Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kisserpaludan.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kisserpaludan.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2699

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kisserpaludan.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3581
Kurser, foredrag & retreats - Kisser Paludan - kurser og foredrag om selvværd, mod og lederskab

Ondergeschikte drinktherapie

Er wordt therapie geboden voor jonge volwassenen met alcoholische problemen. Tegenwoordig is het probleem van alcoholgebruik door minderjarigen net zo groot in Spanje als wereldwijd. Sommige kinderen, vaak met een problematische achtergrond, beginnen al op school alcohol te drinken. Ze omzeilen de verplichte leeftijdscontrole voor het kopen van alcohol door valse identificatiedocumenten online te verkrijgen. Het is heel gemakkelijk om deze dagen te doen, omdat het internet is vol met nep-ID-leveranciers die een hoge standaard service bieden, net als alle andere reguliere e-commerce winkels. Kwetsbare jonge mensen, voor wie drinken een manier is om te ontsnappen aan een stressvolle dagelijkse omgeving, hebben dringend medische en psychologische hulp nodig. Het drinken door minderjarigen is uiterst schadelijk voor de toekomstige gezondheid van een persoon, en wanneer valse identiteitskaarten worden gebruikt om alcoholische dranken te verkrijgen, komen daar nog eens de juridische gevolgen bij. Het vervalsen van iemands identiteit is een ernstig crimineel misdrijf dat de toekomst van jonge mensen onomkeerbaar kan schaden.

.

Uddannelser, kurser og workshops


Kopi af Det bevidste parforhold

Lær at elske den du er og få øje på din indre dommer
20. OKTOBER 2020.

GRATIS ONLINE SEMINAR

Vores niveauet af egen-kærlighed bestemmer alt andet i livet. Derfor er selvværdet det aller vigtigste du kan arbejde med. For dig selv og andre. Vores venskaber, kærlighed, job, drømme, krop mv. afhænger af vores selvværd. Hør hvordan du kan arbejde med din indre dommer og blive i stand til at skifte dømmende overbevisninger og tanker ud med tanker og fortællinger om dig, der er fyldt med kærlighed. Hør også om mit kursus "Elsk den du er,- et forløb over 8 måneder".

www uden tekst

SELVVÆRDSSPECIALIST-UDDANNELSEN
STARTER 14. SEPTEMBER 2020.

UDDANNELSE - 3 x 2 DAGE

Selvværdsspecialist-uddannelsen er den ultimative uddannelse til at forstå, arbejde med og heale alle blokeringer for egenkærlighed i dig selv - og derved i, og for andre. Selvværdsspecialist-uddannelsen kombinerer viden om selvværd, eget arbejde med selvværd, nærværstræning, intuition, energiarbejde, kropssprog, Enneagrammet, arbejde med indre barn og at sætte dig selv fri af fortiden samt kommunikation med højt selvværd. Du får også indsigt i forholdet mellem Ego og Essens og lærer om det potentiale, der ligger i alle Enneagramtypernes Essens.

www

ELSK DEN DU ER - OPSTART DEN 26. NOVEMBER 2020

FORLØB OVER 8 GANGE

På dette kursus lærer du at forstå at dit liv er et spejl af forholdet og kærligheden til den du er. Du lærer hvordan du kan elske dig selv, så du kan skabe det liv, du drømmer om og har fortjent. Dette selvværdskursus tager udgangspunkt i min bog ”ELSK DEN DU ER”. Jeg har afholdt selvværdskurser i mange år og har siden udgivelsen af “Elsk den du er” afholdt kurset med udgangspunkt i bogen. Holdene er meget søgte og alle hold har indtil nu været udsolgt før start.

www

KÆRLIGHED OG MIRAKLER I DIN KOMMUNIKATION - DEN 3. DECEMBER

AFTEN-WORKSHOP

Dette er en workshop om, hvordan vores kommunikation kan blive kærlighedsbaseret, så den bidrager til kærlighed i dig og mellem dig og andre. Det er en workshop om kommunikation indefra ud – om hvordan den indre transformation fra frygt til kærlighed, kan skabe en kærlig og hensigtsmæssig kommunikation, hvor du og mennesker i dit liv, føler sig set, hørt og mødt. Hvor kommunikationen tjener Kærlighed.

