Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kisserpaludan.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kisserpaludan.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2699

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kisserpaludan.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3581
Loven om tiltrækning - Kisser Paludan - kurser og foredrag om selvværd, mod og lederskab

Loven om tiltrækning


Et fascinerende foredrag om loven om tiltrækning. Formlen lyder i sin enkelthed, at dét vi sætter fokus på, får vi mere af.

Loven om tiltrækning er baseret på teorien om, at vi alle er en del af den universelle energi og om, hvordan vi bliver i stand til at anvende denne energi til at skabe det liv, vi drømmer om.

Foredraget sætter os med en fascinerende enkel metode i stand til at betragte vores liv ovenfra. Og fra lufthøjde se og forstå de mekanismer som vi til stadighed ubevidst underlægger os.

Foredraget inddrager konkrete værktøjer, der kan hjælpe deltagerne til at tiltrække det, de ønsker sig i livet. Ved hjælp af små øvelser guides deltagerne igennem værktøjer som:
  • Tankens kraft
  • Visionboard
  • Visionsbog
  • Visualisering
  • Bøn
  • Meditation
  • Mindfulness
Foredraget er en inspiration til dig, der mangler et kærligt puf til at løfte dig ud af dine daglige cirkler og handlemåder i retningen af en forståelse af din egen kraft og plads i det universelle.

Praktisk:

Henvendelse om booking samt al forespørgsel på dato og pris (ca. ml. 8.000 – 15.000 kr.) kan ske i feltet herunder. Bookings dato løber fra d. 28.05.2015 og frem. Minimum 20 deltagere for pr. foredrag/workshop (intet maksimum).
Varighed:
2 timer. Hvis det ønskes, kan foredraget kombineres med en personlig og individuel test
Pris:
Aftales pr. gang
AV-udstyr:
Adgang til PP-fremviser og flip-over

Kontakt

Udfyld nedenstående kontaktformular for spørgsmål eller tilmelding - så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.

Dit navn

Email

Besked