fbpx

KÆRLIGHED OG  MIRAKLER

KÆRLIGHED OG MIRAKLER

 

KÆRLIGHED OG MIRAKLER

Weekend workshop lør-søn 9. og 10. oktober 2021 (afholdt)

 

Der kommer en ny weekend i oktober 2022. Skriv til kundeservice@kisserpaludan.dk, hvis du vil høre mere!

Sådan finder du hjem til dig selv og lever med kærlighed, nærvær og glæde.

To dages transformerende workshop om hvordan du kan træne dig i at skifte fra Ego og Frygt til Kærlighed og Essens.

Sammen træner vi i at finde hjem til det sted i dig, hvor kærlighed bor. Vi fokuserer på at mærke, at alt det, som vi ofte leder efter i det ydre; anerkendelse, kærlighed, sikkerhed, lykke, styrke mv. allerede bor i vores sjæl.

Hvordan ville dit liv mon se ud, hvis du skulle lade kærlighed være din vejviser, dit vigtigste livsværdi, din indre guide og din stemme i dit indre? 

Jeg har valgt nogle temaer ud, som vi skal arbejde med sammen. Der vil være oplæg, meditationer, øvelser, individuelle og fælles refleksioner. 

Weekendens temaer er:

NÆRVÆR – uden nærvær kan vi ikke træne vores tanker og bevidsthed – derfor er nærværstræning en del af vores to dage sammen.

TILGIVELSE – om at slippe gammel bagage og gøre dig fri af fortiden. Om at tilgive din mor, far, dig selv eller andre, så de blokeringer, som manglende tilgivelse kan give, opløses og kærlighed og frihed kan flyde frit indeni.

FRIHED – om at finde indre frihed til at være den du er og leve det liv, du drømmer om. Vi spotter tanker og historier, der begrænser vores indre frihed og fulde livsudfoldelse og mærker, hvordan frihed føles.

OVERGIVELSE – sammen træner vi overgivelsens kunst. Det er der, hvor vi slipper at vide og have styr på, slipper kontrol og planlægning, og i stedet overgiver os i tillid til livets store iboende intelligens og begynder at lade os guide af den indre vise og kærlige stemme.

INDRE STYRKE – ved at gå tæt på alt det, der er sårbart, styrker vi os selv. Når vi tillader os at være hele mennesker med alt, hvad det indebærer, mærker vi, at nedenunder bølgerne, nedenunder uroen og alle tankerne og følelserne, er der et sted indeni, som altid er helt, usårligt. Sjælens kraft og helhed er altid tilstede, men vi mister, til tider, adgangen. I disse dage tuner vi sammen ind i ren livskraft og styrke og mærker hvordan hele kroppen kommer til live, som det er meningen at vi skal være; fuldt i live, fuldt i kontakt med livskraften i os, fuldt i kontakt med det sted, der altid er helt.

Vi træner også:

At se dig selv og livet med nye øjne – gennem kærlighed

Form:

Gennem oplæg, øvelser og fælles refleksioner går vi sammen på opdagelsesrejse, skaber nærvær, fælleskab og den samhørighed, som aller bedst fordrer egentligt transformation.

Underviser:

Workshoppen er ledt af Kisser Paludan, der er spirituel psykolog og forfatter og er bl.a. funderet i Enneagrammet og Et kursus i Mirakler.

Datoer:

LØR 9. oktober fra 10.00-17.00

SØN 10. oktober fra 10.00-16.00

PRISEN ER FOR BEGGE DAGE.

Sted:

Klærkesalen, Griffenfeldsgade 44, 2200 København.

Pris:

KUN kr. 1775, – for 2 dage

Vi har valgt en lav pris så så mange som muligt for mulighed for at være med. Derfor gælder først til mølle princippet, men vi håber at alle, der gerne vil med, får mulighed.

 

Afbud:

Skal ske skriftligt til Kisser Paludan på kisser@paludan.dk. Ved afbestilling beregnes et gebyr på 15% af kursusafgiften. Ved mindre end 6 uger til afholdelse kræves 50% i gebyr. Ved mindre end 30 dage til afholdelse gives der ingen refusion.

 

Nordkrog 23

2900 Hellerup

+45 33 31 10 70

kundeservice@kisserpaludan.dk

Copyright © 2023 - Kisser Paludan

Handelsbetingelser og privatlivspolitik