LOVE BASED COACHING 2

2 dages træning i Love Based Coaching.

Sådan bliver du en coach der er ledt af kærlighed, der kan skabe dyb transformation og hjælpe mennesker til helhjertede liv.

Modul 1. Egen-kærlighed & tilgivelse

Dag 1. Egen-kærlighed, omsorg og medfølelse.

Kl.10.00 – 12.00

I alt lederskab er lederen hjertet en gruppe. Familien, virksomheden, kurset eller som coach. Derfor er et uendeligt vigtigt at vide, hvordan vi nærer og drager kærligt omsorg for os selv og bliver i stand til at hjælpe andre til det samme.

Modul 2. Tilgivelse

Kl. 13.30 – 17.00

Hvordan vi hjælper med at slippe blokringer, frygt og gamle sår, der hæmmer menneskets frie livsudfoldelse, nærvær, glæde og et helhjertet liv.

Dag 2. Fra frygt til kærlighed

Modul 1 Fra frygt til Kærlighed.

Kl.10.00 – 12.00

Dette modul handler om, hvordan vi lærer at spotte frygt i tanker, handling og følelser og hjælpe andre til at flytte sig fra frygt til kærlighed, accept og tillid.

Modul 2.  Et kursus i mirakler og hvad det vil sige at være en mirakel,- og kærligheds-agent i verden

Frokost 12.00-13.30

Kl. 13.30 – 16.00

Redskaber og træning i at bruge teorien fra Et kursus i mirakler til at skabe dyb transformation og hjælpe mennesker til at skabe helhjertede, meningsfulde liv. Vi slutter dage af med små præsentationer i grupper.

Hvem er kurset for?

LOVE BASED COACHING er for dig, der ønsker at arbejde med at skabe udvikling, styrke og kærlighed hos andre. Det er et kursus for dig, der allerede arbejder med mennesker, f.eks. som coach, terapeut, lærer, pædagog, sagsbehandler, advokat, i en HR-afdeling eller som er leder og gerne vil blive en dygtigere mentor for dine medarbejdere, samtidigt med at du øger indsigten i dig selv, og den måde du virker på og agerer i verden. Kurset er også derfor også oplagt som en fordybende kursus for dig, der allerede har en coach uddannelse eller anden terapeutisk uddannelse.

Hvis du er tilmeldt eller har deltaget på Love Based Coaching 1, har du automatisk adgang til del 2. Hvis du ønsker at deltage på dette forløb separat, så send venligt en mail til Kisser@paludan.dk.

Praktik.

Dato: den 9.6.20 & den 10.6.20

Pris: Kurset koster 3750,-. ex moms

Sted; Empowerhouse, Indiakaj 10, 2100. Køb. Ø

Dit navn

Email

Besked