LOVE BASED COACHING 1

2 dages, 4 moduler med træning i Love Based Coaching.

Sådan bliver du en coach der er ledt af kærlighed, og kan skabe dyb transformation og hjælpe mennesker til helhjertede liv.

Dag 1. Kærlighed som intelligens i coaching

Modul 1.

Kl.10.00 – 12.00

Første modul handler om, hvad det vil d et sige at coache fra hjertet og hvad det betyder at være en sand transformerende coach. Hvordan bliver du i stand til at se dig selv og andre som hele, vise og elskelige, således at de også kan se dette i sig selv?

Hvordan skaber du rum for mirakler i hver eneste session og hvad betyder det at skabe mirakler? Vi arbejder med at hjælpe klienter med at lytte til deres indre Kærligheds stemme,- og intelligens og stole på svaret.

Frokost 12.00-13.30

Modul 2.

Kl. 13.30 – 17.00

Hvad er nærvær og hvad betyder nærværet i coaching? Vi træner nærvær og triggere i eget liv til at flytte os ud af nærvær. Med nærværet bruger vi intuitionen som redskab i coachingen.

Dag 2.  Egenindsigt og Enneagrammet

Modul 1

Kl.10.00 – 12.00

Egensindigt og coaching. Du kan kun hjælpe andre så dybt og langt som du selv er. Hvor er du i dit liv? Her bruger vi Enneagrammet som redskab til indsigt

Modul 2.

Frokost 12.00-13.30

Kl. 13.30 – 16.00

Det spirituelle Enneagram. Om at hjælpe klienter med at flytte sig fra et Ego baseret til et Sjæls-baseret liv. Vi lærer om bevægelsen fra Ego til essens i Enneagramtyperne. Vi slutter dage af med små præsentationer i grupper.

Hvem er kurset for?

LOVE BASED COACHING er for dig, der ønsker at arbejde med at skabe udvikling, styrke og kærlighed hos andre. Det er et kursus for dig, der allerede arbejder med mennesker, f.eks. som coach, terapeut, lærer, pædagog, sagsbehandler, advokat, i en HR-afdeling eller som er leder og gerne vil blive en dygtigere mentor for dine medarbejdere, samtidigt med at du øger indsigten i dig selv, og den måde du virker på og agerer i verden. Kurset er også derfor også oplagt som en fordybende kursus for dig, der allerede har en coach uddannelse eller anden terapeutisk uddannelse.

Du kan anmode om en plads på kurset ved at udfylde følgende formular.

Derefter får du hurtigt et svar på din ansøgning.

Praktik.

Dato; den 3.2.20 & 4.2.20

Pris: Kurset koster 3750,-. ex moms

Sted; Empowerhouse, Indiakaj 10, 2100. Køb. Ø


Fornavn
Email address