Ondergeschikte drinktherapie

Er wordt therapie geboden voor jonge volwassenen met alcoholische problemen. Tegenwoordig is het probleem van alcoholgebruik door minderjarigen net zo groot in Spanje als wereldwijd. Sommige kinderen, vaak met een problematische achtergrond, beginnen al op school alcohol te drinken. Ze omzeilen de verplichte leeftijdscontrole voor het kopen van alcohol door valse identificatiedocumenten online te verkrijgen. Het is heel gemakkelijk om deze dagen te doen, omdat het internet is vol met nep-ID-leveranciers die een hoge standaard service bieden, net als alle andere reguliere e-commerce winkels. Kwetsbare jonge mensen, voor wie drinken een manier is om te ontsnappen aan een stressvolle dagelijkse omgeving, hebben dringend medische en psychologische hulp nodig. Het drinken door minderjarigen is uiterst schadelijk voor de toekomstige gezondheid van een persoon, en wanneer valse identiteitskaarten worden gebruikt om alcoholische dranken te verkrijgen, komen daar nog eens de juridische gevolgen bij. Het vervalsen van iemands identiteit is een ernstig crimineel misdrijf dat de toekomst van jonge mensen onomkeerbaar kan schaden.

.

Uddannelser, kurser og workshops


WWW.1

LÆR HVORDAN DU STYRKER DIT OG ANDRES SELVVÆRD - 24. AUGUST 2020

GRATIS ONLINE SEMINAR

Niveauet af vores egen-kærlighed bestemmer alt andet i livet. Derfor er selvværdet det aller vigtigste du kan arbejde med. For dig selv og andre. Vores venskaber, kærlighed, job, drømme, krop mv. afhænger at vores selvværd. Hør hvordan du kan arbejde med dit eget selvværd og lære at støtte andre i højt selvværd gennem mit selvværdsspecialist forløb. Du går mulighed for at stille spørgsmål og blive inspireret.

Kopi af Det bevidste parforhold-32

FRA FRYGT TIL KÆRLIGHED - 5-6. september 2020

WORKSHOP OVER 2 DAGE

Sådan finder du hjem til dig selv og lever med kærlighed, nærvær og glæde. På workshoppen lærer du, hvordan du kan trække opmærksomheden fra at tro, at noget i det ydre, kan skabe den forandring, du ønsker i dit liv, til at se, hvordan alt det vi leder efter, allerede bor i os. Vi skal blot lære at finde hjem og huske det, som vi har glemt.

www uden tekst

SELVVÆRDSSPECIALIST-UDDANNELSEN
STARTER 14. SEPTEMBER 2020.

UDDANNELSE - 3 x 2 DAGE

Selvværdsspecialist-uddannelsen er den ultimative uddannelse til at forstå, arbejde med og heale alle blokeringer for egenkærlighed i dig selv - og derved i, og for andre. Selvværdsspecialist-uddannelsen kombinerer viden om selvværd, eget arbejde med selvværd, nærværstræning, intuition, energiarbejde, kropssprog, Enneagrammet, arbejde med indre barn og at sætte dig selv fri af fortiden samt kommunikation med højt selvværd. Du får også indsigt i forholdet mellem Ego og Essens og lærer om det potentiale, der ligger i alle Enneagramtypernes Essens.

WWW

KÆRLIGHED OG MIRAKLER - 29. oktober 2020

FORLØB OVER 9 GANGE

Lær at elske den du er og stå stærkt i dig selv så du kan skabe det liv, du drømmer om. Dette er et udviklingsforløb for dig, der er klar til at leve et kærlighedsbaseret liv, hvor mirakler opstår naturligt. Forløbet kombinerer mine to store passioner; Et kursus i mirakler og Enneagrammet. Jeg er særligt interesseret i den spirituelle dimension af Enneagrammet. Vi kan se Enneagreammet som et meget vist landkort for 9 forskellige aspekter af vores psyke og sjæl.

www

LOVE MASTERS

ONLINE GRUPPE

Denne online gruppe er til dig, der har lyst til at være en del af et støttende og kærligt fællesskab. Formålet med gruppen er at hjælpe med at styrke kærlighed på jorden. Vi gør det bedst i fællesskab. Love masters er et rum, hvor vi træner os selv til at leve fra vores essens og kærlighed, så vi sammen kan bane vejen for en verden af ​​ligestilling og kærlighed mellem lande - grænser, race, religion, aldre og køn. Vi er kærlighedsmagneter, kærligheds-masters, der giver os selv gaven til at dyrke et indre liv fuldt af tilstedeværelse, balance, ro, kærlighed og glæde.

www.

LOVE BASED LIVING-FORLØB
OPSTART FEBRUAR 2021

FORLØB - 6 GANGE

Dette er et hold for dig, der allerede arbejder med dig selv og har lyst til at skabe transformation og mirakler i dit liv. Vi arbejder med at samle vores fælles energi og skabe en rum af kærlig og healende energi, som vi anvender til at skabe transformation i hinandens liv.

www

DET SPIRITUELLE ENNEAGRAM UDDANNELSE
OPSTART FEBRUAR 2021

UDDANNELSE OVER 2X3 DAGE

En uddannelse i af finde hjem til din sande Essens, om vejen fra Ego og frygt til Essens og kærlighed. Enneagrammets egentlige bidrag til os mennesker handler om, hvordan vi finder hjem til vores sande Essens og lærer os at leve derfra. Det glemmer vi ind imellem når vi bliver optagede af Enneagrammets type-beskrivelser. Det er en uddannelse for dig, der gerne vil dybere end bare type-forståelsen og arbejde med hvordan typerne kan transformere os gennem nærvær og indsigt i den dybere visdom, der ligger i typernes Essens.

Untitled

ONLINE SELVVÆRDSKURSUS
KØB ADGANG NU FOR 495,-

ONLINE KURSUS

Køb videokursus med udgangspunkt i bestselleren "Elsk den du er" af Kisser Paludan og få adgang med det samme for kun 495,-
8 ugers videoguide (bogen kan tilsendes). Hvert afsnit har 30-60 minutters varighed. Se videointroduktion ved at trykke på billedet.
Kort og godt lærer du at elske den, du er, med alt det fantastiske, du indeholder.

Retreats


Bali Retreat April 2019

Soul Empower Retreatet - BALI NOV 2020

RETREAT

ULTIMATIV SELVFORKÆLELSE OG PERSONLIG UDVIKLING OG SJÆLS HEALING I SMUKKE OMGIVELSER. NÆRING FOR PSYKE, KROP OG SJÆL

27707708_10214969348690924_1068361817_o

ELSK DEN DU ER - ITALIEN

SKAB EGENKÆRLIGHED OG ALT ANDET VIL FLYDE DERFRA.

LÆS OM DET SIDSTE RETREAT HER


IMG_2151

FAMILIE RETREAT

Din vigtigste investering

LÆS OM DET SIDSTE RETREAT.

dsc_40561

LÆS OM TIDLIGERE REATREATS

Her kan du læse om deltageres oplevelser på tidligere retreats.