhed, ro, æstetik og mulighed for selvforkælelse, nærvær og refleksion. Der er rig mulighed for næring fra naturen og hotellets spa.

Retreatet afholdes af spirituel psykolog Kisser Paludan og holistisk terapeut og yogalærer Lila Cristine Lutz. Læs mere om Lila her: yogalila.dk

Vi glæder os til at se dig i Italien

Kærligst

Lila & Kisser

 

DATO

Retreatet er fra torsdag den 22. september 2022 og slutter mandag efter morgenmaden den 26. september 2022.

 

PRIS

Pris for retreat, 4 overnatninger med fuld forplejning koster:

Kr. 10.997,- (pris i værelse med plads til 3)

Kr. 11.997,- (dobbeltværelse)

Kr. 12.997,- (eneværelse)

VIGTIGT: Der er begrænsede pladser på dobbelt og triple værelser.

DEPOSITUM kr. 2500,- eller den fulde betaling – betales ved tilmelding.

Først når denne betaling er registreret, har du sikret dig en plads. Det resterende beløb kan betales i rater mod et tillæg på kr. 500,- for administration af delbetaling. Dog skal sidste betaling falde senest den 15. Juni 2022. Tilmeldingen er bindende.

  

* Transport (til Rom) og videre til hotellet står man selv for, men I kan aftale at følges – evt leje bil sammen. Jeg laver en Facebook gruppe til os, hvor I kan skrive sammen om det.

Afbestilling: 

Skal ske skriftligt til Kisser Paludan på kisser@paludan.dk. Ved afbestilling beregnes et gebyr på 20% af kursusafgiften. Ved mindre end 90 dage til afholdelse kræves 50% i gebyr. Ved mindre end 30 dage til afholdelse gives der ingen refusion. Depositum tilbagebetales ikke.

 

 

Nordkrog 23

2900 Hellerup

+45 33 31 10 70

kundeservice@kisserpaludan.dk

Copyright © 2023 - Kisser Paludan

Handelsbetingelser og privatlivspolitik