Jeg har 12 års erfaring med parterapi, har fungeret som parforholdsekspert i Go´Morgen Danmark og er blevet brugt i en lang række andre medier som parforholdsekspert. Jeg har desuden skrevet bogen “Parforhold og livet med børn” og udgivet DVD-kurset; “Styrk dit parforhold”.

Jeg elsker at lave parterapi fordi det er så fantastisk at se, hvor meget mennesker kan rykke og hvor meget udvikling og forståelse der er at hente i vores parforhold.

Intet er så effettivt som det spejl, vi får sat op for os selv gennem vores parforhold. Mange par er optaget af at se på, hvad den anden gør galt,- eller hvordan den anden burde ændre sig, men først når vi virkelig begynder at se og forstå os selv i forholdet, kan dynamikken for alvor begynde at ændre sig. Når du begynder at forstå, hvad det handler om i dig dig du f.eks. føler dig svigtet, ikke forstået mv. kan parforholdet for alvor begynde sin udvikling.

Min erfaring er, at det aldrig er tilfældigt når to mennesker vælger at blive par. De uhensigtsmæssige mønstre, der kan opstå i parforhold kan vi bruge til at opnå større selvforståelse og udvikling. Hvis vi kan lære at anskue problemer i livet sådan generelt,- at de er der for at vi skal lære og udvikle os, går vi anderledes til dem, – og konflikter og problemer får en langt mere konstruktiv karakter.

Nogle af de problemer mange par har brug for hjælp til at løse, omhandler kommunikation, nærvær, sex, bagage fra barndommen, selvværd, der påvirker forholdet, jalouxi, livet med børn.

Det kan have stor værdi at få en udenforstående til at gennemskue de knuder i forholdet, som kan være for indviklede til at parret selv kan se dem klart.

Jeg arbejder altid med konkrete øvelser som parret får med hjem og kan arbejde selv i de mellemliggende perioder.