Lev fra din sjæl retreat på Mallorca

 

Et retreat for sind, sjæl og krop

Generelt

Dette er et retreat for din, der gerne vil give dig selv den ultimative gave. Det er et retreat, der bringer dig tilbage til dig selv og minder dig om din sande Essens.

Et retreat med fokus på egen-kærlighed, nærvær og glæde.

Hver morgen bliver vi forkælet med sund og nærende morgenmad, samt meditation, mindfulness eller yoga før vi går i gang med dagens program. Så meget som muligt af undervisningen vil foregår udenfor, så også øvelser og refleksioner er ude i den smukke og nærende natur. Vi afslutter hver dag med en blid restorativ/yin yoga eller meditation, der understøtter de indre processer.

Du vil få undervisning og træning i, hvordan du forløser gamle uhensigtsmæssige mønstre og finder hjem til det, der er din essens. Jeg hjælper dig med at finde frem til det, der begrænser dig og hvordan du genfinder glæden og letheden i livet.

Vi arbejder med at integrere aspekter af vores naturlige og sande Essens; bl.a. accept, ubetinget kærlighed, visdom, indre ro og balance, indre styrke og følelsen af at være støttet af og et med et kærligt guddommeligt univers, der altid har os og støtter os.

Jeg er meget stor tilhænger af frihed og har al tillid til at alle deltagerne deltager på måder, som føles helt rigtigt for den individuelle. Så du kan vælge at spise sammen og være super social eller du kan trække dig tilbage eller en fin blanding. Retreatet inviterer dig til at være med på din egen måde.

Når du kommer hjem, vil du være fyldt op med god energi og du har fået konkrete redskaber til at fortsætte din vej mod et bevidst og lykkeligt liv i nuet. Du vil opleve en ny lykkefølelse, kærlighed til dig selv og dit liv, psykisk robusthed, balance og stor indre styrke.

 

Dag 1. Nærvær og personlighedstyper

Denne dag bruger vi på at synke ned og ind i vores væren. Vi connecter med os selv og med hinanden gennem øvelser, gåture i naturen og blid restorative yoga sidst på dagen. Vi kommer til stede i os selv og åbner sind, krop og sanser for at tage imod den næring der er i naturen, duftene, energien på stedet og den næring der er, når vi i fællesskab forbinder os med sjælens essens. Vi tuner også ind på, hvordan retreatet kan være den bedste individuelle ramme for egenkærlighed og det, du måtte have brug for i dit liv lige nu.

Når du begynder at leve i nuet og skaber nærvær med dig selv og din verden, vil du opleve en helt ny og fantastisk fylde og lykkefølelse. Du kommer til at opsætte nogle mål for, hvordan du fremadrettet vil skabe nærvær i dit liv. Vi bliver klare på, hvordan vi kan komme til at træde ud af nærvær i vores hverdag og ser på de handle/tanke-mønstre vi går ind i, når vi er pressede/ude af nærvær. Vi begynder også så småt at mærke den ro og kærlighed vi har adgang til, når vi er forbundet med vores sjæl.

Vi vil også kigge på Enneagramtyperne, som vi skal bruge som basis for undervisningen de øvrige dage. Jeg bruger Enenagrammet som en visdomkilde til forståelsen af, hvilke blokeringer vi har for at leve i nærvær, accept og kærlighed. Vi bruger Enneagramtypernes essenspotentiale som en form for meditation på de forskellige kvaliteter og indsigter. Forud for rejsen vil jeg bede dig udfylde en test, hvis du ikke kender din type.

 

Dag 2. Intension og indre visdom og guidance

Dag to bruger vi på, i fællesskab at tune ind i den visdom, der allerede bor dybt i din sjæl. Vi gør os stille, går tættere på og lytter. Hvad længes din sjæl efter? Hvordan kan du åbne dig for at modtage guidance? Hvad vi det sige at lytte indad og hvordan kan du, også fremadrettet, leve et liv, der er i dyb overensstemmelse med din sjæls guidance? Hvad vil det sige virkeligt at vide noget? Hvordan forholder vi os på en åben og nysgerrig måde til os selv og livet og hvordan ved vi når noget er sandt for os? Vi bruger meditation og naturen som redskaber og modtager den intension for vores liv lige nu, som føles sandfærdig. Sidst på dagen laver vi små healings-cirkler, hvor vi bruger vores fælles energi på at holde hinandens intentioner i kærlighed.

Alle deltagerne får et sæt orakel-kort, som vi bl.a. bruger til at tune ind og bede om guidance.

 

Dag 3. Egenkærlighed og indre styrke

Denne dag bruger vi på at se på de områder af dit liv, hvor du holder dig selv tilbage. Hvor du begrænser dig selv. Vi arbejder på at øge dit niveau af egenkærlighed og på at opløse de blokeringer du måtte have med dig for at leve frit, i kærlighed til den du er, og det du er her for. Vi arbejder med at mærke og eje det, du er når du er i din essens, så gamle begrænsende historier og overlevelsesstrategier der hæmmer dit liv, ses for hvad det er, mens vi åbner op for det, som du er i din essens. Vi arbejder med tilgivelse af dig selv og andre, som er så vigtigt for vores følelse af indre ro. Du vil lære, hvordan overlevelsesstrategier i barndommen skygger for sjælen og for at leve ud fra din autentiske kerne. Egoet skaber handlemønstre, der ikke nødvendigvis er hensigtsmæssige, og du vil lære, hvordan du connecter dig med din sjæl og hele den fantastiske kraft og kærlighed, der er her. Du lærer at gå fra automatpilot til at tage din kraft til dig og blive din egen autentiske livs-leder. Vi “smager på” den af typernes essens, der handler om livskraft og sand indre styrke.

