fbpx

NYTÅRSWORKSHOP

NYTÅRSWORKSHOP

SKAB ET (SELV) KÆRLIGT 2022 FOR DIG SELV OG DIT LIV

Denne workshop er til dig, der har lyst til at tage en dag ud til at tune ind i dine store hellige JA’er for 2022. Det bliver en dag fyldt med selvforkælelse, nærvær og rum til at skabe klarhed over det du ønsker at skabe og manifestere i dit liv i 2022.

Vi blander Kissers psykologiske/spirituelle input med Lilas smukke blide yoga og healing, så vi både arbejder med at skabe kærlighed i tanker, følelser, krop og sjæl.

Tirsdag den 28. december 2021, kl. 10–17.

 

Tilmeld dig nu!

Workshop og øvelser med Kisser til at finde klarhed over det du ønsker for dig selv og dit liv i 2022, og om at lade (selv)kærlighed være det kompas, der leder dig i den kommende år.

Vi arbejder med, hvad det vil sige for dig (både på det indre plan og det ydre praktiske plan) at lade kærlighed være kompas for livet, b.la. ved at gå på opdagelse i mulige blokeringer og i alt det inde i og omkring dig, som du kan trække på for at skabe de forandringer og mirakler du ønsker dig.

Vi bruger yoga/meditation/chanting mv. til at lande og integrere dine indsigter, så det bliver forankret dybt og smukt i dig.

  • Workshop om at skabe et (selv) kærligt 2022
  • Blid yoga
  • Aromaterapi
  • Meditation
  • Lydbad/healing

Vi (Lila og Kisser) har før lavet workshops sammen og elsker det flow og den fine synergi der er mellem os og det vi hver især bringer ind i rummet og vi glæder os rigtigt meget til at dele det hele med dig.

 

PRAKTIK

DATO:

Tirsdag den 28. december 2021, kl. 10–17.

 

STED:

Klærkesalen, Nørrebro, Griffenfeldsgade 44, 2200 København.

 

PRIS:

Kr. 1450,-

Tilmelding er bindende. Vi kan være nødsaget til at rykke på datoer pga. af COVID-19 eller andet, og refunderer ikke på denne baggrund. Vi forbeholder os ret til at ændre et fysisk kursus til online.

Nordkrog 23

2900 Hellerup

+45 33 31 10 70

kundeservice@kisserpaludan.dk

Copyright © 2023 - Kisser Paludan

Handelsbetingelser og privatlivspolitik