Som noget helt nyt har vi skabt et særligt forløb for dig, der gerne vil gå ind i 2019 med den egenkærlighed, der er udgangspunktet for alt andet i livet. Det er et gratis selvværds-boost, der giver dig den bedste start på det nye år.

Lær, hvordan du finder dine hellige JAér i livet, hvordan du skaber selvkærlige intensioner, elsker den du er og lader dit liv være ledt af kærlighed, nærvær, ro og glæde.

Lyt med på min Soultalk til 4 særlige podcast i januar og få mulighed for at stille spørgsmål,når vi mødes på Facebook-live til vores første Soultalk Connect session sammen.

 

Session 1. Selvkærlig afslutning af 2018 og start på 2019

– Soultalk udkommer den 4. januar 2019
– Facebook-live den 8. januar 2019 fra kl.19.00-20.00

Vi dykker ned i, hvordan vi kan tilgive os selv og andre det, der ikke gik som forventet i 2018, kigger på vigtigste læringer fra året, der er gået og går på opdagelse i selvkærlige mål for 2019.

Vi ser på, hvordan vi med vores Enneagramtype spænder ben for os selv og det vi virkeligt ønsker i livet og tuner ind på at sætte intensioner, der er ledt af sjælen og ikke egoet.

 

Session 2. Hvad tror du, at du har fortjent i dit liv?

– Soultalk udkommer den 18. januar 2019
– Facebook-live den 24. januar 2019 fra kl.19.00-20.00

Om de ubevidste kontrakter vi har med os selv om, hvor meget glæde, kærlighed, succes mv. vi kan få og forvente af livet.

Dit liv er en refleksion af forholdet til dig selv. Derfor ser vi på, hvad du virkelig tror, at du har fortjent i dit liv?

Hvad har du lært af den måde, dine forældre lever deres liv? Er der historier om dig selv, der begrænser dig og som du skal lære at iagttage, så de kan opløses?

Vi arbejder med livsværdier, så du bliver klar på det, der virkeligt betyder noget for dig. Ud fra disse skaber du dine hellige JAér i livet.

 

Session 3. Sådan lærer du at elske den du er og skabe sunde kærlige relationer.

– Soultalk udkommer den 1. februar 2019
– Facebook-live den 5. februar 2019 fra kl.17.00-18.00

Denne session har særligt fokus på, hvordan du lærer at elske dig selv, således at det også afspejles i dine relationer. Om selvkærlige relationer og kommunikation.

 

Session 4. Det selvkærlige liv i praksis.

– Soultalk udkommer ….Dato er på vej
– Facebook-live ….Dato er på vej

Her kigger vi på konkrete praksisser, der hjælper til at skabe et selvkærligt liv med et nyt niveau af indre ro, glæde og mening. Du får hjælp til at skabe de konkrete forandringer og praksisser i dit liv, som er basen for et selvkærligt 2019.

 

Der er mulighed for at stille spørgsmål og reflektere sammen undervejs og du får konkrete opgaver på alle 4 sessioner.

Glæder mig til at se dig på Facebook-live.

* Du kan deltage ved at følge mig på min profesionelle facebook-side (https://www.facebook.com/KisserPaludanDK/), så skulle jeg helt automatisk dukke op.


Fornavn
Email address