Uddannelser, kurser og workshops


HEARTCOACH UDDANNELSEN-7

HEART COACH
NYT HOLD MED OPSTART 21. AUGUST 2019

UDDANNELSE

Psykologisk og spirituel coach/mentor uddannelse for dig, der gennem dyb selvindsigt, nærvær, kærlighed og selvværd, vil lære selv at leve og coache andre til et helhjertet liv.

familie 3

DET BEVIDSTE FAMILIELIV - FÅ DEN BEDSTE SOMMERFERIE MED DIN FAMILIE
DEN 6. JUNI 2019

FACEBOOK LIVE

Denne aften giver dig indsigt i en helt ny og banebrydende teori og praksis om det bevidste forældreskab. Du får redskaber til at møde dine børn som de er og værktøjer til at hæve dit eget og dine børns selvværd samt tips til hvordan du og dine børn får den bedste sommerferie sammen.

Lev et helhjertetliv 4

LEV FRA DIN ESSENS - ADVANCED MENTORGRUPPE med udgangspunkt i Enneagrammet
OPSTART DEN 26. AUGUST 2019

KURSUS

Udviklingsforløb over 9 gange med udgangspunkt i Enneagrammets 9 essenkvaliteter. For dig, der ønsker at få det bedste ud af dit liv og allerede har erfaring med at arbejde med dig selv og ønsker at blive i stand til at møde livet og alt, hvad det bringer os i tillid, ro, kærlighed og glæde.

elsk og blomst - web

SELVVÆRDSKURSUS "ELSK DEN DU ER" OVER 8 GANGE
OPSTART DEN 19. AUGUST 2019

KURSUS

Elsk den du er og styrk dit selvværd. Nyt forløb af dette populære kursus baseret på bestselleren "Elsk den du er".
OBS! Hurtig tilmelding tilrådes, da sidste hold blev hurtigt udsolgt og der var venteliste.

Untitled

ONLINE SELVVÆRDSKURSUS
KØB ADGANG NU FOR 399,-

ONLINE KURSUS

Køb videokursus med udgangspunkt i bestselleren "Elsk den du er" af Kisser Paludan og få adgang med det samme for kun 399,-
8 ugers videoguide (bogen kan tilsendes). Hvert afsnit har 30-60 minutters varighed. Se videointroduktion ved at trykke på billedet.
Kort og godt lærer du at elske den, du er, med alt det fantastiske, du indeholder.

Bevidst forældreskab

BEVIDST FORÆLDRESKAB
DEN 30. SEPTEMBER & 28. OKTOBER 2019

WORKSHOP

Få redskaber til at styrke dit eget og dine børns selvværd og skab stærke kærlige bånd. FOR ALLE MED SMÅ, STORE ELLER VOKSNE BØRN. OGSÅ PROFESSIONELLE, DER ARBEJDER MED BØRN/UNGE.

27752120_10155870828470240_2844643654911184854_n

ALT I VERDEN ER ENTEN KÆRLIGHED ELLER ET KALD PÅ KÆRLIGHED
DEN 11. DECEMBER 2019

WORKSHOP

Styrk og bidrag til dine relationer gennem egen indsigt, nærvær og selvværd. Vores relationer er et spejl af forholdet til os selv. Få redskaber til, hvordan du bliver i stand til at være hjemme i dig selv og aldrig at miste dig selv og hvordan du kan melde dine tanker, følelser og behov ud fra tillid og kærlighed til den du er og samtidigt se at alt er kærlighed eller et kald på kærlighed.

self love 4

SELVVÆRDSCOACH
NY UDDANNELSE - DATOER KOMMER SNART

UDDANNELSE

Denne uddannelse er til dig der arbejder med mennesker; børn, unge, voksne, ældre, - hvor som helst. Alle mennesker har brug for at lære at elske sig selv og som Selvværdscoach får du nu mulighed for at lære andre det vigtigste grundlag i livet; nemlig at elske sig selv. Uddannelsen er for mennesker med en uddannelsesmæssig baggrund indenfor udvikling af mennesker. Det er vigtigt at du har grundliggende viden/træning i samtale/coaching/terapi samt basal Enneagramviden. .

