Skab et (selv)kærligt 2021 – livet skabes indefra ud

– Mini nytårsretreat i København med udgangspunkt i Enneagrammet og Et kursus i mirakler

 

Træd ind i 2021 med nærvær og kærlighed til dig selv og dit liv, samt en klar og kærlig intension for dit 2021.

Tag tid og rum i de sidste dage af året til at komme tilstede med dig selv og reflektere over, hvor du er i livet, hvad der kalder på at blive sluppet – som ikke længere tjener dig – og hvad dit hjerte kalder på for dig og dit liv lige nu. Vi arbejder med træning i at skabe det liv, din sjæl kalder på indefra ud.

Vi tror ofte, at livet bliver bedre når vi liiige … har det rigtige job, ungerne har det godt, solen skinner mere eller andet. Men i virkeligheden er det ikke i det ydre, at vi finder lykke, kærlighed eller meningsfuldhed, men indefra ud. Derfor træner vi – gennem de 9 Essenskvaliteter i Enneagrammet – fokus på fx indre sandhed, overgivelse, nærvær og følelsen af enhed, accept og kærlighed til livet som det er, ubetinget kærlighed, hjertets kald, følelse af allerede at være hele, vise og at lykken bor i sjælen.

Du vil få øje på de indre kvaliteter, som du kan lære at hvile mere i, så dit 2021 bliver fyldt med det, som lige præcis din sjæl kalder på lige nu.

Vi slutter af med et fælles kærlighedsritual, hvor vi sammen ser og understøtter hinandens visioner og understøtter dem med den kraftfulde energi, der er tilstede når vi tuner ind på samme kanal.

 

Underviser:

Kisser Paludan, Cand. Psych., Spirituel lærer og forfatter.

Workshoppen tager udgangspunkt i spirituel psykologi og bruger viden om personlighedstypesystemet Enneagrammet og Et kursus i Mirakler.

 

Datoer:

Tirsdag den 29. december 2020 fra kl. 14.00 – 18.00 & onsdag den 30. december 2020 kl. 10.00 – 17.00

 

Sted:

Empowerhouse, Indiakaj 10, 2100 København

 

Pris:   

kr. 1875,- for 2 dage

* Vi refunderer desværre ikke pga. COVID 19 pandemi – men du får mulighed for at vælge et af mine andre tilbud, såfremt det bliver nødvendigt aflyse.

Vær opmærksom på at der er plads til færre end sædvanligt grundet COVID 19 reglerne og derfor udbydes færre pladser.

 

Kort utilgængelig

Dato/Tid
Dato(er) - 29/12/2020 - 30/12/2020
Hele dagen

Kategori


Tilmeldinger

kr1.875,00

Betalingsinformation:

Du kan på nogle kurser betale senere via bankoverførelse (fx fordi du betaler i rater). Check beskrivelsen af kurset for muligheder.

Du kan altid betale nu med Dankort eller kredit kort ved at trykke på betalingsmetoden over denne tekst og vælge "Betal nu med Dankort eller kredit kort".

Hvis du stadig vælger at overføre pengene, skal du trykke på knappen "Send din tilmelding" og herefter selv overføre beløbet til Jyske Bank:
Reg. nr. 0697
Kontonr. 0001561189.

Dit navn og kursus/begivenhed bedes angivet ved bankoverførsel.