fbpx

Jeg har netop stået i en udfordring i mit liv. Her får du min blog om hvordan vi kan komme stærkt og styrket igennem.

Overgiv dine udfordringer eller bekymringer til din sjæl og kom stærkt igennem kriser

 

Jeg er lige blevet udfordret. Det sker i vores liv – dit og mit. Og jeg forsøger som altid at lære af situationen. Og jeg mærker, hvordan mit ego bruger lejligheden til at forsøge at tage rampelyset i mit sind. Det bringer mine tanker i retning af fortid og fremtid. Om hvor mange gange jeg i mit liv har oplevet så stor uretfærdighed og modstand fra det menneske, der nu igen er på banen med gerne at ville kæmpe.
Disse tanker udløser vrede og ked af det hed.

Spørgsmål, der ikke tjener noget formål popper op. Som; hvordan kan han blive ved med at handle så ukærligt og aggressivt? Spørgsmål der ikke giver mening, fordi svaret vedbliver at være det samme. Der er tanker om fremtiden – hvad vil der ske? Hvad skal jeg gøre? Og disse tanker udløser uro og frygt. Og så, midt i det hele mærker jeg min sjæl, der bare er lige nu. Ikke i fortiden eller i fremtiden. Ikke i hverken vrede, frygt eller ked af det hed. I solskinnet i dag, i kærligheden i mit liv, i lyset og tilliden.

Når jeg skaber rum for at lytte til min sjæl, mærker jeg total overgivelse. Jeg mærker overgivelse til nuets kraft, til guddommelig kærlighed. Jeg mærker overgivelse af fremtiden og fortiden. Jeg mærker ydmyghed. Herfra ved jeg ingenting. Jeg ved ikke, hvad der sker i morgen, og jeg overgiver mig i tillid til at alt allerede er, som det skal være. Jeg slipper at forstå og åbner mig for at lære mere, for nye indsigter, for veje, jeg ikke har set. Herfra føler jeg mig tryg og elsket. Jeg har tillid til, at jeg er støttet af universet.

Mit ego tror, at jeg er alene i verden og selv skal finde løsninger – min sjæl ved, at jeg er ét med det guddommelige univers, og at jeg kan overgive mig til at lytte åbent til den vejledning, der er tilgængelig for mig her. Jeg slipper min egen agenda og overgiver mig i tillid til, at alt sker, som det skal, og jeg ved ikke nødvendigvis, hvad det er. Jeg tømmer mig for alt, hvad mit ego tror, at jeg skal gøre eller sige og åbner mig for at lade mig guide.

Mit ego er fyldt med tanker som; åh, hvor jeg ikke gider at forholde mig til dette her igen. Min sjæl accepterer, at nuet er, som det er. Der er noget mere, jeg tilsyneladende skal lære her, og det kan jeg vælge at gøre gennem smerte eller gennem glæde. Jeg ved, at reel glæde kun kan opstå gennem ubetinget kærlighed, medfølelse og tilgivelse. I min sjæl er jeg allerede her – i kærlighed og tilgivelse. Og jeg forsøger at iagttage mit ego, der kæmper for sin overlevelse ved at bruge ethvert uopmærksomt øjeblik til at melde sin ankomst. Jeg mærker, hvordan det skaber uro i mit hjerte, og hvordan det ikke forstår, at fravær af kærlighed udløser frygt.

Og jeg deler min udfordring med venner og mine dejlige netværk af ligesindede og mærker, hvor helbredende medfølelsen er. Hvor helbredende det er at være sårbar med mine kære. Hvor stor min støtte og kærlighed er. Og jeg takker for den gave og for endelig at være et sted i mit liv, hvor jeg har lært mig at tage imod.

Så selvom mit ego kæmper for at tage rampelyset, så vælger jeg lige nu at overgive mig til ikke at vide, til at lade mig guide, til nuets kraft og den kærlighed, der bor i min sjæl. Jeg trækker vejret og mærker kroppen og solen og foråret og livet, der er alt for stort og smukt til kampe og fortrydelser.

I kærlighed – Kisser