Nyheder fra Kisser

Find de seneste nyheder fra Kisser Paludan.

Nyt videokursus

2017
Videokursus til “Elsk den du er”
Hør om videokurset til bestselleren “Elsk den du er”. Kurset købes her på videoportalen elsk.teachery.co, hvor du også kan lytte til en gratis 30 minutters introduktion til forløbet.

Ny Soultalk

August 2017
SOULTALK om bevidst forældreskab
Så er næste afsnit af Soultalt klar på iTunes. To generationer af mødre fortæller om deres indbyrdes relationer og forældreskab med en bevidst tilgang og bl.a. brugen af Enneagrammet. God fornøjelse.
Lyt til SOULTALK her

Søndag: Kickstart dit liv

August 2017
Søndag bringer et tema om at kickstarte dit liv efter sommerferien, så du kan realisere dine drømme og bryde de kedelige vaner.
Kisser Paludan står for ekspertisen i temaet, hvor hun taler om have mod til at elske sig selv og styrke sit selvværd.
Læs: Kickstart dit liv

Berlingske: Kunsten at holde sin partner ud i ferien

Juli 2017
Ideen om at alt bliver godt anderledes, når man er på ferie.
Majse Njor diskuterer, hvorfor der er flere skilsmisser i Danmark efter sommerferien end før sommerferien. Kisser bruger sine erfaringer med klienter og fortæller i artiklen, at vi har en tendens til at have store forventninger til vores ferier. Alt skal være godt og anderledes på ferien, og når de viser sig ikke at være realistisk, bliver vi skuffede.
Læs: Kunsten at holde sin partner ud i ferien (billede)
Læs: Kunsten at holde sin partner ud i ferien (Artikel for abonnenter)

Artikel i Liv og Sjæl

d. 9. Juni 2017
Frygten for, hvad der kan ske, er nok til, at vi ofte lader være med at handle. Denne artikel i Liv og Sjæl, om bogen "MOD til at være dig", der udkom d. 2. maj 2017, giver dig en smagsprøve på, hvad bogen kan give dig gennem rejsen på at finde dig selv.
Bogen hjælper dig til at få en dybere selvindsigt, så du kan leve et liv, hvor du er tro mod dine værdier og dit indre. Lev et liv, der er på dine præmisser - fyldt med glæde og oplevelser.
Læs artikel side 1

Læs artikel side 2

Artikel i Jyllandsposten

d. 28. maj 2017
Selvudvikling er ikke for tøsedrenge Debatindlæg fra Kisser Paludan om selvudvikling, og hvor meget indre styrke det kræver at føre ud i livet. Debatindlægget er skrevet i forbindelse med bogen "MOD til at være dig", der udkom d. 2. maj 2017.
Bogen hjælper dig til at udvikle dig selv, og få ført de ting ud i livet, du gerne ville, men ikke har haft modet på.
Læs artiklen her

Kisser Paludan: En uge for krop og sjæl

Maj 2017
Kisser Paludans uge da MOD til at være dig udkom.
Kisser har givet Psykologi et indblik i hendes liv med en slags dagbog over ugen, hvor den nye bog udkom. Læs om, hvordan Kisser tager tid til træning, møder, hendes bogreception og ikke mindst familien.
Læs: En uge for krop og sjæl

Psykologi anbefaling: Bliv dus med dig selv

Maj 2017
Anmeldelse
Psykologi anbefaler Kisser Paludans nye bog, MOD til at være dig. De fremhæver bogens øvelser og værktøjer, læseren får.
Læs: Bliv dus med dig selv

Boguddrag i Kristeligt Dagblad

d. 2. maj 2017
Psykolog: Bevidstheden om døden bør minde os om kærligheden til livet giver dig et indblik i "MOD til at være dig", der udkom d. 2. maj 2017.
Bogen viser dig vejen tilbage til dig selv, så du kan leve et helhjertet liv. Bogen giver dig praktiske øvelser, som kan hjælpe dig med at få forhøjet selvværd og leve et autentisk liv.
Læs boguddraget her
Hent pressekit her

Læs mere om MOD til at være dig

Livestream med Kisser Paludan

MOD til at være dig
Livestream med Kisser Paludan d. 1. maj 2017. Webinaret omhandlede MOD til at være dig, hvilket udkom d. 2. maj 2017.
MOD til at være dig giver dig konkrete værktøjer som du kan arbejde med og finde modet til at være dig. Lev efter dit hjerte med denne træningsguide.

MOD til at være dig

NY BOG udkommer 2.5.2017:
FORUDBESTIL BOGEN HER
Hent pressekit her

MOD til at være dig er en konkret og værktøjsorienteret træningsguide til, hvordan du finder modet til at være præcis den du er, til at leve efter dit hjerte.

Læs mere om MOD til at være dig
 

Podcasts: SOULTALK MED KISSER PALUDAN

Kisser Paludan præsenterer podcasts, hvor hun inviterer forskellige spændende mennesker ind til samtaler, som skal inspirere til et liv i kærlighed, balance og glæde i et helhjertet liv.