At leve et helhjertet liv fra din essens – advanced udviklingsgruppe

Udviklingsforløb for dig, der ønsker at få det bedste ud af dit liv og allerede har erfaring med at arbejde med dig selv og ønsker at fortsætte din udvikling og vedligeholde nærværet med dig selv og dit liv i fællesskab med andre ligesindede.

Dette er forløbet til dig, der ønsker at blive i stand til at møde livet og alt, hvad det bringer os i tillid, ro, kærlighed og glæde.

Med udgangspunkt i Enneagram-typernes sjæls-essens, ACIM (A Course In Miracles) og energiarbejde, mødes vi i denne mentor gruppe og arbejder sammen på at opløse de blokeringer vi har for at leve fra kærlighed, tillid og den smukke essens, der ligger i alle typerne. Herfra får livet et helt nyt perspektiv, du vil opleve en ny indre ro, sikkerhed, styrke, flow og mening.

Forløb over 9 gange.

Hvad ønsker du dig at kunne sige om dit liv, når du en dag skal herfra? Kan du sige det nu? Helhjertet? Hvis ikke, så giv dig selv den gave det er at skabe det liv, du virkelig har fortjent.

  • Vil du lære at håndtere stress og modstand uden at miste din ro og glæde?
  • Ønsker du større nærvær og ro i dig selv, din hverdag og dine relationer?
  • Vil du lære at stå stærkt i den du er?
  • Vil du lære modet til at være og handle i overensstemmelse med din sande essens?
  • Ønsker du at styrke dine relationer så de bliver kærlige, understøttende og nærværende
  • Ønsker du at leve et helhjertet liv?

Jeg har skabt dette udviklingsforløb for dig, der ønsker både teoretisk indsigt, redskaber og træning i at leve et helhjertet liv, der er i overensstemmelse med din essens. Når vi lever derfra, opstår en dyb indre ro, stor indre styrke og kærlighed til dig selv, til andre og til livet, som det folder sig ud.

Til dig, der ønsker at få det bedste ud af dit liv, dine relationer og din karriere.

Til dig der ønsker at leve fra kærlighed og essens.

 

 

 

 

Underviser:

Kisser Paludan, Cand. Psych. Spirituel lærer, forfatter.

Akkrediteret Enneagramlærer.

Kurset tager udgangspunkt i spirituel psykolog og bruger personlighedstypesystemet, Enneagrammet som en ud af mange teorier og redskaber.

Form:

Oplæg, øvelser individuelt og i grupper.

Deltagere:

Max 25 deltagere

Datoer:

26.8.19

11.9.19

21.10.19

14.11.19

3.12.19

16.12.19

20.1.20

20.2.20

10.3.20

Vi mødes 9 gange ca. hver 3.-4. uge fra kl. 15-18.00

Pris:

550 kr. pr gang. Du forpligter dig på at betale for hele forløbet ved din tilmelding, og kan betale samlet ved tilmelding (dvs. kr. 4.950), men du kan også betale fra gang til gang mod at betale et administrationsgebyr på 50 kr / gang (opkræves samlet ved tilmelding sammen med betaling for første kursusgang).

Betaling:
Betaling sker via indbetaling med Dankort eller til konto (se nedenfor) eller kontant fra gang til gang. Du skal betale kr. 1000,- ved tilmelding, hvis du vælger at betale fra gang til gang, hvilket gælder for betaling for første gang samt 550 kr for administration af delbetaling. Du kan spare disse 450 kr ved at betale alle 4950 kr med det samme ved tilmelding til kurset. Vælg din ønskede betalingsform ved tilmelding for neden på siden.

Hvis du har spørgsmål til betaling er du altid velkommen til at skrive til Kim på k@paludan.dk

Afbestilling skal ske skriftligt til Kisser Paludan på kisser@paludan.dk. Ved afbestilling beregnes et gebyr på 15% af kursusafgiften. Ved mindre end 6 uger til afholdelse kræves 50% i gebyr.
Ved mindre end 30 dage til afholdelse gives der ingen refusion.
Depositum tilbagebetales ikke.

Indbetaling til konto:

Jyske Bank / Reg.nr. 0697 / Kontonr. 0001561189 (ref. Navn/LEV FRA DIN ESSENS)

Sted:

EmpowerHouse, Indiakaj 10, 2100 København Ø

Kort utilgængelig

Dato/Tid
Dato(er) - 26/08/2019 - 19/03/2020
3:00 pm - 6:00 pm

Kategori


Tilmeldinger

Tilmeldinger er lukket til denne event.


Fornavn
Email address