Ondergeschikte drinktherapie

Er wordt therapie geboden voor jonge volwassenen met alcoholische problemen. Tegenwoordig is het probleem van alcoholgebruik door minderjarigen net zo groot in Spanje als wereldwijd. Sommige kinderen, vaak met een problematische achtergrond, beginnen al op school alcohol te drinken. Ze omzeilen de verplichte leeftijdscontrole voor het kopen van alcohol door valse identificatiedocumenten online te verkrijgen. Het is heel gemakkelijk om deze dagen te doen, omdat het internet is vol met nep-ID-leveranciers die een hoge standaard service bieden, net als alle andere reguliere e-commerce winkels. Kwetsbare jonge mensen, voor wie drinken een manier is om te ontsnappen aan een stressvolle dagelijkse omgeving, hebben dringend medische en psychologische hulp nodig. Het drinken door minderjarigen is uiterst schadelijk voor de toekomstige gezondheid van een persoon, en wanneer valse identiteitskaarten worden gebruikt om alcoholische dranken te verkrijgen, komen daar nog eens de juridische gevolgen bij. Het vervalsen van iemands identiteit is een ernstig crimineel misdrijf dat de toekomst van jonge mensen onomkeerbaar kan schaden.

.

Uddannelser, kurser og workshops


billed www2

URBAN NYTÅRSRETREAT - KØBENHAVN
17. januar til 19. januar 2020

Start dit nye år med en weekend for krop, sind og sjæl. Selvforkælelse, nærvær og stærke intentioner for dit kommende år. Skab et mirakuløst nyt år og årti for dig selv. På dette weekend-retreat vil du blive guided i at tune ind i dig selv, dit liv og det, som kalder på dig. Du vil få nye redskaber til et liv der er ledt af kærlighed til dig selv, dit liv og verden. Oplæg, refleksionsøvsler, meditation, yoga og konkrete øvelser danner rammen om weekenden. Hver dag har sit eget tema og hver dag er der meditation og yoga, der er tilpasset dagens tema.

workshop19

STYRK DIT PARFORHOLD - DEN 3. MARTS 2020

WORKSHOP

Lær hvordan du skaber den indsigt, egenkærlighed og det nærvær, der er forudsætningen for det bevidste og kærlige parforhold, og hvordan parforholdet kan være den største kilde til indsigt og udvikling.

Kopi af Det bevidste parforhold-24

BEVIDST FORÆLDRESKAB
DEN 1. april 2020

WORKSHOP

Få redskaber til at styrke dit eget og dine børns selvværd og skab stærke kærlige bånd. FOR ALLE MED SMÅ, STORE ELLER VOKSNE BØRN. OGSÅ PROFESSIONELLE, DER ARBEJDER MED BØRN/UNGE.

BEVIDST FORÆLDRESKABSKURSUS OVER 2. ELLER 4. DAGE - MED OPSTART 30. MARTS 2020

KURSUS

Dit bevidste forældreskab som vejen til indsigt, nærvær og kærlighed.Dette er et helt nyt og banebrydende kursus, der lærer dig, hvordan du, via dit eget indre arbejde, kan gøre dig fri af gamle mønstre, ubearbejdede følelser og skabe den indsigt og egenkærlighed, der gør det muligt virkeligt at se, møde og forstå dine børn, præcis som de er - uanset alder.

billede-www-3

"ELSK DEN DU ER" OVER 8 GANGE
OPSTART DEN 27. MAJ 2020

KURSUS

Elsk den du er og styrk dit selvværd. Forløb af dette populære kursus baseret på bestselleren "Elsk den du er".


LOVE BASED LIVING _ WWW

LOVE BASED LIVING - ADVANCED MENTORGRUPPE
NYT - OPSTART DEN 4. JUNI 2020

FORLØB OVER 8 GANGE - KUN 16 PLADSER

Udviklingsforløb over 8 gange. Dette er et hold for dig, der allerede arbejder med dig selv og har lyst til at skabe transformation og mirakler i dit liv. Vi arbejder med at samle vores fælles energi og skabe en rum af kærlig og healende energi, som vi anvender til at skabe transformation i hinandens liv. Vi arbejder med principperne for manifestering fra bl.a. The Power of 8 og forløbet er desuden både psykologisk og spirituelt funderet. Vi bruger både viden om energi, Enneagrammet og Et kursus i Mirakler.

Love based coaching ny

LOVE BASED COACHING
NYT - MED OPSTART 9. JUNI 2020

KURSUS PÅ 4 MODULER

LOVE BASED COACHING er for dig der ønsker at bliver en coach der er ledt af kærlighed, og kan skabe dyb transformation og hjælpe mennesker til helhjertede liv. LOVE BASED COACHING er for dig, der ønsker at arbejde med at skabe udvikling, styrke og kærlighed hos andre. Kurset er oplagt som en fordybende kursus for dig, der allerede har en coach uddannelse eller anden terapeutisk uddannelse.

