fbpx

LOVE BASED LIVING

 

 – skab mirakler i dit liv

Dette er et hold for dig, der allerede arbejder med dig selv og har lyst til at skabe transformation og mirakler i dit liv.

Vi arbejder med at samle vores fælles energi og skabe en rum af kærlig og healende energi, som vi anvender til at skabe transformation i hinandens liv. Forskning viser at vi, ved at holde en intension i fælles energi, kan understøtte visionen. Love Based Living er en gruppe, hvor vi arbejder på at aligne os med den Kærlighed, som er vores sande Selv, at tune ind i den guidance vi har adgang til herfra, samt at bruge vores tanker og energi på at skabe og manifestere det kærlige og mirakuløse liv, vi ønsker.

Vi arbejder bl.a.med principperne for manifestering fra bl.a. The Power of 8, det spirituelle Enneagram og forløbet er desuden både psykologisk og spirituelt funderet.

 

Fælles for hver kursusdag er følgende elementer:

Ved første mødegang vælger hver deltager et sæt orakelkort (jeg indkøber forskellige slags, så man kan vælge det, der taler til én).

Ved start af hver mødegang mediterer vi og trækker kort og tuner ind i, hvor vi er i livet og hvad livet kommunikerer med os gennem kortene og vi deler tegn og synkronicitet, som vi iagttager mellem vores mødegange.

 At holde intentioner for hinanden. Hver gang holder og understøtter vi (via meditation og visualisering) intension for 2 af gruppens medlemmer. Undersøgelser viser at egne intentioner manifesteres lige så godt ved at fokusere på andres. Første gang bruger vi på at træne evnen i at sætte en klar og kærlig intension, der er ledt af dit højeste gode. Vi justerer løbende disse, så de matcher vores sted i livet.

 Plan for vedligeholdelse af energien mellem vores mødegange. Dette er også en praktisk del, hvor vi ser   på praksisser i hverdagene, der er givtige for det arbejde, vi ønsker.

 Undersøgelse og healing af blokeringer for et kærligheds-baseret liv med flow.

 Tune ind sammen i den del af os, der er Guddommelig – allerede hel, vis, elsket og lykkelig.

 Deling af oplevelser med tegn, synkronicitet og mirakler, samt feedback fra oplevelser med de intentioner, vi holder undervejs.

Vi bruger Enneagrammets essenskvaliteter som meditationer/redskaber for at træne skiftet i at leve et liv fra frygt til kærlighed.

Du vil opleve at blive en del af et meget kærligt og healende fællesskab, hvor du kan give slip og være præcis, den du er. Jeg praler med rette over de mennesker, der er i mine grupper. Jeg oplever at de er kærlige, nærværende og seriøse med deres udvikling og gode til at skabe et trygt rum for alle. Vi har også en lukket FB gruppe, hvor vi deler inspiration, oplevelser og praktik.

PRAKTISK

Underviser:

Kisser Paludan, Cand. Psych. Spirituel lærer, forfatter.

Kurset tager udgangspunkt i spirituel psykologi og bruger viden om personlighedstypesystemet, Enneagrammet, energi og Et kursus i Mirakler.

 

Form:

Oplæg, øvelser individuelt og i grupper.

 

Deltagere:

Der er max 16 deltagere (og 2 assistenter) i denne gruppe og det er derved det mindste hold, jeg udbyder.

 

Datoer:

2.02.21

1.03.21

6.04.21

26.04.21

31.05.21

23.06.21

Forløbet er over 6 dage ca. hver 3.-4. uge fra kl. 10.00-17.00

 

Betaling:   

Love Based Living forløbet koster kr. 14.995,-

Tilmelding sker ved indbetaling af depositum på kr. 2500,- eller det fulde beløb. Først når denne betaling er registreret, har du sikret dig en plads. Det resterende beløb kan betales i rater mod et tillæg på kr. 500,- for administration af delbetaling. Tilmeldingen er bindende.

Hvis du ønsker ratebetaling kan du skrive til k@paludan.dk

 

Afbestilling:
Skal ske skriftligt til Kisser Paludan på kisser@paludan.dk. Ved afbestilling beregnes et gebyr på 15% af kursusafgiften. Ved mindre end 6 uger til afholdelse kræves 50% i gebyr.
Ved mindre end 30 dage til afholdelse gives der ingen refusion.
Depositum tilbagebetales ikke.

Sted 

Uddannelsen finder sted hos Kisser Paludan, Indiakaj 10, 2100 København

KISSER PALUDAN

Indiakaj 10

 2100 København Ø.

+45 33 31 10 70

mail@kisserpaludan.dk

Copyright © 2020 – Kisser Paludan| Handelsbetingelser | Cookie- & Privatlivspolitik