Vi træner autenticitet og power til at være i livet, som den du er med alt det, du har at bidrage med. Du vil opleve at få adgang til modet til at være i livet, helt som det fantastiske menneske du er. Dagen suppleres med yoga, der understøtter vores indre processer.

 

Dag 4. Hvile – fordybelsesdag

Efter mange års erfaring med at afholde retreats, ved jeg at den 4. dag skal være en hvile/fordybelses-dag, hvor alt det du har mærket, healet og opdaget, kan få lov til at lande i dig. Du kan vælge at holde en stille hviledag for dig selv og ofte finder grupperne også ud af at tage på ture sammen. En dag med udsigt over havet er fx en mulighed. Du kan også give dig selv en behandling på det smukke sted, hvor vi bor. Se her; https://calreiet.com/en/treatments.

Der er fri leg.

 

Dag 5. Lytte til sjælen og finde essentielle livsværdier

Den sidste dag bruges på at lytte til sjælens stemme og stille skrapt på, hvad du er i dit liv for at være og gøre. Det er ikke væsentligt hvad du laver arbejdsmæssigt eller om du allerede føler at du følger dit kald. Vores fokus er at stille ind på de kvaliteter du naturligt har med dig. Vi arbejder med at finde dine essentielle livsværdier, dine essentielle menneskelige kvaliteter og lytter til, hvad sjælen allerede ved. På denne dag går vi også på opdagelse i, hvad der nærer og glæder din sjæl. Rigtigt ofte bruger vi så meget tid og energi på at gøre ting, som hverken rigtigt nærer eller glæder os. Mange af os ved ikke rigtigt, hvordan vi finder ind til det sted i os, hvor vores lykke allerede bor og kan lade os guide derfra. Vi bruger dine essentielle kvaliteter og din indre iboende lykke som fyrtårne for dit liv.

Vi arbejder også ud fra den tese fra ACIM (A Course In Miracles), der handler om at vi ikke bare har fortjent mirakler i livet, men har krav på dem. Vi undersøger, hvad mirakler er for os, hvad vi, i sandhed, ønsker os af livet og arbejder med at tune ind i den energifrekvens, hvorfra alt er muligt. Vi er også konkrete ved at lægge en plan for videre fastholdelse når vi er hjemme igen. Vi slutter af med en ceremoni, hvor vi ærer den proces vi har været igennem sammen.

Vi plejer at samles til en fælles middag for at fejre os selv og hinanden.

 

Sted

For mig er æstetik, sanselighed og forkælelse med meget vigtig del af mine retreats. Jeg ønsker at give en hel oplevelse, hvor det sted vi er, understøtter vores indre arbejde, og hvor vi føler os forkælede. Derfor har jeg nu valgt dette smukke sted på Mallorca, der har specialiseret sig i at afholde retreats.

https://calreiet.com/en/luxury-hotel-in-mallorca

 

Dato

Retreatet finder sted fra den 22.11 kl 12.00 til den 27.11.2020. Vi starter den 22.11. kl.12.00 (tjekker rigtigt ind på hotellet kl.15, men begynder kl.12) og afslutter den 26. om aftenen så alle kan komme godt videre i eget tempo den 27.11.

 

Pris

Retreatet koster kr.13.995, – .

Prisen inkluderer al undervisning, yoga, 2 måltider hver dag (morgenmad og aftensmad), 5 overnatninger (delt dobbeltværelse i seperate senge) på smukke luxuøse Calreiet.

Prisen inkluderer ikke fly, transport fra lufthavnen (billigt at leje bil), frokost (som kan tilkøbes på stedet for 25 euro eller indtages i den lille by kun 5 min. gang derfra).

Enkeltværelse tillæg kr. 4000,-.

 

Afbud og depositum

Ved tilmelding betales depositum på kr. 2500,-. Når depositum er indbetalt er din plads sikret.

Mod gebyr er der mulighed for betaling over 3 gange. Sidste betaling skal være os i hænde senest den 1.9.11.

Depositum tilbagebetales ikke ved afbud. Ved afbud mere end 3 måneder før retreatet returneres 50% af prisen. Ved afbud senere end 3 måneder før, er tilmelding bindende og der er ikke refusion.

Retreatet har plads til max. 18 deltagere

 

Tidligere retreats

Du kan læse meget mere om mine afholdte retreats og om hvad andre deltager har sagt om mine retreats her: https://kisserpaludan.dk/4187-2/

 

Tilmelding

Skriv til mig på mail@kisserpaludan.dk eller brug formularen her under for at sikre dig en plads.

Kort utilgængelig

Dato/Tid
Dato(er) - 22/11/2020 - 27/11/2020
Hele dagen

Kategori


Tilmeldinger

Depositum

kr2.500,00

Betalingsinformation:

Du kan på nogle kurser betale senere via bankoverførelse (fx fordi du betaler i rater). Check beskrivelsen af kurset for muligheder.

Du kan altid betale nu med Dankort eller kredit kort ved at trykke på betalingsmetoden over denne tekst og vælge "Betal nu med Dankort eller kredit kort".

Hvis du stadig vælger at overføre pengene, skal du trykke på knappen "Send din tilmelding" og herefter selv overføre beløbet til Jyske Bank:
Reg. nr. 0697
Kontonr. 0001561189.

Dit navn og kursus/begivenhed bedes angivet ved bankoverførsel.Fornavn
Email address