fbpx

LOVE MASTERS

 

Denne online gruppe er til dig, der har lyst til at være en del af et støttende og kærligt fællesskab. Formålet med gruppen er at hjælpe med at styrke kærlighed på jorden. Vi gør det bedst i fællesskab. I denne gruppe mødes vi en time om ugen på et fast tidspunkt. Vi tuner ind i den høje lysende energi, der bor i sjælen, og som er vores sande identitet. Vi ser jorden sammen oplyst og omgivet af kærlighed. Herfra kommer vi tilbage til gruppen og deler det, vi oplevede. Derefter kan der være nogle i gruppen, der gerne vil have støtte til eventuelle udfordringer. Det er vigtigt for mig at understrege, at dette er en gruppe, hvor vi kollektivt tuner ind i og mærker det sted i os, hvor vi allerede er hele, vise og elskede. Hvor alt allerede er som det skal være. Vi skaber – i fællesskab – en forbindelse til og udvidelse af den kærlige smukke energi, som Kærlighed er. Det er ikke et terapeutisk rum, fordi dette er et rum, hvor vi ser os selv og hinanden hele. Allerede derhjemme. Uanset hvor vi er i livet. At have tillid til, at vi er elskelige og elskede af et kærligt univers, der altid er med os, at livet ikke sker mod os men med os, og for os. Hensigten er, at denne gruppe er et frit rum, hvor vi forbinder os hinanden og med det, der er stærkere, større og mere vist, end vores ego kan regne ud.

 

Love masters er et rum, hvor vi træner os selv til at leve fra vores essens og kærlighed, så vi sammen kan bane vejen for en verden af ​​ligestilling og kærlighed mellem lande – grænser, race, religion, aldre og køn. Vi er kærlighedsmagneter, kærligheds-masters, der giver os selv gaven til at dyrke et indre liv fuldt af tilstedeværelse, balance, ro, kærlighed og glæde. Fra dette sted i os selv – den guddommelige del, kan vi møde livet og andre mennesker med meget større medfølelse, forståelse, ømhed og kærlighed. Både når det går op og ned. Det er en form for åndelig robusthed.

 

Indefra ud

Vi mødes med et højere formål; nemlig at bidrage til verden og du vil opleve at i selve dette bidrag vil berige dit liv på måder som hverken du eller jeg har fantasi til at forstille os. Kærlighed er vores fælles kompas og mirakler opstår når vi lever derfra. Forbered dig derfor på et leve et mirakuløst liv.

 

I praksis

Gruppen er en medlemsgruppe, der betales gennem en månedlig rate på kr. 400,-.

  juli måned og fra 15.12.-15.1. der er ingen gruppe-facilitering fra mig og derfor ingen betaling, men gruppen kan vælge at mødes uanset.

 

Fysisk møde.

Én eller to gange om året får vi muligheden for at mødes på for eksempel et af ​​mine retreats et sted i verden, eller vi kan arrangere vores eget retreat for gruppen i Kbh. Dette udvikles undervejs og betales separat.

 

Du vil få

Adgang til et ligesindet, kærligt fællesskab

2 x 1,5 times møder om måneden ledt af Kisser Paludan

Adgang til en lukket FB-gruppe med delt inspiration

Mulighed for at leve et kærligheds-baseret liv

 

Hvis du vil høre mere

KISSER PALUDAN

Indiakaj 10

 2100 København Ø.

+45 33 31 10 70

mail@kisserpaludan.dk

Copyright © 2020 – Kisser Paludan| Handelsbetingelser | Cookie- & Privatlivspolitik