Love Based Living – skab mirakler i dit liv

Dette er et hold for dig, der allerede arbejder med dig selv og har lyst til at skabe transformation og mirakler i dit liv.

Vi arbejder med at samle vores fælles energi og skabe en rum af kærlig og healende energi, som vi anvender til at skabe transformation i hinandens liv. Forskning viser at vi, ved at holde en intension i fælles energi, kan understøtte visionen. Love Based Living er en gruppe, hvor vi arbejder på at aligne os med den Kærlighed, som er vores sande Selv, at tune ind i den guidance vi har adgang til herfra, samt at bruge vores tanker og energi på at skabe og manifestere det kærlige og mirakuløse liv, vi ønsker.

Vi arbejder bl.a.med principperne for manifestering fra bl.a. The Power of 8, det spirituelle Enneagram og forløbet er desuden både psykologisk og spirituelt funderet.

Fælles for hver kursusgang er følgende elementer:

Ved første mødegang vælger hver deltager et sæt orakelkort (jeg indkøber forskellige slags, så man kan vælge det, der taler til én).

Ved start af hver mødegang mediterer vi og trækker kort og tuner ind i, hvor vi er i livet og hvad livet kommunikerer med os gennem kortene og vi deler tegn og synkronicitet, som vi iagttager mellem vores mødegange.

 At holde intentioner for hinanden. Hver gang holder og understøtter vi (via meditation og visualisering) intension for 2 af gruppens medlemmer. Undersøgelser viser at egne intentioner manifesteres lige så godt ved at fokusere på andres. Første gang bruger vi på at træne evnen i at sætte en klar og kærlig intension, der er ledt af dit højeste gode. Vi justerer løbende disse, så de matcher vores sted i livet.

 Plan for vedligeholdelse af energien mellem vores mødegange. Dette er også en praktisk del, hvor vi ser   på praksisser i hverdagene, der er givtige for det arbejde, vi ønsker.

 Undersøgelse og healing af blokeringer for et kærligheds-baseret liv med flow.

 Tune ind sammen i den del af os, der er Guddommelig – allerede hel, vis, elsket og lykkelig.

 Deling af oplevelser med tegn, synkronicitet og mirakler, samt feedback fra oplevelser med de intentioner, vi holder undervejs.

Vi bruger Enneagrammets essenskvaliteter som meditationer/redskaber for at træne skiftet i at leve et liv fra frygt til kærlighed.

Du vil opleve at blive en del af et meget kærligt og healende fællesskab, hvor du kan give slip og være præcis, den du er. Jeg praler med rette over de mennesker, der er i mine grupper. Jeg oplever at de er kærlige, nærværende og seriøse med deres udvikling og gode til at skabe et trygt rum for alle. Vi har også en lukket FB gruppe, hvor vi deler inspiration, oplevelser og praktik.

 

Underviser:

Kisser Paludan, Cand. Psych. Spirituel lærer, forfatter.

Kurset tager udgangspunkt i spirituel psykologi og bruger viden om personlighedstypesystemet, Enneagrammet, energi og Et kursus i Mirakler.

Form:

Oplæg, øvelser individuelt og i grupper.

Deltagere:

Der er max 16 deltagere (og 2 assistenter) i denne gruppe og det er derved det mindste hold, jeg udbyder.

Datoer:

04.06.20

28.06.20

17.08.20

17.09.20

06.10.20

26.10.20

01.12.20

21.01.21

Vi mødes 8 gange ca. hver 3.-4. uge fra kl. 14-17.00

 

Betaling:   

800 kr. pr gang. Du forpligter dig på at betale for hele forløbet ved din tilmelding, og kan betale samlet ved tilmelding (dvs. kr. 6400), men du kan også betale fra gang til gang mod at betale et administrationsgebyr på 50 kr / gang (opkræves samlet ved tilmelding sammen med betaling for sidste kursusgang).

Betaling: Betaling sker via indbetaling til konto eller kontant fra gang til gang. Du skal betale kr. 1200,- ved tilmelding, hvis du vælger at betale fra gang til gang, hvilket gælder for betaling for sidste gang samt 400 kr for administration af delbetaling. Du kan spare disse 400 kr ved at betale alle 6400 kr med det samme ved tilmelding til kurset. Vælg din ønskede betalingsform ved tilmelding for neden på siden.

Afbestilling:
Skal ske skriftligt til Kisser Paludan på kisser@paludan.dk. Ved afbestilling beregnes et gebyr på 15% af kursusafgiften. Ved mindre end 6 uger til afholdelse kræves 50% i gebyr.
Ved mindre end 30 dage til afholdelse gives der ingen refusion.
Depositum tilbagebetales ikke.

TILMELD DIG LOVE BASED LIVING