Ondergeschikte drinktherapie

Er wordt therapie geboden voor jonge volwassenen met alcoholische problemen. Tegenwoordig is het probleem van alcoholgebruik door minderjarigen net zo groot in Spanje als wereldwijd. Sommige kinderen, vaak met een problematische achtergrond, beginnen al op school alcohol te drinken. Ze omzeilen de verplichte leeftijdscontrole voor het kopen van alcohol door valse identificatiedocumenten online te verkrijgen. Het is heel gemakkelijk om deze dagen te doen, omdat het internet is vol met nep-ID-leveranciers die een hoge standaard service bieden, net als alle andere reguliere e-commerce winkels. Kwetsbare jonge mensen, voor wie drinken een manier is om te ontsnappen aan een stressvolle dagelijkse omgeving, hebben dringend medische en psychologische hulp nodig. Het drinken door minderjarigen is uiterst schadelijk voor de toekomstige gezondheid van een persoon, en wanneer valse identiteitskaarten worden gebruikt om alcoholische dranken te verkrijgen, komen daar nog eens de juridische gevolgen bij. Het vervalsen van iemands identiteit is een ernstig crimineel misdrijf dat de toekomst van jonge mensen onomkeerbaar kan schaden.

.

Uddannelser, kurser og workshops


www

STYRK DIT EGET OG ANDRES SELVVÆRD - 23. MARTS 2020

GRATIS ONLINE SEMINAR

Lær hvordan du lærer at elske dig selv og støtte andre i højt selvværd. Lær om betydningen af selvværd i dit eget liv og for de mennesker du har omkring dig, mulighed for at stille spørgsmål og få konkrete redskaber.

Kopi af Det bevidste parforhold-32

FRA FRYGT TIL KÆRLIGHED - 15-16. MAJ 2020

WORKSHOP OVER 2 DAGE

Sådan finder du hjem til dig selv og lever med kærlighed, nærvær og glæde. På workshoppen lærer du, hvordan du kan trække opmærksomheden fra at tro, at noget i det ydre, kan skabe den forandring, du ønsker i dit liv, til at se, hvordan alt det vi leder efter, allerede bor i os. Vi skal blot lære at finde hjem og huske det, som vi har glemt.

www uden tekst

SELVVÆRDSSPECIALIST-UDDANNELSEN
STARTER AUGUST 2020.

UDDANNELSE - 3 x 2 DAGE

Selvværdsspecialist-uddannelsen er den ultimative uddannelse til at forstå, arbejde med og heale alle blokeringer for egenkærlighed i dig selv - og derved i, og for andre. Selvværdsspecialist-uddannelsen kombinerer viden om selvværd, eget arbejde med selvværd, nærværstræning, intuition, energiarbejde, kropssprog, Enneagrammet, arbejde med indre barn og at sætte dig selv fri af fortiden samt kommunikation med højt selvværd. Du får også indsigt i forholdet mellem Ego og Essens og lærer om det potentiale, der ligger i alle Enneagramtypernes Essens.

www.

LOVE BASED LIVING-FORLØB
OPSTART AUGUST 2020

FORLØB - 6 GANGE

Dette er et hold for dig, der allerede arbejder med dig selv og har lyst til at skabe transformation og mirakler i dit liv. Vi arbejder med at samle vores fælles energi og skabe en rum af kærlig og healende energi, som vi anvender til at skabe transformation i hinandens liv.

www

DET SPIRITUELLE ENNEAGRAM UDDANNELSE
OPSTART SEPTEMBER 2020

UDDANNELSE OVER 2X3 DAGE

En uddannelse i af finde hjem til din sande Essens, om vejen fra Ego og frygt til Essens og kærlighed. Enneagrammets egentlige bidrag til os mennesker handler om, hvordan vi finder hjem til vores sande Essens og lærer os at leve derfra. Det glemmer vi ind imellem når vi bliver optagede af Enneagrammets type-beskrivelser. Det er en uddannelse for dig, der gerne vil dybere end bare type-forståelsen og arbejde med hvordan typerne kan transformere os gennem nærvær og indsigt i den dybere visdom, der ligger i typernes Essens.

Untitled

ONLINE SELVVÆRDSKURSUS
KØB ADGANG NU FOR 399,-

ONLINE KURSUS

Køb videokursus med udgangspunkt i bestselleren "Elsk den du er" af Kisser Paludan og få adgang med det samme for kun 399,-
8 ugers videoguide (bogen kan tilsendes). Hvert afsnit har 30-60 minutters varighed. Se videointroduktion ved at trykke på billedet.
Kort og godt lærer du at elske den, du er, med alt det fantastiske, du indeholder.

Retreats


Bali Retreat April 2019

Soul Empower Retreatet - BALI NOV 2020

RETREAT

ULTIMATIV SELVFORKÆLELSE OG PERSONLIG UDVIKLING OG SJÆLS HEALING I SMUKKE OMGIVELSER. NÆRING FOR PSYKE, KROP OG SJÆL

27707708_10214969348690924_1068361817_o

ELSK DEN DU ER - ITALIEN

SKAB EGENKÆRLIGHED OG ALT ANDET VIL FLYDE DERFRA.

LÆS OM DET SIDSTE RETREAT HER


IMG_2151

FAMILIE RETREAT

Din vigtigste investering

LÆS OM DET SIDSTE RETREAT.

dsc_40561

LÆS OM TIDLIGERE REATREATS

Her kan du læse om deltageres oplevelser på tidligere retreats.

Fornavn
Email address