Ondergeschikte drinktherapie

Er wordt therapie geboden voor jonge volwassenen met alcoholische problemen. Tegenwoordig is het probleem van alcoholgebruik door minderjarigen net zo groot in Spanje als wereldwijd. Sommige kinderen, vaak met een problematische achtergrond, beginnen al op school alcohol te drinken. Ze omzeilen de verplichte leeftijdscontrole voor het kopen van alcohol door valse identificatiedocumenten online te verkrijgen. Het is heel gemakkelijk om deze dagen te doen, omdat het internet is vol met nep-ID-leveranciers die een hoge standaard service bieden, net als alle andere reguliere e-commerce winkels. Kwetsbare jonge mensen, voor wie drinken een manier is om te ontsnappen aan een stressvolle dagelijkse omgeving, hebben dringend medische en psychologische hulp nodig. Het drinken door minderjarigen is uiterst schadelijk voor de toekomstige gezondheid van een persoon, en wanneer valse identiteitskaarten worden gebruikt om alcoholische dranken te verkrijgen, komen daar nog eens de juridische gevolgen bij. Het vervalsen van iemands identiteit is een ernstig crimineel misdrijf dat de toekomst van jonge mensen onomkeerbaar kan schaden.

.

Uddannelser, kurser og workshops


Nyt hold

SELVVÆRDSSPECIALIST-FORLØB
NÆSTE HOLD STARTER 24. AUGUST 2020.

FORLØB OVER 10 MÅNEDER

Selvværdsspecialist-forløbet er det ultimative forløb til at forstå, arbejde med og heale alle blokeringer for egenkærlighed i dig selv - og derved i, og for andre. Selvværdsspecialist-forløbet kombinerer viden om selvværd, eget arbejde med selvværd, nærværstræning, intuition, energiarbejde, kropssprog, Enneagrammet, arbejde med indre barn og at sætte dig selv fri af fortiden samt kommunikation med højt selvværd. Du får også indsigt i forholdet mellem Ego og Essens og lærer om det potentiale, der ligger i alle Enneagramtypernes Essens.

Enneagramuddannlse-19

LOVE BASED LIVING - ADVANCED MENTORGRUPPE
NYT - MED OPSTART 22. OKTOBER 2019

FORLØB OVER 8 GANGE - KUN 16 PLADSER UDSOLGT - KOM PÅ VENTELISTE BED AT SKRIVE TIL mail@gkisserpaludan.dk

Udviklingsforløb over 8 gange. Dette er et hold for dig, der allerede arbejder med dig selv og har lyst til at skabe transformation og mirakler i dit liv. Vi arbejder med at samle vores fælles energi og skabe en rum af kærlig og healende energi, som vi anvender til at skabe transformation i hinandens liv. Vi arbejder med principperne for manifestering fra bl.a. The Power of 8 og forløbet er desuden både psykologisk og spirituelt funderet. Vi bruger både viden om energi, Enneagrammet og Et kursus i Mirakler.

jule workshop 19

ALT I VERDEN ER ENTEN KÆRLIGHED ELLER ET KALD PÅ KÆRLIGHED
DEN 11. DECEMBER 2019

WORKSHOP

Styrk og bidrag til dine relationer gennem egen indsigt, nærvær og selvværd. Vores relationer er et spejl af forholdet til os selv. Få redskaber til, hvordan du bliver i stand til at være hjemme i dig selv og aldrig at miste dig selv og hvordan du kan melde dine tanker, følelser og behov ud fra tillid og kærlighed til den du er og samtidigt se at alt er kærlighed eller et kald på kærlighed.

LOVE BASED COACHING 1A

LOVE BASED COACHING 1
NYT - MED OPSTART 3. FEBRUAR 2020

KURSUS PÅ 4 MODULER

LOVE BASED COACHING 1 er for dig der ønsker at bliver en coach der er ledt af kærlighed, og kan skabe dyb transformation og hjælpe mennesker til helhjertede liv. LOVE BASED COACHING er for dig, der ønsker at arbejde med at skabe udvikling, styrke og kærlighed hos andre. Kurset er oplagt som en fordybende kursus for dig, der allerede har en coach uddannelse eller anden terapeutisk uddannelse. Du kan også tilmelde dig LOVE BASED COACHING 2.

LOVE BASED COACHING 2A

LOVE BASED COACHING 2
NYT - MED OPSTART 9. JUNI 2020

KURSUS PÅ 4 MODULER

LOVE BASED COACHING 2 er for dig der ønsker at bliver en coach der er ledt af kærlighed, og kan skabe dyb transformation og hjælpe mennesker til helhjertede liv. LOVE BASED COACHING er for dig, der ønsker at arbejde med at skabe udvikling, styrke og kærlighed hos andre. Kurset er oplagt som en fordybende kursus for dig, der allerede har en coach uddannelse eller anden terapeutisk uddannelse. LOVE BASED COACHING 2 kan være en overbygning på mit LOVE BASED COACHING 1 kursus.

kylo-773868-unsplash kopi

BEVIDST FORÆLDRESKABSKURSUS OVER 8 GANGE. MED OPSTART 17. FEBRUAR 2020

KURSUS

Dit bevidste forældreskab som vejen til indsigt, nærvær og kærlighed.Dette er et helt nyt og banebrydende kursus, der lærer dig, hvordan du, via dit eget indre arbejde, kan gøre dig fri af gamle mønstre, ubearbejdede følelser og skabe den indsigt og egenkærlighed, der gør det muligt virkeligt at se, møde og forstå dine børn, præcis som de er - uanset alder.

