fbpx

LOVE BASED LIVING 

LOVE BASED LIVING

Mastermind for love based living – forløb over 10 måneder

Dette er et mastermind hold for dig, der har gået på et eller flere af mine hold og har lyst til at være en del af en cirkel af ligesindede. Gruppens formål er at mødes i kærligt nærvær om gensidig sparring og inspiration.

Det er for  dig der er interesseret i et 10 måneders forløb med fokus på at skabe et kærligheds-baseret liv.

Vi arbejder med at samle vores fælles energi og skabe en rum af kærlig og healende energi, som vi anvender til at skabe transformation i hinandens liv. Forskning viser at vi, ved at holde en intension i fælles energi, kan understøtte visionen. Love Based Living Circle er en gruppe, hvor vi arbejder på at aligne os med den Kærlighed, som er vores sande Selv, at tune ind i den guidance vi har adgang til herfra, samt at bruge vores tanker og energi på at skabe og manifestere det kærlige og mirakuløse liv, vi ønsker.

Vi vil særligt fokusere på:

  1. Tilgivelse
  2. Egen-kærlighed
  3. Kærlighed til livet og verden
  4. Nærvær
  5. Tankens kraft
  6. Vores evne til at tilvejebringe mirakler og hvad det betyder at leve et kærlighedsbaseret liv.

 

Ved start af hver mødegang mediterer vi og trækker orakle-kort og tuner ind i, hvor vi er i livet og hvad livet kommunikerer med os gennem kortene og vi deler tegn og synkronicitet, som vi iagttager mellem vores mødegange.

Hver mødegang vil der være meditation, oplæg fra mig, tid til gensidig sparring og formulering af det fokus, der bedst tjener dig til vores næste mødegang. Der er også mulighed, for de, der ønsker, at have en pear-sparring mellem vores sessioner.

 

Plan for vedligeholdelse af energien mellem vores mødegange. Dette er også en praktisk del, hvor vi ser på praksisser i hverdagene, der er givtige for det arbejde, vi ønsker.

Undersøgelse og healing af blokeringer for et kærligheds-baseret liv med flow.

Tune ind sammen i den del af os, der er Guddommelig – allerede hel, vis, elsket og lykkelig.

Deling af oplevelser med tegn, synkronicitet og mirakler, samt feedback fra oplevelser med de intentioner, vi holder undervejs.

Du vil opleve at blive en del af et meget kærligt og healende fællesskab, hvor du kan give slip og være præcis, den du er. Jeg praler, med rette, over de mennesker, der er i mine grupper. Jeg oplever at de er kærlige, nærværende og seriøse med deres udvikling og gode til at skabe et trygt rum for alle. Vi har også en lukket FB gruppe, hvor vi deler inspiration, oplevelser og praktik.

 Underviser:

Kisser Paludan, Cand. Psych. Spirituel lærer, forfatter.

Kurset tager udgangspunkt i spirituel psykologi og bruger viden om personlighedstypesystemet, Enneagrammet, energi og Et kursus i Mirakler.

 

Form:

Oplæg, øvelser individuelt og i grupper.

 

Deltagere:

Der er max 12 deltagere (og 2 assistenter) i denne gruppe og det er derved det mindste hold, jeg udbyder.

 

Datoer:

Kommer. Skriv dig på ventelisten herunder.

 

Forløbet er 8 gange over 10 måneder fra kl. 14.00-17.00.

 

Betaling:   

Love Based Living Circle forløbet koster kr. 8.000,-

1000 kr. pr gang. Du forpligter dig på at betale for hele forløbet ved din tilmelding, og kan betale samlet ved tilmelding (dvs. kr. 8.000), men du kan også betale fra gang til gang mod at betale et administrationsgebyr på 50 kr / gang (opkræves samlet ved tilmelding sammen med betaling for første kursusgang).

Betaling: Betaling sker via indbetaling til konto (se nedenfor) eller kontant fra gang til gang. Du skal betale kr. 1400,- ved tilmelding, hvis du vælger at betale fra gang til gang, hvilket gælder for betaling for første gang samt 400 kr for administration af delbetaling. Du kan spare disse 400 kr ved at betale alle 8.000 kr med det samme ved tilmelding til kurset. Vælg din ønskede betalingsform ved tilmelding for neden på siden.

OBS! Vi kan være nødsaget til at rykke på datoer pga. af COVID 19, men refunderer desværre ikke. Vi forbeholder os ret til at ændre et fysisk kursus til online.

Afbestilling: 

Skal ske skriftligt til Kisser Paludan på kisser@paludan.dk. Ved afbestilling beregnes et gebyr på 15% af kursusafgiften. Ved mindre end 6 uger til afholdelse kræves 50% i gebyr.

Ved mindre end 30 dage til afholdelse gives der ingen refusion.
Depositum tilbagebetales ikke.

Sted:

Uddannelsen finder sted hos Kisser Paludan, Kronprinsensgade 10, København.

Kronprinsensgade 10, 1. sal

1114 København K

+45 33 31 10 70

kundeservice@kisserpaludan.dk

Copyright © 2022 - Kisser Paludan

Handelsbetingelser og privatlivspolitik