Kopi af Det bevidste parforhold-11 kopi

SELVVÆRDSSPECIALIST-FORLØB
NÆSTE HOLD STARTER 1. SEPTEMBER 2020.

FORLØB OVER 8 MÅNEDER

Selvværdsspecialist-forløbet er det ultimative forløb til at forstå, arbejde med og heale alle blokeringer for egenkærlighed i dig selv - og derved i, og for andre. Selvværdsspecialist-forløbet kombinerer viden om selvværd, eget arbejde med selvværd, nærværstræning, intuition, energiarbejde, kropssprog, Enneagrammet, arbejde med indre barn og at sætte dig selv fri af fortiden samt kommunikation med højt selvværd. Du får også indsigt i forholdet mellem Ego og Essens og lærer om det potentiale, der ligger i alle Enneagramtypernes Essens.

erriko-boccia-641203-unsplash

LEV FRA DIN ESSENS - ADVANCED MENTORFORLØB med udgangspunkt i Enneagrammet
OPSTART DEN 7. SEPTEMBER 2020

FORLØB

Udviklingsforløb over 4 dage med udgangspunkt i Enneagrammets 9 essenkvaliteter. For dig, der ønsker at få det bedste ud af dit liv og allerede har erfaring med at arbejde med dig selv og ønsker at blive i stand til at møde livet og alt, hvad det bringer os i tillid, ro, kærlighed og glæde.

Untitled

ONLINE SELVVÆRDSKURSUS
KØB ADGANG NU FOR 399,-

ONLINE KURSUS

Køb videokursus med udgangspunkt i bestselleren "Elsk den du er" af Kisser Paludan og få adgang med det samme for kun 399,-
8 ugers videoguide (bogen kan tilsendes). Hvert afsnit har 30-60 minutters varighed. Se videointroduktion ved at trykke på billedet.
Kort og godt lærer du at elske den, du er, med alt det fantastiske, du indeholder.

Enneagramuddannlse-3

DET SPIRITUELLE ENNEAGRAM
NY DATO KOMMER SNART

WORKSHOP

Hør hvordan du kan leve et helhjertet liv, der er i overensstemmelse med din essens. Når vi lever derfra, opstår der en dyb indre ro, stor indre styrke og kærlighed til dig selv, til andre og til livet, som det folder sig ud. En aften, hvor vi tager udgangspunkt i Enneagamtypernes sjæls-essens og hvor du får konkrete redskaber til, hvordan du kan leve fra kærlighed, tillid og den smukke essens, der ligger i alle typerne.

ales-me-663232-unsplash

STYRK DIT SELVVÆRD MED ENNEAGRAMMET
NY DATO KOMMER SNART

WORKSHOP

Alt i dit liv er en forlængelse af dit niveau af kærlighed til dig selv. Vil du lære, hvordan vi opløser de blokeringer, vi hver især har for at leve et liv med højt selvværd og den ro og glæde der flyder derfra? Denne aften bringes du ind i en dybere forståelse af dit eget selvværd og hvad dine benspænd handler om. Du vil opleve, hvordan Enneagrammet er et fantastisk redskab til at forstå de mønstre, der afholder os fra at leve selv-kærligt.

Retreats


Mallaorca -www

SKAB ET SELVKÆRLIGT LIV - MALLORCA
13. maj til 17. maj 2020

Dette er et retreat for din, der gerne vil give dig selv den ultimative gave. Det er et retreat, der bringer dig tilbage til dig selv og minder dig om din sande Essens. Et retreat med fokus på egen-kærlighed, nærvær og glæde. Du vil få undervisning og træning i, hvordan du forløser gamle uhensigtsmæssige mønstre og finder hjem til det, der er din essens. Jeg hjælper dig med at finde frem til det, der begrænser dig og hvordan du genfinder glæden og letheden i livet. Så meget som muligt af undervisningen vil foregår udenfor, så også øvelser og refleksioner er ude i den smukke og nærende natur. Vi starter og afslutter hver dag med en blid restorativ/yin yoga eller meditation, der understøtter de indre processer.

Skærmbillede 2019-09-16 kl. 16.33.22

LEV FRA DIN SJÆL RETREAT - MALLORCA
22. november til 27 . november 2020

Dette retreat er den ultimativ selvforkælelse og gave du kan give dig selv. Det er et retreat, der bringer dig tilbage til dig selv og minder dig om din sande Essens. Det er et retreat med fokus på egen-kærlighed, nærvær, glæde og sjæls healing i meget smukke omgivelser.

Næring for sind, sjæl og krop.

Læs meget mere om retreatet her


27707708_10214969348690924_1068361817_o

ELSK DEN DU ER - ITALIEN

SKAB EGENKÆRLIGHED OG ALT ANDET VIL FLYDE DERFRA.

LÆS OM DET SIDSTE RETREAT HER


IMG_2151

FAMILIE RETREAT

Din vigtigste investering

LÆS OM DET SIDSTE RETREAT.

dsc_40561

LÆS OM TIDLIGERE REATREATS

Her kan du læse om deltageres oplevelser på tidligere retreats.

Fornavn
Email address