MOD TIL AT VÆRE DIG
MED OPSTART 9. MARTS 2020

KURSUS

Kursus over otte gange baseret på bogen "MOD til at være dig" - lær at stå stærkt i dig selv!

ny dato

BEVIDST FORÆLDRESKAB
Ny DATO KOMMER SNART

WORKSHOP

Få redskaber til at styrke dit eget og dine børns selvværd og skab stærke kærlige bånd. FOR ALLE MED SMÅ, STORE ELLER VOKSNE BØRN. OGSÅ PROFESSIONELLE, DER ARBEJDER MED BØRN/UNGE.

workshop19

STYRK DIT PARFORHOLD - DEN 3. MARTS 2020

WORKSHOP

Lær hvordan du skaber den indsigt, egenkærlighed og det nærvær, der er forudsætningen for det bevidste og kærlige parforhold, og hvordan parforholdet kan være den største kilde til indsigt og udvikling.

Kurser

SELVVÆRDSSPECIALIST-FORLØB

FORLØB OVER 10 MÅNEDER

Selvværdsspecialist-forløbet er det ultimative forløb til at forstå, arbejde med og heale alle blokeringer for egenkærlighed i dig selv - og derved i, og for andre. Selvværdsspecialist-forløbet kombinerer viden om selvværd, eget arbejde med selvværd, nærværstræning, intuition, energiarbejde, kropssprog, Enneagrammet, arbejde med indre barn og at sætte dig selv fri af fortiden samt kommunikation med højt selvværd. Du får også indsigt i forholdet mellem Ego og Essens og lærer om det potentiale, der ligger i alle Enneagramtypernes Essens. - UDSOLGT NÆSTE HOLD STARTER 24. AUGUST 2020. ANSØG OM PLADS VED AT SKRIVE TIL mail@kisserplaudan.dk
billede-www-3

"ELSK DEN DU ER" OVER 8 GANGE
OPSTART DEN 14. MAJ 2020

KURSUS

Elsk den du er og styrk dit selvværd. Forløb af dette populære kursus baseret på bestselleren "Elsk den du er".


Untitled

ONLINE SELVVÆRDSKURSUS
KØB ADGANG NU FOR 399,-

ONLINE KURSUS

Køb videokursus med udgangspunkt i bestselleren "Elsk den du er" af Kisser Paludan og få adgang med det samme for kun 399,-
8 ugers videoguide (bogen kan tilsendes). Hvert afsnit har 30-60 minutters varighed. Se videointroduktion ved at trykke på billedet.
Kort og godt lærer du at elske den, du er, med alt det fantastiske, du indeholder.

LOVE BASED COACHING 1-12

LEV FRA DIN ESSENS - ADVANCED MENTORGRUPPE med udgangspunkt i Enneagrammet
OPSTART DEN 26. AUGUST 2019

KURSUS

Udviklingsforløb over 9 gange med udgangspunkt i Enneagrammets 9 essenkvaliteter. For dig, der ønsker at få det bedste ud af dit liv og allerede har erfaring med at arbejde med dig selv og ønsker at blive i stand til at møde livet og alt, hvad det bringer os i tillid, ro, kærlighed og glæde. UDSOLGT - KOM PÅ VENTELISTE VED AT SKRIVE TIL mail@kisserpaludan.dk


Billede www- udsolgt

"ELSK DEN DU ER" OVER 8 GANGE
UDSOLGT

KURSUS

Elsk den du er og styrk dit selvværd. Forløb af dette populære kursus baseret på bestselleren "Elsk den du er".


Enneagramuddannlse-3

DET SPIRITUELLE ENNEAGRAM
NY DATO KOMMER SNART

WORKSHOP

Hør hvordan du kan leve et helhjertet liv, der er i overensstemmelse med din essens. Når vi lever derfra, opstår der en dyb indre ro, stor indre styrke og kærlighed til dig selv, til andre og til livet, som det folder sig ud. En aften, hvor vi tager udgangspunkt i Enneagamtypernes sjæls-essens og hvor du får konkrete redskaber til, hvordan du kan leve fra kærlighed, tillid og den smukke essens, der ligger i alle typerne.

enneagram

ENNEAGRAM BASIS UDDANNELSE
Datoer kommer snart

KURSUS

Enneagrammet basis uddannelse del 1 & 2. Enneagrambasis giver dig en psy­kologisk forståelse af, hvorfor men­nesker handler, tænker og føler som de gør. Denne Enneagrammet basis uddannelse adskiller sig fra mange andre Enneagramuddannelser ved, allerede fra starten, at fokuserer på, hvor forskelligt typerne er og fungerer afhængigt af bevidsthedsniveau.

ales-me-663232-unsplash

STYRK DIT SELVVÆRD MED ENNEAGRAMMET
NY DATO KOMMER SNART

WORKSHOP

Alt i dit liv er en forlængelse af dit niveau af kærlighed til dig selv. Vil du lære, hvordan vi opløser de blokeringer, vi hver især har for at leve et liv med højt selvværd og den ro og glæde der flyder derfra? Denne aften bringes du ind i en dybere forståelse af dit eget selvværd og hvad dine benspænd handler om. Du vil opleve, hvordan Enneagrammet er et fantastisk redskab til at forstå de mønstre, der afholder os fra at leve selv-kærligt.

Retreats

27707708_10214969348690924_1068361817_o

ELSK DEN DU ER - ITALIEN

SKAB EGENKÆRLIGHED OG ALT ANDET VIL FLYDE DERFRA.

LÆS OM DET SIDSTE RETREAT HER


IMG_2151

FAMILIE RETREAT

Din vigtigste investering

LÆS OM DET SIDSTE RETREAT.

dsc_40561

LÆS OM TIDLIGERE REATREATS

Her kan du læse om deltageres oplevelser på tidligere retreats.

Fornavn
Email address