enneagram

ENNEAGRAM BASIS UDDANNELSE
OPSTART DEN 26. NOVEMBER 2019

KURSUS

Enneagrammet basis uddannelse del 1 & 2. Enneagrambasis giver dig en psy­kologisk forståelse af, hvorfor men­nesker handler, tænker og føler som de gør. Denne Enneagrammet basis uddannelse adskiller sig fra mange andre Enneagramuddannelser ved, allerede fra starten, at fokuserer på, hvor forskelligt typerne er og fungerer afhængigt af bevidsthedsniveau.

Bevidste parfohold 2

STYRK DIT PARFORHOLD - DEN 3. MARTS 2020

WORKSHOP

Lær hvordan du skaber den indsigt, egenkærlighed og det nærvær, der er forudsætningen for det bevidste og kærlige parforhold, og hvordan parforholdet kan være den største kilde til indsigt og udvikling.

kylo-773868-unsplash kopi

BEVIDST FORÆLDRESKABSKURSUS OVER 8 GANGE. NYE DATOER ER PÅ VEJ

KURSUS - UDSOLGT

Dit bevidste forældreskab som vejen til indsigt, nærvær og kærlighed.Dette er et helt nyt og banebrydende kursus, der lærer dig, hvordan du, via dit eget indre arbejde, kan gøre dig fri af gamle mønstre, ubearbejdede følelser og skabe den indsigt og egenkærlighed, der gør det muligt virkeligt at se, møde og forstå dine børn, præcis som de er - uanset alder. UDSOLGT. - DU KAN SKRIVE DIG OP TIL NÆSTE HOLD, SOM STARTER I EFTERÅRET 2019.

MOD TIL AT VÆRE DIG
NYE DATOER ER PÅ VEJ

KURSUS - UDSOLGT

Kursus over otte gange baseret på bogen "MOD til at være dig" - lær at stå stærkt i dig selv! UDSOLGT. NYT HOLD MED OPSTART I JANUAR 2020 - DATOER KOMMER SNART.

ales-me-663232-unsplash

STYRK DIT SELVVÆRD MED ENNEAGRAMMET
NY DATO KOMMER SNART

WORKSHOP

Alt i dit liv er en forlængelse af dit niveau af kærlighed til dig selv. Vil du lære, hvordan vi opløser de blokeringer, vi hver især har for at leve et liv med højt selvværd og den ro og glæde der flyder derfra? Denne aften bringes du ind i en dybere forståelse af dit eget selvværd og hvad dine benspænd handler om. Du vil opleve, hvordan Enneagrammet er et fantastisk redskab til at forstå de mønstre, der afholder os fra at leve selv-kærligt.

Retreats


bali1

BALI SOUL EMPOWER LUKSUS RETREAT.
8. april-13. april 2019

RETREAT

På Soul Empower retreatet vil du opleve, at vi på en blid og kærlig måde, opløser de blokeringer du måtte have for at udleve dit fulde smukke potentiale. Gamle mønstre slippes og nye kærlige og sunde vaner grundlægges. Du vil opleve den ultimative selvforkælelse i de smukkeste luksuøse rammer, hvor også krop og sjæl næres.
27707708_10214969348690924_1068361817_o

ELSK DEN DU ER - ITALIEN

SKAB EGENKÆRLIGHED OG ALT ANDET VIL FLYDE DERFRA.

Elsk den du er retreat april 2018.


IMG_2151

FAMILIE RETREAT

Din vigtigste investering

LÆS OM DET SIDSTE RETREAT.

dsc_40561

LÆS OM TIDLIGERE REATREATS

Her kan du læse om deltageres oplevelser på tidligere retreats.

Fornavn
Email address