fbpx

Mirakuløse relationer

Weekend-retreat i København 28-29.10.2023

 

Relationer som spirituel vej– Enneagrammet, relationer og Et kursus i mirakler

I denne weekend samles vi for sammen at undersøge, hvordan relationer i vores liv, kan være kilde til healing og indre transformation. Et kursus i mirakler lærer os at verden er et spejl af forholdet til os selv, – dette gælder også vores relationer. Derfor indbyder vores relationer os til en spirituel vej, hvor vi kan hjælpe hinanden med at opløse de blokeringer, der bor i os, så vi kan opleve mere og mere at leve fra Kærlighed, fra sjælen.

Weekenden vil være en blanding af oplæg og øvelser alene, to og to og i små grupper. Jeg tror på, at vi lærer bedst ved at have tid og rum til egen-refleksion og derfor vægter jeg altid øvelser og refleksioner undervejs, så du vil få oplevelsen af en interaktiv fælles weekend.

 

Dag 1 kl. 10.00 – 17.00

Denne dag handler om forholdet til dig selv. Vi arbejder med selvkærlighed, forholdet mellem dit Ego og alle de dele der bor der og din sjæl, og den Kærlighed du i sandhed er. Målet med dagen er et opleve en følelse af at komme hjem til dig selv, og møde dig selv med kærlighed, omsorg og nærvær. Vores relationer spejler det forhold vi har til os selv og vores indre dele. Derfor er det vigtigt, at vi starter med os selv.

 

Dag 2 kl.10.00 – 15.00

Denne dag ser vi på, hvordan relationer i livet kan ses som hellige invitationer til dyb indre transformation. Vi kigger på åbne og lukkede rum i dig, på hvad det er, dine relationer i i dit liv for at lære dig og transformere. Du kan arbejde med en eller flere relationer og vil opleve, hvordan dit indre arbejde med dem, vil ændre dem også i den knkrete fysiske verden. Du får mulighed for at finde mere ro, klarhed og kærlighed i dine relationer. 

Det praktiske

 

Pris:

1495,- for medlemmer af Soultalk Circle

1795,- for andre

Sted:

Vi skal være i København – nærmere adresse følger.

Afbestilling: 

Skal ske skriftligt til Kisser Paludan på kundeservice@kisserpaludan.dk. Ved afbestilling beregnes et gebyr på 20% af kursusafgiften. Ved mindre end 90 dage til afholdelse kræves 50% i gebyr. Ved mindre end 30 dage til afholdelse gives der ingen refusion.

Kronprinsensgade 10, 1. sal

1114 København K

+45 33 31 10 70

kundeservice@kisserpaludan.dk

Copyright © 2022 - Kisser Paludan

Handelsbetingelser og privatlivspolitik