Kopi af Det bevidste parforhold-45

SKAB ET MIRAKULØST OG KÆRLIGT 2021 - 30.-31. JANUAR 2021

WORKSHOP OVER 2 DAGE

Hvordan ville dit liv mon se ud, hvis du skulle lade kærlighed være din vejviser, dit vigtigste livsværdi, din indre guide og din stemme i dit indre? På denne workshop i starten af et nyt år, træner vi sammen at slippe alle fortællinger, overbevisninger og mønstre, der ikke længere tjener os.

www.

LOVE BASED LIVING-FORLØB
OPSTART 2. FEBRUAR 2021

FORLØB - 6 GANGE

Dette er et hold for dig, der allerede arbejder med dig selv og har lyst til at skabe transformation og mirakler i dit liv. Vi arbejder med at samle vores fælles energi og skabe en rum af kærlig og healende energi, som vi anvender til at skabe transformation i hinandens liv.

www

DET SPIRITUELLE ENNEAGRAM UDDANNELSE
OPSTART FEBRUAR 2021

UDDANNELSE OVER 2X3 DAGE

En uddannelse i af finde hjem til din sande Essens, om vejen fra Ego og frygt til Essens og kærlighed. Enneagrammets egentlige bidrag til os mennesker handler om, hvordan vi finder hjem til vores sande Essens og lærer os at leve derfra. Det glemmer vi ind imellem når vi bliver optagede af Enneagrammets type-beskrivelser. Det er en uddannelse for dig, der gerne vil dybere end bare type-forståelsen og arbejde med hvordan typerne kan transformere os gennem nærvær og indsigt i den dybere visdom, der ligger i typernes Essens.

BEVIDST FORÆLDRESKAB
OPSTART OKTOBER 2021

KURSUS OVER 8 GANGE

Forældreskab ledt af kærlighed. At arbejde med dit eget indre er den største gave du kan give dine børn - uanset alder. Dette er et nytænkende og banebrydende kursus, der lærer dig, hvordan du, via dit eget indre arbejde, kan gøre dig fri af gamle mønstre, ubearbejdede følelser og skabe den indsigt og egenkærlighed, der gør det muligt virkeligt at se, møde og forstå dine børn, præcis som de er. Det er også fra dit eget niveau af selvværd, at du bliver i stand til at vise dine børn ubetinget kærlighed. Dette kursus vil vende dit billede af, hvad det vil sige at være forældre, på hovedet. Når du er færdig, vil du opleve at have fået en helt ny indsigt i dig selv og dine børn og ikke mindst en ny tillid til dig selv og dit forældreskab.

www

LOVE MASTERS

ONLINE GRUPPE

Denne online gruppe er til dig, der har lyst til at være en del af et støttende og kærligt fællesskab. Formålet med gruppen er at hjælpe med at styrke kærlighed på jorden. Vi gør det bedst i fællesskab. Love masters er et rum, hvor vi træner os selv til at leve fra vores essens og kærlighed, så vi sammen kan bane vejen for en verden af ​​ligestilling og kærlighed mellem lande - grænser, race, religion, aldre og køn. Vi er kærlighedsmagneter, kærligheds-masters, der giver os selv gaven til at dyrke et indre liv fuldt af tilstedeværelse, balance, ro, kærlighed og glæde.

Untitled

ONLINE SELVVÆRDSKURSUS
KØB ADGANG NU FOR 1599,-

ONLINE KURSUS

Køb videokursus med udgangspunkt i bestselleren "Elsk den du er" af Kisser Paludan og få adgang med det samme for kun kr.1599,-
8 ugers videoguide (bogen kan tilsendes). Hvert afsnit har 30-60 minutters varighed. Se videointroduktion ved at trykke på billedet.
Kort og godt lærer du at elske den, du er, med alt det fantastiske, du indeholder.

Retreats


Bali Retreat April 2019

Soul Empower Retreatet - BALI NOV 2020

RETREAT

ULTIMATIV SELVFORKÆLELSE OG PERSONLIG UDVIKLING OG SJÆLS HEALING I SMUKKE OMGIVELSER. NÆRING FOR PSYKE, KROP OG SJÆL

27707708_10214969348690924_1068361817_o

ELSK DEN DU ER - ITALIEN

SKAB EGENKÆRLIGHED OG ALT ANDET VIL FLYDE DERFRA.

LÆS OM DET SIDSTE RETREAT HER


IMG_2151

FAMILIE RETREAT

Din vigtigste investering

LÆS OM DET SIDSTE RETREAT.

dsc_40561

LÆS OM TIDLIGERE REATREATS

Her kan du læse om deltageres oplevelser på tidligere retreats.